top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright

SEZÓNA BÝKA 2023: VYDÝCHNITE SI, PRIORITAMI TEJTO SEZÓNY JE POTEŠENIE, HOJNOSŤ & OSOBNÉ ŠŤASTIE

Sezóna Býka 2023 sa začína 20. apríla, čím sa jej dátum začiatku vklinil priamo medzi mimoriadne silné Zatmenie Slnka v Baranovi a retrográdny Merkúr. Všetka táto energia ochutí uzemnenú, zemitú Sezónu Býka, a povedie nás k transformácii, prebudeniu a posunu našich životov vyšším a vyrovnanejším smerom. Sezóna Býka vždy uprednostňuje malé, metodické a praktické kroky, ktoré majú korene v dlhodobých stratégiách a nie v tých krátkodobých. Žiada od nás, aby sme sa pozerali do budúcnosti a aby sme sa uistili, že vytvárame pevný základ na Ceste k našim cieľom a snom. Merkúr, ktorý putuje svojim retrográdom v období od 21. apríla do 15. mája nám v tom pomôže, povedie nás k reflexii, spomaleniu a poučeniu sa z našej minulosti. Sezóna Býka prináša aj ďalšie silno transformačné Zatmenie Mesiaca 5. mája v znamení Škorpióna. Toto Zatmenie nás bude opäť raz viesť k tomu, aby sme vstúpili do svojho vnútra. Niečo významné sa môže v našich životoch skončiť alebo sa môžeme ocitnúť v tom, že budeme cítiť potrebu zbaviť sa zastaraných vzťahov, presvedčení alebo zvykov. 16. mája, len pár dní pred koncom Sezóny Býka, sa Jupiter, najväčšia planéta v našej slnečnej sústave, taktiež presunie do Býka a vytvorí nový cyklus energie. Jupiter v Býkovi je predurčený priniesť expanziu hojnosti a zmeny do finančného odvetvia. 21. mája Slnko zakončí svoju púť v zemskom Býkovi a prejde do vzdušného znamenia Blížencov. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako využiť Sezónu Býka k manifestácii väčšej hojnosti do života, ako priniesť viac potešenia, s akými krištálmi efektívne pracovať, pokračujte ďalej v čítaní. Na konci nájdete aj užitočné inšpirácie a praktické tipy pre manifestáciu, nebudú chýbať ani tradičné denníkové výzvy pre vašu spirituálnu prax...

SEZÓNA BÝKA 2023: VYDÝCHNITE SI, PRIORITAMI TEJTO SEZÓNY JE POTEŠENIE, HOJNOSŤ & OSOBNÉ ŠŤASTIE

Art by Emilia Nora Elina


SEZÓNA BÝKA 2023 & ASTROLÓGIA

Vo štvrtok 20. apríla, keď sa začne Sezóna Býka môžeme očakávať, že sa všetko to rozumné stretne s tým zmyselným. Býk je vytrvalý živiteľ zverokruhu, znamenie, ktoré nám pomáha hľadať istotu v živote, užívať si pozemské radosti a vykonávať prácu.


Vitajte v Sezóne Býka! Po štyroch týždňoch divokej ctižiadostivosti a energickosti Barana nastal až do 21. mája čas pripútať sa k Býkovi. Baran zapálil váš tvorivý oheň a vystrelil vás zo svojej ríše. Teraz môžete s pomocou praktického uzemneného Býka vybrúsiť niekoľko svojich hrubozrnných vízií na žiarivé diamanty. Nechajte rozbehnúť montážne linky a začať výrobu!


Len nezabudnite do svojich plánov zakomponovať lásku tohto dekadentného zemského znamenia k luxusu. Krása je pre toto umelecké znamenie, ktorému vládne Venuša, priam nevyhnutnou, nie voliteľnou esenciou. Ale nebojte sa, jej užívanie nemusí stáť milióny, pokiaľ ide o pragmatického Býka. Keďže Býk je rozumný A zároveň zmyselný, Sezóna Býka je rovnako o ritualizácii procesu ako aj o prinášaní výsledkov. Starostlivo zvážte každý detail. Na maličkostiach teraz záleží!


Pozor! Sezóna Býka 2023 hostí celú retrográdnu fázu Merkúra.


Merkúr od 21. apríla do 15. mája prechádza spätne taktiež cez znamenie Býka zameraného na peniaze, a to priamo v Sezóne Býka od 20. apríla do 21. mája.


Hoci sú retrogrády Merkúra známe tým, že obracajú život naruby, táto komunikačná planéta je v skutočnosti v Býkovi od 3. apríla a zostane tam aj po skončení retrográdu až do 11. júna.


Kým je Merkúr v spätnom chode, budete chcieť nasadiť extrémne opatrenia na riadenie projektov. Toto 10-týždňové putovanie Merkúra v Býkovi vám pomôže zmapovať vašu ďalšiu veľkú misiu. Môže vám spríjemniť produktivitu a podporiť dôstojné (a Býkom schválené!) míňanie. Len nezabudnite, že počas retrogradity by ste sa mali viac zamerať na to, aby ste boli pedantní čo sa týka detailov a pravdepodobne sa "nevyfarbovať príliš ďaleko od línií".


To znamená, že by ste sa radšej mali držať svojho rozpočtu, pred uzavretím zmlúv si riadne prečítať aj to drobné písmo a pred podpisom si dvakrát skontrolovať všetky detaily. Viac o energiách a spirituálnom význame tohto významného tranzitu sa dozviete v príspevku RETROGRÁDNY MERKÚR V BÝKOVI APRÍL 2023: ASTROLÓGIA, SPIRITUÁLNY VÝZNAM, RITUÁLY + DENNÍKOVÉ VÝZVY.


Ale teraz späť k Sezóne Býka... a čo to pre vás znamená!


SEZÓNA BÝKA 2023 & MILOSTNÝ ŽIVOT

Intímne vzťahy sú počas nadchádzajúcich štyroch týždňov najsladšie zo všetkých, pretože Slnko žiari v tradičnom Býkovi. Je to nielen nežné obdobie z romantického hľadiska, ale aj príležitosť obnoviť kontakty s rodinou a blízkymi priateľmi a predstaviť starým blízkym nové lásky.


Ak práve randíte s niekým novým a sľubným, je to ideálny čas predstaviť ho svojej posádke a (dúfajme!) získať jeho súhlas. Samozrejme, nie že by ste ho potrebovali. Spoločné hodnoty sú lepidlom, ktoré drží ľudí pohromade, keď oblohe vládne znamenie Býka. Dôležité je, aby ste sa s objektom svojej náklonnosti zhodli v dôležitých veciach, ako je osobná etika a životný štýl. Dlhodobé páry by sa mali v tomto období snažiť zosynchronizovať svoje rozvrhy - a to nielen z praktických dôvodov. Zapíšte si do kalendára niekoľko dátumov na rande a niekoľko z nich si prispôsobte tak, aby boli rozmaznávajúce a možno aj dekadentné.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page