top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPLN MESIACA VO VÁHACH /16.4.2022: ČAS UVOĽNENIA & PREBUDENIA POSVÄTNEJ ŽENSKEJ SILY

Updated: Apr 13, 2022

Aprílový Spln Mesiaca vo Váhach nastáva 16. apríla 2022 a prebúdza v nás väčšiu snahu o harmóniu a mier, čo z neho robí potenciálne veľmi povznášajúce obdobie v našich búrlivých dňoch. Váhy ako znamenie zverokruhu hľadajú predovšetkým harmóniu a rovnováhu. Ako vzdušné znamenie majú vždy za cieľ dosiahnuť túto rovnováhu a pokoj prostredníctvom vzájomnej komunikácie a inteligencie. Spln vo Váhach je príkladom toho, ako sa to dá urobiť, pretože sme povzbudzovaní k tomu, aby sme oslovili tých, s ktorými možno nesúhlasíme, a pustili sa s nimi do priateľskej a racionálnej debaty. Toto je jeden zo spôsobov, ako dosiahnuť harmóniu, ak nie dohodu. Spln Mesiaca vo Váhach síce hľadá mier, ale je ochotný ho dosiahnuť tvrdou prácou a pozitívnymi činmi; keď je Spln Mesiaca vo Váhach, mier je ťažko vybojovaný; neočakávame, že nám spadne do lona...

SPLN MESIACA VO VÁHACH www.jove.sk

Photo Collage by Emilia Nora Elina, www.jove.sk


V astrológii je Spln Mesiaca tiež príležitosťou, aby sme konfrontovali tieňové aspekty znamenia, ktoré stojí oproti Splnu. V tomto prípade Spln vo Váhach prináša tieňové prvky Barana – znamenia, ktoré môže byť vo svojom tieňovom aspekte sebecké, agresívne, impulzívne a panovačné.


Počas tohto Splnu Mesiaca sa pozrite na svoje nedávne správanie. Boli ste príliš sebeckí? Zaoberali ste sa niečím príliš agresívne, aj keď by vám viac prospel mäkší prístup? Robíte veci impulzívne a neskôr to ľutujete? Využite energie tohto Splnu Mesiaca vo Váhach, aby ste si odpustili tieto tieňové črty Barana, ale aj aby ste sa z nich poučili...


Ak by existoval slogan pre tento Spln Mesiaca vo Váhach, bolo by to – „niečo za niečo“. Zdá sa, že všade tam, kde došlo v našich životoch k napätiu, všetko, čo bolo "stiahnuté príliš pevne", sa vráti späť, aby nás prinútilo urobiť zmeny a nájsť novú cestu k harmónii.


Aj keď aprílový Spln Mesiaca vo Váhach vrcholí 16. apríla 2022 o 20:54 hod., jeho energiu budeme cítiť minimálne niekoľko dní predtým a potom. V dôsledku stúpania a klesania energie počas tohto Splnu, akékoľvek napätie, ktoré je potrebné uvoľniť z našich životov, pravdepodobne vyvrcholí tesne pred samotným Splnom Mesiaca.


Vedzte, že ak cítite v sebe rastúce napätie v týchto dňoch, je to znamenie, že niečo potrebuje byť vo vašom živote uvoľnené. Napätie potrebuje byť uvoľnené, aby vaša životodárna energia mohla slobodne prúdiť ďalej.


Jednou z planét veľmi aktívnych počas tohto aprílového Splnu Mesiaca je Eris. Eris je v skutočnosti trpasličia planéta, ale ak považujeme za jednu z hlavných planét aj trpasličiu planétu Pluto, je spravodlivé, ak za ňu považujeme aj Eris.


Eris je známa ako Bohyňa sváru a konfliktov, ale nenechajte sa ňou vystrašiť. Eris je mocná bojovníčka, ktorá však vychádza zo svojich ženských inštinktov. Jej bojovnícka povaha vychádza z jej srdca. Je to matka, ktorá dokáže zdvihnúť auto, aby zachránila svoje dieťa. Je to čarodejnica, ktorá je silná a sebavedomá vo svojej mágii. Je to žena, ktorá "vlastní" svoju sexualitu a vie, že plne si uvedomuje ako je žiaduca.



Bez ohľadu na náš rodový prejav, naše pohlavie, keď vedome pracujeme s energiou Eris, pomáha nám to prijať našu temnejšiu ženskú stránku, tú stranu, ktorej sa spoločnosť štandardne najviac vyhýba. Temné ženské vlastnosti môžu zahŕňať vlastnosti ako žiarlivosť, majetníctvo a manipulácia, ale môže zahŕňať aj transformáciu, mágiu, alchýmiu, zdravý sexuálny prejav a pocit sebaistoty.


Keď prijmeme svoju temnú stránku našej posvätnej ženskosti, umožní nám to vyvážiť svetlé ženské vlastnosti, takže nie sme len stále príjemné a slušne vychované smerom k prejavu voči ostatným, ale môžeme tiež stáť vo svojej plnej moci a "vlastniť" všetko, kým sme.


