top of page
POKLADY VENUĹ E Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
Š Copyright

SPLN MESIACA V LEVOVI /16.2.2022/: MAGICKÝ ČAS LIEČENIA, LÁSKY & SEBAVYJADRENIA

Spln Mesiaca je vo všeobecnosti o vyvrcholení, ale aj o tom, aby sme nechali všetko, čo už neslúži najvyššiemu dobru, odísť. To platí obzvlášť pre Spln v ohnivom znamení Leva, kedy Mesiac osvetľuje 12. dom liečenia, uzavretia a prechodov. Situácie, ktoré sme si vynucovali, alebo vzorce, ​​ktorých sme sa držali, do tohto úplne nového lunárneho roka už nepatria. Žiadne množstvo obviňovania, racionalizácie alebo popierania nezabráni okolnostiam, aby nám túto pravdu priam hodili pred oči. 16. februára 2022 máme Spln Mesiaca v slnečnom znamení Leva, ktorý je o prevažne o pocitoch sebavyjadrenia. Hoci navonok budeme všetci pôsobiť veselo, vo vnútri sa však zrejme každý bude sústrediť na svoje osobné potreby a túžby. Ak zostanete sústredení vo svojom srdci a uvedomíte si, že všetci v akejkoľvek situácii /podvedome i vedome/ vždy hľadajú v prvom rade svoju vlastnú výhodu, bude pre vás jednoduchšie nájsť spôsoby, ako spolupracovať s inými ľuďmi bez toho, aby ste sa v tom procese vzdali svojich vlastných plánov a túžob...

Art by Emilia Nora Elina


Každý Spln je oproti polohe Slnka, takže medzi dvoma zapojenými domami takmer vždy existuje určité napätie a počas jeho aktívneho obdobia je potrebné urobiť rozhodnutia. Našťastie, momentálne nie sú s Mesiacom spojené žiadne ďalšie planéty, takže rozhodovanie bude počas nasledujúcich dvoch týždňov výrazne jednoduchšie. Jeho energetické kvality opäť závisia od umiestnenia Slnka a Mesiaca vo vašom osobnom znamení zverokruhu.


Pozn.: Viete aký názov niesol februárový Spln Mesiaca v jednotlivých starobylých tradíciách a prečo? Dozviete sa na našej podstránke venovanej mágii Mesiaca >> MOONOLÓGIA.


Čo vám bráni v tom, aby ste naplnili svoj najvyšší osud? Aké myšlienky, postoje, presvedčenia a zvyky vám bránia spojiť sa so žiarivou plnosťou všetkého, čím ste?


Spln v Levovi 16. februára 2022 vytvára taktiež kozmické lúče s lunárnymi uzlami, čo sú matematické body na našej oblohe, ktoré predstavujú náš najvyšší osud. Viac o tom sa dočítate v príspevku LUNÁRNE UZLY V BÝKOVI A ŠKORPIÓNOVI (2022-2023): ODHALENIE KARMICKÝCH LEKCIÍ.


Pod vplyvom tohto Splnu Mesiaca sme vedení k tomu, aby sme sa rozpamätali, Şe naťím najvyťťím osudom nie je nejakÊ vzdialenÊ miesto, o ktorÊ sa musíme snaŞiż, ale skôr malý tichý priestor, ktorý Şije v nås.


Veľmi často sme zavádzaní tým, aby sme uverili, že prežívanie nášho najvyššej potenciálu a vedenie našich životov z miesta určenia musí byť priamo spojené s našou kariérou a tým, ako sa rozhodneme tráviť čas. Aj keď tieto vhľady môžu byť častokrát relevantné na našej ceste životom, byť však v súlade s naším zámerom je skôr stavom mysle a stavom bytia.


Nezáleží vždy na tom, čo robíme, byť v súlade s naším zámerom pochádza z hlbšieho a jednoduchšieho miesta. Odstráňte zbytočné komplikácie vo svojom živote, pustite túto myšlienku, že musíte tvrdo pracovať, aby ste našli svoj účel - preprogramujte tieto presvedčenia, aby ste mohli rozpoznať, že svoj účel a skutočné poslanie nájdete vovnútri, nie zvonku.


Účel, poslanie, najvyšší potenciál a sebavyjadrenie, všetky tieto krásne pojmy môžu vo vás vyvolávať rôzne veci. Pozorujte, aké pocity vytvárajú. Zamyslite sa nad tým, ako sa vám páči byť v súlade so svojím zámerom a najvyšším osudom. Aké pocity vám prichádzajú na myseľ? Ak si tieto otázky zapíšete do svojho denníka počas Splnu Mesiaca v Levovi 16. februára, možno budete prekvapení, aké odpovede alebo postrehy budú pre vás osvetlené.


Tieto pocity môžu byť kľúčom k tomu, kde potrebujete udržať svoju pozornosť a aké oblasti potrebujete viac preskúmať. Posaďte sa so všetkými myšlienkami, ktoré sa v tejto veci objavia, a uvidíte, ako s vami Spln Mesiaca spolupracuje, aby vám pomohol nájsť nové vhľady a vytvoriť nové nápady.



Jedným z darov, ktoré nám tento Spln Mesiaca v Levovi ponúka, je aj energia ľahkosti. Pripomína nám, aby sme zjemnili svoje bytie a zamerali sa na vytváranie radosti v našom živote, i v živote našich najbližších. Byť v stave radosti je jedným z najrýchlejších spôsobov, ako sa spojiť s tým Božským, a zároveň cestou nášho najvyššieho určenia.


