top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright

SPIRITUÁLNY VÝZNAM ANJELSKÉHO ČÍSLA 666 /06.06.2022/: KOZMICKÝ PRÍVAL ENERGIE PRE LÁSKU & HARMÓNIU

Jún 2022 predstavuje pre nás harmonickú pasáž, do ktorej sme ponorení od začiatku tohto roka, keďže sme vstúpili do univerzálneho roka vibrácie čísla 6. Vibrácia roka 6 nám pripomína dôležitosť zachovania väčšej rovnováhy, harmónie a lásky, ako zdôrazňujú aj naši nebeskí sprievodcovia, pre budovanie základov harmonickej časovej osi Novej Zeme pre všetkých, ktorí túžia vstúpiť do viac osvietenej Reality. Realita, ktorá sa po prvýkrát vytvorí, keď sa vo vnútri naladíme na milujúcu frekvenciu srdca, pretože je to pre nás jediný spôsob, ako vytvoriť vibráciu, ktorá sa manifestuje aj mimo nás, do vytvorenia novej vonkajšej reality. Pasáž 6/6/6 je pasážou hlbokej harmónie a pokoja, s ktorou sa môžeme zosúladiť, aby sme vyslali a ukotvili viac lásky na Zemi, pretože pribudlo veľa tých, ktorí sú ju ochotní prijímať. Mnohí, ktorí sa začínajú prebúdzať, ktorí sa cítia stratení, zmätení a ktorí potrebujú teraz pomoc či povzbudenie iných, ktorí kráčali po Ceste pred nimi. Poďme sa teraz spolu bližšie pozrieť na spirituálny význam čísla 666... Je to naozaj to povestné číslo "Zla" alebo bol jeho príbeh jednoducho po stáročia prudko dezinpretovaný?

VÝZNAM ANJELSKÉHO ČÍSLA 666

Art by Emilia Nora Elina


ČO PREDSTAVUJE ANJELSKÉ ČÍSLO 666?

Vo všeobecnosti platí, že niekoľkokrát opakované číslo zosilňuje energiu kvôli opakovanej sekvencii. Číslo, ktoré nám tu aktuálne svieti, je číslo 6.


Číslo 6 predstavuje mier, harmóniu, rovnováhu, zdravie a starostlivosť. Takže anjelské číslo 666 znamená, že anjeli sa vás snažia prebudiť k veciam, na ktorých skutočne záleží.


Ak chcete naplnený život, nesmiete dovoliť, aby materialistické túžby zatemnili váš úsudok. Svoje rodinné povinnosti potrebujete vyvážiť rovnakým spôsobom, akým vyvažujete svoj profesionálny život a tým sa zároveň učíte pestovať svoje vzťahy.


Týmto číslom vám anjeli odkazujú, aby ste vedeli, že máte tvorivé nadanie a schopnosť vyriešiť či napraviť svoje problémy, ktorými sa aktuálne zapodievate vo svojom živote. Je potrebné si uvedomiť, že každá situácia má v sebe zároveň aj riešenie, ktoré môžete nájsť tak, že vojdete do svojho vnútra.


TIP: O vibrácii aktuálneho roka 2022 a jeho spirituálnom význame /nájdete tam aj pdf k stiahnutiu/, ktoré so sebou nesie číslo 6 sa bližšie dozviete v príspevku NUMEROLÓGIA & TAROT PRE ROK 2022: VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 6 /+ eBook vo vnútri ZDARMA/.


Anjeli vám posielajú dôležitú správu prostredníctvom čísla 666. Hovoria vám, že súčasná ťažká situácia, v ktorej sa nachádzate, je aj vaša vlastná zásluha, či už to bolo spôsobené vašimi myšlienkami, slovami alebo skutkami. Takže je najvyšší čas prijať za to zodpovednosť.


Našťastie máte k dispozícii aj nástroje, ako sa z toho dostať von. Ak to chcete urobiť, zmeňte v prvom rade svoje myšlienky a nájdete cestu k skutočnému šťastiu.


Je číslo 666 naozaj považované za nešťastie?


Rýchlo oslovme slona v miestnosti; keďže populárna západná kultúra považuje anjelské číslo 666 za priam diabolské číslo alebo prinajmenšom smolu.


Avšak v numerológii prináša číslo 666 vyšší pocit pohody a je vnímané ako priaznivé znamenie. Číslo 6 znamená v numerológii mier, harmóniu, hojnosť, optimizmus, domov a zdravie. Je to indikátor novej energie na zbavenie sa svojich materialistických túžob a zameranie sa na svoje duchovné potreby.


Na rozdiel od všeobecného presvedčenia, anjelské číslo 666 nie je zlé znamenie.


Číňania ho napríklad považujú za posolstvo šťastia, ktoré v preklade znamená „všetko ide hladko“, čo má podobný význam, že veci idú podľa plánu.


Keď uvažujete o 666 ako o anjelskom čísle, mali by ste sa naň pozerať pozitívne, pretože poskytuje vnútorný pokoj. Je to správa od vašich strážnych anjelov, ktorí vás žiadajú, aby ste hľadali odpovede zvnútra. Anjelská ríša vám skrze vibráciu tohto čísla dáva znamenie, aby ste venovali pozornosť svojmu vnútornému hlasu.


Anjelské číslo 666 je teda kladné číslo, ktoré nenesie žiadnu negatívnu energiu. Váš anjel strážny ho zosiela, aby vás viedol na vašej ceste. Prináša harmonické energie vibrácie božskej ríše.


