top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

OTVORENIE PORTÁLU HVIEZDNEJ BRÁNY SÍRIUS /5.-6. JÚLA 2022/: PASÁŽ PRE SPOJENIE SA S POSLANÍM DUŠE

Od Letného Slnovratu prechádzame zrýchleným prechodom hlbokého stelesnenia a uvoľnenia. Pasáž, ktorá sa rozprestiera až k Levej bráne v auguste 2022, a ktorá nám pomôže spojiť sa s našou hlbokou vnútoronou múdrosťou a liečivými frekvenciami, ako nikdy predtým na našej ceste vzostupu. Ale ešte predtým prejdeme jednou bránou... portálom hviezdy Sírius, nášho duchovného Slnka. Každý rok počas prvého júlového týždňa sa medzi Zemou a hviezdou Sírius aktivuje posvätná Brána energie, ktorá umožňuje vysokofrekvenčným energiám prúdiť k nám dole na Zem. Táto vysokoenegetická brána sa aktivuje, keď sa Slnko dostane do konjunkcie s hviezdou Sírius, ktorá sa nachádza na 14 stupňoch zverokruhu Raka. V rámci konjunkcie Slnka a hviezdy Sírius, ktorá vyvrcholí v dňoch 5. až 6. júla 2022, máme všetci prístup k tejto vysokofrekvenčnej energii a príležitosť využiť ju na tvorivú inšpiráciu, technologické inovácie či zvýšenie našej intuície. Sírius je stálou hviezdou, ktorá je považovaná za portál do vyšších sfér. Je údajne tiež domovom vyspelých Bytostí, ktoré sú známe svojim technologickým pokrokom a vysoko rozvinutými psychickými schopnosťami. V modernej astrológii predstavuje Sírius aj slobodu. Celá táto energia robí z otvorenia brány Sírius nádherný čas na intuitívny rozvoj, prehlbovanie duchovnej praxe, prácu na rozvoji vedomého biznisu, technologických projektov a slobodu vo vyjadrovaní. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o tom, ako využiť tento mocný čas k svojmu najvyššiemu prospechu...

HVIEZDNA BRÁNA SÍRIUS 2022

Art by Emilia Nora Elina


Naše centrálne Slnko je považované za akési záchranné lano tejto planéty. Slnko v sebe obsahuje energiu zrodenia, poskytuje nám životadárne teplo, výživu a svetlo. Slnko je to, čo nás udržuje pri živote a prítomnosti v tejto pozemskej realite.


Sírius, ktorý žiari 23-krát jasnejšie ako naše vlastné Slnko, je naším „duchovným Slnkom“ a pomáha nám aktivovať a posúvať nás k vyšším úrovniam duchovného Vedomia.


Ak naše centrálne Slnko, okolo ktorého obieha naša Zem, ohrieva naše telo, Sírius, umiestnené v hlbinách našej galaxie, ohrieva našu dušu.


Napriek tomu, že je hviezda Sírius tak ďaleko od našej planéty, zdá sa, že má dôležité miesto v mytologických príbehoch mnohých starovekých kultúr z celého sveta. Mnoho starovekých miest bolo postavených v súlade so Síriom, pretože sa verilo, že vibrácie tejto obrovskej hviezdy nám môžu poskytovať príval vysokých frekvencí, aby pomohli napredovaniu života na Zemi.


Napríklad v starovekom Egypte bol Sírius považovaný za hviezdu Bohyne Isis, ktorá vládne kolobehom smrti a znovuzrodenia, a Anubisa, boha s hlavou šakala, ktorý dokázal prechádzať medzi svetom živých a svetom mŕtvy.


V starovekých šamanských kultúrach sa verilo, že Sírius je portálom k Bohom a rituálny prechod cez bránu Sírius údajne prinášal božské posolstvá ľuďom na Zem. Tiež sa verilo, že Sírius bol bránou do Neba a bolo to miesto, kde naše duše museli cestovať, aby mohli opustiť túto pozemskú ríšu a vstúpiť do ďalšej.


