top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

✨NOV MESIACA 🌚 V BÝKOVI (11.5.2021) ~ UZEMNENIE, MANIFESTÁCIA & ZMYSELNOSŤ✨

Updated: May 8, 2021

Nov Mesiaca v zemskom znamení Býka (11.05.2021 21:01 SEČ) nám otvára dvere do sezóny zatmenia. Sezóna zatmenia je časom zmien a transformácií. Je to čas, keď Vesmír predstavuje príležitosť urobiť kvantový skok na vyššiu cestu pre vývoj našej Duše. Aj keď tento Nov Mesiaca v Býkovi sám o sebe nie je zatmením, naštartuje nový lunárny cyklus, ktorý nás 26. mája privedie k ultra-silnému zatmeniu Mesiaca v plnej energii. Nov Mesiaca je časom nových začiatkov a predstavuje nový cyklus energie na našej plavbe životom. Zatiaľ čo niektoré Novy Mesiacov sú vysoko aktívne a nabádajú nás k tomu, aby sme sa rozbehli do nových projektov za pomoci ich dynamickej sviežej novej energie, iné sú pasívnejšie a vyžadujú, aby sme skôr ustúpili a premýšľali o tom, kde sa práve nachádzame.


Tento Nov Mesiaca v Býkovi je pravdepodobne ten, ktorý nás vyzýva k ústupu. Akákoľvek nová energia, ktorú prinesie, je energia, ktorú by sme mali použiť na obnovu a dobitie batérií. Toto je čas na starostlivosť o samého seba, čas na ústup, oddych a premýšľanie, a na umožnenie prirodzeného prúdenia energií tam, kde je to potrebné a prirodzené, skôr ako sa pokúšať riadiť ich a ovládať.


Pretože Býk je zemské znamenie, energie tohto Nového Mesiaca v máji 2021 slúžia aj na to, aby nás uzemnili a zakorenili do nášho tela.


Možno začneme pociťovať meniaci sa príliv energie Zatmenia, ktorá sa valí, ale s nohami pevne zasadenými v pôde sa môžeme cítiť stabilne a pripravení na všetko, čo si nás nájde.


Čierny Mesiac Lilith je v čase tohto Novu Mesiaca veľmi aktívny. Lilith reprezentuje "surová", ženská energia, ktorá nám pripomína, aby sme stáli v našej moci a rozpoznali plný potenciál nášho Bytia.


Môže nám tiež pripomenúť, aby sme sa postavili za seba, hovorili hlasom svojho pravého, autentického Ja a vydržali situácie, ktoré sú nepríjemné, ale ktoré je tiež potrebné prekonať.


Čierny Mesiac Lilith tiež predstavuje prázdnotu a temnotu, do ktorej padáme predtým, ako dôjde k zmene alebo transformácii. Aj keď táto temná prázdnota môže byť strašidelná, táto energia v nás nám pomáha posilňovať dôveru, ktorú potrebujeme, aby sme mohli stáť v našej moci a pamätať na to, že svetlo sa vždy vráti.


Niekedy je potrebné prebrodiť sa tmavou prázdnotou, aby mohli naštartovať a prúdiť energie premeny. Predstavte si to ako tmavý kokón. Húsenica musí najprv ustúpiť do tmy, aby podstúpila svoje predurčené znovuzrodenie na motýľa.


Ak cítite volanie, dovoľte si ustúpiť do tichej, hlbokej tmy. Aj keď častokrát vnímame temnotu ako niečo, čoho sa treba obávať, v skutočnosti v sebe uchováva tvorivú a pokojnú kvalitu, ktorú môžeme použiť na obnovenie, dobitie a získanie hlbších poznatkov o našej ceste vpred na špirále Života.


Tma nám umožňuje ustúpiť od rušivých vplyvov vonkajšieho sveta a ísť dovnútra, aby sme mohli počuť tichý hlas našej intuície. Práve v tme môžeme snívať, vytvárať, predstavovať si a hľadať múdrosť svojho vyššieho Ja.


Venuša, ako vládnuca planéta znamenia Býka, je tiež planétou, ktorú bude možné sledovať v čase tohto Novu Mesiaca. Aj keď je vo svojom prejave jemnejšia, Venuša, podobne ako Lilith, nesie ženskú energiu.


Ženská energia ide nad rámec pohlavia a jej podstatou je skôr spájanie sa s Vesmírnym prúdom, a zároveň námpripomína, ako si osvojiť tvorivé a intuitívne stránky nášho Bytia.


Ak sú mužskou energiou rovné čiary, ženská energia sú krivky, vlnovky. Predstavte si tieto krivkové reťazce energie, ktoré plávajú Kozmom, miešajú sa s našimi vlastnými vesmírnymi Bytosťami a pomáhajú nám napredovať a posúvať nás novými smermi.


Aj keď to môže znieť pasívne, ide skôr o to, aby ste sa riadili svojím vnútorným kompasom, ako o to, aby vás niekto chytil do pasce ega alebo do názorov ostatných.


Májový Nov Mesiaca v Býkovi je celkovo príležitosťou na uzemnenie našej energie, načerpanie nových síl a na privítanie tvorivých energií zmien.


Je to naša príležitosť ísť dovnútra a počúvať tichý hlas nášho srdca. Je to naša príležitosť dôverovať múdrosti a intuícii vlastného tela. Je tiež časom privítať tvorivé vlny prúdov energie, ktoré nám umožňujú vyvinúť sa a prijať každú zmenu s milosťou a ľahkosťou.


Privítajte tieto energie akýmkoľvek spôsobom, ktorý vám bude najlepšie vyhovovať. Vedzte, že máte všetku podporu zhora k tomu, aby ste sa dokázali v týchto búrlivejších časoch zien a transformácii uzemniť a naučili pohybovať s prúdom.


Rituál pre Nov Mesiaca v Býkovi bude čoskoro k dispozícii.


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené.

Članok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥


❣️NOVINKA NA ESHOPE❣️AROMATERAPEUTICKÉ ROLL-ON ZMESI OLEJOV DO VRECKA‼️ VOJSŤ DO ESHOPU >>




Vydymovanie je obrad zahŕňajúci pálenie posvätných bylín alebo živíc. Obrad je určený na duchovné očistenie alebo požehnanie. Na vydymovanie sa môžu používať rôzne odrody šalvie, posvätného dreva Palo Santa a cédrového dreva až po široké použitie bylín, ako je levanduľa, rozmarín a mnoho ďalších. Pomocou vydymovania môžete energeticky pripraviť priestor, aby ste doň pozvali novú, pozitívnu energiu.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page