top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

SEZÓNA BÝKA /20.4.-21.5.2022: EXCELETNE UPOKOJUJÚCA ENERGIA PRE ÚSPECH + HOROSKOP PRE KAŽDÉ ZNAMENIE

Od začiatku marca, a najmä keď sme vstúpili do sezóny Barana, našou kozmickou oblohou prúdi silná hybná sila, ktorá podnecuje tvorivý oheň a inšpirácie k tomu, aby sme konali, odškrtávali si veci z nášho zoznamu úloh a spúšťali nové projekty. 20. apríla sa však energie Slnka presúvajú z odvážneho Barana do zemského znamenia Býka, čo prinesie sústredenejšiu atmosféru a opatrnejší i pohodlnejší prístup k životu. V tomto bode sa energia začína spomaľovať a my cítiťme, ako naše nohy postupne pristávajú na zemi po horúcom a ohnivom šprinte, ktorý nám priniesla sezóna Barana. Sezóna Býka je našim časom v roku, kedy sme Vesmírnym cyklom prirodzene nútení trocha spomaliť a zamerať detailnejšie svoju pozornosť na naše túžby a plány v živote. Zatiaľ čo sezóna Barana inšpirovala naše impulzy a vášne, sezóna Býka po nás žiada, aby sme sa pozreli pozornejšie na naše dlhodobé ciele a zdokonalili sa v tom, čomu skutočne chceme venovať svoj vzácny čas. Táto pomalšia energia, ktorú prináša sezóna Býka, bude pravdepodobne veľmi vítaná, najmä po všetkej tej dynamike posledných týždňov...

SEZÓNA BÝKA 2022 www.jove.sk

Photo Collage by Emilia Nora Elina


Počas prechodu Slnka v Býkovi môžeme očividne očakávať, že vlastnosti pripisované Býkovi v astrológii budú v tomto období výraznejšie. Býk je všeobecne spojený so stabilitou, emocionálnou istotou, materiálnym rastom a zemitou zmyselnosťou, takže počas tohto prechodu dochádza k určitému spomaleniu tempa života.


Energia Býka je vo svojom vyjadrení opatrná a metodická – všetko má svoj účel a zmysel a my nemáme tendenciu plytvať svojou energiou.


Pretože Býk je fixné zemské znamenie, táto energia prináša veľa vytrvalosti a húževnatosti, čo je skutočným impulzom pre každého, kto sa aktuálne vysporiadúva s náročnou situáciou.

Počas tohto prechodu sa tiež znižuje naša tendencia čokoľvek riskovať, pretože energia Býka hrá prevažne na istotu. V tomto období prirodzene uprednostňujeme skôr osvedčené prístupy pred niečím novým a "nebezpečne" neznámym, a to vo všetkých oblastiach života.


Býk však v žiadnom prípade nie je nudné znamenie zverokruhu – v zákulisí sa tu deje veľa konsolidácií, hromadenie bohatstva, emocionálne zabezpečenie a položenie základov pre budúci úspech. Počas prechodu Slnka znamením Býka je veľmi prospešné pripraviť sa a navrhnúť postupnosť krokov pre úspech na dlhé mesiace dopredu.


Býk je vďaka svojej vládnucej planéte, Venuši, znamenie silno spojené s blahobytom a potešením, takže pod Slnkom v znamení Býka máme výnimočnú príležitosť zastaviť sa, "ovoňať ruže" a urobiť si v živote čas na radosť a vlastné potešenie.


Namiesto toho, aby sme sa búrlivo rútili plnou parou vpred, môžeme teraz viac relaxovať a v pokoji popremýšľať napríklad o spôsoboch, ako viac ušetriť svoje zdroje a energiu.


Sezóna Býka 2022 je tento rok mimoriadne špeciálna, pretože prináša začiatok sezóny Zatmenia. 30. apríla tu máme Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca, po ktorom nasleduje vzácne Zatmenie Krvavého Mesiaca 16. mája.


