top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

NUMEROLÓGIA PRE ROK 2023 & OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA: ROK SPIRITUÁLNEHO PREBÚDZANIA A VNÚTORNEJ MÚDROSTI

Updated: Jan 19, 2023

Sme takmer na úplnom konci ročného cyklu roka 2022, ktorý priniesol veľa zmien a transformácii do našich životov. Počas sviatkov sme boli priam nútení spomaliť /retrográdny Mars/, reflektovať nad našimi míľnikmi, ktoré sme dosiahli, výzvami, s ktorými sme sa potrebovali vysporiadať, ako na osobnej, tak aj kolektívnej úrovni. No teraz už naše pohľady smerujú k novému roku 2023, s očakávaním a nádejou priaznivejšej "budúcnosti". Čo nám prinesie rok 2023? Poďme si to podrobne rozobrať v tomto príspevku z hľadiska numerológie. Mnohí numerológovia veria, že rok 2023 je šťastným rokom chráneným Bohom, najvyšším Zdrojom tvorenia. Podľa numerológie by sme sa v roku 2023 mali zamerať na plány do budúcnosti a megadôležité projekty. Mnoho ľudí zažije profesionálny úspech a relatívne pokojný rok. Neočakávané peniaze nebudú v roku 2023 chýbať a možno budete chcieť urobiť väčšiu investíciu, napríklad zmenu auta alebo domova. Vedzte, že vaše šance na úspech sú v tomto novom roku 2023 pomerne vysoké. Pozítívne, však? Chcete sa dozvedieť viac o tom, ako tento nový rok 2023 ovplyvní konkrétne vašu osobnú vibráciu roka? Pokračujte ďalej v čítaní...

NUMEROLÓGIA PRE ROK 2023 & OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA www.jove.sk

Podľa numerológie číslu 7 vládne Mesiac a v roku 2023 sú tí so životnou dráhou vibrácie čísla 7 predurčení k objavovaniu zmyslu života. Okrem toho, keďže rok 2023 je 7. univerzálnym rokom, počas celého roka pravdepodobne budeme všetci pociťovať tendenciu k izolácii, tráviť čas mimo ostatných. Často používanou "výhovorkou" je, že chceme rozšíriť svoju spiritualitu. Avšak známou pravdou je, že sa vyhýbame svetu okolo nás. Vzhľadom na vyššie uvedené môžeme v roku 2023 zaznamenať ťažkosti vo vzťahoch s priateľmi alebo blízkymi.


V numerológii sa číslo 7 nespája vyslovene s láskou alebo vzťahmi. Avšak kvality a

vlastnosti spojené s číslom 7 môžu byť relevantné pre vzťahy a lásku. Napríklad ľudia so životným číslom 7 vo svojej numerologickej tabuľke majú tendencie byť veľmi nezávislí a sebauvedomelí, čo môžu byť pre ich partnera atraktívne vlastnosti. Majú tiež tendencie byť brilantní a kreatívní v mnohých ohľadoch, čo môže viesť k napĺňajúcemu a stimulujúcemu vzťahu. Navyše ich silný záujem o spiritualitu a metafyziku ich môžu viesť k hľadaniu hlbokých a zmysluplných spojení s ostatnými. Avšak, význam čísla 7 v láske a vzťahoch bude v konečnom dôsledku závisieť od jednotlivca a jeho jedinečného numerologického grafu.


Ak ste single, nehľadajte nezáväzné vzťahy; namiesto toho hľadajte partnerov, s ktorými by ste mohli stráviť celý život. Z numerologického hľadiska rok 2023 nemusí nutne znamenať sex a vášeň, ale skôr vzťahy so silnými emocionálnymi a romantickými prejavmi.


