top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MÁJ 2024: ČAS VÄČŠEJ JASNOSTI, EXPANZIE & OBJAVOVANIA HLBÍN NAŠEJ MYSLE
© Copyright

SEZÓNA PANNY /23. AUGUST - 23. SEPTEMBER/: ENERGIA HOJNOSTI, CELISTVOSTI & PERFEKCIONIZMU + HOROSKOP

Astrologické znamenie Panny predstavuje archetyp Panenskej Bohyne. Panenská Bohyňa je symbolom nezávislosti a celistvosti. Panna Bohyňa zaobchádza so svojím telom ako s rozšírením samotnej Prírody; riadi sa jeho rytmami a ročnými obdobiami, a jej blahobyt je jej najvyššou prioritou. Pre Pannu je jej telo jej chrámom. S presunom Slnka do zemského znamenia Panny 23. augusta sa v nás všetkých aktivuje energia Panenskej Bohyne. V tomto čase sme povzbudzovaní, aby sme počúvali svoje telo, ctili si svoj vlastný osobný vnútorný hlas a pamätali si, že nikto nás nepozná lepšie ako my sami. Keď Slnko prechádza Pannou, každý z nás tiež podstúpi symbolický zber svojej mini úrody, nech už ste akékoľvek znamenie zverokruhu. To, čo nám dobre slúžilo, oslavujeme a udržiavame, aj keď to častokrát musí zmeniť formu, aby sa zlepšilo naše blaho. To, čo nám neslúžilo, je nemilosrdne kritizované a opustené. Počas prechodu Slnka znamením Panny sme v hlbokom kontakte s energiou Zeme, takže sme uzemnení, rozumní a praktickí. Panna je však tiež premenlivé znamenie zverokruhu, ktoré je schopné poriadne zamiešať planetárne energie. Komunikácia sa v tomto období výrazne zlepšuje a stáva sa sebavedomejšou, dokážeme sa viac sústrediť na detaily a nájsť starostlivé, precízne riešenia dlhodobých aj krátkodobých problémov. Ako znamenie zverokruhu je Panna úzko spojená so zdravím a blahobytom, preto prechod Slnka cez Pannu môže byť skvelým časom na zbavenie sa zlých návykov a na začatie tých nových, prospešnejších. Tento prechod Slnka tiež úžasne podporuje kreatívne vyjadrenie spisovateľov a básnikov, záhradníkov či alternatívnych terapeutov. Tí, ktorí pracujú v zákulisí, často za veľmi malú odmenu, sa môžu tešiť zo Slnka v prechode znamením Panny, rovnako ako ako aj každý, kto sa snaží zlepšiť seba a svoj život. Ako to konkrétne ovplyvní vaše znamenie zverokruhu? Čítajte ďalej v príspevku...

SEZÓNA PANNY 2022 www.jove.sk

Prijatie energie Panenskej Bohyne je o rozpoznaní múdrosti, ktorú máme vo svojom vnútri, ako aj o zaobchádzaní so svojím telom ako s posvätnou bytosťou, ktorou je.


Využite tento čas na to, aby ste sa zamerali na svoje zdravie, naladili sa na posolstvá svojho vnútorného sveta a vytvorili si život, ktorý plynie v súlade s každým ročným obdobím, v ktorom sa práve nachádzate. Keďže Panna je zemské znamenie, uzemňuje vašu energiu, organizuje, čistí neporiadok, preto trávenie väčšieho času v Prírode je skvelým spôsobom, ako s energiou Sezóny Panny čo najefektívnejšie pracovať.


Keď sa Slnko presunie do Panny, na severnej pologuli sa toto obdobie zhoduje so zberom úrody, je to čas, keď sa úroda nachádza vo svojom najväčšom rozkvete a mení sa na našu životadárnu potravu. Symbolicky to poukazuje na veľkú časť samotnej podstaty Panny ako znamenia zverokruhu – v astrológii však môžu byť energie Panny tiež rezavé, veľmi kritické, s neutíchajúcou snahou o dokonalosť. Energie Sezóny Panny sa nám môžu javiť, akoby nás chceli zastaviť na našej Ceste. Ale je to len preto, aby mohla nastať transformácia.


Čo znamená Slnko v prechode znamením Panny pre každé znamenie zverokruhu?


Každé slnečné znamenie zverokruhu bude vnímať tento prechod Slnka znamením Panny trochu inak. Ak budete venovať pozornosť svojmu horoskopu, v priebehu niekoľkých rokov si pravdepodobne všimnete, ako sa vaše astrologické zameranie a pozornosť na rôzne aspekty vášho života či spirituálne výzvy v priebehu roka postupne presúvajú – to je vplyv slnečných tranzitov.


Zistite, ako môže vaše znamenie zverokruhu čo najlepšie a najefektívnejšie využiť tranzit Slnka znamením Panny vo svoj najvyšší prospech smerom k transformácii...



SEZÓNA PANNY 2022: HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA ZVEROKRUHU


Slnko v Panne pre znamenie Barana (Baran: 20. marec – 19. apríl)

Váš ohnivý duch môže použiť uzemňujúce energie Sezóny Panny, aby spomalil a vrátil sa späť k tomu, čo je skutočne dôležité. Ak ste sa v poslednej dobe cítili trocha rozhádzaní, toto je vaša príležitosť nájsť svoj stred a zamerať sa na to podstatné vo vašom živote. Možno si budete musieť stanoviť nové hranice, vyčistiť si rozvrh alebo upraviť spôsob, akým trávite svoj čas. Nov Mesiaca v znamení Panny 27. augusta bude pre vás obzvlášť aktívny, pretože váš vládca Mars bude v tomto čase veľmi zaneprázdnený. Možno sa pristihnete, že okolo tohto Novu Mesiaca budete musieť urobiť nejaké veľké rozhodnutia, alebo ak tam nejaký čas niečo bublalo a varilo sa, hrniec môže náhle pretiecť, čo vás prinúti konať. Merkúr, planéta komunikácie, vstúpi do retrográdnej fázy neskôr v tejto Sezóne 10. septembra, čo znamená, že všetko to plánovanie a konsolidáciu je najlepšie urobiť aspoň týždeň pred týmto dátumom. Keď Merkúr vstúpi do retrográdneho stavu, bude to pre vás vhodný čas zamerať sa na to, čo už máte na tanieri, než pridávať niečo nové. Len pár hodín po tom, čo nastáva retrográdny pohyb Merkúru, máme aj Spln Mesiaca v znamení Rýb. Tento Spln môže aktivovať vašu citlivú stránku alebo priniesť do popredia niečo, čo pretrvávalo v pozadí vášho života. Môžu byť odhalené tajomstvá alebo môžu vyjsť na povrch nové informácie, ktoré zmenia vašu cestu alebo smer, ktorým ste sa doteraz pohybovali. S koncom Sezóny Panny vstúpime tiež do obdobia Jesennej Rovnodennosti, čo vytvorí výborný priestor na vytvorenie rovnováhy vo všetkých oblastiach vášho života.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page