top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPLN MESIACA V LEVOVI /5. FEBRUÁR 2023, 19:28/: ČAS VSTÚPIŤ DO NAJVYŠŠEJ VERZIE SAMÉHO SEBA

Spln Mesiaca v Levovi, ktorý nastáva 5. februára 2023, so sebou vždy prináša spontánnosť, hru a túžbu spojiť sa s naším srdcom, centrom nášho bytia. S energiou Leva, ktorá riadi februárový Spln Mesiaca, nám Vesmír pripomína, aby sme precítili, kým skutočne sme. Každý sme svojím spôsobom jedinečný, s talentami, ktoré je potrebné uznať, oceniť a zdieľať s ostatnými okolo nás. Spln Mesiaca v Levovi je čas nájsť svoj jedinečný odkaz a poslať ho von do sveta. Lev je kráľom zvierat. Stelesňuje energiu vedenia, ale aj veľkého súcitu, zraniteľnosti, sily a lásky. Lev je taktiež symbolom kráľov a kráľovien, a pripomína nám, že každý z nás má potenciál viesť druhých prostredníctvom plného vyjadrenia seba samých. Musíme však byť ochotní byť videní. Králi a kráľovné sú vo všeobecnosti stredobodom pozornosti v každej miestnosti a sú dostatočne sebavedomí na to, aby obsiahli tento priestor. Z tejto platformy vedú ostatných. Zdieľajú svoju energiu. Preto je to skvelý čas na to, aby ste aj vy vyjadrili svoju ochotu zaujať priestor, ktorý si zaslúžite pod týmto februárovym Splnom Mesiaca v Levovi, a využili ho na zdieľanie svojich jedinečných darov s ostatnými. V tandeme so Slnkom vo Vodnárovi vám tento Spln Mesiaca môže pomôcť nájsť vlastné sebavyjadrenie a urobiť potrebné prielomy, aby ste vstúpili do najvyššej možnej verzie samého seba...

SPLN MESIACA V LEVOVI FEBRUÁR 2023 www.jove.sk

Art by Emilia Nora Elina


Leví Spln Mesiaca nesie so sebou vibráciu zameranú na srdce, ktorá môže povzbudiť našu dôveru v seba samých a pomôcť nám posunúť sa vpred. Lev je často spájaný s kráľovskou hodnosťou, pôvabom a stredobodom záujmu. Reprezentovaný ako kráľ zvierat, lev je hrdou energiou, ktorá nás povzbudzuje k tomu, aby sme zatriasli svojou hrivou a kráčali životom s gráciou a sebavedomím.


Energia Leva však má aj svoju hlbšiu a zmysluplnejšiu stránku, a pod týmto Splnom Mesiaca sa zdá byť dôležité, aby sme nepreleteli len po povrchových kvalitách tohto ohnivého znamenia.


Robte niečo, čo máte radi, robte niečo, vďaka čomu sa cítite výnimočne, a bavte sa pri tom!

Je tak ľahké nechať sa vtiahnuť do vážnosti života a všetkých povinností, ktoré na nás číhajú z každého rohu, no Leví Spln Mesiaca nás vyzýva, aby sme sa vrátili späť k sebe; chce, aby sme naše vnútorné svetlo jasne rozžiarili, aby ho uvidel celý svet.


Lev nás taktiež učí, že načúvať svojmu srdcu môže niekedy vyžadovať aj značnú odvahu. Aby sme naplno precítili a zosilňovali pozitívne vibrácie srdca, potrebujeme byť tiež ochotní cítiť a pochopiť všetko ostatné, čo srdce drží. Nemôžeme otvoriť svoje srdcia a cítiť len tie dobré veci. Naše srdcia obsahujú všetky tie nádherné pocity, vrátane našej radosti, lásky, súcitu a vďačnosti, ale aj našu bolesť, ľútosť a strach. Potrebujeme sa naučiť to všetko prijať, ako súčasť Jednoty, čo v nás môže vyvolať strach, zraniteľnosť a dokonca aj hanbu. Lev nás učí ukázať sa sami pred sebou i pred celým svetom s odvahou a silou. Pripomína nám, že dokážeme čeliť čomukoľvek, ak sa tak sami rozhodneme. Učí nás tiež, že láska začína prijatím všetkých častí nás samých.



ČO ZNAMENÁ SPLN MESIACA V LEVOVI Z HĽADISKA ASTROLÓGIE

Astrologické energie, podobne ako emócie, majú nižšiu a vyššiu vibráciu. Predstavte si každé znamenie zverokruhu ako spektrum frekvencií. Zosúlaďujeme sa s určitou frekvenciou zverokruhu v rôznych bodoch nášho života a preberáme jej výsledné kvality vos vojej mysli, tele a duchu. Protipólom ega je vyššie Ja. vyššie frekvencie Leva zahŕňajú vlastnosti benevolentného vodcu. Lev nás spája s vibráciami odvahy, súcitu, empatie a cti. Keď sa naladíme na túto vysokú stránku Leva, počujeme posolstvá našich sŕdc bez posudzovania. Počúvame len s bezpodmienečnou láskou. Z celého srdca milujeme a prijímame každý aspekt nás samých. Okrem toho sa naplno vyjadrujeme svetu bez strachu z odmietnutia. V tomto vysokom stave Leva stelesňujeme sebadôveru a postoj veľkého vodcu, ktorý akceptuje súhlas, ale nie sme od neho závislí. Nachádzame svoje najvyššie Ja a zdieľame túto osobnosť so svetom, bez obmedzenia ega.



Pri práci s vibráciami Leva však narážame aj na ego, ktoré je Levovým tieňom. Ego je naša časť, ktorá túži byť niečím definovaná. Je to spôsob, akým sa identifikujeme, vrátane podmienených vzorcov, ktoré sme si vytvorili o tom, kto sme v tomto živote. Je to tiež náš vnútorný kritik, naše sebazničujúce myšlienky a naša časť, ktorá sa cíti oddelená od ostatných. Ego nám môže stáť v Ceste pri hľadaní a vyjadrení nášho pravého Ja. Pripája sa k myšlienkam o tom, ako by sme sa „mali“ správať vo svete a ako by nás „mali“ ostatní prijať.


Keď sa naladíme na tieňovú stránku Leva, stávame sa náročnými, potrebujeme súhlas zvonka a cítime sa neisto. Hľadáme externé potvrdenie namiesto toho, aby sme sami cítili svoju vlastnú silu vo vnútri. Môžeme dokonca spôsobiť drámu v našich životoch a životoch iných, aby sme získali pozornosť, ktorú potrebujeme, aby sme sa cítili bezpečne. Táto nižšia vibrácia Leva nás odpája od našich sŕdc a spája nás s klamnými predstavami ega. Držíme sa svojej identity a zabúdame, že sme bytosti z čistej lásky, schopné hlbokého súcitu a neobmedzenej radosti.


TIP: Táto časť spirituálneho aspektu energie Splnu v znamení Leva z hľadiska ezoterickej astrológie je úryvkom z môjho ONLINE PROGRAMU ~ MOON MANIFESTATION & LUNAR MAGICK (momentálne k dispozícii len v AJ, ale na základe vašich podnetov už usilovne pracujem na slovenskej verzii, takže zostaňte naladení, už čoskoro uzrie svetlo sveta:))


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page