Univerzálny rok čísla 7 si vyžaduje viac pozornosti vo vašej kariére. Hoci máte veľa energie, vibrácia tohto roka prináša väčšie tendencie pre rozptýlenie týkajúce sa ďalšieho smerovania až stratenie zamerania. Vzťahy s kolegami budú v tomto roku harmonické a produktívne. Dávajte si však pozor, aby ste neodišli od nedokončených projektov kvôli zacieleniu vašej energie do iných oblastí. Buďte organizovanejší a precíznejší, a nenechajte sa uniesť čímkoľvek iným, ako tým, čo potrebujete aktuálne dokončiť. Nedovoľte, aby ste boli v tomto roku príliš leniví a pohodlní. Váš úspech závisí od toho, s akým odhodlaním budete tento rok zvládať svoje úlohy. Rok 2023 môže byť rokom, v ktorom budete viac pracovať ako odpočívať, no výsledky budú stáť za tú námahu.


Prekážky univerzálneho 7. roku nás môžu prinúť spomaliť a byť opatrnejší, realistickejší a viac pri zemi. V mnohých numerologických predpovediach na rok 2023 sa môžete stretnúť s názorom, že nový rok 2023 môžeme prirovnať k slovám "jeden krok vpred, dva kroky späť".


Pozornosť je teraz nevyhnutná; vibrácia čísla 7 miluje ľudí, ktorí sú pozorní, vytrvalí a ktorí neutekajú pred zodpovednosťami. Je taktiež veľmi dôležité vyhýbať sa pocitom obmedzenia, nepružnosti v názoroch a negatívnym myšlienkám, ktoré nás často privádzajú k pocitom "malosti", nedostatočnosti a blokujú nám cestu vpred.



Môžeme konštatovať, že v roku 2023 bude dôležitejšie ako kedykoľvek predtým ukázať zodpovednosť a snažiť sa udržať si svoju rodinu nablízku, ako najviac to len bude možné.


Rok 2023 je svetovým rokom 7. Ak spočítame 2 + 0 + 2 + 3, dostaneme súčet 7 s pomerne komplikovaným významom. V numerológii číslo 7 je spojené s duchovným prebudením a rozvojom, intuíciou a vnútornou múdrosťou. Je tiež spojené s individualizmom, nezávislosťou a sebauvedomením. Ľudia s číslom 7 vo svojej numerologickom grafe sa často považujú za ľudí, ktorí sú hlboko filozofickí a introspektívni, ktorí majú živý záujem o všetky duchovné alebo metafyzické aspekty života. Číslo 7 je tiež úzko spojené s kreativitou, inteligenciou a silným intelektom.


Vládnucou planétou sedmičky je Venuša. Jej šťastný deň je piatok. Smaragdy a všetky zelené kamene, či "kamene mora" sú najlepšie kamene pre 7. Farby ako zelená, bledomodrá a ružová sú dobré farby, pretože tieto farby označujú jemnosť a pokoj, čo je pre sedmičku veľmi dôležité, pretože potrebuje udržať svoje emócie v rovnováhe.


MYSTICKÝ VÝZNAM ČÍSLA 7

Číslo 7 má dlhú históriu v mysticizme, v mnohých svetových kultúrach a náboženstvách sa považuje za posvätné alebo mystické číslo:

  • V abrahámovských náboženstvách (judaizmus, kresťanstvo a islam) sa číslo 7 často spája s božskou úplnosťou resp. dokonalosťou. Napríklad stvorenie sveta je opísané v knihe Genezis /svet bol vytvorený za 7 dní/ a sedem dní týždňa je pomenovaných podľa nebeských telies a božstiev.

  • V hinduizme sa verí, že sedem čakier (energetických centier) v tele riadi aspekty fyzickej, emocionálnej a duchovnej harmónie.

  • V starogréckej mytológii bolo sedem dcér boha Atlasa premenených na hviezdy súhvezdia Plejád.

  • V numerológii sa číslo 7 často spája s múdrosťou, duchovnosťou a šťastím.

  • V mnohých indiánskych kultúrach sa číslo 7 považuje za posvätné číslo spojené s cyklami života, prírody a duchovného sveta.

  • V kabbale je 7 číslom rodiny a lásky. Toto číslo predstavuje lásku a harmóniu, ktorá je spojená s rovnováhou Tiphereth, Krásy - centra Stromu Života.

