top of page
POKLADY VENUŠE Blog
ČO SÚ ZMLUVY DUŠE A AKO FUNGUJÚ: PÔVOD, VÝZNAM NA NAŠEJ SPIRITUÁLNEJ CESTE & SPÔSOBY IDENTIFIKÁCIE
SEZÓNA BARANA 2024 ~ PREBUDENIE SPIRITUÁLNEHO BOJOVNÍKA: ASTROLÓGIA, HOROSKOP & RITUÁLY + eBook
© Copyright

ZATMENIE MESIACA V SPLNE VO VÁHACH MAREC 2024: OČAKÁVAJTE NEOČAKÁVANÉ

Updated: Apr 1

Sezóna zatmení 2024 sa začína čiastočným Zatmením Mesiaca v Splne v znamení Váh 25. marca. Zatmenia Mesiaca štandardne zosilňujú energiu Splnu, takže si ich môžete predstaviť ako energiu Splnu krát desať! Z tohto dôvodu sú neuveriteľne silné a verí sa, že otvárajú portály do vyšších stavov vedomia. Portál, ktorý sa otvára pri tomto Zatmení Mesiaca v znamení Váh, je portálom ukončenia. Zdá sa, že sme vedení k tomu, aby sme niečo ukončili. Možno je to spôsoby myslenia, staré presvedčenia a podvedomé vzorce, alebo je to niečo hmatateľnejšie, napríklad ukončenie práce, vzťahu alebo kapitoly nášho života. Zatmenia nás všetkých ovplyvňujú na rôznych úrovniach a v rôznej miere, ale vždy zanechávajú svoju stopu a vždy nás posúvajú tam, kde potrebujeme v danom momente byť. Verí sa, že Zatmenia odomykajú naše osudové zmluvy duše. Zatmenie Mesiaca v Splne v znamení Váh si pravdepodobne posvieti na naše vzťahy, ako sa prejavujeme v partnerských vzťahoch s inými ľuďmi a čo dávame a prijímame. Sme voči sebe pravdiví a autentickí? Páči sa nám, kým sa stávame, keď sme v určitých vzťahoch? Váhy v znamení Váh predstavujú rovnováhu medzi dávaním a prijímaním v našom živote. Kde dávame príliš veľa? Kde dávame málo? Tieto otázky budú počas tohto zatmenia vystavené drobnohľadu a najväčším spúšťačom situácií a výziev, ktoré sa môžu v tomto období vyskytnúť. Je taktiež dôležité spomenúť, že toto Zatmenie Mesiaca v znamení Váh je súčasťou väčšieho cyklu zatmení, ktorý sa začal v apríli 2023 a bude pokračovať do konca tohto roka. Najbližšie sa k tomu istému cyklu zatmení vrátime v októbri, takže je pravdepodobné, že čokoľvek sa objaví v marci, bude len časťou príbehu. Na úplný obraz si možno budeme musieť počkať do októbra 2024 alebo dokonca do marca 2025, keď zažijeme posledné zatmenie v tejto sérii. Chcete sa dozvediež viac o astrológii a spirituálnom význame tohto prvého zatmenia Mesiaca v roku 2024, a ako tento mocný čas využiť vo svoj najvyšší prospech a duchovný rast? Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa všetko potrebné, čo potrebujete vedieť...


ZATMENIE MESIACA V SPLNE VO VÁHACH MAREC 2024

Photo Collage by Emilia Nora Elina


Koniec marca nám prináša dlho očakávaný tranzit, ktorý kombinuje silu Splnu Mesiaca vo Váhach v kombinácii so Zatmením Mesiaca. Zatmenie Mesiaca, ako už bolo spomenuté v úvode, je v podstate supernabitý Spln, ktorý môže byť vskutku veľmi intenzívny, vybublávať na povrch emócie a spomienky z minulosti, a vyvolávať v nás pocit, že znova zažívame tie isté udalosti, najmä tie z posledných šiestich mesiacov. Keďže sa však Zatmenia Mesiaca vždy zhodujú so Splnmi, ktoré sú časom uzdravenia a odpustenia, môžu priniesť hlbokú transformáciu tým, že vám pomôžu uvoľniť minulosť.


Kedy nastane Zatmenie Mesiaca v Splne vo Váhach 2024?

Spln Mesiaca vo Váhach a Zatmenie Mesiaca sa uskutoční 25. marca 2024. Zatmenie Mesiaca bude viditeľné na väčšine územia Severnej a Južnej Ameriky. Ide o penumbrálne zatmenie, čo znamená, že tieň Zeme bude vrhaný na časť Mesiaca. Výsledkom tohto zatmenia nebude červený Mesiac, ale skôr slabý sivý tieň.


Penumbrálne zatmenie Mesiaca je jemnejšie ako iné zatmenia a môže dokonca zostať nepovšimnuté zrakom, hoci jeho dozvuky bezpochyby pocítite vo svojom citovom živote.


