top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
Názov príspevku
© Copyright

NOV MESIACA V LEVOVI /28. JÚLA 2022, 19:54/: ČAS HOJNOSTI, OPTIMIZMU & SPOJENIA SA SO SRDCOM

Júlový Nov Mesiaca, ktorý nastáva 28. júla 2022 v radostnom znamení Leva, je zrejme jedným z najkrajších Novoluní, aké sme za posledné obdobie zažili. Nesie v sebe vibráciu hojnosti, radosti a kreativity. Je to výborný Nov Mesiaca na pozastavenie sa a "kontrolu" plynutia nášho života a či sme tam, kde chceme byť. Nov Mesiaca v Levovi je našou každoročnou príležitosťou spojiť sa so svojím srdcom, spojiť sa s touto mocnou silou pravdy v každom z nás. V stávke je veľa – môžeme sa pokúsiť použiť túto silu, aby sme zaplnili prázdnotu sebalásky, čím by sme znehodnotili našu pravú podstatu, ALEBO môžeme byť jednoducho sami sebou a žiť priamo z posvätného miesta v srdci. Dobrou správou je, že tento júlový Nov Mesiaca v Levovi je v pozitívnom trigóne s Jupiterom, čo prináša do nášho života väčší optimizmus a jasnosť. Toto je nádherne aspektovaný Nov Mesiaca – skutočná šanca spojiť sa s naším srdcom a s naším poslaním na Ceste duše...

NOV MESIACA V LEVOVI JÚL 2022

Novolunia sú všeobecne našou zlatou príležitosťou začať odznova. Ak ste doteraz nežili cieľavedome, môže sa to zmeniť. Nemusíte predsa donekonečna pokračovať tou istou starou cestou. Môžete sa jednoducho rozhodnúť stlačiť tlačidlo "reset" a začať žiť svoj každodený život z posvätného miesta svojho srdca.


Novolunie v súlade s Jupiterom nám k tomu vlieva vyživujúcu dávku optimizmus a nádeje, že dokážeme žiť zmysluplný život.


Samozrejme, nebude to úplne hladká plavba po mori zábavy a radostných zážitkov ...


Máme tu fixnú T-kvadratúru Merkúra v Levovi, Saturnu vo Vodnárovi a Marsom, Severným uzlom a Uránom v Býkovi. Z čoho vyplýva, že počas júlového Novolunia pocítime obrovský tlak na zmenu – ale súbežne s ním aj obrovský odpor voči zmenám.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page