Za zmienku tiež stojí mytológia 7 nebies. Mytológia "siedmich nebies" je pomerne stará -prinajmenšom tak stará ako staroveká Babylonia. Verí sa, že pôvodne mohlo byť toto číslo prevzaté z počtu nebeských telies, ktoré sú najbližšie k Zemi, vrátane planét viditeľných voľným okom: Mesiac, Merkúr, Venuša, Mars, Slnko, Jupiter a Saturn. V neskorších mytológiách sa zdá, že nebesia predstavujú rôzne úrovne raja pre tých ľudí, ktorí dosiahli stále sa zvyšujúce úrovne zbožnosti /táto myšlienka je silne adaptovaná v učení Esejcov a Katarov, ku ktorým údajne patril aj Danté, hlboký odkaz odvolávajúci sa na túto myšlienku nájdete aj v jeho diele Božská komédia/.


Islam prevzal myšlienku siedmich nebies z apokryfných židovských spisov. V islame je slovo pre nebo záhrada. Je to miesto, kde sa splnia všetky priania. Úrovne sú oddelené bránami, ktoré je možné otvoriť, ak osoba dodržiavala určité rituály na Zemi, ako je džihád, charita, pôst a púť do Mekky.


Hinduistický text Purány tiež učia, že existuje sedem vyšších svetov a sedem nižších svetov. Na rozdiel od babylonskej mytológie sú všetky svety určené pre ľudí po smrti. Po smrti, Boh smrti, Yama, účtuje život človeka a určuje, ako dlho zostane v ktorom z vyšších a nižších svetov v súlade s karmou získanou počas svojej poslednej inkarnácie. Po vykonaní potrebných pobytov sa duša reinkarnuje späť na Zemi.


Myšlienka siedmich nebies samozrejme nie je úplne univerzálna; Maori majú dve až štrnásť nebies; Polynézania majú deväť. A niektoré kultúry, ktoré začali so siedmimi, sa neskôr rozšírili.

MAGICKÉ RITUÁLNE SVIECE www.jove.sk

AKO ZISTIŤ SVOJU OSOBNÚ VIBRÁCIU ROKA

Ak chcete zistiť svoje osobné číslo pre rok 2023, musíte vykonať jednoduchý výpočet. Povedzme teda, že ste sa napríklad narodili 29. apríla: 2+9+4+2+0+2+3=22. Teraz zmenšíme 22 na jednu číslicu 2+2=4.


Ukázalo sa, že 4 je číslo vášho osobného roku 2023. Je dôležité tiež poznamenať, že v rámci numerológie sa do vibrácie roka 2023 dostávate až dňom vášho narodenia, t.z., že v tomto prípade by ste boli na individuálnej úrovni až do 28. apríla 2023 stále pod vibráciou roka 2022. Do vibrácie roka 2023 oficiálne vstúpite až 29. apríla 2023. Na kolektívnej úrovni vás vibrácia roka 2023 ovplyvňuje už od začiatku roka 2023.


V nasledovnej časti nájdete stručný význam osobnej vibrácie roka 1-9 pre rok 2023.


Ak si prajete úplne podrobný výklad /cca 23-30 str. pdf/vašej OSOBNEJ VIBRÁCIE ROKA & TAROTOVÉHO ARCHETYPU, objednajte si svoj výklad, aby ste sa vedeli vopred pripraviť na vaše lekcie a výzvy v novom roku 2023. V tomto videu uvidíte, ako to vyzerá "vo vnútri"...





PREDIKCIE PRE ROK 2023 PRE JEDNOTLIVÉ OSOBNÉ VIBRÁCIE ROKA


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 1 V ROKU 2023

So začiatkom vášho nového roka sa rozbieha úplne nový cyklus osobného roka. Nápady, nad ktorými ste už dlho premýšľali opäť prídu na myseľ. Pre tých, ktorí majú číslo osobného roku 1, je rok 2023 časom vynaložiť úsilie, aby sa veci dali do pohybu, pretože toto je váš rok pre nové začiatky. To, čo urobíte tento rok, vytvorí základ pre váš nový deväťročný cyklus.


