top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NOV MESIACA V KOZOROŽCOVI JANUÁR 2024: ČAS STANOVENIA NOVÝCH ZÁMEROV & ZLADENIA SA SO ZÁMEROM DUŠE + DENNÍKOVÉ VÝZVY PRE SPIRITUÁLNU PRAX

Updated: Jan 9

Prvé Novolunie v roku 2024 nastáva 11. januára o 12:57 hod. v znamení Kozorožca. Toto Novolunie v Kozorožcovi nám umožňuje položiť základy pre naše vízie pre nasledujúcich dvanásť mesiacov. Je to taktiež silný čas na zavedenie potrebných zmien, vhľadov a väčšej jasnosti. Novy Mesiaca sú časom nových začiatkov; to však neznamená, že musíte úplne zmeniť seba alebo svoj život, aby ste uvideli pokrok. Energia Kozorožca je o odhodlaní a vytrvalosti. Tento Nov Mesiac v Kozorožcovi sa nás taktiež pýta, kam v živote investujeme svoju energiu a zdroje, aby sme videli odmenu a úspech. Toto Novolunie pozitívne podporujú všetky tri vonkajšie planéty - Urán, Neptún a Pluto, ktoré ovplyvňujú to, ako naše sny súvisia so spoločenskými očakávaniami. Nakoľko sa tento januárový Nov Mesiaca zhoduje s numerológiou 1/11, jeho účinok bude ešte viac umocnený. Portál 1/11, je jedným z portálov Jednoty s našimi osvetlenými aspektami a bude aktivovaný kozorožcovskými energiami, ktoré nám pomáhajú dosiahnuť prvý krok k sebaosvieteniu. V tento deň máme aj Mars v Kozorožcovi spolu s Novom pri 20 stupňoch tohto znamenia. Je čas začať zostupovať poslanie našej duše alebo jej časť, pretože mnohí do nej vstúpia, zatiaľ čo iní sa budú iniciovať v nových aspektoch. Chcete sa dozvedieť viac o tom ako využiť tento nádherný Nov Mesiaca v Kozorožcovi 2024 vo svoj najvyšší prospech a na stanovenie cieľov za účelom manifestácie? Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa všetko potrebné...


NOV MESIACA V KOZOROŽCOVI JANUÁR 2024: ČAS STANOVENIA NOVÝCH ZÁMEROV & ZLADENIA SA SO ZÁMEROM DUŠE + DENNÍKOVÉ VÝZVY PRE SPIRITUÁLNU PRAX

© Art by Emilia Nora Elina


Čo pre nás znamená Nov Mesiaca v Kozorožcovi 2024

Začiatok roka môže vyvolávať mnohé emócie vrátane tlaku na stanovovanie predsavzatí na celý rok. Keď budete pracovať s energiou Novu Mesiaca v Kozorožcovi, vedzte, že je to vaša jedinečná príležitosť vytvoriť si životný štýl, v ktorom bude priestor pre rozvoj vašich vízií. Nič nie je vytesané do kameňa a svoje zámery môžete kedykoľvek zmeniť. Nemusíte mať všetko premyslené hneď teraz. Stačí sa sústrediť na to, ako sa chcete počas nasledujúceho roka cítiť, a detaily sa vám samy odhalia...


Počas Novu Mesiaca v Kozorožcovi si vytvorte vo svojom živote určitú štruktúru, ktorá vám pomôže zostať zodpovednými voči sebe samým a uvedomovať si vibrácie svojho dňa. Vďaka sústredeniu a odhodlaniu sa meníme v priebehu malých časových úsekov.

K väčšine týchto zmien dochádza prostredníctvom každodenného skúmania pocitov, myšlienok a našej energie. Navyše, to je v konečnom dôsledku to, čo chceme - malé posuny, ktoré môžeme spracovať, integrovať a upevniť. Keď meníme príliš veľa a príliš rýchlo, môže to rozkolísať celý náš systém. V dôsledku toho sa niektoré z týchto zmien neujmú.


Pri práci s Novom Mesiaca v Kozorožcovi ho vnímajte ako plán na každý deň v roku, ktorý si vytvoríte pomocou praktík a rituálov, ktoré sa môžu stať súčasťou vášho každodenného života. Začnite s ústrednou otázkou, ako sa chcete cítiť, a potom sa pýtajte, čo vám pomáha cítiť sa tak a udržiavať si túto vibráciu. Experimentujte s praktikami, ktoré vo vás tento stav podporujú.


Často pomáha pracovať s prvými rannými hodinami po prebudení. Namiesto toho, aby ste ihnď lapaili po telefóne a browsovali sociálnymi sieťami či kontrolovali svoje emaily, využite tento vzácny čas, ktorý reprezentuje akúsi čistú nepopísanú tabuľu, na nastavenie celého svojho dňa. V tomto priestore si pestujte praktiky, ktoré pozitívne usmerňujú vašu energiu a umožňujú vám vnútorný aj vonkajší posun.


Tento čas môže zahŕňať jogu, meditáciu, písanie denníka, vyťahovanie kariet, hranie na tibetskú misu alebo jednoducho spojenie sa svojim vnútorným dieťaťom pri rannej šálke kvy či čaju. Vedzte, že to, čo vám každý deň pomôže nastaviť tón vašich vibrácií, bude ďalej meniť vibrácie vášho života.



Novolunie je časom na vytváranie vízií do budúcnosti a na pomoc pri ich zhmotňovaní. Tieto vízie sa síce môžu časom meniť, ale môžu vytvoriť nádobu, ktorá sa stane vaším životným štýlom. V tejto "nádobe" sú všetky vaše vízie podporované a môžu sa vyvíjať tak, ako je to potrebné pre cestu vašej duše. Keď získate predstavu o tom, akým víziám sa chcete venovať, zvážte, ako sa vaša energia bude musieť zmeniť, aby sa tieto vízie prejavili.


Čo budete musieť uvoľniť, aby ste vytvorili priestor pre nové vibrácie? Ako budete udržiavať svoje vibrácie v súlade so svojimi víziami? Život, ktorý chcete žiť, má určité vibrácie. Keď si pravidelne vizualizujete, že ho už žijete, preberiete túto vibráciu.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page