Čo znamená zatmenie Mesiaca v astrológii?

Zatmenia nám prinášajú významné obdobia zmien a transformácie. Tieto posuny sa neuskutočňujú naraz. Môžu sa začať pri zatmení alebo okolo neho, hoci ich pôsobenie pokračuje počas celého obdobia, keď sa zatmenia vyskytujú v tej istej skupine znamení.


Tento spln Mesiaca vo Váhach a zatmenie Mesiaca sú súčasťou obdobia zatmení, ktoré sa vyskytuje dvakrát do roka. Každé obdobie nám prináša dve alebo niekedy aj tri zatmenia.


Toto zatmenie Mesiaca súvisí s úplným zatmením Slnka v znamení Barana, ktoré nastane 8. apríla 2024. Udalosti, ku ktorým dôjde pri tomto zatmení, môžu byť pokračovaním toho, čo sa začalo pri zatmení Slnka vo Váhach 14. októbra 2023. Energia tohto zatmenia môže tiež pokračovať až do zatmenia Slnka vo Váhach v tomto roku 2. októbra 2024.


Zatmenie Slnka otvára portál pre nové začiatky a zmeny, zatiaľ čo zatmenie Mesiaca odhaľuje energie, ktoré nám pomáhajú dokončiť cestu alebo nejakým spôsobom zmeniť náš smer. Zatmenia Mesiaca sú tiež oveľa viac nabité emóciami ako zatmenia Slnka. Keďže súvisia s Mesiacom, majú viac ženský charakter a vo väčšej miere ovplyvňujú emocionálne telo. Pomáhajú nám precítiť našu intuíciu a ctiť si vedomosti, ktoré máme. Nemusíme sa vždy riadiť týmto poznaním, ale je tu a snaží sa nás viesť.


"Zatmenie Mesiaca je vašou jedinečnou príležitosťou na vytvorenie významnej zmeny vo vašom živote.

Zatmenia Mesiaca, podobne ako splny, sú odhaľujúce. Odhaľujú pravdu často dramatickým spôsobom a umožňujú vám dozvedieť sa veci, ktoré zmenia váš životný smer. Táto zmena môže nastať náhle, pretože zatmenia Mesiaca majú tendenciu prinášať vám informácie z ničoho nič. Možno sa budete cítiť prekvapení alebo zaskočení niektorými vecami, ktoré sa počas zatmenia Mesiaca dozviete o druhých alebo o sebe.


Prijmite, čo sa odhalí pri zatmení Mesiaca. S týmto poznaním nemôžete bojovať, môžete ho len prijať a pýtať sa sami seba, aký najvyšší prejav môžete pomocou tejto energie vytvoriť. Aj keď vám prinesie neželané správy alebo neočakávané udalosti, vedzte, že tieto okľuky budú v konečnom dôsledku najlepším smerom vášho vývoja. Otvorte sa informáciám a dôverujte, že vám pristávajú v živote presne v momente, keď ich potrebujete.


Je tiež dôležité pochopiť, že zatmenie Mesiaca je energetickým impulzom z vesmíru, ktorý vás má vyviesť zo stagnujúcich energií a starých vzorcov. Niekedy môže tento pohyb vpred pôsobiť na váš nervový systém rušivo a spočiatku sa mu môžete brániť.


Pri zatmení Mesiaca sa nedá vrátiť späť. Ak sa pokúsite lipnúť na energiách, ktoré už neslúžia vášmu vývoju, stretnete sa len s frustráciou a nesprávnym nastavením. Ak zatmenie Mesiaca odhalí vo vašom živote niečo, čo je potrebné uvoľniť, nájdite najmenej dramatický spôsob, ako to urobiť, a pokračujte ďalej.


❣️NEPREHLIADNITE ÚPLNE NOVÝ TRANSFORMAČNÝ KURZ: "PRÁCA S TIEŇMI: UVOĽŇOVANIE BLOKOV A TRÁUM MINULOSTI & LIEČENIE VNÚTORNÉHO DIEŤAŤA"❣️ TERAZ S ÚVODNOU ZĽAVOU 70%❣️ Bližšie info >>


❣️NEPREHLIADNITE ÚPLNE NOVÝ TRANSFORMAČNÝ KURZ: "PRÁCA S TIEŇMI: UVOĽŇOVANIE BLOKOV A TRÁUM MINULOSTI & LIEČENIE VNÚTORNÉHO DIEŤAŤA"❣️ TERAZ S ÚVODNOU ZĽAVOU 70%❣️

Zatmenie Mesiaca a mesiac, ktorý po ňom nasleduje, sú príležitosťou odpútať sa od energií, emócií a dokonca aj od ľudí, ktorí neslúžia vášmu vývoju. Tieto zmeny môžete pociťovať ako nepríjemné a akoby ste prelomili múr postavený medzi vami a vašimi najvyššími víziami. Zatmenia sú časom na prelomenie bariér, v akejkoľvek podobe, ktoré vám bránia v dosiahnutí vášho skutočného potenciálu.