Zmena je vaším heslom pre 3.,12. a 30. deň každého mesiaca. Môžu nastať situácie, ktoré spôsobia, že sa budete cítiť zaškatuľkovaní a budete mať pocit, že sa musíte oslobodiť. Čo sa zdá byť ako malá finančná záležitosť sa môže dostať do vašej pozornosti 2., 11. a 20. deň každého mesiaca. Venujte veľkú pozornosť detailom všetkých obchodných záležitostí počas tohto obdobia.


Usilujte sa byť flexibilní, aj keď vaša trpezlivosť klesá. Niektoré prekážky blokujú vašu Cestu príliš často na váš vkus. Počas týchto nepríjemných stretnutí by ste mali povedať čo najmenej. Úspech a spokojnosť pochádzajú z diplomatického, láskavého a tak vnímavého, ako to len pôjde, miesta prístupu.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 2 V ROKU 2023

Ľudia s osobným rokom čísla 2 by sa mali v roku 2023 vyvarovať nástrahám: sklon k precitlivenosti, hádavosti a prílišnej asertívnosti. Zdá sa, že v tomto roku sa vaše komunikačné schopnosti zlepšili a ľudia si budú užívať vašu prítomnosť. Aj od vás budú niečo chcieť, preto si potrebujete dávať pozor, aby ste si na seba nevzali viac, ako dokážete zvládnuť. Je ľahké povedať áno každej požiadavke, ale častokrát je náročnejšie ju splniť.


Ak je číslo vášho osobného roku 2, rok 2023 je pre vás časom, aby ste zapracovali na dare či schopnosti kreativity, ktorú ste zapokopali do úzadia na dlhú dobu. Ak si nie ste vedomí tohto talentu, venujte svoju pozornosť niečomu, čo vás v tomto období zaujíma a priťahuje.

Zabávajte sa a pamätajte, že s ľuďmi, s ktorými prídete do kontaktu, prídu nečakané radosti

tento rok. Vyhnite sa však extravagancii, môže toviesť k finančným ťažkostiam. Skúste si 4., 13. a 22. každého mesiaca nájsť čas osamote a meditujte, čítajte, píšte alebo robte čokoľvek, čo vás privedie bližšie k Bohu / Zdroju /vášmu najvyššiemu Ja.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 3 V ROKU 2023

Podľa numerologických predpovedí na rok 2023, ak je číslo vášho osobného roku 3, mali by ste tento rok zvážiť praktické záležitosti a spoznať ich obmedzenia. To zahŕňa venovať veľkú pozornosť svojmu zdraviu. Chorobe sa môžete vyhnúť tým, že budete proaktívni a venovať väčšiu pozornosť svojim zdravotným neduhám či bolestiam, najmä ak sa objavia nejaké nové nezvyčajné príznaky. Môžu sa tiež objaviť problémy so zubami a/alebo kosťami.


Môžu sa tiež vyskytnúť prekážky, ktoré vás budú obťažovať, ale ak si každú vec spracujete priebežne, ako príde, uvidíte, že všetko môže byť priam s ľahkosťou prekonané. Niekedy sú prekážky časové mechanizmy používané na to, aby sme sa dostali na miesto, kde potrebujeme byť, a v čase, keď tam potrebujeme byť. Postarajte sa o veci, ktoré blokujú váš pokrok, aby ste mohli ísť priamo za tým, čo chcete. Kladiete základy pre svoju budúcnosť; pre budúcu stabilitu je potrebný dobrý základ.


Potrebujte si pozornejšie strážiť svoje slová každý 5., 14. a 23. deň mesiaca. Zdá sa, že v tieto dni prichádzajú provokatéri do vášho života len preto, aby vás otravovali. Majte preto vždy na pamäti, že každú štipľavú odpoveď vyslovenú v podráždení budete neskôr ľutovať. Rozčuľovať sa jednoducho nestojí za to. Toto sú pre vás dni na uzavretie a zviazanie všetkého, čo má vo vašom duševnom, fyzickom a duchovnom živote "voľné konce".


