top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

KONJUNKCIA MARSU SO SATURNOM V ZNAMENÍ VODNÁRA /APRÍL 2022/: ČAS PRAVDY & ODVÁŽNYCH ROZHODNUTÍ

Updated: Apr 13, 2022

Apríl je skutočne čarovný mesiac, no 5. apríla 2022 to tak nemusí úplne byť, nakoľko Mars je v tento deň v konjunkcii so Saturnom na 22° Vodnára. Saturn je veľmi vážna planéta a vždy, keď je Saturn spojený s osobnou planétou, pripomíname si naše povinnosti. Mars chce konať HNEĎ, ale Saturn chce robiť veci NESKÔR – nie preto, že by bol lenivý (skôr naopak), ale preto, že si chce veci dobre premyslieť a zabezpečiť, aby sa vybudovalo niečo, čo má trvalú hodnotu. Spojenie Mars-Saturn sa môže zdať veľmi frustrujúce – ale zároveň nám dodáva ďalší impulz a odhodlanie dotiahnuť veci do konca tým, že nájdeme dobrý kompromis medzi impulzom poháňaným konaním a praktickosťou. Spojenie Marsu a Saturnu môže tiež vyniesť na povrch "kruté pravdy". Toto je čas, keď nemôžeme ignorovať svoje povinnosti. Ak sme sa za niečo naťahovali, flákali sme sa alebo sme boli nerozhodní, možno v tejto chvíli zistíme, že potrebujeme rýchlo zakročiť. Mars a Saturn môžu tiež vytvoriť nejaké nestále energie, ktoré prinesú intenzívne, nespracované myšlienky do našej mysle, aby sme sa s nimi raz a navždy vysporiadali.

KONJUNKCIA MARS SATURN www.jove.sk

Zatiaľ čo táto energia konjunkcie Marsu so Saturnom vrcholí 5. apríla 2022 /03:51/, je to niečo, čo budeme pravdepodobne všetci pociťovať počas celej prvej časti apríla 2022.


V astrológii je konjunkcie vzájomné zosúladenie / spojenie dvoch alebo viacerých planetárnych energií. Aby sme skutočne porozumeli energiám Marsu a Saturnu vo vzájomnej interakcii, potrebujeme najprv pochopiť ich individuálne vlastnosti.

MARS ~ VLASTNOSTI V ASTROLÓGII

Mars je planéta akcie a motivácie. Predstavuje ho archetyp Bojovníka, ktorý rád preteká a neustále napreduje vpred, aby dosiahol svoje ciele a sny.


Mars je v3ak vo svojej podstate unáhlený; podľa neho, všetky veci už mali byť urobené včera a je neustále poháňaný svojimi impulzmi.


Na hlbšej úrovni je Mars planétou, ktorá nám pomáha prekonať naše obavy. Pomáha nam dostať sa "hlavy" do nášho tela. Umožňuje nám odložiť naše obavy a strachy a urobiť kvantový skok viery do neznáma. Či už letíme alebo spadneme, Mars nám pomáha ísť ďalej.


SATURN ~ VLASTNOSTI V ASTROLÓGII

Saturn je planéta hraníc a obmedzení. Chce, aby sme prevzali zodpovednosť za svoje činy a zabezpečili, že sa posúvame z miesta uzemnenia a integrity.


Saturn je tiež považovaný za Pána karmy a chce, aby sme si poriadne posedeli s našimi lekciami a so všetkým, čo je pre nás nepríjemné, aby sme sa mohli skutočne učiť a rásť.


Saturn je ako prísny učiteľ, ktorý nás vyzýva, aby sme pokračovali v práci. Ale ak sa toho budeme držať, nakoniec zistíme, že začnem žať skutočne veľké odmeny.


Saturn vládne aj nad zákonom, poriadkom a vládou. Rád si ctí minulé tradície a udržiava pri živote všetko osvedčené, a čo je založené na hlbokých základoch.



MARS V KONJUNKCII SO SATURNOM

Mars je o rýchlom a nebojácnom konaní, zatiaľ čo Saturn je o prevzatí zodpovednosti za naše činy. Keď sa Mars a Saturn spoja, spojenie ich energie môže vyvolať napätie, prinútiť nás prevziať zodpovednosť za svoje správanie, ale zároveň byť nebojácni v našich rozhodnutiach.


Keď sa Mars spojí so Saturnom vo Vodnárovi 5. apríla 2022 môže to v nás vyvolať pocit, ako keď nás ten drzý, nebojácny a nešťastný priateľ, ktorý nás ťahá na párty, na ktorú sa sami naodvážime ísť. Ak by sme išli sami, možno by sme len tak nemotorne postávali, popíjali sólo pohár vína a vyhýbali sa akémukoľvek očnému kontaktu. Ale keď ideme so svojím odvážnym kamarátom, stávajú sa veľké veci. Sme vtiahnutí do živých rozhovorov, možno si trochu aj zatancujeme. A keď odídeme z tej párty, cítime sa nabití energiou a možno aj trochu smutní z toho, že ud odchádzame – pretože konečne raz sme naozaj mali pocit, že sa niečo veľké a vzrušujúce dialo v našom živote...