Sezóna Zatmenia je vždy časom transformácie v našich životoch. Ich prítomnosť často prináša zmenu alebo silné momenty prebudenia, ktoré posúvajú náš kurz. Vždy stojí za to pamätať, že aj keď sú Zatmenia častokrát veľmi transformačné, umiestnia nás presne tam, kde máme byť, aj keď to tak na prvý pohľad nemusí vyzerať.


Po období s nulovým počtom planét vo svojom retrográde nám sezóna Býka prináša hneď dve zmeny – retrográdne Pluto 29. apríla a retrográdny Merkúr 10. mája. Retrográdna energia vždy vytvára spomaľujúci efekt na našej kozmickej oblohe, pretože nás vedie k retrospekcii, úvahám, preskúmaniu a zhodnocovaniu našich predošlých krokov a rozhodnutí, kým budeme pokračovať vpred.


Najmä retrográdny Merkúr v spojení so sezónou Zatmenia môže zoslať nejaké disrupčné vlny cez našu kozmickú oblohu, takže rozhodne využite túto zemitú a stabilizujúcu energiu Býka vo svoj najvyšší prospech.


Ak sa začnete cítiť trocha "mimo", zamerajte sa na vytvorenie rutiny, urobte malé metodické kroky a zamerajte svoju energiu na to, čo je skutočne dôležité. Keďže Býkovi vládne planéta Venuša, vrelo sa odporúča v tomto období lahodné rozmaznávanie prostredníctvom starostlivosti o seba, svoje telo.


Ďalšou veľkou kozmickou udalosťou pre sezónu Býka 2022 je presun Jupitera do znamenia Barana 11. mája. Pohyb Jupitera do tohto ohnivého znamenia signalizuje nárast inovácií a podnikateľského úsilia. Je to vysoko nezávislá energia, vďaka ktorej sa môžeme konečne odkloniť od spoliehania sa na iných, vlády alebo korporácie, a začať sa viac sústrediť na svoje vlastné schopnosti a danosti.


Jedným z darov a lekcií, ktoré nás Býk učí, je "vlastniť" svoju hodnotu a uznať, akí cenní skutočne sme.



Odkaz pre vás pre obdobie Býka – ste hodní; narodili ste sa hodní; nepotrebujete nikomu nič dokazovať, aby ste sa utvrdili v tom, akí ste skutočne hodní. Stojte v sile týchto slov. Uznajte svoju hodnotu, ktorú prinášate tomuto svetu tým, že jednoducho ste.


Každé znamenie bude tento tranzit prežívať trochu inak. Všetky znamenia však zrejme zažijú jeho silne upokojujúci vplyv a konvenčnejšiu atmosféru. Slnko v Býkovi môžete taktiež použiť na vyhodnotenie svojho doterajšieho pokroku a na vytýčenie opatrného kurzu vpred.


Ako môže vaše znamenie zverokruhu vyťažiť maximum zo Slnka v Býkovi? Čítajte ďalej,,,



HOROSKOPY PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIA ZVEROKRUHU ~ SEZÓNA BÝKA 2022


Slnko v Býkovi pre znamenie Barana (20. marec – 19. apríl)

Slnko sa práve presunulo z vášho znamenia, ale stále držíte pozornosť Vesmíru, keďže Jupiter, najväčšia planéta v našej slnečnej sústave, sa 11. mája presúva do vášho znamenia. Aj keď tu zostane len na krátky čas a v roku 2023 sa vráti na dlhší pobyt, táto malá chuť energie bude vzácnou pochúťkou a pripraví vás na to, čo ešte len príde. Vstup Jupitera do vášho znamenia je šťastným tranzitom a znamená, že máte na svojej strane silu hojnosti a expanzie. Tento tranzit tiež aktivuje vašu finančnú zónu, Barani. Materialistická energia Býka je ideálna na to, aby ste si spravili poriadok vo financiách a nastavili si starostlivý rozpočet na zvyšok roka.Napriek vášmu postoju k životu sa cítite bezpečnejšie, keď viete, že s vašimi peniazmi sa dobre hospodári, a preto si nájdite čas, aby ste mali všetko "pod kontrolou". V tejto sezóne Býka popremýšľajte o tom, čo chcete vo svojom živote rozšíriť. Sezóna Býka uprednostňuje vytváranie metodických plánov, takže keď v tom budete mať jasno, načrtnite si niekoľko krokov a uvidíte, kam vás cesta zavedie.


