top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE ROK 2023: ROK VEĽKÝCH KOZMICKÝCH POSUNOV & ZMIEN V ENERGETICKEJ MRIEŽKE

Updated: Jan 4, 2023

Rok 2023 prináša niekoľko veľkých kozmických posunov, ktoré vytvárajú významné zmeny v energetickej mriežke/sieti planéty. V rámci astrológie roku 2023 budeme mať v nebeskej ríši veľa zmien. Povedzme, že tento rok môžeme očakávať astrologickú "dopravnú zápchu".

Ako hore tak aj dole. Veľa zmien na nebeskom plátne znamená veľké množstvo prechodov a posunov aj tu dole na Zemi. Vďaka tomuto bude rok 2023 akýmsi mostom cez "nepokojnú vodu" s výrazným posunom ľudí, hraníc, hodnôt a myšlienok – svojho druhu exodus – ktorý potrvá, kým Saturn v roku 2026 neopustí znamenie Rýb. Toto sú osudové križovatky, Priatelia! Ale sú to vaše rozhodnutia, ktoré určujú, ako sa vám tieto križovatky vyvinú. Astrológia je manželstvom osudu a slobodnej vôle. Rovnako ako vaše gény boli vopred určené, tak sú aj umiestnenia a aspekty vytvorené planétou v momente, keď ste sa prvýkrát nadýchli. /Tejto časti sa veľmi podrobne venuje KARMICKÁ ASTROLÓGIA./ Ja osobne verím v dynamickú súhru osobného astrologického grafu (planét, s ktorými ste sa narodili) a slobodnej vôle (rozhodnutia, ktoré robíte v každý jeden moment). Predstavte si to ako herca/herečku, ktorá skúša dialóg divadelnej hry. Musí sa držať scenára, no jej výkon môže zásadným spôsobom vylepšiť príbeh v závislosti od jej vlastného výberu gest, mimiky, výšky hlasu a intonácie. Pamätajte, že slobodná vôľa je tu vždy na to, aby ste sa rozhodli, ako sa rozhodnete v rámci scenára konať. Po tomto dramatickom úvode zrejme budete chcieť vedieť viac o všetkých podrobnostiach súvisiacich s astrologickými tranzitmi a ich darmi, lekciami a výzvami, ktoré pre najbližší rok 2023 prinášajú. Tak poďme si to teraz rozobrať na drobné, aby ste mali k dispozícii návod, ako sa s nimi čo najefektívnejšie vysporiadať smerom k vášmu najvyššiemu osobnostnému a spirituálnemu rastu... Pripravení?

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE ROK 2023 www.jove.sk

Collage by Emilia Nora Elina /Original Art by Yana Saint Levie/


Predtým ako sa ponoríme hlbšie do astrológie roka 2023, uvediem vám niekoľko kľúčových kľúčových slov alebo tém pre rok 2023:

  • Dokončenie a uzavretie

  • Príprava začať niečo úplne nové alebo začať novú kapitolu života

  • Odvážne rozhodnutia

  • Uznie vlastnej sily a sebauvedomenia /obzvlášť vo vzťahoch

  • Nezávislosť - byť tým, kým skutočne chcete byť

  • Opätovné spojenie sa sami so sebou hľadaním a kladením otázok


Ak chcete do svojho roku 2023 vniesť trochu nadhľadu a kozmickej inšpirácie, vyskúšajte môj nový ASTROLOGICKÝ MESAČNÝ KALENDÁR 2023 (k dispozícii v dvoch jazykoch, SJ a AJ)! Každý mesiac obsahuje kozmicky inšpirované afirmácie, posvätnú geometriu a dátumy pre všetky Splny - Novy - Zatmenia /vrátane znamenia zverokruhu/, Retrogády, Slnovraty a Rovnodennosti, ako aj vstupy Slnka do nového znameni zverokruhu!

Ako darček do Nového roka 2023 vám, všetkým mojim milovaným čitateľom, prinášam môj dizajnovo ľúbivý 12-mesačný kalendár 2023 vo Vintage štýle /vo vysokom rozlíšení, vhodný pre kvalitnú tlač/, ktorý môžete použiť ako svoju "časovú mapu" či zápis poznámok dôležitých aktivít, udalostí a stretnutí. Jednoducho si ho stiahnite kliknutím na ikonku nižšie.


ČO NÁM PRINÁŠA ASTROLÓGIA ROKU 2023

Rok 2023 bude plný osudových udalostí, ktorý by sa zrejme dal symbolicky opísať ako štafetový beh, v ktorom si nebeské telesá budú navzájom podávať štafetu.


Retrogrády, retrogrády, retrogrády...

Moja zvyčajná rada je vyhýbať sa začínaniu dôležitých projektov počas retrográdnych období, hoci rok 2023 začína retrográdnym Merkúrom aj Marsom a poburujúco končí ďalším retrográdnym Merkúrom. Venuša, ktorá nechce zostať bokom, tiež v polovici roka začne retrográdovať v revúcom Levovi.


Citlivé obdobie bude medzi 23. augustom a 5. septembrom, kedy zažijeme retrográdnu bonanzu Merkúra, Venuše, Cheiróna, Jupitera, Neptúna, Pluta a Uránu. Mať súčasne retrográdnu Venušu (v oblasti umenia, financií, vzťahov) aj Merkúra (riadiaceho komunikáciu a obchod) je pomerne dosť náročné.


To neznamená, že rok 2023 bude „strateným rokom“ zahaleným retrográdnym mrakom. V skutočnosti by tieto retrogrády mohli byť našim skrytým požehnaním. Možno nám týmto naši nebeskí sprievodcovia pomáhajú zmierňovať monumentálne planetárne prechody.


Pluto, Pán transformácie, prejde do Vodnára po tom, čo bol v Kozorožcovi od roku 2008, keď vyvolal veľkú recesiu. Saturn, Veľký Učiteľ a Pán Karmy, opustí Vodnára a (raz za 30 rokov) sa ponorí do oceánov Rýb. Jupiter, Veľký dobrodinec, zmení svoj odev z rubínovo červenej vojenskej uniformy Barana na "haute couture" Býka. A Severný uzol, alebo Hlava draka, pokračuje v ukazovaní na to, čo musíme kolektívne zvládnuť, keď retrográdne prechádza z Býka do Barana v opačnom smere ako je tranzit Jupitera.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page