top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SUPER SPLN 🌝 MESIACA V ŠKORPIÓNOVI 🦂 ~ TRANSFORMAČNÁ CESTA DO PODSVETIA

Updated: Apr 29, 2021

Najbližší Super Spln Mesiaca v transformačnom znamení Škorpióna rozžiari našu nočnú oblohu 27. apríla 2021 (5:31). Je to prvý Super Spln v tomto roku, navyše prichádza spolu so zatmením, takže sa najbližšie dni zrejme máme na čo tešiť.

Super Splny nastávajú, keď je Mesiac na svojej obežnej dráhe veľmi blízko k Zemi. Vďaka tomu sa Mesiac na oblohe javí nielen väčší a jasnejší, ale zvyšuje sa aj jeho magnetická účinnosť. Mesiac v Škorpiónovi taktiež vytvára potrebu ponoriť sa do svojich pocitov čo najhlbšie. V tomto období zrejme budeme túžiť po zmysluplných emocionálnych výmenách oveľa viac ako kedykoľvek predtým, aj keď to nie je vždy ľahké a sme nútení veľa vecí zmeniť. Plytké vzťahy nás už viac neuspokojujú, pretože nie sú dostatočne očisťujúce...


Splny Mesiaca si vždy akoby nájdu spôsob, ako z nás vytiahnuť veci von. Ich kúzlo je v tom, že môžu vynášať veci na povrch, ktoré boli hlboko "pochované" v našom podvedomí, odhaľovať skryté rany a vyvolávať emócie, o ktorých sme ani len netušili, že máme. Z tohto dôvodu možno Spln Mesiaca vo všeobecnosti považovať za akýsi výkonný portál pre prácu s uvoľnovaním všetkého, čo už s nami viac nerezonuje a neprospieva nám...


Čo si prajete pustiť? Čo si želáte zo svojho života odstrániť? Ako veľmi túžite byť slobodní?


Spln Mesiaca je teda časom, kedy sa môžeme cítiť prirodzene priťahovaní k tomu, aby sme sa uvoľnili a oslobodili od vecí, ktoré už neslúžia na našej najvyššej ceste, ceste transformácie.


Nakoľko tento najbližší aprílový Spln Mesiaca spadá do vodného znamenia Škorpióna a nad Mesiacom takisto vládne vodný živel, môžeme sa tiež cítiť mimoriadne citliví a v silnom kontakte s našimi vyššími zmyslami. Naša intuícia k nám môže toto obdobie prehovárať jasnejšie alebo môže byť pre nás jednoduchšie naberať energiu tých, ktorí sú okolo nás.


Naše zvýšené, nabudené zmysly môžu byť v tento výnimočný čas našim užitočným sprievodcom a môžu nám pomôcť cestovať do hlbšieho stavu Vedomia a porozumenia. Naša intuícia je cennou superveľmocou a v túto noc úplného Mesiaca budeme mať k nej výrazne ľahší prístup.


Energia Škorpióna prítomná pri tomto Splne tiež naznačuje, že to, čo sme povolaní uvoľniť a pustiť, môže mať psychickú alebo energetickú povahu.


V našich životch neustále naberáme energie okolo nás, či si to uvedomujeme alebo nie, a niekedy sa tieto energie môžu držať pri nás. Vyčistením nášho energetického tela sa môžeme vrátiť do stavu celistvosti a rovnováhy, a tým môžeme zároveň zabezpečiť, že naša energia bude autentická s tým, kým v skutočnosti sme.


Pod silou tohto Super Splnu Mesiaca si určite urobte čas a energicky očistite svoje telo, či už kúpeľom, prácou s krištálmi alebo pálením posvätných bylín >> podrobný postup ako na to nájdete v tomto článku >>.


Ostatné postupy, ako je akupunktúra, jóga, meditácia, pranické liečenie a zvukové "kúpele", môžu byť tiež veľmi prospešné na odstránenie stagnujúcej energie z tela.



Nastavením svojho zámeru očistiť a uvoľniť všetku stagnujúcu energiu, ktorá už nie je potrebná, môžeme preniknúť k silným očistným silám, ktoré tento Spln Mesiaca v Škorpiónovi prináša. Tento intenzívny Spln Mesiaca podporuje nielen psychické čistenie a uvoľnenie, ale prináša aj osvetľujúcu a hlboko transformačnú energiu.