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 4 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 4, uväznenie je niečo, čo tento rok nebudete chcieť zažívať, takže ak príde príležitosť urobiť niečo iné, choďte do toho. 9., 18. a 27. dňa každého mesiaca sa môže objaviť niečo, čo spôsobí veľké zmeny vo vašich plánoch. Budete sa potrebovať usadiť a dať veci do poriadku, ale to nemusí byť vždy zdanlivo možné kvôli povinnostiam voči iným. Príležitosti a ponuky k vám budú neustále prichádzať, ale pozornosť by ste mali venovať len návrhom, ktoré vám pomôžu aj v budúcnosti, skôr než tie, ktoré ponúkajú len okamžité uspokojenie. Nápady, ktoré vás zaujmú, sa teraz nemusia zdať dôležité, ale môžu viesť k niečomu zaujímavému neskôr.


Rodinné povinnosti tento rok zohrajú dôležitú úlohu pri dosiahnutí zmeny vo vašom živote. Hlboko vo vnútri budete mať pocit, že veci sa rýchlo menia, a to vás môže miasť. Ale nebojte, do konca roka bude váš myšlienkový proces transparentnejší. Postarajte sa o svoje záležitosti 3., 12., 21. a 30. dňa každého mesiaca. Toto sú dobré dni na uskutočnenie rozhovoru, ktorý ste tak dlho odkladali, alebo na pozvanie vášho klienta na obed.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 5 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 5, v roku 2023 môžete mať tendencie byť viac nepokojní a zrejme sa ocitnete v stave, že budete mať silnú túžbu robiť niečo iné. Budete chcieť uniknúť okolnostiam a podmienkam, ktoré vás blokujú. Tento rok sa od vás vyžadujú úpravy na domácom fronte, tieto podmienky si budú vyžadovať vašu maximálnu pozornosť a ohľaduplnosť. Aj keď to bude pre vás pravdepodobne veľká záťaž na odber vašej energie, snažte sa byť chápaví a dbajte na svoje povinnosti bez akéhokoľvek rozruchu.


Okolo 9., 18. a 27. dňa každého mesiaca si dávajte pozor na využívanie ľudmi, ktorí majú tendenciu na vás lipnúť. Usiluje sa o to, aby ste boli flexibilní a urobte, čo je potrebné, ale požiadajte niekoho iného, aby sa o časť tohto bremena s vami podelil. 6., 15. a 24. dňa každého mesiaca máte vynikajúcu šancu, že stretnete niekoho výnimočného na spoločenskom stretnutí. Ak ste teda single a máte záujem nadviazať nové známosti, neodmietajte žiadne pozvanie. V tomto roku 2023 budete pravdepodobne viac príťažlivými pre opačné pohlavie. Choďte s prúdom vo svojom živote a berte deň tak, ako príde. Úspech a šťastie v tomto roku pre vás prichádzajú prostredníctvom prispôsobivosti.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 6 V ROKU 2023

Ak je trpezlivosť cnosťou, ako sa hovorí, je čas, aby ste boli cnostní. Ak je číslo vášho osobného roku 6, rok 2023 je pre vás rokom, keď môžete cítiť, že sa nič nedeje, ale verte mi, veci nie sú také, aké sa navonok zdajú. Zamyslite sa nad všetkými zmenami, nad ktorými ste za posledných pár mesiacov rozmýšľali, ale na nič netlačte. Počkajte, kým príde ten správny čas. Budete presne vedieť, keď príde ten čas. Vysporiadajte sa so svojimi obligáciami počas prvých dvoch mesiacov roka 2023.


