top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MARCOVÝ NOV MESIACA V RYBÁCH ~ PLÁVANIE S PRÚDOM TRANSFORMÁCIE & SNÍVANIE VEĽKÝCH SNOV

Updated: Mar 23, 2021

Nov Mesiaca je vo všeobecnosti časom ZNOVUZRODENIA - časom, keď máme šancu začať odznova. Nový Mesiac v altruistickom, vnímavom a zasnenom znamení Rýb, ktorý pripadá tento mesiac na 13. marca 2021, symbolicky vysiela vlny poézie na naše vesmírne nebo. Nesie v sebe mäkkú éterickú energiu, ktorá nás inšpiruje snívať, vytvárať a predstavovať si pre seba i naše okolie lepšiu realitu. Realita, ktorú vyživujeme, je realitou, ktorá prekvitá. Takže sa uistite, že vaše myšlienky, slová a činy sú v súlade so všetkým, po čom túžite, obzvlášť pod vplyvom tohto marcového Novu Mesiaca. Je čas sa uvoľniť, pustiť a pripraviť sa na nové začiatky s blížiacou sa jarnou rovnodennosťou...



Ryby sú posledným znamením zverokruhu a jeho energia nám vždy pripomína, že stále existujú nové úrovne, kam je ešte potrebné sa ponoriť a kadiaľ plávať, aby sme zvládli nové výzvy hlbokých vôd nášho podvedomia.


Ryby ležia na konci každej cesty a záhadne krúžia. Sú zlúčením všetkého, čo prišlo predtým, ako dúhový chameleón, ktorý sa premieňa do akejkoľvek podoby alebo osoby, ktorá sa jej páči. Ryby sa dokážu vcítiť do všetkých, pretože sú všetkým. Cítia všetko, pretože sú všetkým. V dobrom aj v zlom, Ryby prúdia tam, kam ich zavedie kolektívny príliv.


Život nie je priamka, ale skôr špirála. Stále dokola sa vraciame k tým istým veciam, ale zakaždým je naše porozumenie hlbšie a bohatšie. Rovnako ako dve ryby plávajúce v rôznych smeroch, môžeme vyostriť našu vlastnú perspektívu vnímania, vidieť veci novým spôsobom a pamätať na to, že našim skutočným stavom je celistvosť a jednota so všetkým.


Z tohto nového Mesiaca vyžaruje nezameniteľná vibrácia odovzdanosti - odovzdanie sa osudu - odovzdanie sa tomu, čo musí byť. Sme nepokojní, stratení, zmätení, nevieme kam ísť, čo robiť. V tejto temnej noci duše sa otáčame a otáčame, ale nemôžeme nájsť cestu von.


Sezóna znamenia Rýb je možno najťažšia zo všetkých, napriek tomu nikdy nesklame. Ryby predstavujú všetko, čo ignorujeme, popierame alebo potláčame. Odporúčam vám preto, aby ste si počas tohto novu začali viesť denník snov. Ryby vládnu spánku, tranzu, hypnóze a iným zmeneným stavom vedomia. Hudba, tanec a psychedelika sú ďalšími obľúbenými favoritmi Rýb.


Pretože Ryby sú citlivé a duchovne naklonené, často majú tendecie vyhýbať sa pozemským povinnostiam. Pre nich nie sú skutočné - strata času. Klamú často samých seba. Častokrát chcú len celý deň tancovať, žúrovať a trhať kvety v trblietavom psychedelickom poli. Niektoré typy Rýb sú chaotické, nespoľahlivé alebo príliš "vesmírne". U týchto Rýb, ktoré ešte neprijali svoje duchovno, môže byť ich úzkosť smerovaná do perfekcionizmu alebo nutkavého ovládajúceho správania. Na druhej strane vedomé Ryby nachádzajú rovnováhu medzi hmotným svetom a éterickými rozmermi.


V deň tohto Novu Mesiaca budú v znamení Rýb celkom štyri planéty (Slnko, Mesiac, Venuša a Neptún). Skvelá správa: všetky tieto planéty budú od seba vzdialené iba štyri stupne, a Neptún bude o niečo bližšie ku konjunkcii Slnko / Mesiac ako Venuša. To znamená, že tento marcový Nov Mesiaca bude mať úžasný vplyv na všetky veci, ktoré Ryby reprezentujú: hudbu, tanec, tvorivosť, duchovnosť, emočné uvoľnenie, fantáziu, nádej, sny, spánok a potvrdenie našich najpozitívnejších presvedčení.