Urobte si priestor a doprajte si čas na spracovanie informácií, ktoré vám zatmenie odhalí. Neponáhľajte sa so žiadnymi rozhodnutiami, ale radšej nechajte energiu usadiť sa a potom urobte všetky kroky, ktoré sú potrebné na to, aby vás posunuli vpred.


Čo pre nás znamená Spln Mesiaca vo Váhach a Zatmenie Mesiaca

Toto zatmenie Mesiaca sa nesie v znamení vibrácií Váh. Váhy, ktorým vládne Venuša, planéta lásky a krásy, nám pripomínajú, aby sme sa v živote spojili s tým, čo máme radi. Váhy nám pomáhajú spojiť sa so svojím srdcom a komunikovať s ostatnými z tohto miesta. Vo svojej najvyššej energii nám Váhy dávajú trpezlivosť, súcit a ochotu pochopiť perspektívy iných ľudí.


Zotrvať vo vyšších vibráciách lásky však nie je vždy možné; ovplyvňuje nás mnoho vecí v nás a okolo nás, vrátane ľudí, s ktorými denne prichádzame do styku. Prirodzene absorbujeme energiu iných ľudí, najmä v intímnych vzťahoch. Preberáme ich energiu, emócie a dokonca aj myšlienky, stávame sa podobnými ľuďom, ktorými sa obklopujeme, pretože energia je "nákazlivá." Môžete mať napríklad dobrú náladu, ale po stretnutí s niekým, kto má nižšie vibrácie a veľa sa sťažuje, sa ocitnete tiež v nižšej frekvencii. Hranice nám pomáhajú udržať si vibrácie, ktoré chceme prežívať, namiesto toho, aby sme absorbovali vibrácie niekoho iného.


Vytvorenie pevných hraníc je nevyhnutné. Keď nám chýbajú zdravé hranice, svet ťahá našu energiu z rôznych strán, čo spôsobuje emocionálnu nestabilitu, rozptýlené myšlienky a ťažkosti so sústredením. So zavedenými hranicami sa môžeme jasne sústrediť na to, čo je dôležité, a obmedziť rozptyľovanie v živote. Hranice si však vyžadujú rovnováhu. Potrebujeme ich práve toľko, aby chránili našu energiu, ale nie toľko, aby sme sa izolovali od ľudí, ktorí majú pre náš život pridanú hodnotu.


Toto zatmenie je príležitosťou zhodnotiť všetky svoje vzťahy a hranice v nich. Keď budete prechádzať týmto zatmením, sústreďte sa a uvedomte si svoju celistvosť bez kohokoľvek iného. Potom preskúmajte spojenia vo svojom živote: ktoré vás vyživujú a ktoré vyčerpávajú? Kde potrebujete viac rovnováhy a kde potrebujete viac hraníc? Vzťahy sa časom vyvíjajú, takže to, čo kedysi dobre fungovalo, môže potrebovať opravu.


Pri hodnotení svojich vzťahov sa nalaďte na energiu Slnka v Baranovi, aby ste precítili pravdu svojej duše a zvážili, čo potrebuje od druhých. Zhodnoťte, ako vaše vzťahy podporujú váš život a kde môžete ustúpiť zo svojich potrieb pre šťastie iných. V ideálnom prípade môžu obe strany vo vzťahu koexistovať a zdieľať spoločný život, pričom zostávajú v súlade so svojimi individuálnymi cestami.


Toto spolužitie môže byť náročné, pretože obe strany majú svoje potreby a priority. Rozhodnite sa, o čom nemôžete vo vzťahu vyjednávať bez toho, aby ste nezradili samých seba, a kde môžete robiť kompromisy a uvoľniť hranice. Potom zhodnoťte, ktoré vzťahy môžu tieto rozhodnutia podporiť a ktoré nie. Ak sa vám počas tohto splnu Mesiaca vo Váhach zdá, že niektorý vzťah vás nepodporuje alebo si protirečí, teraz je čas ho upraviť alebo uvoľniť.


Uvedomte si, kde je vo vašich vzťahoch potrebné odpustenie. Všimnite si, kde môžete prechovávať nevraživosť z minulých záležitostí a kde je potrebné uzdravenie. Vzťahy si občas vyžadujú údržbu a nápravu a toto zatmenie ponúka príležitosť na odpustenie a uzdravenie.


Existuje niekto, komu potrebujete odpustiť, alebo minulá udalosť, s ktorou sa potrebujete zmieriť, aby sa vzťah mohol rozvíjať? Možno potrebujete odpustiť sami sebe.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page