top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright

RETROGRÁDNY MARS V BLÍŽENCOCH /30.10.2022 - 12.1.2023/ & HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIE ZVEROKRUHU

Držte si klobúky, pretože Mars sa pripravuje na svoj retrográdny pohyb! Raz za dva roky, približne na 80 dní, sa planéta Bojovníka "otočí na päte" a začne sa pohybovať pomalšie – výrazne pomalšie – ako zvyčajne. Mars bude vo svojom retrográde v znamení Blížencov od 30. októbra 2022 do 12. januára 2023, no v tranzite Blížencami zostane až do 26. marca 2023, takže v tomto kúte zverokruhu strávi nezvyčajne dlhý čas. Ako možno viete zo skúseností z retrográdneho tranzitu Merkúra, tieto obdobia sú prinajmenšom trochu frustrujúce. Je to preto, že čokoľvek, čo retrogradujúca planéta predstavuje, je obmedzené, zadržané, spomalené, zastavené. Existuje na toto šialenstvo nejaký spôsob, ako to zjemniť? Alebo sme bezmocní tvárou v tvár tomuto vesmírnemu chaosu? Vedzte však, že existuje k tomu absolútne "seriózny" dôvod a účel. Keďže žijeme vo svete, ktorý sa večne posúva vpred, snaží sa neustále dostať dopredu a pohybuje sa nahor nelineárnym spôsobom, my v skutočnosti zrejme naozaj potrebujeme tieto retrográdne tranzity planét, aby nám poskytli chvíľu pozastavenia sa. S retrográdnym Marsom je to všetko o stlačení tlačidla pauzy pri využívaní fyzickej energie. Ide o spomalenie nášho tela, ako aj uvoľnenie našich nálad. Keby bol Mars vždy v rýchlom doprednom pohybe, asi by sme sa cítili ako na nekonečnom brúsnom kameni, neprestajne chrlili ciele a naháňali úspechy. Ale to by jednoducho nebolo dlhodobo udržateľné, pravda? Presne preto nám Vesmír prináša do Cesty retrográdny Mars. Ste zvedaví na to, čo Mars pripravil pre obdobie svojho retrográdu pre vaše konkrétne znamenie zverokruhu, a čo sa budete musieť zrejme v tomto období naučiť? Čítajte ďalej a nájdete všetko potrebné pre úspešné a efektívne zvládnutie akýchkoľvek výziev...

RETROGRÁDNY MARS V BLÍŽENCOCH 2022

MARS, PLANÉTA ENERGIE A MOTIVÁCIE

Mars je známy ako planéta energie, motivácie a konania. Starovekí astrológovia zobrazovali Marsa ako Boha vojny, nebojácneho vojaka, ktorý jazdí mestom na voze ťahanom dvoma koňmi menom Phobos (Strach) a Deminia (Teror).


Zatiaľ čo Mars mal moc šíriť strach a hrôzu, kamkoľvek prišiel, mal tiež moc ich prekonať, a toto je jeden z najzásadnejších spôsobov, ako môžeme efektívne pracovať s energiou Marsu.


Mars nás môže priviesť k tomu, aby nás náš strach buď dostal do stavu kontrakcie alebo expanzie. Rovnako ako Mars jazdí na voze ťahanom koňmi, môžeme dovoliť svojim strachom, aby nás zaviezli do obmedzení, blokov a "malosti", alebo môžeme statočne a sebavedomo chytiť oprahy do oboch rúk a ovládnuť svoje strachy, aby sme začali žiť život svojich snov a najvyššieho cieľa.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page