top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2023: NAJŠŤASTNEJŠÍ TRANZIT ROKA & ZAČIATOK SEZÓNY ZATMENÍ

Updated: Apr 3, 2023

Prijmite svoju vášeň, túžbu a vrodený zmysel pre nádej v apríli 2023. Čaká nás pomerne divoký mesiac, najmä keď vstupujeme do Sezóny Zatmení - ročného obdobia, keď sa nám osud rozsypuje priamo pod nohami ako piesok na pláži cez prsty, keď sa rozbúri oceán. Očakávajte príval elektrickej energie, ktorá bude praskať vzduchom, a živé blesky, ktoré sa rozhoria vo vašom duchu. Zatmenia sú vo všeobecnosti vždy veľmi transformačným obdobím, takže môžete očakávať, že apríl prinesie do vášho života určité zmeny a posuny. Môže sa vám naskytnúť nová príležitosť alebo do vášho života vstúpi niekto nový. Vzhľadom na energie sprevádzajúce Zatmenie v tomto mesiaci, Barana, je veľmi pravdepodobné, že sa pre nás nejakým spôsobom začne nová kapitola.Taktiež je to posledný mesiac, keď máme realatívne pokojné obdobie bez retrográdnej planetárnej energie - takže sa uistite, že všetko, čo ste mohli, pustili, zviazali alebo dali do pohybu pred 21. aprílom. Po tomto termíne nás celý rok bude sprevádzať určitá forma retrográdnej energie, ktorá nás môže spomaľovať a prinúti nás potancovať si opäť s tieňmi našej minulosti. V tomto mesiaci však nastane aj jedno z najmagickejších období roka, keďže Slnko a Jupiter sa 12. apríla spoja v nádhernej konjunkcii - a prinesú tak slávny "najšťastnejší deň roka". Určite si v tomto období naplánujte niečo nezabudnuteľné a významné, najmä v súvislosti s novými začiatkami. Predovšetkým však tento mesiac žite prítomnosťou. Nájdite v sebe odvahu. Vstúpte ako priekopník do ďalšieho obdobia svojho života. Ste plní hviezdneho prachu. To z vás robí skutočnú hviezdu, doslovne!

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2023:  NAJŠŤASTNEJŠÍ TRANZIT ROKA & ZAČIATOK SEZÓNY ZATMENÍ

Začiatkom mesiaca sa mocné Slnko bude ešte stále preháňať znamením Barana. Je to často čas silných nových začiatkov, ktorý označuje oficiálny začiatok nového astrologického roka. Zverokruhový rok sa nezačína v januári ako v našich kalendároch. V skutočnosti sa začína v okamihu, keď sa Slnko presunie do znamenia Barana - pri Jarnej rovnodennosti. Viac o tomto sa dočítate v príspevku SEZÓNA BARANA 2023 ~ ČAS PREBUDENIA SPIRITUÁLNEHO BOJOVNÍKA: ASTROLÓGIA, HOROSKOP & RITUÁLY.


Obdobie Barana je čas, ktorý podporuje našu nezávislosť, vodcovstvo a vášeň začať nové cesty. So začiatkom mesiaca oficiálne čelíme palebnej sile Sezóny Zatmení - času, keď sa naše životy okolo nás prudko menia vyvolané mocným usporiadaním Slnka, Zeme a Mesiaca. Vo vzduchu bude cítiť napätie. Ľudia môžu byť v napätí a viac podráždenejší. Náhodné stretnutia, synchrónne zážitky a prekvapivé správy sa objavia vtedy, keď ich budeme najmenej očakávať!


Zatmenie Slnka v Baranovi (29 stupňov) nastane neskôr v mesiaci, 20. apríla 2023. Energia tohto Zatmenia Slnka nám otvorí dvere v závislosti od toho, kam pripadá na vaše vychádzajúce /ascendent/ a slnečné znamenie. Zatmenia Slnka znamenajú úplne nové kapitoly, obrovské nové začiatky a vzrušujúce nové príležitosti! Častokrát sú "priateľskejšie" a menej emocionálne ako Zatmenia Mesiaca.


