top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NOV MESIACA V RAKOVI JÚL 2023: ČAS HLBOKÉHO PONORU DO NAŠEJ EMOCIONÁLNEJ KRAJINY /+ DENNÍKOVÉ VÝZVY

Updated: Jul 3

Príchod Novu Mesiaca v Rakovi 17. júla 2023 vyvoláva vlnu emocionálnych turbulencií a zapája našu myseľ, telo a ducha do intenzívnej cesty sebapoznávania. Pod vplyvom Raka sme vedení k tomu, aby sme prijali svoje emócie, odovzdali sa prúdu a uznali svoje najhlbšie pocity. Toto obdobie je obdobím hlbokej sebareflexie, ktoré nás vyzýva k uvoľnenejšiemu tempu, pestovaniu trpezlivosti a aktívnemu zapojeniu sa do našej vnútornej emocionálnej krajiny. Rak ako prvé vodné znamenie zverokruhu stelesňuje silnú, životodarnú energiu vody. Nabáda nás k tomu, aby sme ocenili našu prirodzenú schopnosť vyvolávať silné emocionálne reakcie, ktoré môžu zásadne zmeniť náš život a ovplyvniť ľudí okolo nás. Ústredným bodom učenia Raka je koncept liečenia. Inšpiruje nás, aby sme prijali regeneračné postupy, vyživovali svoje telo a myseľ, a odhalili transformačnú silu našich emócií. Aby sme mohli využiť tieto dary, ktoré nám Rak ponúka, musíme byť pripravení hlboko cítiť. To je základný kameň požehnania, ktoré Rak so sebou prináša. Naša emocionálna inteligencia dláždi cestu k osobnému rastu a umožňuje nám naladiť sa na našu intuíciu, pomáhať druhým a vyvíjať sa do najlepšej verzie seba samého. Tvorí základ pre všetky manifestácie, po ktorých túžime. Nadchádzajúce Novolunie v Rakovi 2023 nám poskytuje priestor na preskúmanie našich emócií týkajúcich sa našich zámerov a ich vplyvu na našu schopnosť tieto zámery uskutočniť. Ak neveríme v možnosť realizácie svojich snov alebo ich nedokážeme vnímať akoby už boli uskutočnené, naše úsilie o manifestáciu môže byť márne. Toto obdobie je preto našou výzvou, aby sme sa naplno emocionálne vložili do svojich túžob, identifikovali potenciálne prekážky a začali proces ich realizácie...

NOV MESIACA V RAKOVI JÚL 2023: ČAS HLBOKÉHO PONORU DO NAŠEJ EMOCIONÁLNEJ KRAJINY /+ DENNÍKOVÉ VÝZVY

©Art by Emilia Nora Elina


Toto Novolunie v Rakovi 2023 je obdobím silnej introspekcie a prijímania múdrosti od nás samých, našich intuitívnych zmyslov a Vesmíru. Naše vyššie Ja je zásobárňou vedomostí siahajúcich za hranice prítomného okamihu a využíva neobmedzenú múdrosť Vesmíru, ktorá zahŕňa všetko, čo sa udialo v minulosti a čo sa udeje v budúcnosti. Počas tohto júlového Novolunia sú všetky pretrvávajúce otázky o vašej ceste vpred už zodpovedané vo vašej intuícii. Vašou úlohou je tieto odpovede objaviť, pozorne počúvať a dôverovať im...


Keď sa naladíte na energie tohto Novolunia, odolajte akémukoľvek nutkaniu okamžite konať. Namiesto toho vnímajte túto fázu ako čas prijímania. Prijmite múdrosť, ktorú už máte hlboko vo svojom vnútri, a nechajte ju viesť vaše zámery.


NOV MESIACA V RAKOVI 2023: ĎALŠIE ASTROLOGICKÉ ASPEKTY

Nadchádzajúce Novolunie je výrazne aspektované, čo naznačuje, že v hre je veľa nebeských vibrácií. Ak pociťujete vnútorný alebo vonkajší chaos či nerovnováhu, spojte sa so svojím dychom a fyzickým telom, aby ste stabilizovali svoju energiu.


Počas Novolunia v Rakovi 2023 sa stretávame s opozíciou na Pluto v Kozorožcovi. Pluto si posvieti na naše minulé trápenia a traumy a odhalí nevyliečené aspekty našej duše, ktoré si vyžadujú pozornosť. Poukazuje tiež na oblasti, v ktorých sme sa mohli vzdať svojej moci alebo sme ju stratili. Keď sa ponoríte do frekvencií tohto júlového Novu Mesiaca, zamyslite sa nad potenciálnymi oblasťami, v ktorých ste mohli stratiť svoju moc. Môže za to nejaká udalosť z minulosti? Vynakladáte príliš veľa energie na to, aby ste sa zaoberali minulými udalosťami alebo sa ich snažili potlačiť?


Naše zameranie a pozornosť fungujú ako kanály pre našu energiu. Ak sa zamotávame do minulých udalostí, nevedomky odčerpávame svoju energiu, čím podporujeme okolnosti alebo cykly, ktoré urýchlili našu traumu, namiesto toho, aby sme túto energiu využili na prejavenie svojich zámerov.


Dávajte pozor na smer svojich myšlienok, keď blúdia, a pozorujte emócie, ktoré sa objavujú, keď sa vraciate k starým zraneniam. Stále sa nachádzate v stave utrpenia? Je nevyhnutné rozlišovať medzi prežívaním bolesti a utrpením z nej. Aj keď možno nedokážete prepísať minulosť, určite ju môžete zbaviť moci, ktorá vás obmedzuje. Precíťte svoj potenciál získať späť svoju moc a spýtajte sa sami seba, či sa potrebujete sústrediť na liečenie starých rán, aby ste dosiahli uzavretie minulosti.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page