Zdá sa, že pre mnohé staroveké kultúry sa Sírius zhoduje s myšlienkou duchovného prebudenia a nevyhnutných cyklov transformácie, ku ktorým dochádza, keď prechádzame touto pozemskou cestou a ďalej.

V modernej astrológii nesie hviezda Sírius vibráciu slobody. Jeho energia nám môže pomôcť uvoľniť sa z obmedzení a slobodne prejaviť svoje pravé Ja. Táto energia slobody sa môže prejaviť aj ako inšpirácia, pomáha nám vystúpiť z našich vlastných obmedzení a premeniť naše ciele a sny na skutočnosť.


Tiež sa verí, že Sírius je domovom mimozemskej rasy, vysoko vyspelých bytostí, ktoré majú prístup k silným intuitívnym a psychickým schopnostiam, ako aj k radikálne pokročilým technológiám. Mnoho ľudí našej planéty cíti zvláštne spojenie so Síriom alebo veria, že táto hviezda mohla byť kedysi ich domovom v predchádzajúcom alebo paralelnom živote.


Zatiaľ čo existuje veľa hviezdnych semien inkarnovaných tuto na Zemi, ktoré sa už cítia byť hlboko spojené so Síriom, v čase tejto aktivovanej brány môže byť pre všetkých výrazne jednoduchšie prijímať správy od vyspelých svetelných bytostí Síria alebo sa možno rozpamätať na naše minulé alebo paralelné životy na tejto hviezde.


Všetka táto energetická vysokofrekvenčná energia robí z prvého júlového týždňa veľmi silný čas na Zemi, v rámci ktorého môžeme otvoriť a posunúť svoje duchovné Vedomie na vyššiu úroveň, prijímať nové posolstvá a inšpirácie zhora, či nájsť nový pocit slobody v sebe a vo svojom živote.


Je to tiež čas, kedy sa môžeme ocitnúť viac otvorenejší pre spojenie s vyššími bytosťami a uctiť si naše vlastné cykly smrti a znovuzrodenia, a ako nám pomohli duchovne napredovať.


Aby ste prijali a ukotvili túto mocnú duchovnú energiu vo svojom vlastnom živote, prvý júlový týždeň by bol ideálny čas na meditáciu, aktiváciu vášho tretieho oka a oslovenie vašich duchovných sprievodcov, anjelov strážnych alebo vyššieho Ja, aby vás týmto transformačným procesom previedli.


Je to tiež ideálny čas na dôkladné čistenie vašej aury a prácu na nájdení väčšej slobody vo vašich kreatívnych alebo podnikateľských projektoch. Ak pracujete v oblasti technológií, môžete sa cítiť mimoriadne podporovaní akýmikoľvek inováciami, na ktorých pracujete, alebo môžete vás môže zasiahnuť náhly výbuch inšpirácie.


Počas 5. – 6. júla máme všetci prístup k týmto svetelným energiám Síria, a ak sa tomu otvoríme, môžeme byť dokonca schopní prijímať sťahovanie a správy, ktoré nám pomôžu ďalej prebúdzať naše Vedomie. Tu je niekoľko ďalších spôsobov, ako môžeme efektívne využiť prístup k energii júlovej brány Sírius:


