top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RITUÁL POSVÄTNÉHO TANCA DUŠE PRE NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH /30.5.2022

Updated: May 29, 2022

Keď sa Blíženci stretnú s Novom Mesiaca, vzrušenie je zaručene vo vzduchu. Sezóna Blížencov vždy prináša jedinečné dobrodružstvo učenia, odúčania a rastu. Energia Blížencov, ktorým vládne planéta Merkúr a element vzduchu, sa pohybuje rýchlo. Blíženci nás inšpirujú a dodávajú energiu k tomu, aby sme skúšali nové veci, stretávali nových ľudí a zažili svet inou optikou. Nov Mesiaca v Blížencoch 30. mája 2022 je časom na stanovenie si zámerov z inej perspektívy. Každý mesiac si často dávame rovnaké zámery, možno chceme pritiahnuť do svojho života viac peňazí či vysnívanú lásku, čím však obmedzujeme náš potenciál a predstavivosť. Toto je čas vyskúšať si iný pohľad na svoj život a napísať zámery, ktoré úplne narušia formu toho, čo ste robili v minulosti. Preto aj my si tentokrát vyskúšame úplne iný rituál, ako sme boli zvyknutí doteraz... bude sa vám to páčiť. Pripravení?

RITUÁL PRE NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH

ČO MÔŽEME OČAKÁVAŤ POČAS NOVU MESIACA V BLÍŽENCOCH?

Nov Mesiaca v znamení Blížencov nám prináša veľa aktívnej energie v duševnej oblasti. Môžeme mať pocit, že naša myseľ blúdi mnohými smermi alebo že naše telo je nepokojné a netrpezlivé. Pred stanovením si akýchkoľvek zámerov alebo praktizovaním rituálov Novu Mesiaca sa preto uistite, že uzemníte najskôr seba a svoju energiu. Sústreďte sa na svoj dych, aby ste utlmili svoje myšlienky a vycentrujte sa napríklad cvičením jógy.


Táto sezóna Blížencov nám prináša informácie z rôznych smerov, zo čoho sa nám môže až zakrútiť hlava, ak nie sme uzemnení vo svojom tele. Sezóna Blížencov od nás žiada, aby sme dovolili Vesmíru, aby nás prekvapil a ukázal nám nové a neočakávané veci či požiadavky, aby sme zostali v spojení s naším dychom, aby nás ukotvil, keď sa náhle ocitneme v silnom vetre zmien. Čítajte viac v príspevku SEZÓNA BLÍŽENCOV 2022: ČAS HOJNOSTI, KOMUNIKÁCIE & ZÁBAVY /+ HOROSKOP PRE KAŽDÉ ZNAMENIE ZVEROKRUHU/


Možno tiež zaregistrujete, že sa počas tohto Novu Mesiaca cítite viac nervózne alebo úzkostlivo, alebo možno zistíte, že vás tento Nov Mesiaca v znamení večne zvedavých dvojčiat ťahá dvoma smermi naraz. Tieto pocity môžu byť "vedľajším účinkom" energie Blížencov. Blíženci tiež radi racionalizujú. Táto energia nás môže prinútiť veľa premýšľať a pri tomto myslení sa náhle ocitáme v tom, že sa vyhýbame svojim pocitom. Môže tiež príliš zdôrazňovať logické riešenia v našich životoch a odvádzať nás od našej intuície.


Na druhej strane však bipolárna energia Blížencov môže spôsobiť aj to, že sa budeme cítiť až príliš zahltení emóciami. Možno nebudeme vedieť úplne rozoznať, ktoré pocity sú "platné" a ktoré sú jednoducho len rozvírené silnými vibráciami energie Blížencov.


Buďte si toho vedomí, ak spadnete do niektorej z týchto extrémnych strán Blížencov, a snažte sa navrátiť späť do svojho stredu, kde môžete cítiť svoje skutočné, autentické emócie a intuíciu bez toho, aby ste nimi boli ohromení alebo potrebovali od nich odvrátiť pozornosť.


Uznajte svoje pocity pri každom Nove Mesiaca, ale nenechajte sa nimi ovládať. Mesiac je predsa synonymom posvätného ženstva, vrátane našich emócií, intuície a vnímavosti. Keď cítime, otvárame bránu k nášmu vnútornému poznaniu. Z tohto miesta môžeme pochopiť, čo v živote skutočne chceme, a stanoviť si zámery v súlade s našou intuíciou.