Slnko v Býkovi pre znamenie Býka (20. apríl – 20. máj)

Šťastné narodeniny, Býci! Keď Slnko vstúpi do vášho znamenia, budete môcť ľahšie nasať jeho teplé lúče a nechať prúdiť inšpiráciu a výživu do svojho života. Ak chcete skutočne využiť krásne energie vašej sezóny, určite strávte čas objavovaním prírody a nasávaním liečivých lúčov, ktoré Matka Zem ponúka. Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca na konci apríla bude silnou kozmickou silou vo vašom živote a môže začať vyvolávať vetry zmien. Nebojte sa však, táto zmena pravdepodobne prinesie niečo, po čom ste už dlho túžili alebo na čom ste už nejaký čas pracovali. Zatmenie Slnka prináša so sebou nové, veľké príležitosti, takže aj keď s touto sezónou je veľmi pravdepodobné, že do vášho života môže prísť veľká zmena, ponúknu sa závoreň aj nejaké "zlaté dukáty" – buďte pripravení ich využiť! Majte svoj zrak nastavený vysoko a zostaňte otvorení všetkému, čo vám príde do cesty. So Slnkom vo vašom vlastnom znamení sa uvoľní vaša skutočne kreatívna povaha. Toto je fantastický čas pre vašu osobnú plodnosť z hľadiska zrodu nových projektov. Čokoľvek ste doteraz inkubovali, teraz môže prekvitať a kvitnúť, takže prijímajte nové príležitosti s radosťou. Zatmenia nás často prinášajú rôzne prekvapenia, no vždy nás dostanú presne tam, kde potrebujeme byť.


Slnko v Býkovi pre znamenie Blíženca (21. máj – 20. jún)

Váš vládca, Merkúr, vstúpi do retrográdneho obdobia počas sezóny Býka /11. mája 2022/, ale je pravdepodobné, že túto energiu začnete cítiť oveľa skôr. Keďže Merkúr je vaším vládnucim znamením, máte tendenciu pociťovať účinky jeho retrográdneho pohybu silnejšie ako väčšina ostatných. Aby toho nebolo málo, Merkúr tiež začne svoj retrográdny pohyb vo vašom znamení zverokruhu. Sezóna Býka bude časom na spomalenie a vyživenie vašej mysle. Ak boli vaše myšlienky všadeprítomné, toto je vaša šanca upokojiť sa, zhlboka sa nadýchnuť a utíšiť svoju myseľ. Vyhnite sa veľkým rozhodnutiam, ktoré menia život pod Slnkom v znamení Býka, pretože možno zistíte, že vám ešte nie sú predložené všetky potrebné informácie. So všetkou tou hmlistou mentálnou energiou plávajúc okolo, je to vlastne čas na prácu na vašich intuitívnych a psychických daroch. Môžete tiež použiť energie Býka, aby ste sa uzemnili a vycentrovali, čím si uľahčíte prístup k vyšším častiam vašej Bytosti. Slnko počas tranzitu Býka aktivuje vašu duchovnú zónu, Blíženci. Vaša logická myseľ má tendenciu odmietať duchovné zážitky, ktoré neviete vysvetliť, ale Slnko v Býkovi vás nabáda, aby ste v tejto oblasti viac cítili doma, dôverovali a nasledovali svoje inštinkty. Pohybujte sa opatrne, všetkými prostriedkami, ale napredujte vo svojom duchovnom učení.


