top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

CESTA ZASVÄTENIA III.: PREBÚDZANIE POSVÄTNÉHO ŽENSTVA SKRZ AKTIVÁCIU ARCHETYPU CISÁROVNEJ

Updated: Feb 18

MODERNÝ MÝTUS A ARCHETYP CISÁROVNEJ

Či už viete alebo neviete niečo o tarote, numerológii alebo starodávnych archetypoch posvätného ženstva, zrejme už poznáte ženu, ktorá stelesňuje svoju vnútornú Cisárovnú. Poznáte tú ženu, ktorá upúta pozornosť všetkých v miestnosti, s jej hlboko zakoreneným sebavedomím a jasným pocitom vlastnej hodnoty a sebaistoty. Či už je generálnou riaditeľkou významnej spoločnosti alebo matkou (vrcholovou manažérkou školskej dochádzky detí:), zdá sa, že ženy, ktoré sú v jednej osobe so svojou vnútornou cisárovnou, majú úplnú kontrolu nad svojim životom a vo svojom živote vychádzajú z kreativity bez námahy a magnetizujú hojnosť a šťastie, zatiaľ čo ostatní sa zdajú, že to iba prenasledujú!

CESTA ZASVÄTENIA III.: PREBÚDZANIE POSVÄTNÉHO ŽENSTVA SKRZ AKTIVÁCIU ARCHETYPU CISÁROVNEJ

SUVERENITA CISÁROVNEJ

Cisárovná znamená zvrchovanosť. Nie nadvládu alebo dominanciu nad ostatnými, ale autoritu a vládu nad vlastným životom.


Cisárovná ukazuje hlboké spojenie s našou ženskosťou. Ženskosť sa prekladá mnohými spôsobmi - krásou, zmyselnosťou, plodnosťou, tvorivým prejavom, starostlivosťou ... a je priam až nevyhnutná pri vytváraní rovnováhy u mužov i žien.


ZMYSELNOSŤ CISÁROVNEJ

Cisárovná je hlboko spojená so svojou zmyselnosťou, a teda aj so zmyselnosťou svojho prostredia, jedným z najsilnejších zo všetkých božských ženských archetypov. Je strážkyňou pozemských rozkoší, štedrým, veľkorysým poskytovateľom a kráľovnou úrodnej Zeme. Je schopná slobodne rozdávať, pretože vie požiadať o to, čo potrebuje, bez ospravedlňovania. Je posilňovaná prejavovaním svojej sily. Je férová, spravodlivá a súcitná, a je hlboko a dôverne spojená so vzormi a rytmami Prírody.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page