AKO SA ZORIENTOVAŤ V ENERGII BLÍŽENCOV

Akákoľvek práca s energiou Novu Mesiaca by mala začať našou ochotou precítiť svoje najhlbšie emócie a spojiť sa so svojím vnútorným svetom. Keď sa rozprúdi do našich dní Mesačná energia Blížencov, vyhraďte si čas na počúvanie seba samého. Blíženci sú skvelými komunikátormi. No predtým, ako využijete túto energiu na vášnivé a tvorivé rozhovory s ostatnými, otočte ju najprv dovnútra.


Zaujímajte sa o svoje pocity a informácie, ktoré obsahujú. Počúvajte sami seba a ponechajte priestor svojej intuícii, aby vás viedla. Zistite viac o sebe a o tom, čo skutočne chcete prejaviť. Spoznajte svoje najhlbšie túžby a dovoľte týmto znalostiam, aby formovali vaše zámery. Položte si náročnejšie otázky o vašej budúcnosti a odolajte nutkaniu premýšľať nad odpoveďami. Nechajte svoju dušu, aby k vám prehovorila počas tohto Novu Mesiaca v Blížencoch bez toho, aby ste to spochybňovali z miesta logiky. Ak dostanete nejaký nový intuitívny záblesk, nasledujte ho. Ak máte sen, precíťte ho bez obáv z jeho prejavu.


Zamerajte sa v tomto obodbí skôr na cítenie, bytie a prijímanie ako na robenie alebo analýzu. Toto zameranie vám pomôže uzemniť vašu energiu a cítiť sa menej ohromení vibráciami Blížencov.


Po tom, čo ste sa počas tohto Novu Mesiaca porozprávali sami so sebou, sa spojte vo vzájomnej interakcii s ostatnými. Blíženci sú jedným z najsociálnejších znamení zverokruhu, takže tento májový Nov Mesiaca je tiež časom na stretnutia s ostatnými, zdieľanie nápadov a spojenie vibrácií s rovnako naladenými ľuďmi okolo vás.


Nech už robíte čokoľvek, buďte otvorení novým pohľadom iných. Buďte zvedaví a zaujímajte sa o to, ako vidia svet a príbehy iní, ktoré ich formovali. Najcennejšou stránkou Blížencov je zrejme typ komunikácie, ktorý otvára mysle iných a mení svet. Skutočná mágia spočíva v zmenách vnímania, uhlu pohľadu na veci, ktoré takáto otvorená a tvorivá komunikácia môže spôsobiť v kolektívnom Vedomí.


Je tiež dôležité poznamenať, že Nov Mesiaca v Blížencoch môže vyvolať aj spomínané nižšie vibrácie tohto znamenia, ktorými sú klebety, zavádzanie, klamstvá či nadmerné spochybňovanie. Všímajte si tieto náznaky, a keď sa niektoré z týchto správaní objaví vo vás alebo iných, ihneď to zastavte a nasmerujte vašu konverzáciu k vyšším vibráciám Blížencov /predtým, ako sa spustí momentum tejto deštruktívnej energie, a bude náročnejšie to zastaviť/. Hovorte o inšpiratívnych témach, ktoré podporujú predstavivosť a zvedavosť. Zamerajte sa na učenie a spájanie energie v záujme evolúcie, samého seba či ľudstva. Vymieňajte si energiu s ostatnými konštruktívnym spôosom a nabite sa ňou, aby ste si v rámci tejto výmeny vytvorili život svojich snov.


OSTATNÉ PLANETÁRNE VÝZVY POČAS MÁJOVÉHO NOVU MESIACA V BLÍŽENCOCH

Merkúr, vládnuca planéta Blížencov, je v súčasnosti umiestnený retrográdne, čo z neho robí vynikajúci čas na vchádzanie do svojho vnútra a odhaľovanie skrytých tieňov podvedomia. Retrográdne pohyby otáčajú energiu komunikácie dovnútra, aby vám pomohli spracovať a pretvoriť myšlienky, pocity a presvedčenia, ku ktorým by ste inak možno nemali prístup.


Keď je Merkúr umiestnený retrográdne, jeho energia môže viesť k nesprávnej komunikácii a nedorozumeniu s ostatnými. Tiež buďte opatrní pri zdieľaní svojich zámerov predtým, ako ich prejavíte, pretože môžete vynaložiť príliš veľa energie na rozprávanie o nich namiesto ich vytvárania. Taktiež si dávajte väčší pozor na to, aby názory iných ľudí nezasahovali do zárodkov vašich vízií skôr, než budú mať možnosť sa uchytiť. Viac o spirituálnych lekciách retrográdneho Merkúra sa dozviete v príspevku RETROGRÁDNY MERKÚR MÁJ 2022: ČAS NA ODPOJENIE SA & RETROSPEKTÍVU.