Venujte toto obdobie chvíľu tomu, že si budete predstavovať lepší život... pre seba i pre celý svet. Zatvorte oči a vizualizujte pokoj, porozumenie a mier vyžarujúci cez vaše srdce a srdce každej bytosti, známej aj neznámej.


Ako už bolo spomenuté, pod tmavou oblohou Novu Mesiaca budú Venuša a Neptún navzájom úzko spojené. Táto kombinácia energie môže aktivovať našu srdcovú čakru a inšpirovať nás, aby sme sa ponorili do hlbšej a väčšej lásky. Venuša a Neptún spolu na oblohe môžu byť receptom na prilákanie lásky, liečenie a prebudenie srdca.


Ak sa v tomto období začnú miešať srdcové záležitosti, snažte sa zostať mimo svojej hlavy a rozhodujte sa zo srdca. Vypočujte si múdrosť, ktorú vaše srdce ponúka, a postupujte podľa jeho odporúčaní. Nezabudnite tiež venovať pozornosť svojej intuícii, najmä ak vám niečo nesedí. Neptún je planéta intuície a načúvania nášho vnútorného hlasu. Niekedy situácie môžu zamlčať veci alebo zahmliť náš zrak, ale je to len preto, aby sme sa dozvedeli, čo to znamená ísť dovnútra a čerpať z vlastnej vnútornej múdrosti.


Hlboko v každom z nás je uchovaná praveká múdrosť našich predkov. Múdrosť životov, ktoré sme viedli pred touto inkarnáciou, ako aj vedomosti a poznanie o našej skutočnej podstate a existencii. Tento nadchádzajúci marcový Nov Mesiaca je dokonalým obdobím na uznanie tejto hlbokej, a možno aj zabudnutej múdrosti v nás.


Vo vnútri poznáte cestu. V ňom máte odpovede, ktoré hľadáte.

Ak hľadáte vyjasnenie v situácii, najmä pokiaľ ide o romantický vzťah, môžete tiež zistiť, že tento Nov Mesiaca vám prinesie pre vaše rozhodnutie novú inšpiráciu. Venuša je planéta, ktorá vládne nad vzťahmi. Tieto vzťahy môžu siahať ďaleko do minulosti a zahŕňať naše vzťahy s rodinou a priateľmi, ale i náš vzťah k peniazom a dokonca aj vzťah k sebe samým.


Ak v ktorejkoľvek z týchto oblastí existujú nejaké zádrhele, tento Nov Mesiaca vás môže inšpirovať k tomu, aby ste robili veci inak alebo aby ste mohli veci vidieť novým spôsobom.

Ak sa snažíte vyriešiť nejaký vzťah alebo nájsť odpustenie, táto energia je obzvlášť prospešná a môže vám pomôcť spojiť sa s hlbším súcitom a bezpodmienečnou láskou.


Neptún je planéta bezpodmienečnej lásky. Pripomína nám, že bez ohľadu na povahu našich "nepriateľov" alebo bývalých milencov, s ktorými sa v tomto živote ocitneme na jednej ceste, vždy existujú nejaké dary a lekcie z týchto vzťahov, s ktorými by sme mali odísť.


Vo vyšších oktávach nám Neptún pripomína, že všetci sme len fragmenty tej istej energie a všetci, s ktorými sa stretneme, sú jednoducho zrkadlom, ktoré nám pomáha hlbšie sa ponoriť do porozumenia nášho pravého, skutočného Ja.


To samozrejme neznamená, že tolerujeme zlé správanie iných alebo deštruktívne vzťahy, ktoré nie sú v súlade s našou dušou, ale pripomína nám to, že vo všetkých dušiach, s ktorými sa stretávame, môžu byť nájdené vzácne dary a hlbší význam.


Energia Neptúna môže niekedy vytvoriť ružový odtieň vo všetkom, čo vidíme. Preto ak niečo vyzerá príliš dobre na to, aby to bola pravda, alebo ak sa v tejto chvíli cítite akokoľvek nerozhodne, nájdite v sebe trpezlivosť a počkajte, kým sa veci viac vyjasnia. Nakoniec sa hmla zodvihne a vy budete môcť vidieť cestu s jasnejším videním.


Celkovo je marcový Nov Mesiaca krásnym obdobím, ktorý nás može nastaviť na vysoko kreatívny lunárny cyklus. Využite túto energiu v nasledujúcich týždňoch na snívanie veľkých snov a manifestáciu, na tvorivé projekty a na skúmanie nových sfér vlastnej intuície a vedomia.


Čo to pre vás všetko znamená?

