top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JÚL 2022 & HOROSKOP PRE JEDNOTLIVÉ ZNAMENIE ZVEROKRUHU + DARČEK

Updated: Jul 6, 2022

Do júla 2022 vstupujeme s ešte doznievajúcimi energiami ultracitlivého Račieho Novu Mesiaca z 29. júna 2022. Mesiac júl je vo všeobecnosti o tom, aby nás naše srdce priviedlo k novým výšinám. Aj keď sa môžeme zo začiatku cítiť ešte trochu emočne otrasení, s preklopom kalendára do mesiaca júl, veci sa rýchlo pohnú vpred, obzvlášť s energetickým nábojom vysokofrekvenčnej energie z Portálu Sírius. Portál Sírius, ktorý vrcholí 5. až 6. júla 2022, je časom, keď sa náš Duch dobíja, čo nám umožňuje znova precítiť ten pocit oslobodenia. Tento portál energie bude jedným z vrcholov mesiaca júl a môže nám tiež pomôcť získať potrebný upload informácií o našej Ceste vpred. Na citlivej nôte pokračujeme aj naďalej, keď Merkúr 5. júla 2022 vstúpi do Raka, aby nám pripomenul, že k životu by sme mali pristupovať skôr intuitívne ako intelektuálne. Akonáhle energický Mars v ten istý deň vtrhne do územia uzemneného Býka, naša hnacia sila a motivácia sa spomalia a zastabilizujú. Tento tranzit obráti našu pozornosť na rozvíjanie a progres toho, čo sme už zasadili, a nie na iniciovanie nových plánov. Čaká nás vzrušujúca jazda, Priatelia. Pripravení rozobrať si tie najdôležitejšie astrologické tranzity na drobné? Poďme na to... v závere nájdete aj horoskop pre vaše znamenie zverokruhu, takže čítajte až dokonca, aby ste vedeli, s akými výzvami prichádza mesiac júl 2022 do vášho života.... a samozrejme, nezabudnite si "vyzdvihnuť" aj svoj darček, ktorý som pre vás na tento mesiac pripravila:).

ATROLOGICKÝ VÝKLAD PRE JÚL 2022

Art by Emilia Nora Elina


Ambiciózny Spln Mesiaca v Kozorožcovi, ktorý vyjde na nočnú obluhu 13. júla 2022, nám v tomto mesiaci vytvorí výborné podmienky k tomu, aby sme konečne dosiahli ten cieľ alebo míľnik v živote, na ktorom sme celý rok pracovali.


S týmto Supersplnom Mesiaca sa však veci môžu začať javiť aj trochu ako ťažké alebo dokonca uviaznuté. Obzvášť v prípade, ak sme si nakladali toho viac na náš "tanier" alebo ak sa nám nahromadili nevyriešené problémy, v tomto období môžeme začať pociťovať ich plnú váhu. Našťastie nám tento júlový Spln Mesiaca v Kozorožcovi pomôže určiť hranice a prevziať zodpovednosť za to, ako chceme tráviť čas.


Pripravte sa aj na intímne zmeny vo svojom romantickom živote. Počnúc 18. júlom 2022, kedy nežná energia Venuše v Rakovi zvýši našu potrebu intimity a udržiavania spojení, ale dávajte si pozor na zvýšené pocity chamtivosti alebo žiarlivosti. Akonáhle Merkúr – planéta myslenia a komunikácie – vstúpi 19. júla do ohnivého znamenia Leva, budeme sa cítiť inšpirovaní nasledovať skôr svoje srdce ako hlavu. Čo vytvorí priestor k tomu, aby naša pýcha nezasahovala tentokrát do našej schopnosti robiť kompromisy. Retrográdny Cheirón so začiatkom 19. júla 2022 nás prinúti popremýšľať o neistote súvisiacej s našou identitou či vzhľadom, alej aj o tom, ako sa môžeme posilniť to, aby sme začali akceptovať a milovať tieto svoje nedokonalosti.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page