Všade tam, kde Eris vytvára nezhody a spory, je často potrebné postaviť a prijať našu tieňovú ženskú stránku. Niekedy toto temné objatie od nás vyžaduje, aby sme vyčistili všetky záležitosti, ktoré už neslúžia nášmu najvyššiemu dobru, a inokedy, aby sme viac vstúpili do našej vlastnej sily.


Energie Splnu Mesiaca vo Váhach budú vaším sprievodcom, takže dovoľte Vesmíru, aby vám ukázal Cestu, a pamätajte, že nie je nič zlé na tom, keď naplno vstúpite do svojho mocného ženského prejavu, aby ste sa mohli cítiť silní, žiaduci a sebavedomí vo svojom tele.


TIP: Chcete sa dozvedieť viac o pôvode, histórii, tradíciách a spirituálnom odkaze aprílového Splnu Mesiaca? Navštívte našu podstránku >> MOONOLÓGIA, ktorá je venovaná Mesačnej mágii ☺️.


Dovoľte, aby sa plameň vašej posvätnej ženskej sily zapálil pod mágiou tohto Splnu Mesiaca. Dovoľte teplu tohto plameňa, aby vám pripomenulo stratenú múdrosť a mágiu, ktorou posvätná ženskosť disponuje. Nechajte plameň prestúpiť celým vašim telom, aby ste mohli priniesť väčšiu rovnováhu mužsko-ženským energiám, ktoré prúdia po celej zemeguli.


Žijeme v silne mužskej spoločnosti, a hoci na posvätnej mužskej energii nie je nič zlé, zdá sa, že v súčasnosti je potrebná oveľa väčšia rovnováha. Každý z nás má v sebe silu vytvoriť túto rovnováhu tým, že bude pokračovať vo vedomom prijímaní a aktivovaní posvätného ženského princípu /bezohľadu na to, či ide o niekoho, kto sa identifikuje ako muž či žena/.


Kedykoľvek budete mať nutkanie vzdať sa toho posvätného ženstva vo vnútri vás, ignorovať jeho mágiu alebo potlačiť jeho múdrosť, zastavte sa a vytvorte vedomý posun. Môže to urobiť prostredníctvom uctenia si Mesačného cyklu, prijatia svojej intuície, či uznania svojej sexuality.


Zatiaľ čo Eris môže pod týmto Splnom Mesiaca vo Váhach riadne zamiešať karty, akékoľvek "zničenie", ktoré zanechá na svojej Ceste, je pre vás zároveň veľkou príležitosťou, aby ste našli vo svojom živote viac harmónie. Ako už bolo spomenuté vyššie, Váhy sú o vytváraní harmónie a rovnováhy, takže vedzte, že táto mocná kozmická sila je na vašej strane.


Kde potrebujete vo svojom živote vytvoriť väčšiu rovnováhu? Napätie je často výsledkom toho, že veci sú príliš dlho nevyvážené, takže použite tieto energie tohto Splnu Mesiaca vo Váhach na to, aby ste svoj život vrátili späť do rovnomerného toku prúdenia energie.


Keďže Váhy vládnu aj nad tým, ako sa spájame s ostatnými, naše vzťahy sa tiež môžu dostať do centra pozornosti počas tohto Splnu Mesiaca vo Váhach.


Majte na pamäti, že väčšina ľudí, s ktorými sa v tomto živote stretávame, môžu byť naše vlastné zrkadlá, ktoré nám odrážajú veci, na ktorých potrebujeme v sebe popracovať /alebo ich oslavovať/. Vďaka kozmickým silám, ktoré obklopujú tento aprílový Spln Mesiaca, môže sa v nás prebudiť silná potreba k tomu, aby sme sa presadili, stanovili si pevné hranice a zabezpečili, že tok dávania a prijímania je v našich vzťahoch vyrovnaný.


Čokoľvek sa prejaví v najbližšom období, zachovajte si v mysli myšlienku harmónie. Vedzte, že čokoľvek, čo sa rozpadne, akýkoľvek „rozpor“, ktorý sa objaví, je jednoducho príležitosťou na vyrovnanie toku energie smerom do vášho života a von z neho.


Ako vždy, Splny sú silné momenty uvoľnenia a koncov. Využite preto túto energiu Splnu Mesiaca vo Váhach na uzavretie všetkého vo vašom živote, čo vám už neprináša harmóniu. Dôverujte múdrosti, ktorá žije vo vnútri vás, pokiaľ ide o akékoľvek rozhodnutia, ktoré je potrebné v tomto období urobiť.


Váš rituál Splnu Mesiaca vo Váhach nájdete TU 👉 RITUÁL PRE SPLN MESIACA VO VÁHACH & KONJUNKCIU JUPITER ☌ NEPTÚN.


Kompletný prehľad najvýznamnejších astrologických udalostí mesiaca APRÍL 2022 nájdete v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2022: ČAS PLANETÁRNEHO POSUNU VEDOMIA & MANIFESTÁCIE


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie a verejné šírenie celého obsahu článku, resp. jeho jednotlivých častí bez predošlého súhlasu autora nie je dovolené. Článok je možné zdielať len v celom rozsahu spolu s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page