top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
LAMMAS / LUGHNASADH (1. AUGUST): 1. SVIATOK HOJNOSTI & SPIRITUÁLNY VÝZNAM / + RECEPT NA MAGICKÝ OLEJ/
© Copyright

MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V BARANOVI /1.4.2022/

Updated: Mar 29, 2022

Aprílový Nov Mesiaca v znamení Barana prichádza práve v čas, keď opúšťame mesiac marec a smerujeme do apríla. Ak chcete efektívne pracovať s mágiou tohto Novu Mesiaca, bez ohľadu na to, kde vo svete žijete, noc z 31. marca na 1. apríla prinesie vrchol týchto magických energií. Ako prvé znamenie zverokruhu je energia Barana predovšetkým o nových začiatkoch. Keďže tento Nov prináša so sebou aj začiatok nového lunárneho cyklu, táto kombinácia energií robí z aprílového Novu Mesiaca v znamení Barana jednu z najlepších príležitostí v roku na premýšľanie o tom, aké nové začiatky alebo novú kapitolu by sme chceli začať vo svojom živote. Pod energiami Novu Mesiaca v Baranovi premýšľajte o tom, čo chcete začať, aké semená chcete zasadiť a stanovte si svoje zámery na nasledujúce mesiace. Kedykoľvek nám kozmická obloha ponúka príležitosť začať novú kapitolu, vysoko kreatívne a tvorivé energie Vesmíru sa rozbehnú naplno, čo nám umožní využiť ich na manifestáciu a uvedenie našich snov i túžob do života...


Premýšľajte o tom, čo chcete vo svojom živote manifestovať, majte túto víziu vo svojej mysli čistú a potom pošlite tieto vibrácie von, do Vesmíru, pod temnou nocou tohto Novu Mesiaca.


Pamätajte na svoju silu a úlohu v tomto Vesmíre ako spolutvorcu. Vedzte, že vy ste tou skutočnou mágiou života, a že si zaslúžite dať svoje sny do éteru, aby sa mohli začať zhmotňovať vo vašom každodennom živote.


Majte tiež na pamäti, že energia Barana je rovnako o akcii, takže aj keď snívanie je mocným nástrojom manifestácie spolu s vyslaním našich prianí Vesmíru, uistite sa, že nasledujúce dni a týždne pre to podniknete aj potrebné kroky.


Spolu s krásnymi tvorivými energiami manifestácie, ktoré tento Nov Mesiaca poskytuje, je tu ďalšia energia, ktorá sa v tomto čase vlní kozmickým nebom vďaka asteroidu Cheirón.


Cheirón je známy ako ranený liečiteľ aj dúhový most. Ako ranený liečiteľ je Cheirón schopný prijať svoje rany a zápasy, a použiť ich ako mocné brány liečenia a múdrosti. Sú to práve Cheirónove rany, ktoré mu umožňujú pracovať s mágiou, liečiť ostatných a byť zdrojom psychických vedomostí. Ako dúhový most nám Cheirón taktiež pomáha posunúť sa do vyššieho stavu Vedomia...


Tento rituál je navrhnutý tak, aby vám pomohol čo najlepšie využiť tieto energie, ale pokojne si ho upravte tak, aby vyhovoval vašim vlastným potrebám a aby ste si uctili všetko, čo ste vo svojom živote dosiahli, nech ste vo svojom živote na akomkoľvek mieste, v akomkoľvek štádiu života sa aktuálne nachádzate.


Úplnú kozmickú predpoveď pre Nov Mesiaca v Baranovi nájdete v predošlom prísepvku Blogu >> NOV MESIACA V BARANOVI /1.4.2022, 08:24/: KRÍZA UZDRAVENIA & ČAS NOVÝCH ZAČIATKOV. Odporúčam prečítať si to aspoň raz pred začatím tohto rituálu, aby ste lepšie porozumeli energiám, ktoré sa nám ponúkajú počas tohto aprílového Novu Mesiaca.


MANIFESTAČNÝ RITUÁL PRE NOV MESIACA V BARANOVI 2022


Budete potrebovať:


Postup:


1.) Ako chcete, aby sa vyzeral váš ideálny zvyšok roka 2022? Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad 3 slovami, ktoré si prajete, aby vás sprevádzali celým rokom. Napríklad – láska, liečenie a prosperita. Potom nájdite tri predmety z domu alebo vonku, ktoré reprezentujú tieto tri slová, napríklad lupienky ruží pre lásku, krištál na liečenie a zlatú sošku prasiatka alebo pyritu pre prosperitu Môžete použiť aj symboly rún, či sigily >> AKO SI VYROBIŤ SIGILY A VIAZANÉ RUNY PRE PRITIAHNITE KÚSKA MÁGIE DO ŽIVOTA. Uvoľnite uzdu svojej kreativite a nechajte sa viesť svojou intuíciou. Pamätajte, nič nie je dané ako dobré alebo zlé, sú to len naše pocity, ktoré v nás vyvolávajú, ktoré determinujú ich energiu.

