top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

RETROGRÁDNY MERKÚR /10.9.-2.10.2022/: OBDOBIE SPOJENIA SA S HLBŠOU VNÚTORNOU MÚDROSŤOU (+HOROSKOP)

Teraz, keď je Sezóna Panny v plnom prúde, dáva zmysel, že ste sa už skamarátili a zároveň zosúladili so svojim vnútorným nadšencom. Táto energia sa vám bude hodiť, keď sa Merkúr 10. septembra /O5:38/ otočí do svojej retrográdnej polohy. Neexistuje zrejme žiadna iná planéta s väčšou - alebo obávanejšou - retrográdnou povesťou ako Merkúr. Čo keby sme však k tomuto planetárnemu pohybu pristúpili z inej perspektívy? Planéta komunikácie a technológiii ustupuje v diplomatických Váhach a perfekcionistickej Panne, takže vaša profesionálna sieť sa dostáva do popredia a pripomína vám, aby ste zachovali pokoj v práci a uznali dôležitosť podpory ostatných i konštruktívnych väzieb so spolupracovníkmi. Je to tiež skvelý čas mať na pamäti udržiavanie zdravej rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom. A samozrejme, v retrográdnom móde Merkúra môžeme tiež očakávať, že sa vyskytnú rôzne profesionálne trapasy, zmätok týkajúci sa našej komunikácie /či už týkajúcej sa kariéry alebo osobných vzťahov/ a možno trocha "kancelárskej drámy". A keďže Merkúr je považovaný za planétu myšlienok, komunikácie, technológie a cestovania, jeho retrográdna fáza môže niekedy spôsobiť rôzne oneskorenia, väčšiu nerozhodnosť, náhle zmeny a nepochopenú komunikáciu. Aj keď tieto druhy situácii môžu nastať kedykoľvek, vždy sa to považuje za znamenie z Vesmíru, aby ste tomu venovali väčšiu pozornosť, ak sa stanú pod mágiou retrográdu Merkúra. To znamená, že zrejme budete chcieť presnejšie vedieť, ako retrográdny Merkúr v septembri 2022 ovplyvní vaše konkrétne znamenie zverokruhu, a ako sa s touto energiou čo najlepšie vysporiadať. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné...

RETROGRÁDNY MERKÚR SEPTEMBER 2022 www.jove.sk

Hoci planetárne retrogrády sú v našom kozme bežným javom, neexistuje zrejme žiadna planéta s väčšou retrográdnou povesťou ako Merkúr. Mocný vplyv okolo retrográdneho Merkúra sa v posledných rokoch akoby zosilnil a vytvoril asociácie s nehodami, zmätkom, oneskorením a strachom spojeným s týmto tranzitom. Čo keby sme však k tomuto planetárnemu pohybu pristúpili z inej perspektívy? Čo ak ako kozmický učiteľ má retrográdny Merkúr zámer, ktorý je v skutočnosti veľmi odlišný od príbehu, ktorý bol vytvorený? Čo ak nás jednoducho retrográdny Merkúr žiada, aby sme sa ponorili trochu hlbšie do svojho vnútra, aby sme získali prístup k väčšej múdrosti, ktorú ponúka?


Tretí retrográdny Merkúr v tomto roku začína 10. septembra a potrvá do 2. októbra 2022. Merkúr vstúpi do svojho pravidelného retrográdneho stavu vo vzdušnom znamení Váh a 23. septembra sa vráti späť do zemského znamenia Panny.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page