top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SPLN MESIACA V PANNE - RITUÁL LIEČENIA PROSTREDNÍCTVOM VIBRAČNEJ MEDICÍNY

Updated: Mar 23, 2021

Po všetkej intenzite a vzácnych vesmírnych zosúladeniach, ktoré sa udiali v priebehu mesiaca február, najbližší Spln Mesiaca akoby v sebe prináša tonikum na upokojenie.

Spln v zemskom znamení Panny vrcholí 27. februára, a poukazuje na úspešne ukončenie tohto najkratšieho mesiaca v roku. Rok 2021 je predurčený byť transformačným rokom, a aj keď sa má toho ešte veľa rozvinúť, čo máme pred sebou, tento Spln nám pripomína, že sme dorazili na správne miesto.


Jeho zjavenie na našej nočnej oblohe vnáša do našich životov rovnováhu, zmysel pre centrovanie a uzemnenie. Umožňuje nám cítiť sa stabilnejšie, s pocitom že naše nohy a srdcia sú zasadené hlboko do dokonalej pôdy pod nami. Február bol rozhodujúcim mesiacom, pretože priniesol Stellium Vodnára - zostavu štyroch planét vo vzdušnom znamení Vodnára, pričom jeden z najdoležitejších javov na oblohe, Saturn v kvadratúre s Uránom, je po zvyšok roka hlavná a určujúca udalosť pre tento rok 2021.


Tieto kombinované energie nás mohli nabádať k tomu, aby sme v živote urobili nejaké drastické zmeny. Možno ste sa cítili byť volaní hľadať novú slobodu, alebo možno, s touto všetkou vzdušnou energiou, sme sa cítili byť veľmi uväznení v našich mysliach a duševných otrasoch. Možno sme sa ocitli v úvahách medzi dvoma možnosťami alebo v neistote pri toľkých veciach. Možno sme našli našu myseľ, ktorá pracuje na plné obrátky, ako posudzuje, spochybňuje a dokonca premýšľa nad minulosťou.


Pod silou tohto Splnu Mesiaca v znamení Panny však zavládne pokoj, ktorý nám môže pripomínať, že je vždy v našich silách, aby sme čo najlepšie využili miesto, kde sme na našej ceste životom "pristáli". Februárový spln nám zároveň pripomína, aby sme si zachovali vieru, obnovili našu nádej a vedeli, že zmena v akejkoľvek podobe nás môže vždy priviesť na miesta, o ktorých sme ani nesnívali.


Ako môžete čo najlepšie využiť všetky zmeny alebo posuny, ktoré vám prišli do cesty? Ako môžete prijať súčasné energie svojho vlastného života a nájsť spôsob, ako sa s nimi cítiť viac v pokoji?


Pocit pokoja so všetkými tými zmenami okolo nás a so súčasným stavom vecí nie je vždy ľahký, ale akékoľvek úsilie vynaložené na dosiahnutie čo najmenšieho prijatia môže mať obrovský vplyv na náš vnútorný pocit rovnováhy i náš blahobyt.

Spln Mesiaca je vždy časom "osvetlenia", avšak vzhľadom na energie okolo tohto Splnu sa zdá, že čokoľvek, čo musí vyjsť na povrch môže doraziť skôr, ako samotný Spln.


Pred Splnom môžeme dostať nejaké prekvapivé alebo dokonca šokujúce informácie, ktoré nabijú naše emócie alebo nás uvedú do stavu spochybňovania. Keď však Spln vrcholí, prináša so sebou nádej, že sa veci môžu urovnať. Zatiaľ čo Spln vo všeobecnosti má tendenciu zvyšovať emócie, ukazuje sa, že februárový Spln Mesiaca bude trochu mäkší vo svojej energii prejavu a možno nám umožní vidieť veci z novej a jemnejšej perspektívy.


Je to takmer akoby všetko, čo sa nám odhalí, bolo videné v novom svetle vďaka sile tohto Splnu. Astrologické znamenie Panny predstavuje aspekt Bohyne-Panny, no pojem „panna“ získal v tomto ohľade nový význam, pretože ním bolo pomenované toto znamenie. Panna znamená nezávislosť, vnútornú silu a slobodu robiť si, čo sa jej zachce.