Pod vplyvom tohto Splnu môžu byť odhalené tajomstvá alebo môžu na povrch vyplávať nové informácie. Možno sa tiež ocitneme v retrospektíve posledných pár mesiacov a možo získame jasnejšie informácie o niektorých rozhodnutiach, ktoré sme v minulosti prijali.


Energia Škorpióna je pod vládnucou planétou Pluto, a nasledujúci deň po tomto Splne Mesiaca vstupuje Pluto do podsvetia na svoju každoročnú retrográdnemu púť.


Pluto, ktoré ihneď po Super Splne nastupuje do retrográdu tiež naznačuje, že čokoľvek, čo nás vedie k uvoľneniu, môže súvisieť s udalosťami z minulosti, ktoré tiahnu až do októbra minulého roku.


Udalosti z tejto doby sa môžu znovu objaviť alebo sa môže stať, že budeme musieť vyčistiť všetku psychickú alebo emocionálnu batožinu, ktorú si od tejto doby nesieme so sebou.


Pluto je planéta "smrti a znovuzrodenia", takže majte na pamäti, že všetko, čo na našej Ceste "odpadlo", sa nestratilo. Jednoducho prechádza transformáciou a my, pod vplyvom Super Splnu v Škorpiónovi, môžeme začať vidieť prvé známky znovuzrodenia.


Počas tohto aprílového Super Splnu bude veľmi aktívny aj Urán, planéta "prebudenia a nečakaných prekvapení".


Prítomnosť Uránu naznačuje, že nás niečo môže zaskočiť, alebo môžeme zažiť náhlu zmenu udalostí. Celý tento týždeň, ktorý vedie až k Splnu, v skutočnosti ponúka časť tejto energie Uránu, takže existuje veľká šanca, že sa v čase, keď Mesiac rozkvitne do svoje plnosti, môžeme cítiť veľmi vyčerpaní.


Ak cítite, že je vaša mysel rozptýlená, určite zostaňte pri zemi a venujte sa starostlivosti o seba. Vedzte, že čokoľvek vo vás v tomto období vyvoláva nepokoj, môže slúžiť aj ako vodítko k tomu, do čoho sa potrebujete ponoriť hlbšie.


Niekedy, keď nás premôže energia úzkosti a rozrušenia, máme tendenciu ju odtlačiť. Ale to, čo sa nám energia Škorpióna snaží ukázať a naučiť nás je to, že niekedy ísť hlboko dovnútra za svojou bolesťou či strachom, je jediné východisko. Namiesto toho, aby sme sa neustále pokúšali korčuľovať len po povrchu, ponoríme sa hlbšie a dovolíme si preskúmať všetko, čo nájdeme, bez ohľadu na to, aké nepríjemné to môže byť.


Zvyčajne, akonáhle sa vzchopíme a odovzdáme sa toku tejto energie, každá nepríjemná emócia, ktorú cítime, nami čoskoro prejde a následne v nás zostane už len nové poznanie a nadobudnutá múdrosť, hlbšie porozumenie, väčší súcit a väčšie pochopenie celku.


Existuje sila v učení bytia v prítomnosti v nepríjemných emóciách, ktoré nás v živote pravidelne navštevujú. Aj keď je starostlivosť o seba v rámci tejto energie Mesiaca veľmi dôležitá, doprajte si zároveň jedinečnú príležitosť ponoriť sa do každého chaosu, pri ktorom budete mať pocit, že vás k sebe povoláva.


Zhrnutie na záver: Super Spln Mesiaca v Škorpiónovi prináša svoj významný podiel na intenzite a citlivosti, ale aj zlatú príležitosť na uvoľnenie a hlbokú očistu, najmä na energetickej úrovni. Buďme teda pripravení a otvorení všetkým príležitostiam, ktoré sa v tomto období môžu vyskytnúť...


RITUÁL UVOĽNENIA pre Spln Mesiaca Mesiaca v Škorpiónovi nájdete >>TU ...


Do skorého počutia, Priatelia!


S Láskou,





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page