top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

NOV MESIACA & ZATMENIE SLNKA V BÝKOVI /30.4.2022/: ČAS PREBÚDZANIA & EXTRAORDINÁRNYCH PRÍLEŽITOSTÍ

Updated: Apr 24, 2022

30. apríla 2022 Mesiac prekryje naše centrálne Slnko, čo nám prinesie prvé Zatmenie Slnka v tomto roku. Zatmenie Slnka vždy pripadá na Nov Mesiaca, a hoci toto je len čiastočné Zatmenie Slnka, stále je mimoriadne silné a nesie váhu stovky Novov! Novy Mesiacov vždy predstavujú nové začiatky, takže toto Zatmenie nám otvára nové dvere a vytvorí úplne nové cesty a spojenia na kozmickom nebi. Kľúčovým slovom tohto aprílového Zatmenia Slnka je PRÍLEŽITOSŤ, takže ak po niečom veľmi dlho túžite, toto je vaša vesmírna pozvánka, aby ste sa spojili s túžbou svojho srdca a pozorovali, čo vám Vesmír zošle. Zatiaľ čo novolunia sú zvyčajne silnými chvíľami v mesiaci na manifestačnú prácu, pri Zatmení Slnka je v skutočnosti lepšie ísť s prúdom a dôverovať tomu, čo nám Vesmír prinesie.

NOV MESIACA & ZATMENIE SLNKA V BÝKOVI

NOV MESIACA V BÝKOVI

Astrologický Nov Mesiaca je tradične novým začiatkom a šancou na zrodenie nových iniciatív. A keďže aprílový Nov Mesiaca 30. apríla 2022 pripadne do znamenia Býka, najplodnejšieho a najkreatívnejšieho zo znamení zverokruhu, platí to dvojnásobne.


Hlavnou témou Novu v Býkovi je manifestácia, takže toto je ideálny čas na to, aby ste zamerali vo svojej mysli na čokoľvek, čo ste túžili vytvoriť. Ale ako už bolo spomenuté vyššie, keďže tento Nov je zároveň aj Zatmením Slnka, sústredíme sa skôr na prácu projekcie našich túžov a prepájanie srdca s mysľou s dôverou v manifestačné sily Vesmíru, ako na vyvíjanie aktivít smerom k naplneniu našich cieľov.


Lunárne energie spojené s Novom Mesiaca v Býkovi sú zmyselné, zemité a nápadité, ale aj rozumné a uzemnené. Žiadne úlety fantázie – to, čo teraz vytvoríme, je založené a zakorenené v realite, a preto má oveľa väčšiu šancu na konečný úspech.


Ako znamenie zverokruhu sa Býk tradične spája s opatrnosťou, vytrvalosťou, emocionálnou istotou a budovaním niečoho, či už je to bohatstvo, kariéra, rodina alebo jednoducho miesto v živote. Všetky tieto vlastnosti je možné vidieť počas Býkovho Novu, keď je dominantná túžba tvoriť.


Energia Býka môže byť niekedy trochu prehnane opatrná alebo trochu nehybná, no Nov Mesiaca v Býkovi je na to dokonalou protilátkou, ktorá umožňuje voľnú priechod tejto tvorivej energie bez akýchkoľvek emocionálnych priľnutí, ktoré by ju mohli za iných okolností brzdiť.


Toto je čas zariskovať – samozrejme, starostlivo vypočítane – a zistiť, čo vám život môže ponúknuť.


Býk je však v astrológii fixné zemské znamenie, takže je dôležité si uvedomiť, že na to máte viac ako jednu šancu. Ak to, čo vyskúšate tento Nov Mesiaca, nefunguje, budete mať ďalšiu šancu neskôr. Nevzdávajte sa. Vytrvajte. Energii Býka nevadí, ako niečo dlho trvá; bude vytrvalo pokračovať, kým nedosiahne požadovaný výsledok.


Novolunie v Býkovi poskytuje energiu, ktorú každé znamenie zverokruhu pociťuje trochu inak. No spoločnou témou pre všetky znamenia je, že je to čas zrodenia niečoho krásneho.



ZATMENIE SLNKA V NOVE MESIACA V BÝKOVI

Zatmenia aktivujú našu zmluvu duše a majú tendenciu prinášať osudové udalosti, ktoré nám pomáhajú dostať sa do ďalšej kapitoly našej duchovnej evolúcie.


Zatmenia nás môžu veľmi prekvapiť nečakanými udalosťami, ale stojí za to si uvedomiť, že nás vždy umiestnia tam, kde máme byť, aj keď sa nám to na prvý pohľad možno nebude páčiť. V skutočnosti môže Zatmenie urýchliť našu časovú os a priniesť veci, ktoré boli koniec-koncov nevyhnutné. Počas Zatmenia sa veci môžu diať veľmi rýchlo.