Panenská Bohyňa, Panna, nepotrebovala partnera, bola sama o sebe celistvá a úplná. Niesla v sebe silu všetkého, čo potrebovala, aby mohla žiť celistvý, šťastný a srdečný život. Táto sila sa nezrodila z traumy alebo ega, ale z jej spojenia s jej pravým a vyšším Ja.


Schopnosť Panny spojiť sa s jej vyšším Ja, počúvať potreby svojho tela a riadiť sa jej srdcom, zatiaľ čo zostáva nohami pri zemi, je dar, ktorý sa nám všetkým ponúka počas tohto februárového Splnu. Veľa rôznych vecí nás častokrát blokuje v spojení s naším vyšším Ja. Ale ako nám pripomína Panna Bohyňa, vždy máme silu vo vnútri vyčistiť tieto bloky a počúvať pravdu a múdrosť nášho vyššieho Ja.


Popremýšľajte, čo vám bráni v prístupe k vášmu vyššiemu Ja. Môže to byť výber životného štýlu, vaše pochybnosti o sebe samom, alebo možno len čas na spomalenie a spojenie sa so sebou samým?


Doprajte čistiacim lúčom tohto februárového Splnu, aby vám pomohli uvoľniť a pustiť všetky bloky. Nechajte silu tohto Splnu roztopiť všetko, čo vám bráni spojení s vaššim vyšším Ja.

V tomto období však existuje aj tendencia k tomu, aby energia Panny bola hyperkritická, alebo aby ste prehodnocovali veci, takže si to uvedomte a pokúste sa vrátiť do svojho srdca, ak si všimnete, že padáte touto cestou.


Keď ste spojení so svojím vyšším Ja, ste spojení so svojou vlastnou vnútornou božskosťou a ste schopní cítiť sa na svojej ceste vpred istejšie, s väčšou dôverou v seba i vesmírne zákony. Vaše vyššie Ja vždy pozná cestu von, preto si pod týmto februárovým Splnom nájdite čas na meditáciu, na spojenie so svojou najvyššou Múdrosťou, vypite symbolicky upokojujúce tonikum, ktoré tento Spln ponúka, a pamätajte na svoje skutočnú silu.


RITUÁL VIBRAČNEJ MEDICÍNY PRE SPLN MESIACA V PANNE

Vibrácie Splnu Mesiaca v Panne môžu pôsobiť ako liečivé tonikum. Akýkoľvek liek, po ktorom túži naša myseľ, telo a duša, je nám ponúknutý pod energiami februárového sladkého Splnu Mesiaca.


Panna je žena prírodného liečiteľstva, Šamanka, a každý z nás, bez ohľadu na svoje znamenie, môže využívať túto liečivú silu prírody a svoj vlastný vnútorný potenciál.

Energie Panny v rámci tohto najbližšieho Splnu nám pripomínajú, že naša sila a vnútorné poznanie prichádza, keď sme spojení s našim vyšším Ja a konáme v súlade s našou vlastnou vnútornou božskosťou.


Najlepšie je tento rituál urobiť v období od 24. februára do 9. marca 2021


Budete potrebovať:

Ho’oponopono meditácia

Džbán pramenitej vody (voda z vodovodu je tiež v poriadku)

Minimálne 3 púčiky kvetov podľa vášho výberu

Malý kúsok krištálu (voliteľné)


Postup:

1.) Pripravte si všetky svoje rituálne pomôcky a začnite s meditáciou Ho’oponopono. Táto meditácia prirodzene očistí vašu auru, znovu vás spojí so srdcom a pomôže vyčistiť všetky pretrvávajúce výčitky alebo hanbu, ktoré sa môžu vo vašom tele ukladať.


Ho’oponopono je starý havajský rituál, ktorého názov v preklade znamená "vylepšiť, vyčistiť, napraviť chybu". Ide v ňom o proces uvoľňovania a odpustenia. Základnou myšlienkou je prevzatie stopercentnej zodpovednosti za všetko, čo sa deje okolo nás aj v nás.