Súčasťou tohto Novu je aj energia Jupitera a Marsu, ktoré sú spolu v ohnivom Baranovi. Tieto vibrácie spolu prinášajú energiu vášne a expanzie. Mars nám pripomína, aby sme cítili cestu svojej duše, zatiaľ čo Jupiter nám pripomína, aby sme sa ničím neobmedzovali.


Keď budete písať zámery k tomuto Novu Mesiaca v Blížencoch, skúste precítiť, ako vám tieto energie pomáhajú. Obmedzujete sa príliš? Čo vám môže pomôcť oslobodiť sa od zastaraných vzorcov, ktoré vás brzdia? Toto nie je Mesiac na hranie sa na "malého". Opýtajte sa sami seba, čo v tomto živote naozaj chcete, a potom precíťte svoju silu to vytvoriť. Vaša duša pozná váš potenciál v tomto živote. Počúvajte ju. Aj keď sa vám to možno javí ako príliš veľké sústo, nenechajte sa obmedziť a povedzte o svojich zámeroch Vesmíru. Keď to robíte, vedzte, že tým zároveň tvoríte svoju realitu.


TIP: Chcete sa naučiť efektívne pracovať s energiou Mesiaca? Stiahnite si praktický eBook MOONOLÓGIA, ktorý vás krok po kroku prevedie energiou jednotlivých fáz Mesiaca⤵. Pozrite si aj našu podstránku venovanú energii Mesiaca a aktuálnym lunárnym fázam >>



RITUÁL POSVÄTNÉHO TANCA DUŠE PRE NOV MESIACA V BLÍŽENCOCH

Štvorlístok, priania k narodeninovým sviečkam a dážď zvestujúci hojnosť vo svadobný deň nie sú ničím v porovnaní so šťastím, ktoré pre vás tento Nov Mesiaca prichystal. Lunárny cyklus, ktorý nás od Splnu Mesiaca priviedol k tomuto Novu, nás požiadal, aby sme prijali našu silu, dôveru a schopnosť prispôsobiť sa zmenám. Teraz sa od nás žiada, aby sme sa pozerali dopredu na to, čo chceme, aby sa to stalo a zároveň venovali veľkú pozornosť našej (vnútornej a vonkajšej) komunikácii a verili, že tohtoročný Nov Mesiaca v Blížencoch zarovná oblohu v náš najvyšší prospech.


Hoci mnohé Novy Mesiaca môžu mať introvertnejšiu energiu, tento májový Nov Mesiaca v Blížencoch nás povzbudzuje k tomu, aby sme sa stretávali s ostatnými, rozhýbali svoje telo, dostali sa von a podstúpili "riziko", ktoré sme odkladali na neskôr. Keďže Blíženci sú silní vo svojom zvedavom intelekte, je to tiež príležitosť zmeniť svoje myslenie a zmeniť spôsob, akým používame svoju myseľ. Využite tento čas na rozšírenie svojej perspektívy a využite túto energiu Blížencov na mocné zámery.


Počas tohto Mesačného cyklu bude prítomná hybná sila šťastia. Môžeme do nej vniknúť a jazdiť na nej, keď si uvedomíme jej prítomnosť prostredníctvom rozpoznania všetkých magických momentov, ktoré sa dejú okolo nás. Tento Nov Mesiaca má úzky vzťah so súhvezdím Orion a kráľovskou hviezdou Aldebaran, čo nám ponúka potrebnú ochranu a dlho očakávanú pohodu. Viac o tejto nádhernej konjunkcii sa dozviete v príspevku PORTÁL STRIEBORNEJ BRÁNY: SLNKO V KONJUNKCII S FIXNOU HVIEZDOU ALDEBARAN /29.-31.5.2022/ + RITUÁL.


Strávte trochu času snívaním o tom, čo by ste chceli manifestovať počas tohto plodného cyklu nového Mesiaca. Aj keď akcia, ktorú ste chceli urobiť, alebo slová, na ktoré ste čakali, že ich niekomu poviete, vyzerajú navonok "strašidelne", teraz je čas skočiť do toho s plným odhodlaním a dôverovať tomu, že na vás čaká niečo oveľa väčšie.


Poďakujte sa svojim šťastným hviezdam. Naozaj sú tu pre vás, aby vás podporovali a viedli na vašej ceste poslania, ak im to dovolíte...


TANCUJTE TAK, AKOBY VÁS POZOROVAL CELÝ VESMÍR...


Niekedy môže naša vysoko intelektuálna myseľ stáť v ceste našej vlastnej radosti. Tzv. opičia myseľ a jej obmedzujúce presvedčenia môžu zatemniť našu víziu natoľko, že nám uniknú všetky zázraky, ktoré sa dejú každú chvíľu okolo nás. Aby sme vyšli z týchto obmedzení mysle a dostali sa na miesto vnímavosti, môžeme sa obrátiť na vrodenú schopnosť tela vtiahnuť nás do prítomného okamihu – kde sa dejú všetky zázraky života.


