top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL PRE NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH 2024 + KRIŠTÁLY PRE SPIRITUÁLNU PRÁCU S TÝMTO NOVOM MESIACA

Updated: Jun 9

Nov Mesiaca je začiatkom lunárneho cyklu. Vtedy sa Slnko a Mesiac dokonale vyrovnajú na oblohe, symbolicky sa spojí tma a svetlo a vytvorí sa nový začiatok, nová energia. Mesačný cyklus má prirodzený rytmus a priebeh, ktorý nám poskytuje mocnú energiu, s ktorou môžeme efektívne pracovať. Novom Mesiaca začína nový cyklus v inom astrologickom znamení. Stretáva sa so Slnkom a potom sa presúva ďalej, pričom si razí cestu okolo Zeme. Prvá polovica lunárneho cyklu je obdobím budovania a prúdenia energie smerom von. V druhej polovici, po Splne Mesiaca, prúdi energia dovnútra a Mesiac začína strácať svoje svetlo. Keď nastane úplná tma, svetlo sa opäť začne objavovať a pokračuje v cykle Mesiaca.

Zámery stanovené pri Nove Mesiaca pôsobia ako riadiaca frekvencia pre zvyšok lunárneho cyklu. Uvádzajú nás do nového životného štýlu a dávajú nám niečo, k čomu sa môžeme obrátiť, keď občas stratíme Cestu alebo sa nám život začne zdať príliš náročným. V mnohých ohľadoch sa naše zámery stávajú naším poslaním pre lunárny cyklus. Môžeme sa k nim vrátiť, keď stojíme pred rozhodnutiami, a cítime, ktorá voľba nakoniec najviac rezonuje s našimi zámermi. Tieto zámery nám tiež dávajú vodítko k tomu, o čo by sme sa mali v aktuálnom období usilovať, aby sme prúdili s prirodzeným tokom Vesmíru. Nie sú to ciele ako také, ale skôr spôsob, akým sa chceme cítiť, energia, ktorú chceme pestovať, a život, ktorý chceme žiť. Pripomínajú nám, že náš zámer je to, čo priťahuje našu realitu, a keď zostávame v súlade so svojimi zámermi, Vesmír nám každý deň prináša to, čo potrebujeme na ich zhmotnenie. Každé Novolunie nám prináša príležitosť vytvoriť si nové zámery na astrologickú tému tohto Novolunia alebo na niečo, čo chceme do svojho života aktuálne pritiahnuť. Ak potrebujete pomôcť s výberom oblasti, na ktorú by ste mali v tomto období zamerať svoje pozornosť, pozrite sa na dom, ktorým prechádza Mesiac. To znamená, vyhľadajte si vo svojom horoskope dom, ktorému vládnu Blíženci. Uvidíte vonkajší kruh so znameniami zverokruhu a zodpovedajúci vnútorný kruh s číslom domu. Všetci máme dom, ktorému vládnu Blíženci. Domy predstavujú konkrétne oblasti nášho života a dávajú nám návod k tomu, na čo je prospešné sa zamerať pri týchto novoluních zámeroch pre svoj najvyšší rast... Ale poďme sa teraz vrátiť späť k energiám júnového Novu. Pre nás všetkých, bezohľadu na naše slnečné znamenie zverokruhu, je tu pripravený rituál pre Nov Mesiaca v Blížencoch 2024, ktorý nás týmito energiami úspešne prevedie...

RITUÁL PRE NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH 2024 + KRIŠTÁLY PRE SPIRITUÁLNU PRÁCU S TÝMTO NOVOM MESIACA

Váš život je spolupráca energie. V ideálnom prípade sa jednotlivé časti navzájom podporujú a dokonca zvyšujú vibrácie ostatných oblastí. Všetky spolupracujú na vytvorení väčšej vízie vášho života. Pri písaní zámerov si v mysli vytvorte túto väčšiu víziu a potom sa prepracujte k jednotlivým častiam.


Vizualizujte si svoj život, ktorý chcete žiť, precíťte ho akoby už bol vašou relitou, a potom sa spýtajte sami seba, ktoré oblasti vášho súčasného života aktuálne pomáhajú túto víziu formovať a ktoré potrebujú transformáciu.


Mnohé z transformačných posunov, ktoré sú pri tomto Nove Mesiaca k dispozícii, sa sústreďujú na vaše vnútorné príbehy. Svojím životom prechádzate s rôznymi príbehmi, ktoré sa vám odohrávajú v hlave. Tieto príbehy sa týkajú prevažne vašej vlastnej hodnoty, pochybností, obmedzení, schopností, pripútanosti k egu, identity, toho, kým ste a kým chcete byť.


