top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NOV MESIACA VO VÁHACH /25. SEPTEMBER 2022/: ČAS INTROSPEKCIE, UMIERNENOSTI & ROVNOVÁHY (+ HOROSKOP)

September je bezpochyby mesiacom meniacej sa energie. Slnečné teplé dni sú už zrejme minulosťou pre tento kalendárny rok a vo vzduchu stále cítiť silný tok retrográdnej energie prúdiacej cez kozmickú oblohu. Tento nával retrográdnej energie nás nabádza k tomu, aby sme spomalili a začali sa zaoberať nevyriešenými záležitosťami minulosti. Retrográdna energia môže tiež spôsobiť akýsi závan hmly, ktorá zahaľuje naše myslenie a úsudky. Táto hmla je tu však na to, aby vtiahla našu pozornosť dovnútra a prinútila nás sústrediť sa skôr na náš vnútorný svet, než na ten vonkajší. To však neznamená, že na obzore nie sú nejaké vzrušujúce, nové začiatky. Septembrový Nov Mesiaca vo Váhach, ktorý dosahuje svoj vrchol 25. septembra 2022 (23:54), je prvou jesennou lunáciou, ktorá nám prináša veľmi očakávanú príležitosť k podpore nájdenia väčšej rovnováhy v našich životoch. Každý z nás zažije tento silný lunárny moment inak, takže zrejme budete chcieť vedieť, ako tento Nov Mesiaca v septembri 2022 ovplyvní vaše znamenie zverokruhu, aby ste sa na to patrične pripravili. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné, čo potrebujete vedieť...

SEPTEMBROVÝ NOV MESIACA VO VÁHACH 2022: ASTROLÓGIA & SPIRITUÁLNY VÝZNA,M
Art by Emilia Nora Elina

Len pár krátkych dní po Jesennej rovnodennosti sa Slnko a Mesiac zosúladia na území sladkého a prívetivého vzdušného znamenia Váh a vytvoria nádherný Nov Mesiaca. Táto lunácia naplno rozprúdi spoločenskú atmosféru Sezóny Váh, odkryje naše temperamentné stránky a podnieti túžbu po spojení. Viac o tomto sa dozviete v príspevku SEZÓNA VÁH 2022 (23. SEPTEMBER - 23. OKTÓBER): ČAS HĽADANIA ROVNOVÁHY /+ HOROSKOP & LIEČIVÉ MANTRY/.


Vo všeobecnosti môže byť každoročný Nov Mesiaca vo Váhach príjemným časom na začatie kooperatívneho partnerstva a vniesť do našich životov harmonickejší pocit rovnováhy. K tejto lunácii však dochádza počas retrográdneho Merkúra a Merkúrove "spiatočky" nie sú úplne ideálnym časom na začatie nových vecí, takže radšej do tohto sezónneho posunu vstupujte po špičkách a osvojte si vyvážený zmysel archetypu Váh pre umiernenosť.


Kráčať povestnou strednou cestou je v tomto období lunácie ľahšie povedať ako urobiť, keďže septembrový Nov Mesiaca bude čeliť Jupiteru, planéte expanzie, hojnosti a pôžitkárstva. Vplyv Jupitera by mohol zosilniť alebo zveličiť naše pocity, zatiaľ čo retrográdny Merkúr by mohol zatemniť naše myslenie, takže sa snažte za každú cenu praktizovať v tomto období umiernenosť. To vám pomôže vyhnúť sa prebudeniu s emocionálnou "kocovinou" Novu Mesiaca.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page