5., 14. a 23. dňa každého mesiaca venujte väčšiu pozornosť starším ako aj mladým ľudí vo svojom živote. Milé a podporujúce slovo od vás zaberie pomerne málo času, ale pre nich môže znamenať tak veľa. Snažte sa neočakávať príliš veľa od iných ľudí. Dávajte si veľký pozor na čokoľvek, čo potrebujete podpísať a nesúhlaste hneď s tým, že niekomu urobíte láskavosť, kým presne nebudete vedieť, čo to obnáša. Zdravotné záležitosti, nie nevyhnutne

vaše vlastné, môžu byť veľkým zdrojom vašich obáv v roku 2023. Chráňte si svoju telesnú pohodu udržiavaním zdravej a vyváženej stravy a dostatočným príjmom odpočinku.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 7 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 7, v roku 2023 sa vám môže zdať, že peniaze sú neustále k dispozícii, ale taktiež aj to, že vždy existuje miesto, kde ich potrebné minúť. Môžete byť dokonca požiadaní, aby ste rozhodli o osude nejakej nehnuteľnosti. Môže to byť dom, v ktorom bývate. Pravdepodobne sa dostanete do situácie, kde sa budete potrebovať rozhodnúť, či sa zbavíte niečoho starého, aby uvoľnilo cestu niečomu novému. Nebuďte preto prekvapení, ak zistíte, že uvažujete o kúpe, o ktorej sa vám ani nesnívalo, že si ju môžete dovoliť, ani nie tak vzdialenej minulosti. Popremýšľajte o tom, ale nebuďte príliš impulzívni. Vaše komunikačné schopnosti najlepšie využijete 4., 13., 22. a 31. dňa každého mesiaca. Postarajte sa o svoju korešpondenciu a premyslene vyjadrite svoj názor.


To, čo sa zdá byť príležitosťou na postup, sa vám naskytne v polovici mesiaca, ale dobre si to premyslite, veľmi opatrne, než sa zaviažete. Urobte si čas osamote 8., 17. alebo 26. dňa každého mesiac. Trochu meditácie či rozjímania vám pomôže vidieť veci zo širšieho pohľadu.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 8 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 8, tak rok 2023 je pre vás rokom, kedy sa budete zaoberať materiálnymi vecami. Počas tohto roka sa zrejme vyskytne niečo, s čím sa budete potrebovať vysporiadať, pokiaľ ide o váš majetok, osobné veci alebo životné podmienky. Je to pre vás príprava na nové začiatky. Aby sa uvoľnilo miesto pre tieto nové začiatky, tie staré potrebujú byť rozpustené. Zreorganizujze všetky svoje záležitosti, ako doma, tak aj vo svojej práci / vašej firme.


Prvé mesiace roka sú skvelým časom na vybavovanie záležitostí, ktorým ste sa doteraz tak úspešne vyhýbali.Je najvyšší čas sa postarať o svoje finančné záväzky a lepšie sa zorganizovať. Niečo nové je na obzore a vy potrebujete byť pripravení začať nové dobrodružstvo, keď príde ten čas. To znamená, že staré problémy už nemajú mať miesto vo vašom živote, aby tlmili veci. Takže vezmite svoje plány a dotiahnite ich do dokonalosti, obzvlášť 9., 18. alebo 27. dňa každého mesiaca. Okolo 5., 14. a 23. dňa mesiaca môžu vaše osobné vzťahy pokaziť deň. Vedzte, že aj ľudia okolo vás majú čo do činenia s vlastnými démonmi.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 9 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 9, okolo druhého mesiaca nového roka 2023 hľadajte veci, ktoré by ste mohli zmeniť, buď okolo alebo vo vnútri vášho domova. Môžete sa tiež stretnúť s extrémnymi zmenami nálad. Snažte sa byť flexibilní a vyhýbajte sa unáhleným záverom. Taktiež je potrebné sa vyvarovať prilievaniu oleja do ohňa, čo najviac to pôjde. Tieto dni budete pravdepodobne veľa premýšľať.


Aj keď túžite po zmenách a prituahnutí väčšej rovnováhy vo svojom živote, stále je tu trochu neistoty ohľadom vašej budúcnosti, čo je v tomto roku úplne normálne. Potrebujete zvládnuť niekoľko vecí naraz a postarať sa o voľné konce, ktoré potrebujú byť tento rok zviazané. Pamätajte, že všetko, čo robíte a hovoríte, ovplyvňuje to, čo robia a hovoria ľudia okolo vás.

