top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NOV MESIACA V BÝKOVI MÁJ 2023: UVOĽNENIE STRACHU Z NEZNÁMA & PRIJATIE NÁŠHO NAJVYŠŠIEHO POTENCIÁLU

Updated: May 16, 2023

Zhlboka sa nadýchnite a vydýchnite... Precíťte, ako sa z vašej hrude a ramien uvoľňuje váha, možno až ťažké bremeno, ktoré ste niesli so sebou posledné týždne v období Zatmení. Uvoľnite aj čeľusť a roztiahnite ruky, ak to tak cítite. Je čas upokojiť sa a nasávať múdrosť, ktorú blížiacI sa Nov Mesiaca v Býkovi 2023 prináša... Novolunie v Býkovi 19. mája 2023 prináša so sebou uzemňujúce vibrácie, ktoré nám umožnia obnoviť rovnováhu nášho bytia a znovu sa napojiť na stav ľahkosti. Od posledného lunárneho cyklu sme toho veľa zažili, no teraz sa nám naskytá chvíľa na zastavenie sa oddych. Hoci nám táto pauza poskytne možnosť viac sústrediť sa na seba a svoj pokoj, v čase tohto Novolunie bude cez nás prúdiť aj vysokovibračná energia, ktorá aktivuje našu čakru solar plexu a vyzýva nás, aby sme sa znovu prepojili so svojou vnútornou silou. Keď budete putovať týmto Novom Mesiaca, dovoľte mu transformovať vás. Jednoducho buďte v prítomnosti s vibráciami, ktoré k vám prichádzajú a stúpajú vo vás. Načúvajte tichým šepotom svojho vnútorného poznania a zbavte sa potreby nútiť čokoľvek. Namiesto toho buďte pri tom, čo je, zatiaľ čo ticho viete, čo sa má stať. Pri práci s týmto Novom Mesiaca v Býkovi vnímajte vnútorné zdroje, ktoré máte k dispozícii. Tento Mesiac má potenciál pomôcť vám využiť zručnosti, ktoré už vlastníte, na vytvorenie harmónie a rovnováhy vo vašom živote. Je to vaša pripomienka toho, že máte všetky zdroje alebo nástroje, ktoré kedy budete potrebovať na navigáciu v živote dnes, zajtra a každý nasledujúci deň...

NOVOLUNIE V BÝKOVI MÁJ 2023: UVOĽNENIE STRACHU Z NEZNÁMA & PRIJATIE NÁŠHO NAJVYŠŠIEHO POTENCIÁLU

Art by Emilia Nora Elina


Počas tohto májového Novu Mesiaca v Býkovi precíťte odolnosť svojej duše, kreativitu svojej energie a silu svojej mysle. Už vlastníte toľko nástrojov, ktoré vám pomôžu nájsť svoj stred a držať sa ho, keď sa život okolo vás neustále točí v divokom víre udalostí. Tieto nástroje môžu vyzerať ako mantry, práca s dychom, zmyslové spojenie, dôvera vo Vesmír alebo vnútorné poznanie. Sú vám kedykoľvek k dispozícii. Potrebujete si jednoducho len uvedomiť, že už vo vás dávno existujú.


Keď plne pochopíte, že máte všetky vnútorné zdroje na to, aby ste zvládli akúkoľvek situáciu, je pre vás jednoduchšie opustiť svoje zóny pohodlia a využiť šance, ktoré vás privedú do života, ktorý si zamilujete. Už ste si zrejme za posledné prudko transformačné obdobia osvojili veľa zručností na upokojenie nervového systému alebo spracovanie emócií. Dovoľte im vyjsť na povrch počas tohto Novolunia v Býkovi. Precíťte naplno tiež svoju sebadôveru, odvahu a silu a začnite ich vnímať ako svoje stále zdroje, ktoré vás môžu priviesť späť k harmónii a mieru, ako sa život neustále mení a vyvíja.


