top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ MAREC 2024: MOCNÝ ČAS EXPANZIE, MANIFESTÁCIE & NOVÝCH ZAČIATKOV

Updated: Apr 3

Jar je už vo vzduchu, cítite to aj vy? Nachádzame sa síce ešte stále v silnom prúde rybej energie, ktorý posilňuje našu kreativitu, zvýrazňuje intuíciu a vynáša na povrch emócie a citlivé stránky každého z nás, no za rohom nás už čaká niekoľko významných zmien. Marec je z kozmického hľadiska energeticky veľmi nabitý mesiac, pretože prináša prvé Zatmenie v roku 2024 a astrologický nový rok. Je to tiež posledný mesiac v roku, ktorý bude úplne bez retrogradity, takže všetky znamenia zverokruhu môžu využiť túto energiu nových začiatkov s dynamickým a osviežujúcim pocitom vášne. Slnko v Rybách 1. marca vibruje s tradičným vládcom tohto znamenia Jupiterom, čo prináša iskru šťastia a sebadôvery pri štarte do tohto nového mesiaca. V prvej tretine mesiaca sa tiež vyskytne niekoľko planetárnych stretov, ktoré by mohli pôsobiť trochu chaoticky, ale energia sa zmení pod liečivým a emocionálnym Novom v Rybách 10. marca. Nastavte si svoje zámery a uveďte do pohybu svoje sny, pretože je to vaša posledná šanca na manifestáciu predtým, ako sa ponoríme do portálu obdobia Zatmení. Zhovorčivý Merkúr, romantická Venuša a vášnivý Mars tento mesiac zmenia znamenia, čím sa zmenia vibrácie spoločenského života, vzťahov a hladiny energie. Keď už hovoríme o zmenách, 20. marec ich prináša v hojnom počte - keďže tento dátum predstavuje začiatok Sezóny Barana, jarnú rovnodennosť a astrologický nový rok v jednom. Ešte viac zvratov nás čaká po Zatmení Mesiaca v Splne 25. marca. Ak chceme prijať to nové, krásne a rozkvitnuté, potrebujeme sa najprv zbaviť "starej kože". Ako vidíte, v éteri je veľa prechodovej energie, takže nezmeškajte príležitosť pozrieť sa na tie najhlavnejšie udalosti mesiaca. V tomto príspevku vás čaká kompletná astrologická predpoveď marec 2024...


ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ MAREC 2024: MOCNÝ ČAS EXPANZIE, MANIFESTÁCIE & NOVÝCH ZAČIATKOV

Art by Tailored Art


Marec je v astrológii vždy fascinujúcim obdobím, pretože predstavuje prechod z obdobia Rýb do obdobia Barana. Tento posun, spojený s jarnou rovnodennosťou, predznamenáva začiatok nového astrologického roka. Rozlúčime sa s kontemplatívnymi vibráciami Rýb a privítame energického, hravého ducha Barana, keď sa vnútorné planéty dajú do pohybu.


Navyše, lunárne udalosti odohrávajúce sa v tomto mesiaci môžu rozohrať peknú drámu. Nov Mesiaca v Rybách 10. marca vytvorí podmienky pre hlboké uzdravenie a zvýšené uvedomenie. Novolunie je vo všeobecnosti o nových začiatkoch a pozývaní nových energií do nášho života. Keď sú v centre pozornosti Ryby, je to ideálna príležitosť ponoriť sa do darov duchovna a tvorivosti. Táto magická fáza nás povzbudzuje, aby sme sa odovzdali darom vesmíru, dokonca aj tým, ktoré by naše ego mohlo prehliadnuť. Prečo sa teda neponoriť do umeleckej galérie alebo sa nepozrieť na najnovšie medzinárodné módne trendy? Nechajte sa unášať krásou okamihu!


Koncom mesiaca sa pripravte na silné Zatmenie Mesiaca vo Váhach, ktoré nastane 25. marca. Zatmenia Mesiaca dokážu osvetliť oblasti nášho života, ktoré sme zanedbávali, ale potrebujeme sa nimi zaoberať. Tentoraz očakávajte, že do popredia sa dostanú vzťahy, ktoré budú mať veľa príležitostí na uvoľnenie a transformáciu. Hoci je dôležité pristupovať ku konfrontáciám opatrne, nevyhýbajte sa ani im. Stanovenie hraníc bude v tomto období intenzívnej energie kľúčové.


S týmto kontextom sa poďme teraz pozrieť bližšie na to, na čo sa pripraviť v tomto dynamickom jarnom mesiaci...



Astrologická predpoveď marec 2024

Marec 3 - Venuša v kvadratúre s Uránom

Nie je nič lepšie ako malá planetárna dráma, aby sa mesiac začal vzrušujúco a divoko. Marec sa začína hodnotovo orientovanou Venušou, ktorá sa 3. marca dostane do kvadratúry s nepredvídateľnou planétou Urán, čo prináša možnosť náhlych zmien alebo narušenia vzťahov. Ide o potenciálne nestálu kombináciu, ktorá môže vyvolať hlbšie myšlienky a pocity, pokiaľ ide o naše vzťahy.


Môžeme sa cítiť zmätení v súvislosti so srdcovými záležitosťami alebo môžeme zažiť prebudenie, pokiaľ ide o lásku a to, čo pre nás znamená. Táto energia je jemná, ale pravdepodobne sa bude stupňovať, keď sa koncom mesiaca dostaneme k Zatmeniu Mesiaca v znamení Váh.


Poznámka: O necelý týždeň neskôr zopakuje vášňou poháňaný Mars ten istý napätý aspekt s divokým dieťaťom Uránom - čo môže byť vzhľadom na Marsovu horkokrvnú povahu ešte intenzívnejšie.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page