top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SUPERSPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI /13.07.2022/: ČAS KONFRONTÁCIE & POSILNENIA NAŠICH DLHODOBÝCH PLÁNOV

Máme tu ďalší silný Superspln Mesiaca! Júlový Spln nastáva 13. júla 2022 v pracovitom a pragmatickom znamení Kozorožca. Kozorožcovi vládne prísny Saturn a je spojený s 10. domom sociálneho postavenia. Výsledkom toho je, že tento Spln osvetlí predovšetkým náš profesionálny život. Splny Mesiaca môžu častokrát so sebou prinášať silné emócie či dramatické zážitky, no nie je to na škodu. Pamätajte, že sú to tiež silné obdobia manifestácie. Spln Kozorožca môže do našich životov priniesť vzrušujúce nové profesionálne príležitosti alebo nával energie, ktorý nám pomôže sústrediť našu energiu na dokončenie projektov. Prichádza, aby nám pomohol brať naše ciele vážne. Tento júlový Spln Mesiaca, známy tiež ako Jelení Mesiac, je zároveň prvým letným Splnom – a vďaka svojej bližšej vzdialenosti k Zemi bude vyzerať výrazne väčší ako bežný Spln /odtiaľto pochádza pomenovanie Superspln/. Aj keď tento Spln Mesiaca bezpochyby prispeje k vyvrcholeniu našich emócii, bude nás tiež inšpirovať, aby sme sa počas tejto divokej jazdy poriadne "pripútali" a presmerovali tieto intenzívne pocity do väčšej produktivity. S touto lunáciou sa nám naskytá skvelá príležitosť pokročiť pri plnení našich kariérnych cieľov a vybudovať pevné základy pre ďalšiu polovicu roku 2022. Pripravení dozvedieť sa viac? Čítajte ďalej...

SUPER SPLN MESIACA V KOZOROŽCOVI JÚL 2022

Art by Emilia Nora Elina


Júlový Spln Mesiaca, ktorý spadá do kardinálneho zemského a uzemneného znamenia Kozorožca, reprezentovaného Morskou kozou, nás vyzýva, aby sme prevzali zodpovednosť za svoje životy a smer, ktorým sa uberajú.


Ak nie sme šťastní, ak nie sme naplnení, ak netrávime svoj čas tak, ako by sme chceli, tento Spln Mesiaca nás pozýva k tomu, aby sme prevzali zodpovednosť za akúkoľvek z našich seba-sabotujúcich akcií, ktoré nás mohli do tejto situácie priviesť.


Konfrontácia s tým, čo nefunguje, a prevzatie zodpovednosti za to, ako sa niektoré veci vyvinuli, môže byť veľmi náročné. Ale v každej situácii sa dá nájsť hlbší zmysel toho, čo robíme, ako aj sila na riešenie a inšpirácie, ako a čím by sme mohli prispieť k tomu, aby sa veci obrátili smerom k najvyššiemu prospechu, a aby sme svoj život viac priblížili k tomu, kde chceme byť.


Samozrejme, nie je toho až tak veľa, čo máme vo svojom živote úplne pod kontrolou, ale ak múdro využijeme magickú moc tohto júlového Splnu Mesiaca v Kozorožcovi, môže nás to priviesť k prekonaniu prekážok, čeliť výzvam a dostať sa na vrchol akejkoľvek hory, na ktorú sa rozhodneme vyliezť.


Pod júlovým Splnom Mesiaca sa nám ponúka mocná lunárna energia, v rámci ktorej môžeme urobiť z Morskej kozy nášho spoľahlivého duchovného sprievodcu a stelesniť jej energiu, ktorá nám pomôže prejsť všetkými nástrahami života s väčšou istotou, silou a odhodlanosťou.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page