Cesta radosti a cesta cieľa sa veľmi často prelínajú. Nasledovaním jedného nakoniec nájdeme cestu k druhému. Ak máte z niečoho vo svojom živote ťažkú ​​hlavu alebo ste frustrovaní udalosťami, ktoré sa okolo vás momentálne odohrávajú, oslovte tento februárový Mesiac v Splne. Dovoľte jeho vibráciám, aby vniesli trochu ľahkosti do vášho bytia, a väčšieho nadhľadu do situácie.


Pozrite sa, či dokážete v niečom ustúpiť a umožniť tým, aby sa zmiernila náročná alebo frustrujúca situácia vo vašom živote. Alebo sa pozrite, či dokážete nájsť vtipnú stránku veci, alebo prinajmenšom, či dokážete uvoľniť putá pripútanosti tým, že si pripomeniete, že všetko je vždy len dočasné... nič netrvá večne.


Smiech je tu tiež mocným liekom, tak sa ho v tejto dobe vydajte hľadať. Oslovte priateľov, pozrite si nejakú dobrú komédiu, prečítajte si vtipnú knihu, venujte viac času hrou s deťmi, jednoducho dovoľte smiechu prúdiť vašou celou bytosťou.


Venuša a Mars sú taktiež spolu v posvätnom spojení pod týmto Splnom Mesiaca a posielajú nám do cesty magické lúče vášnivých, tvorivých a harmonizačných energií.


Venuťa a Mars predstavujú posvätnÊ Şenstvo a posvätnÊ muŞstvo, Bohyňu a Boha. Obe tieto energie Şijú v nås a môŞu sa znovuzrodiż pod týmto Splnom Mesiaca. Znovuzrodenie týchto posvätných princípov nåm môŞe pomôcż otvoriż naťe srdcia, posilniż naťe pocity låsky a våťne, prehodnotiż naťe spojenie s muŞskými i Şenskými energiami, a pomôcż nåm spojiż sa s posvätnou Bohyňou alebo Bohom vo vnútri.


Venuša a Mars sú tiež vysoko kreatívnou silou, ktorú môžeme využiť nielen na kreatívne projekty a inšpiráciu, ale aj na manifestačnú prácu. Prácou s týmito energiami môžeme posilniť naše magnetické sily a energie príťažlivosti okolo nás. Viac o tejto konjukcii nájdete v príspevku MARS & VENUŠA: VZÁCNE ZOSÚLADENIE KOZMICKÝCH MILENCOV (FEBRUÁR 2022).


Spln Mesiaca je zvyčajne obdobím, kedy je z nás vyčerpávaná energia. Sú akýmisi bodmi uvoľnenia, ale keď sú Venuša a Mars spolu vo vzácnom zosúladení na oblohe, môžeme k nám naopak prúdiť energia, z ktorej môžeme všetci čerpať. Najmä energia, ktorá nám umožňuje cítiť sa posilnení, sexuálne príťažliví, vášniví, kreatívni v plnom rozsahu.


Ak chcete manifestovať romantický vzťah, viac zosúladené spojenie vo vašom živote alebo dokonalého učiteľa alebo mentora, táto energia je to obzvlášť priaznivá. Ak sa chcete hlbšie spojiť so svojím telom, vašou sexualitou alebo pocitmi vášne k vášmu partnerovi alebo k životu vo všeobecnosti, tento Spln Mesiaca v Levovi bude na vašej strane.



Využite ohnivú energiu Levieho Mesiaca, aby ste objali a "vlastnili" všetko, kým v skutočnosti ste. Cíťte sa krásne a sebaisto vo svojej koži, robte posilňujúce rozhodnutia a dovoľte vibráciám lásky a vášne stúpať cez všetky vaše čakry smerom hore. /Prečítajte si tiež článok 7 ČAKROVÝCH RITUÁLOV PRE PREBUDENIE & HARMONIZÁCIU POSVÄTNEJ ŽENSKEJ SILY (NIELEN PRE ŽENY/.


Pomôcť k tomu môže tanec a pohyb, rovnako ako recitovanie afirmácií ohľadom sebalásky či "ozdobenie" tela oblečením a krásnymi doplnkami, vďaka ktorým sa budete cítiť výborne.



Celkovo ide o silný Spln Mesiaca s toľkými skvelými možnosťami. Aj keď sa možno pristihneme, že spochybňujeme svoj „účel“ a hľadáme hlbší zmysel nášho života, ak sa pozrieme do svojho vnútra, odpovede sa nám odhalia.


Vychutnajte si vibrácie tohto Splnu Mesiaca v Levovi a využite jeho energiu na vytvorenie rovnováhy medzi vašou posvätnou mužskou a ženskou stránkou, ako aj na podporu vytvárania väčšej vášne a radosti vo vašom živote.


Váš manifestačný rituál Splnu Mesiaca v Levovi >> nájdete TU.


Ak chcete vedieť, aké významné tranzity nás ešte čakajú v mesiaci FEBRUÁR 2022, prečítajte si príspevok ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE FEBRUÁR 2022: ČAS SPIRITUÁLNEHO & VZŤAHOVÉHO DETOXU.


S LĂĄskou,



P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼!




bottom of page