Namiesto obáv z toho, čo sa môže stať, alebo váhania zo strachu z neznámeho, vás tento Nov Mesiaca v Býkovi žiada, aby ste cítili svoju silu a vzrušenie z nového dobrodružstva. Áno, zrejme budete mať obavy, strach a pochybnosti, je to prirodzená súčasť nás... ale vedzte, že aj napriek nim môžete ísť vpred. A aj keď sa naplní váš najhorší scenár, máte schopnosť kreatívne vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý sa objaví a prepracovať sa cez neho k tomu najlepšiemu možného scenáru. To je skutočná sila našej mysle...


Keďže Mesiac a Slnko sú v súlade s Neptúnom v Rybách, je to tiež naša pripomienka toho, aby sme prijali svoje sny. Dovoľte si stráviť istý čas nič nerobením, snívaním a otvorením sa novým inšpiráciám. Nechajte vo svojom Vedomí vzniknúť nové vízie. Nechajte sa strhnúť svojimi snami a vcíťte sa do nich. Pestujte v sebe neutíchajúcu zvedavosť dieťaťa a predstavujte si, že všetko je skutočné a možné...


Posolstvo tohto Novu je hlasné a jasné: nebojte sa neznámeho. Obávajte sa jedine toho, že nenájdete svoj potenciál. Je čas predstaviť si a vizualizovať verziu seba samého, ktorá zotrváva pokojná tvárou v tvár akejkoľvek nepriazni osudu a vie, ako úspešne zvládnuť akúkoľvek potenciálnu výzvu.


Novolunie v Býkovi tiež tvorí sextilný aspekt s Marsom v Rakovi, čo nám pripomína, aby sme boli otvorení novým vášňam, ktoré vychádzajú z našej intuície. Možno je v našich životoch niečo, po čom túžime, ale bojíme sa za tým ísť. Nov Mesiaca v Býkovi je časom priznať svoj strach, poučiť sa z neho a zbaviť ho kontroly. Je čas opustiť všetko to pohodlné a známe a namiesto toho hľadať nové vzrušujúce veci, vďaka ktorým sa cítite nažive.


Zrejme budete cítiť zmes strachu a vzrušenia. Takto budete vedieť, že ste na správnej ceste. Precíťte svoje vnútorné zdroje, ktoré vám pomôžu odložiť strach, pustite sa neustáleho váhanie a pamätajte, že s odvahou a dôverou v seba a vyššie sily, ktoré vás neustále sprevádzajú, môžete čeliť čomukoľvek. Spoľahnite sa na svoje nástroje a vnútorné zdroje a vizualizujte si, že ste pokojnými bojovníkmi pripravení na nové dobrodružstvo.


Keď budete jazdiť na krásnych vibráciách tohto Novu Mesiaca v Býkovi, precíťte naplno svoj potenciál vytvoriť si život, po ktorom túžite a ktorý si zaslúžite. Patrí vám. No tento Nov Mesiaca nie je o aktívnych krokoch.Je skôr o nalaďovaní sa a prijímanie odpovedí. Ide o to nasledovať Cestu svojej intuície a vedieť, že vás vždy dovedie tam, kde potrebujete byť. Nemusíte sa obávať detailov ani sa báť neznámeho. Všetko, čo si potrebujete zapamätať, je, že ste hodní hojnosti vo všetkých jej podobách. A že už v skutočnosti vlastníte všetky zdroje, ktoré potrebujete na uskutočnenie svojich snov a vízií.


Poďme sa teraz hlbšie ponoriť do toho, čo ponúka toto Novolunie v Býkovi v roku 2023, ako z neho vyťažiť maximum pre svoj duchovný rast.



NOV MESIACA V BÝKOVI 2023 AKO NAŠA KOTVA

Nov Mesiaca v Býkovi 2023 predstavuje prvý lunárny cyklus od začiatku obdobia Zatmení. S novým lunárnym cyklom začínajú transformačné a možno až chaotické energie predošlých Zatmení postupne ustupovať do pozadia našich životov.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page