1.) AKTIVUJTE SVOJE TRETIE OKO

Vaše tretie oko, ktoré sa nachádza v strede vášho čela, je sídlom vašej duše a rodiskom vašej intuície a psychických schopností. Ak chcete aktivovať svoje tretie oko, podržte ruku niekoľko centimetrov nad stredom tretieho oka a začnite pohybovať rukou proti smeru hodinových ručičiek. Robte to 1-2 minúty. Potom si vytraste ruku a začnite ňou pohybovať v smere hodinových ručičiek ďalšie 1-2 minúty. Pohyb proti smeru hodinových ručičiek čistí vaše tretie oko, zatiaľ čo pohyb v smere hodinových ručičiek ho otvára a aktivuje. Keď to urobíte, strávte nejaký čas meditáciou, písaním denníka alebo v prírode, aby ste sa mohli otvoriť akýmkoľvek vhľadom alebo stiahnutiam z Vesmíru, vašich sprievodcov alebo vyššieho Ja. Ak chcete podporiť harmonizáciu & aktiváciu tretieho oka, použite jeden z nasledovných esenciálnych olejov: palo santo, cédrové drevo, levanduľa, šalvia, kadidlo...



2.) AUTOMATICKÉ PÍSANIE

Skvelý spôsob, ako sa naladiť na vyššie sféry a prijať inšpirácie či uploady zhora, je automatické písanie. Ak chcete začať, začnite najprv s písaním do denníka 10-20 minút. Počas tejto doby zapíšte všetko, na čo myslíte, na papier, aby ste vyčistili svoju myseľ. Keď už cítite, že nemáte viac čo písať, položte otázku Duchu, Vesmíru alebo svojmu Vyššiemu Ja. Napíšte otázku a potom začnite písať odpoveď. Nebojte sa, ak sa na prvý pohľad zdá, že odpoveď prichádza od vás, čím viac budete písať a necháte cez seba prúdiť prúd Vedomia, tým väčšia je šanca, že dostanete nejaké božské vedenie.


3.) MEDITÁCIA

Meditácia je jedným z najlepších spôsobov, ako otvoriť svoje srdce a myseľ prijímaniu týchto vysoko vibračných energií z hviezdy Sírius. Ak máte problém urobiť si meditáci sami, skúste nejakú vedenú meditáciu /môžete sa inšpirovať YouTube/. Môžete tiež meditovať pomocou dychu. Zhlboka sa nadýchnite po dobu 4 sekúnd, zadržte dych na 4 sekundy a vydýchnite po dobu 8 sekúnd. Na začiatok to zopakujte 10-krát a zistite, či to pomôže upokojiť a vyčistiť vašu myseľ.


4.) POUŽITE KRIŠTÁLY

Krištály sú skvelým spôsobom, ako zachytiť túto energiu a ukotviť ju v našich životoch. Nabite svoje krištály energiami brány Sírius tak, že ich chvíľu podržíte vo svojich dlaniach, mysľou do nich vložíte svoj stanovený zámer a necháte ich cez noc von pod energiami hviezdnej brány. Využite svoju intuíciu, aby vás priviedla k tomu, ktorý krištál je pre vás v danom období najlepší. Ak chcete, môžete na papier napísať zámer a pri nabíjaní ho umiestniť pod krištál. Ráno si vezmite svoj krištál a začnite s ním meditovať alebo ho jednoducho držte v rukách /môžete na úrovni srdca/. Snažte sa ho mať pri sebe celý deň, aby na vás mohol preniesť energiu. Ak chcete, môžete to opakovať každú noc, keď je brána Sírius aktívna (5. – 6. júla).


Zoznam metafyzických vlastností jednotlivých vzácnych polodrahokamov a drahokamov nájdete tiež v časti webu >> VLASTNOSTI KAMEŇOV.


Ako uznáte sami, brána Sírius je vskutku mocným magickým časom, takže sa otvorte týmto vysokovibračným energiám, nasledujte svoju intuíciu a uvidíte, aké duchovné prebudenia a vhľady sa objavia!


Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, aké ďalšie astrologické tranzity, ktoré do značne miery budú formovať naše spirituálne lekcie a výzvy tento mesiac JÚL 2022 /napr. významná udalosť roka akou je konjunkcia Uránu so Severným uzlom a pod./ nás ešte čakajú, čítajte príspevok ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JÚL 2022 & HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIE ZVEROKRUHU + DARČEK.


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❣️


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page