Slnko v Býkovi pre znamenie Raka (21. jún – 21. júl)

Pre vás, Raci, astrológia hovorí, že tento tranzit vrhá svetlo na váš spoločenský život a povzbudzuje vás k tomu, aby ste našli spoločnú reč s čo najväčším počtom rozdielnych ľudí. Vernosť je veľkou črtou Býka a možno zistíte, že tá vaša je teraz testovaná – ale ak sa dokážete držať najvyšších motívov pri jednaní s ostatnými, zistíte, že vaša trpezlivosť s priateľmi a známymi bude odmenená. Sezóna Zatmenia zvýši vašu citlivosť a intuíciu. Počas tohto obdobia je pre vás dôležité chrániť si svoje energetické pole a stanoviť si hranice. Energia Býka nám vo všeobecnosti pomáha stáť si za svojou hodnotou, takže to majte na pamäti, ak sa snažíte nájsť svoju dôveru, pokiaľ ide o stanovenie hraníc s ostatnými. Nemusíte sa cítiť previnilo za to, že poviete nie alebo áno, ak je to to, čo naozaj chcete! Ak máte svoj obľúbený krištál, ktorý radi používate, nabite ho so zámerom a majte ho po svojom boku pre energetickú podporu a ochranu. Na vašej strane sú aj kozmické energie, ktoré podporujú prijatie vašej posvätnej ženskej sily vďaka prítomnosti asteroidu Bohyne, Lilith, vo vašom znamení. Nemusíte byť stále mäkkí, vyživujúci a príjemní. Stojte vo svojej moci, rozhodujte sa tak, ako to cítite, a nebojte sa konať.



Slnko v Býkovi pre znamenie Leva (22. júl – 22. august)

Slnko teraz svieti z vašej kariérnej zóny, Levi – a keďže Býkova energia je pevná, zameraná na materiálny úspech, máte výborné vyhliadky pre povýšenie alebo nejaké víťazstvo v kariére počas tohto tranzitu. Pokračujte v práci bez ohľadu na to, či získate uznanie alebo nie; aj keď to teraz nebude ten "váš" čas, získate tým vzácne skúsenosti, ktoré skôr či neskôr nebude môcť prehliadnuť. Sezóna Býka bude pre vás pravdepodobne veľkým dobrodružstvom. Niektoré dni môžu plynúť s ľahkosťou, ale iné sa môžu zdať ako náročný boj. Kvôli tomu zrejme budete musieť byť mimoriadne ohľaduplní, pokiaľ ide o riadenie vašej energetickej hladiny a praktizovanie starostlivosti o seba. Energia sezóny Býka je tiež vhodným časom na to, aby ste obrátili svoju pozornosť na svoje financie. Ak máte veľký finančný projekt alebo finančný problém, ktorý je potrebné riešiť, nezabudnite si ho zorganizovať a dodržujte všetky pravidlá a nariadenia. Saturn sa pozerá z kozmickej oblohy a bude vás sledovať, ak bude niečo mimo čiary! Ak s vami niekto zle zaobchádzal alebo ak finančný problém, ktorým prechádzate, je spôsobený nesprávnym konaním niekoho iného, ​​vedzte, že Saturn bude na vašej strane a pošle vám podporu, aby pomohol veci napraviť. Zostať v energiách vďačnosti bude v tomto čase vašou superschopnosťou, takže ak sa cítite vyčerpaní alebo "stratení", zamerajte svoju pozornosť späť na všetko, za čo cítite vo svojom živote vďačnosť.


Slnko v Býkovi pre znamenie Panny (23. august – 22. september)