Či už pohár uvidíte poloprázdny alebo poloplný, je len na vás, ale vedzte, že číslo 6 považujú napríklad aj matematici za prvé dokonalé číslo.


Archanjel Seraphim, ktorý má údajne najvyššie postavenie v anjelskej ríši, má šesť krídel. Je známe, že komunikuje s ľuďmi prostredníctvom svojho šiesteho zmyslu. Preto je v anjelskom svete číslo 6 spojené s rovnováhou a jedinečnými schopnosťami, ktoré môžete použiť na svojej duchovnej ceste.


V anjelskej numerológii je to akýsi "budíček", aby ste začali veriť v samého seba a počúvali svoj vnútorný hlas, aby ste dosiahli pozitívne výsledky.


ZHRNUTIE MYŠLIENOK...

Anjelské číslo 666 je z nejakého dôvodu nesprávne interpretované ako symbol Antikrista alebo zlé znamenie. Vidieť anjelské číslo 666 je však pozitívne znamenie; je to posolstvo od anjelov, ktorí nám pripomínajú, aby sme si všímali veci, na ktorých skutočne záleží.


S týmto číslom chcú anjeli, aby sme svoj život premenili láskou na povznášajúci a naplňujúci zážitok nášho "pobytu" na Zemi a zamerali sa na pozitívne myšlienky. Chcú, aby sme sa rozpamätali na našu vrodenú silu, snívali vo veľkom a zosúladili svoje myšlienky s Vesmírom...


Číslo 6 je tiež úzko spojené s Venušou - bohyňou lásky, krásy, umenia, luxusu, takže je to čas na manifestáciu všetkého, po čom skutočne túžime..


ČO MÔŽETE UROBIŤ:


1. Posaďte sa ticho vonku v prírode alebo vnútri vo svojom posvätnom priestore.


2.Ak ste vo vnútri, zapáľte sviečku alebo zapáľte kadidlo, aby ste vyčistili svoj priestor.


3. V dlaniach držte číry kremeň alebo ruženín. (Neskôr môžete krištál nosiť so sebou alebo ho umiestniť na oltár.)


4. Pozvite energie tohto magického čísla do svojho života. Predstavte si, ako energie 6/6 /6 prúdia z nebies, vstupujú do vás skrz korunnú čakru a napĺňajú vaše telo krásnym ružovým alebo zlatým svetlom.


5. Niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite a predstavte si tieto prichádzajúce energie ako prúdiace celým vašim telom až dole do Zeme.


6. Teraz zopakujte/vyslovte zámery, ktoré máte, 6-krát nahlas – uistite sa, že váš zámer, modlitba alebo afirmácia sú v pozitívnej formulácii a príromnom čase.


7. Vyjadrite vďaku spojením rúk do modlitebnek polohy pred srdcom a vyslovením „ďakujem, ďakujem, ďakujem“


* Nechajte sviečku alebo kadidlo úplne vyhorieť.


** Toto cvičenie môžete urobiť niekoľkokrát 6. júna, ale doprajte si dostatok času na načerpanie energie (odporúčam nevyberať si viac ako 3 rôzne aspekty, s ktorými by ste v tento deň chceli pracovať.)


** Môžete tiež napísať svoje želania na bobkový list a spáliť ich po vykonaní vyššie uvedeného cvičenia.


Peniaze / kariéra - zámer napíšte zeleným perom


Láska, manželstvo - zámer napíšte ružovým alebo červeným perom


Zdravie - zámer napíšte modrým perom


Peniaze - zámer napíšte zeleným perom


VEZMITE SI SPÄŤ SVOJU SILU

Vedzte, že ste mocná Bytosť s nekonečným potenciálom. Prelomte konečne tie reťaze, ktoré vás držali v zotročení, v klietke vytvorenej strachmi ega alebo nekonečnom obmedzovaní. Už nie je čas na žiadne otáľanie.


Okolo vás sú teraz veľké príležitosti a požehnania, ale najprv sa potrebujete rozhodnúť nasledovať ich, svojimi myšlienkami, slovami i skutkami, kým budú vaše. Využite tento kozmický príval energie, ktorá je práve teraz k dispozícii. Vneste do svojho života rovnováhu a vykročte k svojmu najvyššiemu potenciálu. Verte, Vesmír vám kryje chrbát.


Len pred pár dňami sme vstúpili do obdobia retrográdneho Saturnu, čo môže rozvíriť hladiny v našich životoch, keďže Saturn je v astrológii považovaný za vládcu karmy. Ako sa s tým čo najlepšie vysporiadať a otočiť tieto karmické lekcie v náš najvyšší prospech sa dozviete v príspevku RETROGRÁDNY SATURN /4.JÚN - 23. OKTÓBER 2022: ČAS SPLÁCANIA KARMY, REŠTRIKCIÍ & PRAVIDIEL + HOROSKOP.


Prečítajte si tiež, aké ďalšie významné tranzity prináša so sebou mesiac JÚN 2022 v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JÚN 2022: ČAS VZRUŠENIA, ZÁBAVY & SPOJENIA /+ HOROSKOP PRE KAŽDÉ ZNAMENIE.


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora! Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY




1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Denisa K.
Denisa K.
Jul 07
Rated 5 out of 5 stars.

často vídam číslo 666, ale nikdy som z neho nemala dobrý pocit. Vždy som si ho spájala s negatívne.

Like
bottom of page