Vyskúšajte tento intuitívny tanečný rituál, aby ste do svojho Vedomia vliali viac tvorivej radosti, aby ste z nej mohli manifestovať čo najviac toho, po čom vo svojom srdci túžite.


Tento rituál môžete vykonať kedykoľvek v období medzi 28.5.-3.6.2022


1) PRIESTOR: Vytvorte si pre tento rituál vo svojej spálni alebo miestnosti, kde nebudete nikým rušený, svoj posvätný priestor, malú svätyňu zapálením niekoľkých sviečok. Ak bývate s inými ľuďmi, zaveste si na dvere malý nápis alebo ich požiadajte, aby vás ďalšiu polhodinu nerušili. Optimálne bude, ak si tento priestor vyčistíte posvätným dymov zo šalvie bielej alebo vykurovadlami. Podrobný postup ako na to nájdete v príspevku POSVÄTNÝ RITUÁL VYDYMOVANIA PRIESTORU A AURY BIELOU ŠALVIOU.


2) SOUNDTRACK: Vyberte si niekoľko svojich obľúbených skladieb, ak používate Spotify, pridajte ich do vlastného zoznamu skladieb napr. s názvom 'Tanec Novu Mesiaca', aby ste si ich mohli prehrať za sebou bez toho, aby ste prerušili tok energie. Ak nemáte túto možnosť, vyberte si jednu skladbu, ktorá vo vás vyvoláva hlboké emócie. Ako inšpiráciu vám pripájam nádhernú skladbu, ktorú môžete v tomto rituáli použiť, a ktorá pojednáva o Nebi na Zemi, o slobode a vnútornom ohni v nás, o Mesiaci a Bohyni Pachamama, ktorá je Bohyňou plodnosti a hojnosti, ekvivalent našej Matky Zeme. Túto skladbu nájdete aj v nádhernom "mužskom" prevedení na Spotify ↠ En el Cielo v En la Tierra, Puentes - Amerikua.

Alebo, ak máte radi hang drums...



3) TELO: Voliteľne môžete tento rituál vykonať nahí, pretože je tu pridaný jedinečný pocit slobody a hravosti. Ak tam ešte nie ste, môžete zostat oblečení v pohodlnom oblečení. Stlačte "play" vo svojom zozname skladieb a potom sa postavte to pozície hory /Samasthiti/ a zatvorte oči. Keď začne hrať hudba, položte jednu ruku na srdce a druhú na brucho. Jemne sa opýtajte svojho tela, čo chce vyjadriť. Zhlboka sa 3 nadýchnite.


4) SLOBODA: Dovoľte si jednoducho začať pohybovať s hudbou. Neexistuje správny alebo nesprávny spôsob pohybu. Je to jednoducho vaše telo, ktoré vyjadruje komunikáciu vo svojom autentickom jazyku. Keď ste vo svojom tele, ste mimo svojej hlavy a v moci prítomného okamihu. Vizualizujte si ako všetky hviezdy, Mesiac, celá obloha, Vesmír je za vami, fandí vám, povzbudzuje a sleduje vás vo vašom žiarivom tanci.


5) POVEDZTE TO: Keď sa hudba zastaví, vráťte sa do stojacej pozície s rukami na srdci a bruchu. Niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite a pocítite, ako sa váš dych presúva do priestoru, ktorý ste vytvorili slobodným vyjadrením.


Vyslovte nahlas nasledovné mantry:

"Prijímam svoju radosť a šťastie, ktoré sú mojimi vernými sprievodcami každým dňom...

Znovu získavam späť svoju silu a prijímam s láskou a dôverou nové začiatky...

Prejavujem všetko, čo je v súlade s mojím najvyšším potenciálom...

Pozývam do svojho života všetky formy hojnosti...

S ľahkosťou žiarim svojim svetlom na celý svet okolo...

Odpúšťam si minulosť a som otvorený/-á všetkému krásnemu, čo vstupuje do môjho života.

Dovoľujem láske, aby ma naplnila."


Váš rituál je dokončený...


Požehnaný Nov Mesiaca všetkým🌚🙌🏼♊️


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora! Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Navštívte s nami posvätné miesta Sily, priamo v srdcovej čakre Matky Zeme, a aktivujte v sebe bezpodmienečnú Lásku, ktorá vás bezpečne prevedie všetkými nástrahami rýchlo sa meniaceho sveta >> Bližšie info v časti MYSTIC TRAVEL





ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page