top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

MARS V RYBÁCH /15.4.-25.5.2022/: PREBUDENIE SPIRITUÁLNEHO BOJOVNÍKA /+ HOROSKOP PRE KAŽDÉ ZNAMENIE/

Mars je v astrológii známy ako planéta bojovníkov, ktorá predstavuje dynamiku, hnev, agresivitu, ale aj statočnosť, odvahu a silu zacielenia. Táto úžasná planéta, ktorá reprezentuje našu posvätnú mužskú energiu v každom z nás, nevynáša na povrch len naše bojovné črty, ale umocňuje tiež naše vášne, naše odhodlanie a naše absolútne laserové zameranie na cieľ. Znamenie zverokruhu, ktorým Mars v danom čase prechádza, nám dáva výbornú predstavu o tom, aké veci budeme počas tohto prechodu sledovať a ako by sme mohli reagovať na prekážky, ktoré sa nám postavia do cesty. Keď sa táto ohnivá planéta vášne a energie ponorí do spirituálnych vôd znamenia Rýb, začneme cítiť, že aj naša kreativita začína prúdiť. Keď je Mars v Rybách, čas sa zdá byť trochu pokrivený, takže bude dôležité, aby ste si vedome udržiavali svoj harmonogram. Tento tranzit však zároveň vnesie do našich dní kúsok mágie, ktorú možno v aktuálnom období tak trocha postrádame, a našim víziám dodá potrebnú energiu k ich naplneniu. Očakávajte príval krásnych inšpirácií a chute nasledovať svoje sny všade navôkol.⁠..

MARS V RYBÁCH www.jove.sk

Photo Collage by Emilia Nora Elina


Vstupom Marsu do vodného znamenia Rýb, od 15. apríla 2022 do 25. mája 2022, táto horúca, dynamická energia sa stretáva so samotnými vodnými hlbinami Ducha. V láske môžeme preto očakávať všetku tú paru, ktorá sa vytvorí, keď sa stretne oheň a voda – a táto divoká vášeň môže byť vskutku dobrá vec pre naše vzťahy. Na druhej strane, táto mocná energia môže tiež veľmi rýchlo prejsť do záchvatov hnevu, odporu a kypiaceho hnevu, takže pre milencov je to niečo ako tranzit zmiešaného požehnania.


Pokiaľ ide o to, kam Mars nasmeruje svoju energiu a ambície počas tohto prechodu, môžeme vidieť, že ciele Rýb sú úzko spojené s duchovným rastom. Keď je Mars v Rybách, zameriavame sa na to, aby sme duchovne napredovali, pokúšame sa napraviť krivdy a snažíme sa urobiť svet súcitnejším miestom. Samotný akt prílišného úsilia so všetkými týmito vecami však môže byť aj pomerne dosť kontraproduktívny, takže Mars v Rybách je tranzit, kde sa nedosiahne taký pokrok, ako by sme možno očakávali.


Láskavá, jemná a súcitná energia Rýb zjemňuje väčšinu tvrdých hrán Marsu, takže všeobecná atmosféra počas tohto prechodu je menej agresívna a pokojnejšia. Keďže však energia Rýb môže byť aj hmlistá a trocha zmätená, ambície Marsu tu môžu veľmi rýchlo smerovať k dotyčnici a tvrdohlavo sa usilovať o úplne nesprávnu vec z nesprávnych dôvodov.



Strachy a obavy, ktoré môžu byť spojené s Rybami ako slnečným znamením, sa prejavujú na Marse, a preto môže byť tento prechod tiež dosť stresujúci a náročný na duševné zdravie. V najlepšom prípade však tranzit Mars v Rybách dáva najavo nádherné osobnostné črty, ktoré Ryby zdôrazňujú, a môže pomôcť dostať súcit, obetavosť a skutočnú spiritualitu na popredné miesta vo svete.


Ako ovplyvňuje prechod Marsu v Rybách jednotlivé znamenie zverokruhu?


Aké lekcie a požehnania Vám prinesie prechod Marsu v Rybách, bude závisieť od toho, kde sa Mars nachádza vo vašej astrologickej tabuľke / osobnom horoskope a aké aktuálne prechody planét aktuálne zažívate. Celkovo však každé znamenie zverokruhu vycíti určitý druh duchovného hľadania v období, keď Mars prechádza cez Ryby.


Baran (20. marec – 19. apríl) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Tranzit Mars v Rybách rozžiari vašu duchovnú zónu ako kométa, drahí Barani. Počas tohto obdobia môžete urobiť obrovské pokroky vo svojom duchovnom raste. Dajte si však pozor na prílišné tlačenie a prílišnú netrpezlivosť. Nasmerujte svoju vládnucu planétu opatrne a dovoľte, aby sa zážitky rozvinuli vo svoj vlastný vhodný čas.


Býk (20. apríl – 20. máj) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Keď Mars prechádza cez Ryby, vaše priateľstvá sú zafarbené pocitom duchovnej naliehavosti. Pravdepodobne sa budete chcieť spojiť s podobne zmýšľajúcimi dušami alebo sa možno pripojiť ku komunitnej skupine zameranej na dosiahnutie skutočnej zmeny vo svete. V tomto kontexte môžete ukázať skvelé vedenie, ale potrebujete mať trpezlivosť s ostatnými, ktorí by preferovali pomalšie tempo.


