top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

SEZÓNA LEVA /22. JÚL - 23. AUGUST 2022: ČAS AKTIVÁCIE SRDCA & OHNIVEJ TRANSFORMÁCIE /+ HOROSKOP

Sentimentálna a intuitívna Sezóna Raka sa pomaly chýli ku koncu a my sa presúvame do sezóny vášnivého a reflektorov milujúceho znamenia Leva. Pod vládou Slnka, ktoré dohliada na sebaobraz, sebadôveru a identitu, fixné ohnivé znamenie Leva je prevažne o tom, že stojíme pevne vo svojej moci, kreatívne sa vyjadrujeme a vidíme svetlú stránku v každej situácii. Nie je teda žiadnym prekvapením, že Sezóna Leva sa nesie v znamení dlhých letných dní naplnených teplým zlatým svetlom, ktoré sa snažíme nasať či už na dovolenke s rodinou, na párty s priateľmi alebo prostredníctvom sladkej letnej romantiky. V modernej astrológii je energia Leva spojená s úspechom, slávou, sebavedomím a pôvabom. Môže nám pomôcť zažiariť či dodať potrebnú životnú energiu, čo nám umožní viac sa hrať a preskúmať do väčšej hĺbky naše kreatívne nápady. Vo svojom jadre je však energia Leva skutočne o hľadaní jednoduchosti, vedení srdcom a rozpamätaní sa na to, že nemusíme byť ničím iným ako sme my sami. Všetci predsa už dávno vieme, že Lev je kráľ džungle. Hrdý a odvážny, no na hlbších úrovniach je energia Leva o zbavení sa falošného Ja a vkročení do svojej autentickosti... všetkého, čím v skutočnosti sme. Lev nemusí byť nič iné ako on sám. Lev je sám o sebe vskutku úžasným a majestátnym tvorom, ktorý nemá potrebu strácať čas skúšaním byť niečím iným. A to isté platí aj pre nás... a presne tieto lekcie a výzvy nám Sezóna Leva prináša. Levia Sezóna tiež prináša aj mocný 8/8 Portál Levej brány, takže o intenzívne zážitky nebude ani v tejto Sezóne núdza. Čítajte ďalej a dozviete sa napríklad aj to, ako táto mocná slnečná transformačná energia Sezóny Leva ovplyvní vaše znamenie zverokruhu, a s akými spirituálnymi výzvami sa budeme najčastejšie potýkať....


SEZÓNA LEVA 2022

Kým je Slnko v Levovi, môžeme sa cítiť silnejšie, akčnejšie, sebavedomejšie a optimistickejšie ako zvyčajne. A áno, možno to má niečo spoločné so všetkým tým extra vitamínom D, ale možno to pripísať aj prechodu cez ročné obdobie, ktorému vládne jedno z najoptimistickejších znamení zverokruhu. Je to ročné obdobie, vďaka ktorému sa budeme cítiť celkom nezastaviteľne – vďaka čomu môžeme pripraviť pôdu na to, aby sme sa ešte viac spojili s ľuďmi, na ktorých vám najviac záleží.


KEDY NASTÁVA SEZÓNA LEVA 2022

Sezóna Leva začína 22. júla a končí 23. augusta 2022. Ako piate znamenie zverokruhu, spojené s piatym domom romantiky a sebavyjadrenia, môže Levia sezóna umocniť naše umelecké impulzy a túžbu po láske, luxuse, zábave, ale i dráma (ideálne takej, ktorá je zábavná verzus agitačná). So Slnkom žiariacim počas dlhých dní a nocí plných hviezd je to ideálny čas na horúce rande a Gatsbyho stretnutia. Počas Sezóny Leva sme najšťastnejší, keď ukazujeme, ako nám na tom záleží – a v ideálnom prípade nasávame svetlo reflektorov.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page