Slnko prechádzajúce okolo vášho zemského astrologického znamenia Býka prebúdza vašu kreativitu a inšpiruje váš zmysel pre spravodlivosť, Panny. V tomto období možno zistíte, že iné kultúry a iné spôsoby života sú mimoriadne zaujímavé. Kľúčom je učiť sa od ľudí, kdekoľvek ich nájdete, a prísť na to, ako začleniť to, čo je dobré, bez straty vlastnej identity. Ako spoluzemské znamenie budete pod týmito energiami prekvitať. Toto je vaša príležitosť vytvoriť si v živote určitú štruktúru a rutinu. Keď veci plynú metodickým spôsobom, môže to byť upokojujúce pre vašu dušu, takže to určite urobte pre seba pod Slnkom v znamení Býka. Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca na konci apríla bude jedným z tých, ktoré je vo vašom prípade potrebné sledovať. Môže priniesť vzrušujúce nové príležitosti alebo možno aj ahá moment, ktorý vám pomôže presunúť sa k novej možnosti alebo spôsobu myslenia. Nasledujte svoju intuíciu, pokiaľ ide o konanie, a majte na pamäti, že váš vládca, Merkúr, vstúpi do retrográdnej polohy krátko po tomto Zatmení, čo môže spôosobiť, že fakty budú rozmazané a veci môžu pôsobiť trochu zahmlene. Nerobte si s tým však veľké starosti, vaša intuícia je prirodzene silná a nabitá, najmä v čase Zatmenia, takže verte, že budete vždy presne vedieť, ktorým smerom sa vydať.


Slnko v Býkovi pre znamenie Váh (23. september – 22. október)

Akýkoľvek nedostatok emocionálneho bezpečia vo vašom živote sa prejaví hlavne teraz, keď Slnko prechádza cez znamenie Býka. Toto je vhodný čas na dôkladné preskúmanie vašej psychiky a na uvoľnenie vašich hlbokých emocionálnych blokád, Váhy, prostredníctvom poradenstva alebo terapie. Odpustite druhým a sami hľadajte odpustenie. Očistením svojho svedomia môžete prijať emocionálne úprimnú atmosféru tohto tranzitu. Pod Slnkom v znamení Býka máte na svojej strane silné tvorivé energie. Ak máte nejaké kreatívne inšpirácie, pravdepodobne sa stanú geniálnymi momentmi! Tak sa nimi riaďte. Sezóna Býka je tiež vašou príležitosťou vytvoriť si trochu viac štruktúry a rutiny vo svojom každodennom živote. Ak ste sa cítili rozhádzaní alebo ťahaní mnohými smermi, použite túto energiu na to, aby ste sa zamerali na to, ako môžete vo svojom živote vytvoriť väčšiu stabilitu. Možno budete nútení použiť túto energiu aj na vytvorenie väčšej stability, pokiaľ ide o vaše emócie, najmä okolo Zatmenia Krvavého Mesiaca 16. mája. Toto bude pre vás pravdepodobne veľmi energiou nabitý čas, takže buďte k sebe jemní, tešte sa z každého okamihu a majte dôveru v to, že Vesmír vždy pracuje vo váš prospech. Aj keď blížiace sa Zatmenia môže priniesť náročné udalosti, vždy vás umiestnia presne tam, kde máte byť.


Slnko v Býkovi pre znamenie Škorpióna (23. október – 21. november)

Slnko v Býkovi prechádza cez vašu astrologickú zónu lásky, Škorpióni, takže zmyselnosť a vášeň už určite cítite vo vzduchu. Býk je znamenie, ktoré spočíva oproti vám na kolese zverokruhu, takže budete vždy v synchronizácii s jeho energiami. Zatmenie Krvavého Mesiaca 16. mája spadá do vášho znamenia Škorpióna, takže to bude pre vás veľká udalosť tejto sezóny. Krvavé Zatmenia Mesiaca sú vždy predzvesťou veľkej zmeny a transformácie, a keď navyše spadá do vášho znamenia, pravdepodobne pocítite nápor tejto energie. Ako Škorpión ste už veľmi spojení s alchýmiou transformácie. Transformácia je súčasťou toho, kým ste, a je pravdepodobné, že počas svojho života neustále prechádzate rôznymi štádiami a vlnami Vedomia. Ste prirodzení, pokiaľ ide o tieto energie, tak tomu dôverujte. Vedzte, že Zatmenia vás vždy umiestnia tam, kde potrebujete byť, a často signalizujú kvantové skoky v našich životoch, kde sme schopní postúpiť o úroveň vyššie a dosiahnuť ďalšiu kapitolu nášho vývoja. Pod Slnkom v znamení Býka sa zamerajte na sebaobsluhu a urobte si čas na vlastné potešenie. Spojte sa so svojou sexualitou a senzualitou, dovoľte si cítiť tú božskosť a tvorivú inšpiráciu, ktorá prúdi, keď to robíte.