Ak v našom živote niečo nefunguje, je nutné vyčistiť naše spomienky. Podľa Ho'oponopono toho dosiahneme pomocou jednoduchého procesu, opakovaním štyroch viet - mantier (smerom k udalosti či osobe, ktorej sa nerovnováha vo vašom živote týka):


Milujem ťa

Ospravedlňujem sa

Prosím, odpusť mi

Ďakujem


Opakujeme dovtedy, až kým necítime uvoľnenie a pokoj v Duši.


2.) Po ukončení meditácie sa postavte a jemne rozkolíšte telo, aby ste uvoľnili všetky posledné zvyšky energie.


3.) Vezmite do rúk nádobu s pramenitou vodou a naprogramujte ju svojim láskavým zámerom. Voda má pamäť a tým pomáha zadržať v sebe vibrácie vášho zámeru. Tu je jednoduchý návod, ako môžete povedať, čo cítite...


"Programujem túto vodu s úmyslom ... ...." Ďakujem."


4.) Uistite sa, že väčšina stoniek vašich kvetov je odstránená. Potrebujeme k rituálu len 3 púčiky. Jeden predstavuje minulosť, jeden predstavuje prítomnosť a tretí predstavuje budúcnosť.


5.) Zoberte prvý kvet jemne do oboch rúk a pošepnite mu niečo, čo by ste chceli uvoľniť alebo pustiť zo svojej minulosti. Po dokončení vložte kvetinu do nádoby s vodou.


6.) Vezmite svoj druhý kvet, jemne ho chyťte do oboch rúk a šepnite mu niečo, čo by ste chceli podporiť, uzdraviť alebo pomôcť v prípade situácie, ktorá sa deje v súčasnosti. Po dokončení vložte kvetinu do nádoby s vodou.


7.) Vezmite svoj posledný kvet a uchopte ho do oboch rúk a šepnite želanie, ktoré by ste chceli, aby sa prejavilo do budúcnosti. Po dokončení vložte kvetinu do nádoby.


8.) Ak používate kremenný kryštál, vložte ho do pohára s vodou. To zvýši vibráciu všetkých vašich zámerov.


9.) Vezmite svoju nádobu a zatvorte veko. Držte ju v oboch rukách a vyšlite do nej láskyplnú energiu. Predstavujte si, ako láskyplná energia prúdi z vašich rúk, do nádoby a späť do vášho srdca.


10.) Vezmite svoju nádobu a nechajte ju cez noc pri okne alebo vonku na mesačnom svetle. Aj keď je zamračené, vibrácie Mesiaca stále prenikajú do vašej vody.


11.) Ak máte chuť i možnosti na to, urobte si výklad kariet. V rámci tohto splnového výkladu si vyberiete jednu kartu. Každá karta obsahuje smerovanú intuitívnu múdrosť, ktorú môžete použiť spolu s vlastnou intuíciou na vedenie a podporu na vašej ceste.


12.) Ráno vezmite svoju nádobu a vyberte kvety, pokiaľ je to možné, vráťte ich späť Zemi. Vysušte svoj krištáľ a potom túto vodu používajte počas nasledujúcich dní buď ako pleťovú vodu, alebo napríklad na umývanie vlasov / rúk / nôh. Môžete tiež pridať niekoľko kvapiek tejto vody do telového mlieka alebo do žinky a nechať pôsobiť cez tvár alebo čelo.


(Neodporúčam piť túto vodu.)


TIP: Celý rituál môžte posilniť napríklad aj Magickým olejom "SPLN MESIACA". Tento olej namiešaný v Splne Mesiaca sa používa na pomazanie a aktiváciu sviečok, rituálnych či meditačných nástrojov a amuletov pre zvýšenie ich účinku, či požehnanie vášho domova alebo samého seba! Môžte ho využiť aj v rámci kúpeľa, ak túžite naplniť ho silnou energiou Splnu! Jednoduchý postup nájdete TU >>>


Krásny a požehnaný Spln vám prajem, Priatelia!


S Láskou,



Chcete sa dozvedieť viac o Ceste Vašej Duše a Osobnej ročnej vibrácii pre rok 2021?? Objednajte si online výklad >> Bližšie info TU


UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené.

Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page