To platí obzvlášť pre zatmenie Slnka v Nove mesiaca v znamení Býka, pretože planéta Urán je v tomto období tiež veľmi aktívna. Urán je známy tým, že prináša prekvapenia a udalosti, ktoré sa zdajú byť akoby z ničoho nič. Jeho energia so sebou prináša prísľub nejakého radikálneho posunu z jedného stavu do druhého.


Urán môže pôsobiť šokujúco už len tým, ako funguje, ale v konečnom dôsledku je jeho cieľom priniesť do našich životov viac slobody. Chce nás oslobodiť od všetkého, čo nás brzdí, aby sme mohli vstúpiť na pravdivejšie a autentickejšie miesto života.


V rámci tohto aprílového Zatmenia Slnka premýšľajte o tom, ako môžete prijať časť tejto energie. Aké kroky potrebujete urobiť, aby ste sa vo svojom živote viac oslobodili? Ako môžete prepracovať svoj život tak, aby bol pravdivejším odrazom vášho autentického Ja?


Urán je tiež planétou prebúdzania, takže ak sa pod týmto Zatmením Slnka objavia nejaké prekvapenia, považujte to za akýsi budíček, aby ste prehodnotili svoju cestu a svoje činy.


Okamžiky prebudenia môžu byť častokrát aj bolestivé, ale ak si dovolíme radšej rozkvitnúť ako ustúpiť späť, môže to viesť k nádherným posunom v našom živote.

Jupiter a Venuša budú aj počas tohto aprílového Zatmenia v dokonalom zosúladení a ponúknu nám sladké, vyživujúce a bohaté vibrácie. Venuša je prirodzeným vládcom Býka, takže jej energia je v tomto období mimoriadne silná a dodá tomuto Zatmeniu oveľa jemnejší výraz.


Keďže Jupiter a Venuša sú v tomto čase v harmonickej konjunkcii, zdá sa, že bez ohľadu na to, čo Zatmenie prinesie, bude pre nás jednoduchšie pripojiť sa k prúdu Vesmíru, čo nám môže výrazne uľahčiť akékoľvek nečakané zmeny, ktoré sa v tomto období objavia.


Pozn: Tento deň je zároveň významným dňom v histórii našich predkov, keďže v tento deň /z noci 30.4. na 1.5./ začína jeden z najobľúbenejších posvätných sviatkov starobylého Kola roka, Beltane >> 🔥BELTANE ~ FESTIVAL OSLAVY POSVÄTNEJ LÁSKY, PREBÚDZANIA VNÚTORNÉHO OHŇA & PLODNOSTI (+ Rituály)🔥


Keďže toto Zatmenie je aj o veľkej príležitosti, táto planetárna kombinácia môže do našej reality priniesť aj vaše dlhotrvajúce priania. Ak existuje niečo, na čom ste dlho pracovali, toto Zatmenie môže priniesť odmenu za vašu tvrdú prácu.



Venuša a Jupiter sú jednou z najsladších kombinácií kozmickej energie a na to, aby sme to cítili, stačí, keď ju do seba hlboko vdýchneme a uedomíme si, že sme hodní ju prijať. Venuša a Jupiter sú tiež planétami hojnosti, takže udržať svoju myseľ zameranú na myšlienky hojnosti a zosúladenú s myšlienkami vďačnosti bude mimoriadne prospešné, a umožní vám zosúladiť sa s tokom energií, ktoré táto kozmická energia prináša.


Aj keď Zatmenia Slnka v skutočnosti nevyžadujú, aby sme si stanovovali ciele alebo žiadali čokoľvek od Vesmíru, je to vhodný čas na to, aby sme priniesli naše Vedomie do našich sŕdc a ubezpečili, že sú otvorené prijímaniu.


Cítite sa hodní prijímania nekonečnej hojnosti a lásky vo vašom živote?


Býk je znamenie spojené so sebahodnotou, preto upriamte pozornosť na to, kde aktuálne v otázke sebahodnoty stojíte, a na akékoľvek známe alebo skryté pocity "nedostatočnosti". Viac sebalásky je často najväčším protijedom na situácie, keď sa objavia pocity podceňovania samého seba a toho, že nie ste dosť dobrí.


Vaše afirmácie pre Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca v Býkovi: „Nachádzam úžasnú príležitosť vo všetkom, čo mi príde do cesty. Som hoden/-ná prijať hojnosť, lásku a všetko, čo je v súlade s mojím najvyšším osudom.“


Váš rituál pre Zatmenia Slnka v znamení Býka príde už čoskoro... zostaňte naladení!


Chcete sa dozvedieť viac o tom, čo so sebou prináša sezóna Báka, aké výzvy i požehnania, a ako to ovplyvní vaše znamenie zverokruhu? Čítajte v príspevku SEZÓNA BÝKA /20.4.-21.5.2022: EXCELETNE UPOKOJUJÚCA ENERGIA PRE ÚSPECH + HOROSKOP PRE KAŽDÉ ZNAMENIE


S Láskou,




P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora! Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


bottom of page