2.) Keď budete mať svoje tri predmety, zapáľte si sviečku. Držte postupne každý jeden predmet v dlaniach /na úrovni srdca/ a povedzte nasledovné /alebo čokoľvek, čo cítite, že chcete povedať/:


"Toto (bez ohľadu na to, aký je to predmet) ma spája s energiou (váš zámer, napr. láska...)."


Potom umiestnite predmety do trojuholníkovej konfigurácie so sviečkou uprostred.



3.) Položte si pravú ruku na srdce a odrecitujte nasledovné /resp. si pokojne napíšte svoje vlastné slová/. Pamätajte tiež na to, že dôležitou súčasťou rituálov manifestácie sú práve vaše emócie, preto keď vyslovuje slová vašich túžov, preciťujte ich akoby sa už naplnili...


„Toto je rituál pre pritiahnutie... /vaše tri slová/ do môjho života pre zvyšok roka 2022: Všetky dni, týždne a mesiace, ktoré sú predo mnou, sú naplnené bohatými príležitosťami pre... (sem vložte svoje tri slová). Spájam sa s mojim vnútorným Božstvom a pomocou tejto mocnej sily ich manifestujem do svojho života, a keď sa objavia, s ľahkosťou ich rozoznám. Pripomínam si týmto svoju nekonečnú vnútornú silu a moc, aby som dokázal/-a uvidieť pozitívne Svetlo vo všetkých príležitostiach, ktoré sa mi naskytnú. Cítim, ako môj rok je plný (sem vložte svoje tri slová) a v súlade s vibráciami môjho srdca. Všetky kroky a rozhodnutia sú vedené silou a mágiou môjho posvätného srdca, aby som vždy cítil energiu (sem vložte slová) v každom okamihu. Všetko, po čom túžim, je už súčasťou mňa. Preto vysielam vďaku Vesmíru za tento extraordinárny život plný... /vaše tri slová/. Týmto zapečaťujem tento rituál vo viere, dôvere a pravde. A tak to je..."


4.) Zostaňte blízko pri sviečke a svojich predmetoch, urobte si pohodlie a urobte si dychové cvičenie alebo meditáciu, ktorá vás udrží vo vysokých vibráciách. Vizualizujte si pocity vďačnosti a lásky vychádzajúce z miesta vášho posvätného srdca /srdcová čakra v strede hrudníka/ a rozšírte túto nádhernú energiu v podobe žiarivého bieleho svetla, von z vášho tela, z miestnosti, v kotrej sedíte, von z mesta, v ktorom sa nachádzate, von z krajiny, štátu... až obsiahnete svojim svetlom celú zemeguľu a všetky kúty Vesmíru... zostaňte v tomto pocite tak dlho, ako potrebujete... potom sa vráťte svojou pozornosťou späť do svojho tela.


5.) Po dokončení si vezmite svoj denník a zapíšte doň vaše pocity, myšlienky, či odkazy. Prípadne nechajte svoju ruku voľne písť, či kresliť, ako sa rozhodne /hovorí sa tomu "automatické písanie/kreslenie"/... nezapájajte do tohto procesu vašu myseľ, nechajte svoju intuíciu, svoje spojenie s vyššími svetmi voľne prúdiť... alebo ak máte chuť natiahnuť sa alebo tancovať, urobte to. Počúvajte a nasledujte múdrosť vášho tela...


6.) Pred spaním sviečku zhasnite silným mávnutím ruky, ale nechajte všetko cez noc tam, kde je. Ráno si môžete vziať svoje predmety a položiť si ich na oltár alebo blízko postele na nasledujúcich 9 dní, aby vám pripomínali váš rituál manifestácie.


Požehnaný Nov Mesiaca všetkým, Milovaní!


Pozn.: Mesiac APRÍL 2022 je plný významných astrologických tranzitov, ktoré určite nechcete premeškať nájdete v príspevku ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2022: ČAS PLANETÁRNEHO POSUNU VEDOMIA & MANIFESTÁCIE.


Ste pravidelným návštevníkom a bavia Vás & inšpirujú moje príspevky na Blogu, ktoré pre vás pripravujem v oblasti astrológie, mystiky, mágie a vedomého života úplne ZDARMA, a chcete prispieť do kolobehu výmeny energie v rámci kolesa Dharmy? Podporte jednoducho moju tvorbu a pozvite ma symbolicky na kávu... Tento dobrovoľný príspevok je vo výške ceny kávy /prípadne aj koláčika/ v bežnej kaviarničke, no poteší moju dušu, a zároveň tým prispejete k spravodlivej výmene energie. A čaká vás aj veľmi milý & užitočný darček. Ďakujem🤗❣️☀️


S Láskou,




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie a verejné šírenie celého obsahu článku, resp. jeho jednotlivých častí bez predošlého súhlasu autora nie je dovolené. Článok je možné zdielať len v celom rozsahu spolu s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!



Aktuálna fáza mesiaca

bottom of page