Nov Mesiaca v rybách je vhodný čas na splnenie osobných cieľov, ktoré vyjadrujú pozitívnu energiu vodného znamenia Rýb:

  • urobte skok vo viere - začnite veriť v niečo, v čo ste vždy chceli veriť, ale príliš ste sa báli do toho vložiť svoju dôveru;

  • začnite prijímať nedokonalosti seba a druhých ako iný druh „dokonalosti“;

  • naštartujte kreatívny, nápaditý projekt;

  • vedome si vyhraďte čas na pokojné a omladzujúce aktivity - môže to byť napríklad jóga a meditácia, ale môžu to byť aj také jednoduché veci, ako je pravidelné rozpoznávanie potreby zastaviť sa a oddychovať;

  • precvičte si "obúvanie sa do kože" iných a nechajte niektoré veci odísť (napríklad posudzovanie, mrzutosti a podobne);

  • oživte v sebe prostredníctvom zážitkov, ktoré si vyžadujú predstavivosť, emóciu súcitu alebo ktoré jednoducho predstavujú „prestávku“ od rutiny;

  • dajte si pauzu od každodenných tlakov a odovzdajte sa aspoň na chvíľu myšlienke „čo bude, to bude“.


Jednou z lekcií „Rýb“ je uvoľniť zo seba tú časť úzkosti, ktorá preberá kontrolu nad našim každodenným životom. Napríklad, ak vám niekto blokuje cestu v obchode s potravinami, povedzte tejto osobe: „V pohode, doprajte si svoj čas.“ ...a myslite to vážne! Ak túto vetu budete vnímať ako sarkazmus, nevyslovujte to radšej nahlas, iba si to povedzte vo svojej mysli. Môžete „stratiť“ 20 sekúnd svojho času čakaním, kým sa daná osoba pohne z cesty, ušetríte si však stres a negativitu, ktorá by vám priniesla len rozčúlenie a podráždenie, ktoré vás následne môže sprevádzať rôznymi situácimi po celý deň.


To isté platí aj pre vodičov, ktorí napr. z ničoho nič nečakane zabrzdia a odbočia na vedľajšiu cestu, samozrejme bez smeroviek. Poznáte to, pravda? Nechajte to tak. Usmejte sa na vodiča, namiesto toho, aby ste na protest hromžili rukami alebo nedajbože nadávali. Nie je potrebné sa rozčuľovať, absolútne nič to nevyrieši, ublížite tým len sebe. Toto sú „maličkosti“, ktoré, ak sa budú trénovať dostatočne často, budú vás skutočne podporovať v tom, aby ste pochopili a aplikovali vo svojom každodennom živote dôležité lekcie "Rýb" podstatnejšími a ďalekosiahlejšími spôsobmi.


Nov Mesiaca vo všeobecnosti spôsobuje, že sa cítime neobvykle unavení, a to platí najmä pre znamenie Rýb. Marcový Nov Mesiaca je Mesiacom blaženej prázdnoty. Ryby sa z času na čas pohybujú na "krídlach" svojej intuície, takže si nerobte starosti s tým, ako - čo urobiť, ani kde a kedy. Nechajte svoju vodnú bublinu chránenú. Ak chcete v tomto období zvýšiť svoju kreativitu, zamerajte sa pri meditácii na sakrálnu čakru.


Rituál Bezpodmienečnej Lásky pre Nov Mesiaca v Rybách nájdete v nasledujúcom článku... presť na článok >>>


S Láskou,




SKVELÝ TIP:

Posilnite účinok Novu Mesiaca prostredníctvom detoxikácie Tela i Mysle. Toto obdobie je na to obzvlášť vhodné, nakoľko transformačná sila Mesiaca nám v tom prirodzene pomáha.


Doprajte si horúci, detoxikačný kúpeľ s Himalájskou soľou DETOX = éterické oleje z ČAJOVNÍKA a LIMETKY + Pupalkový olej

Himalájska soľ bohatá na minerály, prevoňaná 100% éterickými olejmi, pupalkovým olejom a sušenými bylinkami. Liečivé sily soľných kúpeľov sú dodnes cenené vďaka dobre zdokumentovaným zdravotným prínosom starých Grékov. Pri výbere kúpeľnej soli je himalájska soľ to najlepšie riešenie, nakoľko je bohatá na minerály / presnejšie 84 minerálov /, ktoré sú zdraviu prospešné. Kúpeľ v slanej vode upokojuje, lieči, pomáha podporovať obnovu buniek. S extra prídavkom olivového, jojobového, pupalkového oleja, ako aj ďalších základných olejov, dokonale vyživuje a zvlhčuje pokožku, a pomocou osmotického tlaku pomáha odstraňovať toxíny z tela von... vojsť do E-shopu >>>



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page