Blíženci ( 21. máj – 20. jún) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Počas tranzitu Marsu v Rybách sa do popredia dostávajú vaše pracovné ambície. Túto energiu môžete použiť na zmäkčenie niektorých chytľavejších častí vašej povahy – zistite, či dokážete dosiahnuť úspech skôr láskavosťou než súťaživosťou. Je to veľmi dobrý čas mentorovať iných ľudí alebo dokonca osloviť mentora sami.


Rak (21. jún – 21. júl) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Keď červená planéta prechádza cez Ryby, cítite potrebu cestovať a vidieť nové horizonty. Duchovne porastiete, čím viac rôznych miest a rôznorodosti ľudí môžete zažiť, ale nestrácajte zo zreteľa svoj konečný cieľ, ktorým je jednoducho rásť v múdrosti. Môžete to urobiť prostredníctvom meditácie na vašom vlastnom dvore, ak je to potrebné.


Lev (22. júl – 22. august) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Tento prechod Marsu v Rybách zvýrazňuje jednu z najcitlivejších a najzraniteľnejších častí vášho horoskopu a aktivuje niektoré hlboko zakorenené psychologické potreby. Toto je veľmi dobrý čas na to, aby ste hľadali odpustenie a skutočne rozšírili tieto cnosti smerom k ostatným. Zbavte sa akejkoľvek nevraživosti a výčitiek, aby ste sa mohli pozitívne posunúť vpred.


Panna (23. august – 22. september) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Keď je Mars v Rybách, aktivuje sa vaša zóna lásky, a to môže byť skvelý čas na začatie nového vzťahu alebo na opätovné zapálenie vášne v existujúcom citovom spojení. Pozrite sa do svojej skupiny duší alebo do spoločnej regresie minulých životov, aby ste získali náznak toho, ako ste vy a vaša milovaná "polovička" prepojení za závojmi času.


Váhy (23. september – 22. október) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Tranzit Marsu v Rybách je vzpruhou pre vaše fyzické a duševné zdravie, Váhy, a mali by ste spozorovať, že v tomto obodbí je vaša vitalita a energia navýšená, rovnako ako vaše libido. Dávajte si však pozor na nutkanie oddávať sa negatívnemu úniku, ako je pitie alebo drogy. Vaše hranice sú práve teraz nízke a je pre vás náročnejšie rozoznať, čo je "príliš veľa".


Škorpión (23. október – 21. november) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Keď Mars prechádza cez Ryby, uvoľní vo vás tvorivý prúd, ktorý sa celkom nepodobá vašim ostatným tvorivým fantáziám, Škorpióni. Je tu však hlboká temná hrana a možno aj morbídna fascinácia, ktorú však môžete nasmerovať do neuveriteľne inšpiratívneho písania alebo umeleckého diela. Nerobte žiadnu autocenzúru. Nechajte svoju fantáziu voľne plynúť.


Strelec (22. november – 20. december) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Počas tranzitu Marsu v Rybách ožíva vaša rodinná zóna. Očakávajte veľmi rušný čas doma, možno s väčším množstvom hádok a rodinných nezhôd súčasne. V konečnom dôsledku tu však existuje hlbšia psychologická súvislosť v zmysle odpustenia rodinnej hádky alebo opustenia minulosti, ktorú vám spôsobila milovaná osoba.


Kozorožec (21. december – 19. január) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Tranzit Marsu v Rybách zvyšuje vaše komunikačné schopnosti, Kozorožci, a možno zistíte, že práve teraz ovládate slová veľmi poeticky. Použite tieto imaginatívne schopnosti na to, aby ste presadili svoj názor; je to veľmi dobrý čas na prácu v marketingu alebo PR. Dajte si však pozor, aby ste na sociálnych sieťach neboli príliš impulzívni. Keď sa raz niečo povie, nie je to jednoduché vziať späť.


Vodnár (20. január – 17. február) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Keď Mars prechádza cez Ryby, aktivuje to vašu zónu zdrojov a peňazí, Vodnári, a možno sa ocitnete posadnutí tým, ako si zlepšiť príjem alebo znížiť výdavky. To je, samozrejme, finančne zdravé, ale v snahe stať sa materiálne lepšími, nezanedbávajte svoje duchovné bohatstvo. Naozaj to nie je o tom, koľko máte peňazí.


Ryby (18. február – 19. marec) počas tranzitu Marsu cez znamenie Rýb

Prechod Marsu cez vaše vlastné znamenie je obrovským vzostupom úrovne vašej sebadôvery a mali by ste sa ocitnúť v tom, že teraz dokážete lepšie vyjadriť svoje posolstvo. Postavte sa vzpriamene a hrdo prejavte, kto ste, nehanbite sa nosiť srdce na dlani. Toto je vaša šanca viesť kampaň za to, v čo veríte – ukážte nám cestu vpred.


Mesiac APRÍL 2022 je plný ďalších významných astrologických tranzitov, ktoré určite nechcete premeškať ↠ nájdete v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2022: ČAS PLANETÁRNEHO POSUNU VEDOMIA & MANIFESTÁCIE.


Prechádzate náročným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, v akých VIBRAČNÝCH ENERGIÁCH SA AKTUÁLNE NACHÁDZATE, a ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k poslaniu svojej Duše a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


S Láskou,





UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie a verejné šírenie celého obsahu článku, resp. jeho jednotlivých častí bez predošlého súhlasu autora nie je dovolené. Článok je možné zdielať len v celom rozsahu spolu s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!



Komentar

Dinilai 0 dari 5 bintang.
Belum ada penilaian

Tambahkan penilaian
bottom of page