Slnko v Býkovi pre znamenie Strelca (22. november – 20. december)

Slnko v Býkovi zvýrazňuje vašu zónu zdravia, Strelci. Očakávajte, že budete mať o niečo menej fyzickej energie ako normálne, ale – a to je to najdôležitejšie – budete môcť svoju energiu využívať cielenejšie a užitočnejšie. Je to obdobie prospešné pre silový tréning alebo na pomalé, elegantné cvičenie, ako je jóga, tanec alebo tai chi. Uvoľnite však tempo. Toto je zároveň vaša šanca riešiť nepríjemné veci vo vašom živote, ktoré ste doteraz zametali pod koberec, odkladali alebo ignorovali. Aj keď sa to môže zdať náročné (alebo dokonca trochu nudné!), kozmická obloha vám v tomto období pomáha dať veci do poriadku a prevziať zodpovednosť za všetko, čo je potrebné dokončiť. Ak to potrebujete, nebojte sa najať si pomoc alebo požiadať ostatných o pomoc a radu, aj keď si musíte nájsť čas na to, aby ste sa zorganizovali a urobili veci, nie je nič zlé na tom, keď hľadáte podporu! Tým, že prevezmete zodpovednosť a budete zrelí na všetko, čo treba riešiť, ušetríte si v budúcnosti veľa problémov. Túto energiu môžete použiť aj na vytvorenie väčšej rutiny a štruktúry vo vašom každodennom živote. Ak sú v popredí vašej mysle problémy s peniazmi, táto energia môže priniesť aj riešenia. Zamerajte svoju pozornosť na myšlienky hojnosti, nie na myšlienky nedostatku alebo obmedzení. Energia prosperity je na vašej strane, takže vedzte, že všetko, čo potrebujete urobiť, je zosúladiť s ňou svoju vibráciu.


Slnko v Býkovi pre znamenie Kozorožca (21. december – 19. január)

Slnko v tranzite znamením Býka kreatívne oživuje vašu predstavivosť, Kozorožci, preto by malo byť pre vás v tomto období omnoho jednoduchšie hrať sa s umením a remeslami, pretože nebudete mať pocit, že strácate čas. Investujte do remeselníckych potrieb alebo lekcií novej umeleckej zručnosti. Umenie akéhokoľvek druhu vám poskytuje skutočne cenný "prestoj" a je skvelým uvoľnením stresu. Ako pre zemské znamenie je pre vás Slnko v znamení Býka vždy príjemným obdobím roka, no potrebujete si zároveň uvedomiť, že by ste nemali brať veci príliš vážne. So všetkou tou silnou zemitou energiou, ktorá k vám prúdi, existuje tendencia prílišného upnutia sa, čo môže vytvoriť pocity uviaznutia. Ak sa tento pocit objaví, zamerajte sa na natiahnutie krídel, pohyb tela a urobte malé, pozitívne akčné kroky. Vráťte do svojho Bytia trochu ľahkosti napríklad tým, že si urobíte čas na potešenie a zábavu, a uvoľníte pripútanosť k veciam, ktoré nemôžete ovládať. Zatmenia, ktoré sa konajú túto sezónu, môžu u vás vyvolať vetry zmien. Ak sa držíte príliš pevne, orientácia v zmene môže byť ešte zložitejšia. Keď uvoľníte zovretie a umožníte veciam voľne prúdiť tam, kde majú, budete to mať oveľa jednoduchšie. Ak chcete vo svojom živote urobiť pozitívne zmeny, uvoľnite sa, odovzdajte sa toku Vesmíru a sledujte, ako sa veci vyvinú, odpoveď na vaše otázky sa vám dostaví jasne a bez námahy.