Toto Zatmenie Slnka vytvorí nové vzory na nasledujúcich šesť mesiacov. Keďže ide o Zatmenie Slnka v Nove mesiaca v znamení Barana, budeme v rámci svojej nezávislosti nabití energiou a môžeme si zvoliť vlastnú Cestu namiesto toho, aby sme sa sústredili na nápady, plány alebo vnímanie iných. Do našej mysle to vnesie mentalitu Bojovníka a my budeme prirodzene viac túžiť po nových začiatkoch a nových skúsenostiach. Teraz je chvíľa na to, aby ste boli pri realizácii svojich plánov proaktívni. Prevezmite vedenie - neseďte a nepozerajte sa, ako vás všetci ostatní nechávajú za sebou. Buďte odvážni v snahe dosiahnuť to, čo zapaľuje oheň vo vašej duši.


Činnosti a plány, ktoré teraz začnete, vyvrcholia okolo Splnu Mesiaca v Baranovi (6 stupňov) 29. septembra 2023. Buďte odvážni. Buďte vášniví. Buďte hrdí. Nadchádzajúce Zatmenia v Baranovi budú: Zatmenie Slnka v Baranovi (19 stupňov) 8. apríla 2024; Zatmenie Slnka v Baranovi (9 stupňov) 29. marca 2025. Počas týchto nadchádzajúcich rokov a najmä v okolí týchto období vás čaká veľa nových dobrodružstiev a nových začiatkov. Pripravte sa na vstup do veľmi zvláštneho a jedinečného obdobia, v ktorom môžete využiť každý jeden deň na to, aby ste si ľahšie manifestovali život, po ktorom túžite - bez prekážok a kozmického prachu. Všetky planéty v našej slnečnej sústave budú opäť priame alebo "prebudené", keď Urán 27. januára 2024 konečne opustí svoje retrográdne postavenie.


Ďalšou planétou, ktorá vstupuje tento mesiac do svojho retrográdu, bude Merkúr (21. apríla 2023 o 1O:35). Vďaka tomu, že v tomto období budú prebudené všetky ostatné hlavné planéty, vstúpime do portálu s prívalom energie, aby sme sa mimoriadne rýchlo posunuli k svojim cieľom a snažili sa zlepšiť svoj život vo všetkých smeroch. Aj keď sa v nasledujúcich týždňoch pred týmto retrográdnym obdobím budeme musieť vysporiadať s určitou predtieňovou planetárnou energiou, je nesmierne dôležité, aby sme v tomto období podpísali všetky zmluvy, ktoré je ptrebné podpísať, rozbehli svoje podnikanie, začali oficiálne vzťahy a urobili dôležité rozhodnutia, pri ktorých chceme, aby pretrvali "navždy".


Mocný Jupiter, veľká priaznivá planéta a darca zázrakov a expanzie, sa od 20. decembra 2022 do 16. mája 2023 vznáša po ohnivej oblohe Barana. V Baranovi Jupiter posilňuje náš vrodený oheň, odvahu a zmysel pre vášeň. Sme inšpirovaní k tomu, aby sme sa vybrali za svojimi najväčšími túžbami a presvedčeniami, s túžbou ukázať svetu svoj skutočný zmysel pre vedenie. Naše individuálne sebavedomie je povýšené, čo nám dodá motiváciu vytvoriť si život svojich snov. Využívanie šancí, vnikanie do novoobjavených oblastí a prijímanie inovácií prináša v tomto období šťastie a bohatstvo. Zvyšuje sa tiež náš zmysel pre vieru v seba samých, čo nám prináša silu znovuobjaviť seba samých a svoju budúcnosť, namiesto toho, aby sme sa usadili vo svojej zóne pohodlia.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page