top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPLN MESIACA V BLÍŽENCOCH /8. DECEMBER 2022/: VYVÁRANIE MOSTU MEDZI NAŠIM ĽUDSKÝM JA & BOŽSKÝM JA

Updated: Dec 7, 2022

8. december 2022 (05:07 hod.) prináša posledný Spln roka. V astrológii je Mesiac známy tým, že reprezentuje naše emócie a vnútorné potreby a riadi našu stelesnenú intuíciu. Pri Splne Mesiac pôsobí ako nebeská pochodeň. Prináša svetlo do našich kútov, ktoré máme v úkryte, do vnútorných priestorov v nás, ktoré by sme bez osvetlenia nemohli vidieť. Práve pri Splne Mesiaca často zažívame niektoré z našich najhlbších katalyzátorov liečenia, sebarealizácie a vnútornej Pravdy. Tie sú vidieť a cítiť cez šošovku a tému znamenia, v ktorom sa momentálne nachádza Mesiac a blízke planéty. Zatiaľ čo Mesiac dohliada na naše emocionálne telo, Blíženci predstavujú naše mentálne telo. Blíženci, vzdušné znamenie, ovplyvňujú naše myšlienky, logiku, komunikáciu a presvedčenia. Blíženci ovládajú túto lunáciu a prinesú ďalšiu iskru vzhľadom na to, že Mars stále retrograduje prostredníctvom Blížencov. Tento Spln Mesiaca bude pôsobiť ako uvoľnenie predošlých 12 mesiacov, ktoré sa blížia ku koncu. Prináša so sebou určitú intenzitu, ktorá môže začať spochybňovať naše vlastné hranice, vyniesť staré rany na povrch a nové výzvy do popredia – to všetko preto, aby sme si mohli ujasniť, kto v skutočnosti sme, kým chceme byť a čo si dovolíme a čo viac nevpustíme do našich životov...

SPLN MESIACA V BLÍŽENCOCH DECEMBER 2022

Art by Emilia Nora Elina


Blížencov predstavujú dvojičky, kde jedno dvojča je smrteľné a druhé nesmrteľné. Dvojičky predstavujú obe strany nášho Bytia. Sme rovnako ľudia, tak aj duša. Časť z nás, ktorá jedného dňa umrie, aby sa znovu zrodila, a časť z nás, ktorá bude žiť večne. Táto vesmírna Jednota nášho ľudského, fyzického Ja a duchovného Ja je to, čo nás Spln Blížencov vyzýva k rovnováhe medzi týmito dvoma našimi neoddeliteľnými časťami.


Pod decembrovým Splnom Mesiaca v Blížencoch sa môžeme ocitnúť v tom, že si budeme potrebovať viac uctiť a byť trpezliví s našou ľudskou stránkou. Sme "len" ľudia. Je v poriadku, že máme svoje pocity, že robíme chyby a že nie vždy poznáme Cestu vpred.


Rovnako budeme potrebovať zapracovať na vytvorení väčšej rovnováhy, aby sme uctili a rešpektovali aj našu duchovnú stránku. Naša duchovná stránka vie, že neexistujú žiadne nesprávne odbočky, žiadne výčitky a žiadne chyby. Naša duchovná stránka vie, že všetko je súčasťou našej nevyhnutnej Cesty učenia a že Láska je všetko, čo naozaj existuje.


Naša ľudská a duchovná stránka však nie vždy fungujú v tandeme a môže byť pre nich náročné porozumieť vzájomným perspektívam. Naše ľudské Ja sa sústredí na základné potreby tela ako jedlo a prístrešie. Naša duša potrebuje nasledovať to, čo prináša radosť. Naše ľudské Ja túži po stabilite a uzdravení. Naša duša vie, že všetko je dočasné a že my už v podstate sme na ceste uzdravenia. Nájsť rovnováhu medzi týmito dvoma časťami nás môže byť niekedy zložité, ale tento Spln Mesiaca je k tomu našou veľkou príležitosťou.


Bez ohľadu na to, čo vás čaká počas tohto Splnu Mesiaca v Blížencoch, zistite, či si dokážete uctiť ako svoju ľudskú, tak aj duchovnú stránku. Zistite, či sa dokážete spojiť s každou z týchto častí seba, ako by ste sa spájali so starým známym priateľom. Počúvajte, čo hovoria, správajte sa k nim s rešpektom čo vám prirodzene prinesie nové vhľady smerom k liečeniu a harmonizácii týchto dvoch našich aspektov.

.

Ako už bolo spomenuté, okolo tohto Splnu Mesiaca budeme svedkami určitej dynamickej energie, väčšinou vďaka prítomnosti Marsu, ktorý je v tomto období v konjunkcii s Mesiacom. Mars v súčasnosti cestuje svojim retrográdom, čo zosilňuje jeho energiu.


TIP: Viac informácii o mytológii a tradíciách spojených s decembrovým Splnom Mesiaca (nájdete tam aj tipy a rituály na jeho uctenie si a oslavu, či inšpirácie pre vytvorenie oltáru alebo denníkové výzvy) nájdete na našej podstránke >> MOONOLÓGIA.


NEPREHLIADNITE TIEŽ MÔJ ÚPLNE NOVÝ DIGITÁLNY PRODUKT /AKTUÁLNE S UVÁDZACOU ZĽAVOU 70%/!!! 👉🏼 https://www.jove.sk/online-program

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page