Je dôležité, aby ste si veľmi dobre uvedomovali, že k vám niekto v tomto období silno vzhliada a vidí vás ako vzor. To, čo robíte, môže oplyvniť ich vlastné smerovanie, takže to majte neustále na pamäti. Ak ste uvažovali o predaji niečoho, tak 7., 16. a 25. dňa každého mesiaca budú pre vás výborné dni. Aký vzrušujúci môže byť život, keď meníme svoj smer.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 11 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 11, potom je pre vás rok 2023 vhodným časom na štúdium, ktoré vám pomôže vidieť veci z inej perspektívy. To, čo vyzerá ako oneskorenie, môže byť vaším časovacím mechanizmom pre novú príležitosť. Môžete mať dokonca pocit, že je na rade niekto iný, kto by mal prevziať zodpovednosť za veci, ktoré je potrebné urobiť, ale nie je to tak. Dajte uzavretie nepríjemným veciam, ktoré tu visia celú večnosť. Vy viete, že samé neodídu, pravda? Urobte to teraz alebo to budete musiť urobiť neskôr. Je to vaša voľba. Zmente plány pre veci, ktoré môžu narušiť vašu rutinu. Niet sa čoho obávať, buďte pripravení a riešte veci priebežne, tak ako prídu.


Práca môže vyžadovať trochu viac námahy, ako očakávate, obzvlášť počas 4., 13., 22. a 31. dňa v mesiaci. Nové povinnosti vo vás môžu vyvolať nevôľu, ale snažte sa zachovať pokoj, pretože je to pravdepodobne jednorazová záležitosť. Premýšľajte o niektorých plánoch, ktoré ste urobili v minulom roku, pretože pravdepodobne uvidíte veci inak, ako ste ich videli, keď boli tieto plány pôvodne vytvorené. Pozerajte sa do "budúcnosti" počas tohto času transformácie vo vašom živote.


Pre kompletnejší vhľad si pozrite aj význam OSOBNEJ VIBRÁCIE ROKA 2.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 22 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 22, v roku 2023 budete mať pravdepodobne viac na mysli problémy iných. Majte však na pamäti, že nie sú vaše. Potrebujete mať trpezlivosť a pozorovať; keď to urobíte, budete mať príležitosť oslobodiť sa od niektorých zodpovedností, ktoré ste sa snažili uvoľniť zo svojho života.


Urobte si výlet, ak sa naskytne príležitosť. Zmeny vášho okolia budú pre vás veľmi prospešné v tomto roku. Trávte čas s priateľmi, ktorých ste možno istý čas zanedbávali, bude to pre vás príjemné a užitočné. Väčšia dávka diplomacie zrejme bude potrebná okolo 9., 18. a 27. dňa každého mesiaca. Prijmite praktický prístup k akýmkoľvek problémom, s ktorými sa môžete stretnúť, najmä ak ste v úlohe ich sprostredkovateľa.


Pre kompletnejší vhľad si pozrite aj význam OSOBNEJ VIBRÁCIE ROKA 4.


OSOBNÁ VIBRÁCIA ROKA ČÍSLA 33 V ROKU 2023

Ak je číslo vášho osobného roku 33, budete mať priam svetelný rok. Rok 2023 pre vás prináša množstvo príležitostí i výziev. Váš citový život bude pokračovať vo svojej harmocikej kontinuite, môžete mať pociť, že si svojim partnerom dokonale rozumiete. Ak keď stále platí, že si budete potrebovať uchovať svoj nadhľad a rovnováhu v časoch zvýšeného napätia.


Pre kompletnejší vhľad si pozrite aj význam OSOBNEJ VIBRÁCIE ROKA 6.


Požehnaný NOVÝ ROK 2023 plný Lásky a Radosti zo života vám všetkým prajem😇!!!


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Prechádzate aktuálne náročným transformačným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, KTO V SKUTOČNOSTI STE, PREČO STE SEM PRIŠLI, ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k POSLANIU SVOJEJ DUŠE a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE, môže to byť váš darček, ktorým potešíte svoju dušu, aby ste maximalizovali svoj vstup do vibrácii NOVÉHO ROKA 2023 tou "správnou nohou >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page