Slnko v Býkovi pre znamenie Vodnára (20. január – 17. február)

Zhromaždite rodinu na skupinové objatie. So Slnkom v Býkovi, ktorý teraz prechádza vašou rodinnou zónou, je tu všade príjemná náklonnosť. Toto je veľmi domáca atmosféra, Vodnári, takže toto obdobie je dobré aj na zdobenie alebo renováciu domu, alebo dokonca na nákup a predaj domu. Skrášľujte svoje okolie, kým ho nebudete vnímať ako vaše jedinečné miesto, pretože váš emocionálny stav je ovplyvnený miestom, ktorý je okolo vás. Vo vašom znamení zverokruhu bolo v poslednej dobe toľko silných, zemitých vplyvov, že sa možno začínate cítiť dosť obmedzení alebo ťažkopádni. Možno táto energia vás dokonca priviedla k tomu, že sa potrebujete niekam úplne stiahnuť alebo byť sami. Energia, ktorá aktuálne prúdi vašou cestou, pripomína tarotovú kartu Pustovník. Možno posolstvo tejto karty rezonuje s tým, ako ste sa v poslednom období cítili. Práve v týchto tichých, kontemplatívnych časoch sme schopní spoznať samých seba na hlbšej a intímnej úrovni, a keď sa na tejto úrovni poznáme, umožňuje nám to pohybovať sa svetom s väčšou istotou a ľahkosťou. Sezóna Býka vám prináša ešte viac zemskej energie, ale namiesto toho, aby ste sa ňou obmedzovali, vedzte, že ju môžete použiť na zapustenie svojich koreňov hlbšie, aby ste mohli narásť vyššie. A možno pod Zatmením Slnka v Býkovom Nove Mesiaca nájdete hneď niekoľko dlho zaslúžených odmien, ktoré vám začnú prúdiť do cesty.


Slnko v Býkovi pre znamenie Rýb (18. február – 19. marec)

Keď je teraz Slnko v Býkovi vo vašej študijnej zóne, možno zistíte, že učenie sa nových zručností trvá dlhšie, ako by ste si možno želali, drahé Ryby. Nenechajte sa však znechutiť, ak sa budete musieť na chvíľu vrátiť k svojim základom. S dobrým time managementom dosiahnete obrovský pokrok v krátkom čase – ale potrebujete byť trpezliví a počkať si na výsledky. Čo sa týka vzdelávania, tento tranzit je síce pomalý, ale na výsledky sa určite oplatí počkať. V Rybách sa v poslednej dobe deje veľa aktivít, či už spomenieme vzácnu konjunkciu Jupiter-Neptún /12. apríla/ a následným prechodom Marsu do vášho znamenia /15. apríla/, alebo konjunkciu Venuše s Neptúnom /27. apríla/ či Jupiterom /30. apríla/ v Rybách. Všetka táto energia vám posiela kreatívne vlny inšpirácie a vášne do vášho každodenného života. Mars vám tiež možno dodal dodatočnú dávku energie, prípadne ste sa mohli pristihnúť v tom, že sa potrebujete zotaviť a dobiť v jeho ohnivej prítomnosti. Využite túto energiu na vyčistenie všetkého, čo už viac neslúži vášmu najvyššiemu dobru a zamerajte sa na to, čo je skutočne dôležité. Týmto spôsobom urobíte veľký pokrok vo svojom živote.


Počas sezóny Býka nás čaká ešte jedna významná udalosť v rámci starobylého Kola roka, a tou je BELTANE ~ FESTIVAL OSLAVY POSVÄTNEJ LÁSKY, PREBÚDZANIA VNÚTORNÉHO OHŇA & PLODNOSTI (+ Rituály).


Pozrite sa, aké ďalšie významné tranzity nás ešte čakajú v mesiaci Apríl 2022 ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2022: ČAS PLANETÁRNEHO POSUNU VEDOMIA & MANIFESTÁCIE.


Požehnanú sezónu Býka vám prajem, a všetkým Býkom všetko len to najlešie k narodeninám! 🙌🏼♉☀️


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora! Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY






Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page