Tieto príbehy, ktoré sa vám v hlave premieľajú, vám môžu buď pomáhať alebo vás brzdiť vo vašom vývoji. Môžu vás otvoriť novým, neočakávaným možnostiam, alebo vás môžu zatlačiť do kúta. Môžete sa vďaka nim cítiť expanzívni a schopní alebo malí a neefektívni.


Ak zistíte, že niektorá časť vášho života neprispieva k vášmu celkovému obrazu energiou, po ktorej túžite, spýtajte sa sami seba, aký je váš vnútorný príbeh v tejto časti. Ak napríklad vaše vzťahy nepodporujú veľkolepejšiu víziu vášho života, spýtajte sa, aké príbehy si o nich rozprávate.


Hovoríte si, že musíte ľuďom vyhovieť, aby ste boli milovaní, alebo že ste nehodní úcty a lásky? Možno si hovoríte, že ste zlí v záväzkoch alebo že dávate prednosť slobode pred bezpečím. Žiadny príbeh nie je zlý, ale je dôležité všímať si, ako formujú našu realitu a perspektívu...


Tieto príbehy môžu tvoriť základ vášho myslenia a určovať vaše očakávania v akejkoľvek oblasti života. Ak vám váš príbeh hovorí, že máte niečomu veriť o sebe alebo o druhých, počúvajte ho. Často sa to deje nevedome...


Skvelou správou o príbehoch je, že ich autorom sme my sami a môžeme sa kedykoľvek rozhodnúť ich prepísať. Môžeme zmeniť spôsob, akým vnímame svoju minulosť, svoje emócie, dokonca aj svoje interakcie s vonkajším svetom. Ako pri väčšine vecí, kľúčom je uvedomiť si svoje príbehy, potom pustiť tie, ktoré vám neslúžia, a upraviť tie, ktoré to potrebujú.



Keď zmeníte svoje príbehy, zmeníte svoju energetickú vibráciu vrátane frekvencie, ktorú vyžarujete. Zmeníte svoj život. Keď si uvedomíme svoje príbehy, môžeme sa tiež rozhodnúť, že im nedovolíme, aby riadili naše skutočné prežívanie života.


Namiesto počúvania príbehu môžeme uvoľniť všetky "hlučné myšlienky" a jednoducho sa ponoriť do prítomnosti bez vplyvu našej minulosti, nášho ega alebo niečoho, čo nás do podvedomia vtlačila spoločnosť. Môžeme byť otvorení realite, ktorá sa odvíja pred našimi očami, namiesto tej, ktorú nám rozpráva naša myseľ...


Pocíťte silu tohto Novu Mesiaca, ktorý vám pomáha vstúpiť do nového rozprávania a začať nový príbeh - príbeh zosúladený s vyššími vibráciami a nekonečnými možnosťami.


V nasledovnej časti nájdete rituál, ktorý vás tým prevedie...



Viac o astrológii a spirituálnom význame júnového Novu Mesiaca /spolu s inšpiráciami a konkrétnymi tipmi a afirmáciami pre vašu spirituálnu prax/ nájdete v predošlom príspevku Blogu 👉🏼 NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH 2024: ČAS NOVÝCH ZAČIATKOV A MANIFESTÁCIE KONCENTRÁCIOU NA SILU MYSLE + TIPY NA RITUÁLY A MANIFESTAČNÉ AFIRMÁCIE


RITUÁL PRE NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH 2024

Toto júnové Novolunie, ktoré vrcholí 6. júna v znamení Blížencov, prichádza v rušnom čase na našej Vesmírnej oblohe, a môže nás svojou energiou trochu znepokojiť alebo zmiasť.


Hoci sa nám ponúka ohromná energia pre rast duše, jedným z najlepších spôsobov, ako sa zorientovať vo všetkých tých Vesmírnych vibráciách, je preniesť svoje myšlienky, nápady a pocity na papier.


Komunikatívna a expresívna povaha energie Blížencov bude na našej strane, povedie nás k tomu, aby sme našli jasnosť a dosiahli rovnováhu v našej logickej mysli aj v podstate našej duše.


Tento rituál môžete vykonať kedykoľvek v období od 5. do 10. júna 2024...


Budete potrebovať:

  • Nástroj na čistenie aury podľa vlastného výberu /pozrite si predošlé rituály, kde je to podrobne rozpísané/

  • Denník a pero

  • Krištál /voliteľné, viac info nižšie

  • Sviečka /voliteľné, no vytvára magickú atmosféru a umocňuje silu rituálu


Postup:

1.) Začnite čistením aury pomocou vybraného nástroja. Začnite od vrchu hlavy a postupujte smerom nadol po tele. Počas čistenia aury si pokojne recitujte nasledujúce slová:

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page