Na druhej strane, ak je v našich životoch niečo, k čomu sme pristupovali nedbalo, alebo ak je niečo, čo sme neustále ignorovali v nádeji, že to záhadne zmizne samo, energia konjunkcie Marsu a Saturnu to môže vniesť späť do nášho Vedomia a prinúti nás prevziať zodpovednosť raz a navždy.


Podobne, ak sme riskovali bez toho, aby sme venovali pozornosť následkom, alebo robili niečo, o čom vieme, že by sme robiť nemali, energia konjunkcie Marsu a Saturnu nás môže prinútiť konečne sa tomu postaviť a znášať následky za svoje rozhodnutia a činy.


Pozitívne je, že konjunkcia Marsu so Saturnom nám môže pomôcť plne akceptovať a prijať naše nápady a posunúť sa vo svojom smerovaní ďalej. Môžeme taktiež použiť túto húževnatú a nebojácnu energiu Marsu na kvantový skok vo viere a následne sa spoľahnúť na pevnú uzemnenosť Saturna, aby sme túto myšlienku priviedli k životu na dlhú dobu.


Mars nám dáva palivo, aby sme sa mohli hýbať, no Saturn nám dáva dlhovekosť a integritu, ktorá je potrebná na to, aby sme vedeli v tom ďalej pokračovať. Saturn po nás chce, aby sme využívali nebojácnu energiu Marsu uzemneným a premysleným spôsobom. Nabáda nás k tomu, aby sme si dali čas a zabezpečili, že nebudeme konať len na základe impulzov, ale zahrnieme do procesu aj našu logiku.


Táto energia je preto vhodným časom na to, aby sme urobili veľké rozhodnutia smerom kveľkám plánom, a aby sme našli vytrvalosť na naplnenie svojich cieľov a snov.


Na globálnej úrovni môže konjunkcia Marsu a Saturna vyvolať napätie a eskalovať všetko, čo je už teraz nestabilné. Kedykoľvek je táto planetárna energia na našej kozmickej oblohe silná, často vidíme protesty alebo všeobecné nepokoje medzi ľuďmi a ich vládami/vodcami.


TIPY NA CVIČENIA & DENNÍKOVÉ VÝZVY

Tu je niekoľko otázok alebo návrhov pre váš denník, ktoré vám pomôžu pracovať s touto dynamickou energiou konjuncie Marsu so Saturnom...


  • Čo je momentálne mojou najväčšou výzvou? Čo môžem urobiť, aby som sa cítil/-a podporovaný/-á, keď ňou prechádzam?

  • Aké sú tri spôsoby, ako môžem vykročiť vpred a prevziať väčšiu zodpovednosť za svoj život a smerom k tomu, po čom túžim?

  • Kde potrebujem vykročiť zo svojho tieňa a urobiť "skok vo viere"?

  • Ak by som vedel/-a, že nemôžem v ničom zlyhať, čo by som teraz urobil/-a, aké rozhodnutia vo svojom živote?

  • Ako môžem viac manažovať svoju vlastnú energetickú hladinu?

  • Ako si môžem udržať motiváciu nevzdávať sa svojich snov a cieľov?

  • Akých návykov a automatizovaných správaní sa potrebujem konečne vzdať?

  • Keď som na najvyššej úrovni motivácie, cítim…


Mesiac APRÍL 2022 je plný ďalších významných astrologických tranzitov, ktoré určite nechcete premeškať ↠ nájdete v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2022: ČAS PLANETÁRNEHO POSUNU VEDOMIA & MANIFESTÁCIE.


Ste pravidelným návštevníkom a bavia Vás & inšpirujú moje príspevky na Blogu, ktoré pre vás pripravujem v oblasti astrológie, mystiky, mágie a vedomého života úplne ZDARMA, a chcete prispieť do kolobehu výmeny energie v rámci kolesa Dharmy? Podporte jednoducho moju tvorbu a pozvite ma symbolicky na kávu... Tento dobrovoľný príspevok je vo výške ceny kávy /prípadne aj koláčika/ v bežnej kaviarničke, no poteší moju dušu, a zároveň tým prispejete k spravodlivej výmene energie. A čaká vás aj veľmi milý & užitočný darček. Ďakujem🤗❣️☀️


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie a verejné šírenie celého obsahu článku, resp. jeho jednotlivých častí bez predošlého súhlasu autora nie je dovolené. Článok je možné zdielať len v celom rozsahu spolu s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Zistite, či ste vo VIBRAČNOM SÚLADE S POSLANÍM SVOJEJ DUŠE, a ako čo najlepšie využiť svoje dary & lekcie, s ktorými ste vkročili do tejto pozemskej inkarnácie, a objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page