top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SUPERSPLN MESIACA V STRELCOVI /14.6.2022: SPIRITUÁLNY VÝZNAM & AFIRMÁCIE PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA

Jeden z najvrcholnejších momentov júna 2022 nastáva 14. júna, keď Superspln Mesiaca v Strelcovi rozžiari našu nočnú oblohu. Keďže Strelec je ohnivé znamenie hľadajúce pravdu, tento Spln Mesiaca vás môže inšpirovať, aby ste sa vydali na veľké dobrodružstvo, ktoré rozšíri vašu myseľ. Môže vás to tiež inšpirovať k tomu, aby ste sa vrátili k svojmu vzdelaniu a získali viac múdrosti, najmä pokiaľ ide o tému, ktorá vás vždy zaujímala, ale nikdy ste nenašli odvahu sa jej venovať! Táto lunárna udalosť bezpochyby pôsobí ako jeden z najveselších dní v roku, keď nás všetkých Vesmír zavalí vlnou radosti. Energia šťastia naplní náš vzduch, požehná novými príležitosťami, optimizmom a povznášajúcou energiou. Toto je skvelý čas pre odkomunikovanie našich nádejí a snov "druhej strane", pretože hviezdy i celý Vesmír sa v tento deň spoja, aby naplnili naše želania. Superspln nastáva, keď je Mesiac blízko pri Zemi, čo nám umožňuje vidieť ho ako obrovský jasne žiarivý disk na oblohe. Superspln na nás vždy pôsobí o niečo silnejšie ako bežný Spln Mesiaca, čo znamená, že energia Strelca je v tomto období mimoriadne intenzívna, nekompenzovaná a idealistická. Čaká nás šťavnatý čas dozrievania myšlienok a zážitkov. Toto by bol skvelý čas na letnú

dovolenku alebo výlet na exotické miesto či miesto duchovného alebo kultúrneho významu. Takže sa na to poriadne pripravte, aby ste z jeho mocnej sily dokázali vyťažiť čo najviac, ako vo svoj najvyšší prospech, tak i prospech celého ľudstva, ktoré aktuálne stojí na významnej križovatke dejín...

SUPER SPLN MESIACA V STRELCOVI 2022

Splny Mesiaca nám vždy pomáhajú vytiahnuť tie najhlbšie a najskrytejšie veci von svetlo, aby mohli byť transformované. Sú považované za lunárnu fázu na dokončenie projektov, detoxikáciu a odstránenie vecí, ktoré už neslúžia nášmu najvyššiemu rastu alebo najvyššiemu dobru.

Na kolektívnej úrovni sme všetci v poslednom období pracovali s veľmi silnou transformačnou energiou. Táto transformačná energia naštartovala svoju púť na konci apríla a pokračovala počas celého mesiaca máj 2022.


Transformácia si vždy vyžaduje určité uvoľnenie a zbavenie sa toho, čo už viac neslúži svojmu účelu. Preto s príchodom tohto Splnu Mesiaca v Strelcovi môžeme mať pocit, že už nemáme viac čo odovzdať. Môžeme sa cítiť neisto alebo dokonca zmätene z toho, čo je ešte potrebné vyčistiť alebo dokončiť. Môžeme mať dokonca pocit, že sme narazili na hrboľ (alebo možno miesto odpočinku) na ceste, po ktorej sme šli.


Ak s tým rezonujete, vedzte, že je to v poriadku. Je v poriadku nevedieť. Je v poriadku pozastaviť sa. Je v poriadku niekedy sa dokonca cítiť trochu zaseknutý. Je v poriadku pokračovať v jazde, aj keď sa práve teraz cítite trochu bez smeru.


Neptún, planéta ilúzie a zmätku, je veľmi aktívny okolo tohto júnového Splnu Mesiaca a vrhá svoj závoj na vonkajší svet. Kedykoľvek je energia Neptúna silná, vytvára v atmosfére akúsi hmlu, čo častokrát sťažuje pochopenie vecí. Môžeme sa cítiť zmätení z toho, ako postupovať ďalej, ako nasledovať naše ďalšie kroky.


Neptún to však robí pre to, aby sme si mohli precvičiť svoje intuitívne "svaly". Vedzte, že Neptún nie je len planéta ilúzie, je to aj planéta predstavivosti a spirituality. Vytvára v našich životoch hmlu, takže nemáme inú možnosť, ako ísť dovnútra a počúvať naše vnútorné inštinkty, namiesto toho, aby sme sa spoliehali na bzukot sveta okolo nás.


Neptún vrhá svoj mystický závoj na okolnosti nášho života, takže sme nútení ustúpiť od myšlienok iných, myšlienok spoločnosti a toho, čo si o nás budú myslieť ľudia, aby sme sa následne mohli posunúť z miesta, ktoré je autentickejšie, viac zosúladené a viac v súlade s rytmom a poslaním našej duše.


S Neptúnom, ktorý pod týmto Splnom Mesiaca vrhá na nás svoju povestnú hmlu, sme smerovaní k tomu, aby sme venovali pozornosť našej intuícii a pozorne načúvali akýmkoľvek nepríjemným pocitom, ktoré sa v tomto období vyplavia na povrch . Ak sa vám niečo nepozdáva, vždy je najlepším riešením venovať tomu väčšiu pozornosť, ale to platí ešte viac, keď je v hre Neptún.


Niekedy môže byť náročnejšie rozlíšiť medzi intuitívnym pocitom a strachom alebo neistotou, ale to je v poriadku. Doprajte tomu viac času. Pokúste sa na chvíľu zastaviť, alebo aspoň spomaliť, a ak sa už musíte rozhodnúť, pracujte len s tým, čo máte k dispozícii, a dôverujte svojim schopnostiam – častokrát sme oveľa intuitívnejší, ako si uvedomujeme!

Zatiaľ čo nad týmto júnovým Splnom Mesiaca visí tento hmlový oblak a vťahuje našu pozornosť dovnútra, je tu aj iná energia, ktorá tiež výrazným spôsobom ovplyvňuje vibrácie tejto lunácie, a to pochádza zo zverokruhu Strelca.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page