top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MÁJ 2024: ČAS VÄČŠEJ JASNOSTI, EXPANZIE & OBJAVOVANIA HLBÍN NAŠEJ MYSLE
© Copyright

SEZÓNA RÝB 2023: ČAS LIEČENIA, MYSTICIZMU & SPOJENIA SA S BOŽSKÝM VEDOMÍM (+ DENNÍKOVÉ VÝZVY)

Updated: Feb 13, 2023

Sezóna Rýb 2023, ktorá tento rok trvá od 18. februára do 20. marca, sa tradične spája s duchovnými témami, ako sú introspekcia, súcit, empatia a spojenie sa s Božstvom alebo Vesmírom. Je to čas na vnútornú reflexiu, emocionálne uzdravenie a skúmanie vlastnej duchovnej cesty. Ryby sú vodné znamenie súvisiace so všetkými éterickými, duchovnými a mystickými sférami. Je to kvapka v oceáne, ktorú nemožno oddeliť od celého oceánu, iskra energie odovzdaná a udržiavaná vibračným prúdom existencie. Je to zároveň posledné z 12 znamení zverokruhu, ktoré predstavuje poslednú cestu tohto astrologického roka pred začiatkom nového cyklu, keď sa Slnko presunie do Barana - prvého znamenia zverokruhu.

Toto éterické znamenie zverokruhu má schopnosť stierať hranice medzi sebou a všetkým, čo je. Keďže Slnko v astrológii všeobecne predstavuje náš zmysel pre seba, identitu a individualitu, pri vstupe do vodnej ríše Rýb je táto štruktúrovaná identita vyzvaná, aby sa zmäkčila, rozpadla a nakoniec prestala existovať - to všetko preto, aby sa, keď príde čas, mohla znovu zrodiť a vytvoriť nanovo. Táto atrologická sezóna sa dotýka témy "vôd", z ktorých sa zrodili mnohé mystické, náboženské a transcendentálne hnutia. Odovzdanie sa a "vyprázdnenie" nášho ľudského Ja, aby splynulo so Stvoriteľom, božský paradox odovzdania tohto Ja len preto, aby zistilo, že jeho pravda je bezhraničná, beztvará a jednotná so všetkým, čo je. Táto Sezóna je zároveň o opustení nášho akéhokoľvek definovaného Ja a uvedomenie si, že naše "Ja" je vo svojej najhlbšej podstate úplne Všetko, čo kedy existovalo, existuje a bude existovať. Ako využiť túto Sezónu Rýb vo svoj najvyšší prospech a spirituálny rast? Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné...

SEZÓNA RÝB 2023: ČAS LIEČENIA, MYSTICIZMU & SPOJENIA SA S BOŽSKÝM VEDOMÍM

© Art by Emilia Nora Elina


"Hľadal som Boha a našiel som len seba samého. Hľadal som seba a našiel som len Boha."

~ Rumi


Sezóna Rýb 2023 začína 18. februára a trvá do Jarnej rovnodennosti 20. marca, čo je zároveň začiatkom astrologického nového roka.


Zasnené Ryby sú posledným znamením zverokruhu a astrologického kalendára, pretože sa nachádzajú tesne pred Jarnou rovnodennosťou, čo je zároveň začiatkom Sezóny Barana. Duchovný význam Sezóny Rýb je vďaka tomtu rovnako zložitý ako aj zaujímavý, ale ak sa na chvíľu zamyslíme nad jeho podstatou, pochopíme jeho krásu aj silu.


Pamätajte, že každé jedno astrologické obdobie má v našom živote a v kolektíve svoj špecifický účel. Napríklad Lev je symbolom radosti a vnútorného dieťaťa, však? No, obdobie Leva sa zhodou okolností odohráva uprostred leta, keď sa deti hrajú vonku a užívajú si svoj život. Nič nie je náhoda.


Astrológia je vskutku magická a planéty sú našimi večnými strážcami. Napríklad Slnko nám dodáva energiu a vitalitu; Mesiac udáva emocionálny tón; Merkúr určuje naše myšlienkové pochody a štýl komunikácie; Venuša je spôsob, akým nadväzujeme vzťahy s ostatnými a prežívame potešenie; Mars nám dodáva energiu a príval rozpálenej vášne. Keď už sme pri tom, Slnko neustále žiari nad konkrétnym znamením zverokruhu, a práve ono určuje náš energetický tón a celkový cieľ, a to ako na osobnej, tak aj kolektívnej úrovni. Duchovnosť astrologického obdobia tiež vyplýva zo živlu znamenia zverokruhu a celkovo z jeho účelu.


Po tom, čo mnohí z nás počas Sezóny Škorpióna zažili silnú transformáciu a znovuzrodenie, obdobie Strelca nás obdarilo nádejou, vierou a optimizmom. Okrem toho nás obdobie Kozorožca "disciplinovalo" a vštepilo nám do mysle štruktúru a pragmatizmus, zatiaľ čo nadčasové vízie a chaos obdobia Vodnára prebudili nášho vnútorného rebela, tímového hráča a humanitárneho ducha. Na druhej strane obdobie Rýb je časom duchovnosti a odovzdanosti, keďže jeho univerzálna prítomnosť vychádza z 11 znamení, ktoré mu predchádzali. Jedno je isté; tieto snové vody sú jedinečné, pestré, všestranné a všeobjímajúce. Preto nikdy nepodceňujte jeho silu...


❣️ NOVINKA ❣️ Ak chcete efektívne pracovať so Sezónou Rýb pre ďalší posun vo svojom spirituálnom raste, stiahnite si môj praktický mini eBook, kde nájdete potrebné nástroje ❣️ Viac info >> DIGITÁLNE PRODUKTY ❣️



SPIRITUÁLNY VÝZNAM A SYMBOLIKA SEZÓNY RÝB

Rybám vládne nepolapiteľný Neptún, planéta snov, podvedomých sfér, duchovna a súcitu. V astrológii toto premenlivé vodné znamenie vládne nohám, ktoré sú symbolom našej duchovnej cesty a návratu k Božskému, a práve o tom je toto astrologické obdobie.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page