top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE OKTÓBER 2023: ČAS TRANSFORMÁCIE, OSUDOVÝCH ZMIEN & ODHALENIA CESTY DUŠE

Updated: Oct 23, 2023

Pripravte sa, milí Priatelia! Astrologická predpoveď pre Október 2023, obzvlášť keď je Sezóna Zatmenia hneď za rohom, je prísľubom dramatických životných zmien, ktoré nás podnietia k obnoveniu vnútorného pokoja a sústredeniu sa na svoj rozvoj. Zatmenia často prinášajú osudové udalosti, ktoré nás posúvajú bližšie k našej vyššej ceste. Sú to silné momenty v roku, keď sme vedení a umiestnení tam, kde potrebujeme byť, aj keď to často môžu byť veľmi bolestivé a náročné situácie. Život vo vnútornej a vonkajšej harmónii je, zdá sa, čoraz väčšou prioritou, obzvlášť keď Merkúr začne 5. októbra svoj tanec pokojnými Váhami, a my budeme povzbudzovaní ešte viac k tomu, aby sme zvýšili svoje úsilie o pochopenie oboch strán každého sporu za účelom zmiernenia napätia a vyhli sa tak dráme. Po dlhšom období pestovania sebalásky sa Venuša 9. októbra preženie cez nápomocnú Pannu a posunie naše priority, ktoré boli doteraz zamerané na nás samých, smerom k povzbudzovaniu a podpore druhých. Mocné Pluto sa 11. októbra obráti na direktnú dráhu v usilovnom a cieľavedomom Kozorožcovi, čím spustí naše podvedomé uznanie toho, že sme ukončili rozsiahlu kapitolu vnútornej transformácie. Pripravení začať odznova sa nám konečne vráti chuť a motivácia, keď sa 12. októbra Mars preženie vášnivým Škorpiónom a prebudí naše ambiciózne inštinkty. Konečne začneme robiť pokroky a prinášať potrebné "obete", aby sme mohli začať odznova, ako si zaslúžime, najmä keď sa 14. októbra objaví Zatmenie Slnka vo Váhach, ktoré nám s najväčšou pravdepodobnosťou naservíruje silné zvraty osudu. Myslenie ovládajúci Merkúr bude opäť v dynamickom pohybe, keď sa 22. októbra začne predierať cez hlboko mysliaceho Škorpióna, aby aktivoval našu investigatívnu stránku. So vstupom do hlbín Sezóny Škorpióna 23. októbra budeme všetci podporovaní k tomu, aby sme čítali medzi riadkami a zachovali si okolo seba určitú atmosféru tajomstva a súkromia. Cudzí ľudia na internete predsa nemusia vedieť o každom vašom kroku. Pripravte sa na možné zvraty osudu, ktoré môžu zmeniť pravidlá hry pod vplyvom prevratného Zatmenia Mesiaca v Býkovi 28. októbra. Konečne sa skončí kapitola finančných turbulencií a obnoví sa naša viera v schopnosť získať pocit stability a aspoň ako takej kontroly nad životom...

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE OKTÓBER 2023: ČAS TRANSFORMÁCIE, OSUDOVÝCH ZMIEN & ODHALENIA CESTY DUŠE

© Art by Emilia Nora Elina


Ako nám ukazuje astrologická predpoveď pre Október 2023, bude to mesiac, kedy sa "dejú" veľké veci. Takže buďte pripravení na to, že nás čaká zaujímavý vývoj. Ako už bolo spomenuté v úvode, október 2023 prináša dve Zatmenia - Zatmenie Slnka v Nove vo Váhach a Zatmenie Mesiaca v Splne v Býkovi.


Novolunné Zatmenie Slnka vo Váhach, ktoré prichádza 14. októbra je súčasťou nového cyklu Zatmení, s ktorým sme začali pracovať začiatkom tohto roka. Témy tohto cyklu Zatmení sa budú následne rozvíjať aj naďalej pri prechode do roku 2024 a ďalej...


Úplné Zatmenie Mesiaca v Býkovi 28. októbra je však posledným v cykle, s ktorým pracujeme od roku 2021. Je to veľký bod uzavretia a ukončenia lekcií a cesty tohto cyklu Zatmení. Vďaka nemu bude mať aj koniec mesiaca silnú tému uzatvárania a ukončenia.


Okrem Zatmení, ktoré sú neuveriteľne silné a môžu vytvoriť silný tok transformačnej energie, je zvyšok októbra pomerne pokojný. Je to takmer akoby nám Vesmír dával povolenie skutočne sa sústrediť a pracovať s týmito transformačnými energiami vychádzajúcimi zo Sezóny Zatmenia.


Pokúste sa vnímať tieto Zatmenia ako o portály do vyššieho stavu vedomia, ktoré majú tendenciu posúvať nás na našej ceste vpred a dostať nás tam, kde potrebujeme byť (niekedy ešte skôr, ako si to vôbec uvedomíme!).


Áno, Zatmenia častokrát prinášajú aj osudové udalosti, ktoré nás posúvajú bližšie k našej vyššej ceste. Sú to silné momenty v roku, keď sme silno vedení a umiestnení presne tam, kde aktuálne potrebujeme byť. Hoci nám to môže pomôcť orientovať sa v energiách zatmení, často sú tieto situácie bolestivé a náročné.


Zatmenia nás môžu taktiež vyburcovať a posunúť z pozície, ktorú sme neboli pripravení opustiť. Môžu nás posunúť vpred na cestu, ktorú sme si možno nepredstavovali. Ale časom a s väčším nadhľadom sa naučíme vidieť tú skutočnú krásu, ktorá z toho vznikla.


Aj keď sa Zatmenia presúvajú z osi Býk/Škorpión na os Baran/Váhy, stále máme v tomto mesiaci čo do činenia s ohromujúcim množstvom energie Škorpióna: Pluto sa dostáva do direkcie a Mars, Merkúr a Slnko vstupujú do znamenia Škorpióna, čím nám pripomínajú "toto intenzívne ročné obdobie", keď sme všetci nútení skúmať skryté aspekty seba samých a sveta okolo nás.


TIP: Chcete vedieť, prečo sa tento októbrový Mesiac nazýva Krvavým Mesiacom? Dočítate sa o tom viac v časti MOONOLÓGIA >>


Vedzte však, že v 2. časti mesiaca Venuša v Panne vytvorí vyživujúci trigón s Jupiterom a následne uzemnený a produktívny veľký zemský trigón s Uránom a Plutom. Táto krásne uzemňujúca energia bude našou zaslúženou odmenou za dobre vykonanú prácu!


Poďme sa teraz hlbšie ponoriť do energií Sezóny Zatmenia plus energií tohto mesiaca, ktoré budú spoludotvárať aktuálny príbeh, ako aj toho, ako s nimi efektívne pracovať, aby sme zbytočne nevytvárali rezistenciu tomu, čo nás čaká za dverami, ale nechali voľne prúdiť transformačné energie našim životom pre hladší priebeh...



PODROBNÁ ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE OKTÓBER 2023

5. októbra 2023 - Merkúr vstupuje do znamenia Váh

5. októbra 2023 vstúpi Merkúr do znamenia Váh. Počas nasledujúcich týždňov bude naša komunikácia diplomatickejšia a taktickejšia a naše vyjednávacie schopnosti sa vyostria.


Mnohí ľudia si Váhy spájajú s nerozhodnosťou, ale nezabúdajme, že Váhy sú kardinálne, iniciatívne znamenie. Cieľom Merkúra vo Váhach je posúvať veci dopredu: prichádzať s nápadmi, iniciovať rozhovory a dosahovať dohody.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page