top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MAREC 2023: VEĽKÁ HRA ŽIVOTA MENÍ SVOJE PRAVIDLÁ

Updated: Mar 10, 2023

Marec 2023 prináša niektoré z najväčších a najvýznamnejších kozmických udalostí roka vrátane presunu Saturna do znamenia Rýb, ktorý veľmi rýchlo posunie konverzáciu od univerzálneho kolektivizovaného humanizmu k osobnej zodpovednosti (ako zvládate svoj neporiadok v živote?), a Pluta do znamenia Vodnára. Prináša tiež Jarnú rovnodennosť, ktorá ohlasuje začiatok astrologického nového roka. Mars tiež opúšťa svoj postretrográdny tieň a vystupuje z Blížencov, čím sa končí cyklus, s ktorým pracujeme od augusta 2022. Všetky tieto veľké monumentálne posuny, ktoré sa odohrávajú v marci 2023, pripravujú pôdu pre nový vývoj našej cesty duše. Pozdvihujú nás na ďalšiu úroveň, otvárajú nové dvere, zatvárajú tie staré a posúvajú nás do nových stavov bytia. Marec je silný mesiac a pri toľkom dianí, ktoré aktuálne pozorujeme všade navôkoľ vo svete, môžeme mať tendencie cítiť sa rozptýlene a možno aj trochu rozhádzane, ale všetci sme nejakým spôsobom posúvaní vpred. Bez ohľadu na to, čo tento mesiac prinesie, zdá sa, že všetci sme vedení k tomu, aby sme sa posunuli na vyššiu úroveň, odstránili veci, ktoré už nie sú v súlade s našim najvyšším účelom a vytvorili priestor pre nové. Teraz, keď sa ročné obdobia konečne menia, zostanete vo fúge víru udalostí alebo využijete možnosti, ktoré sa vám aktuálne ponúkajú? Urobte si poriadok vo svojom živote, vo svojich myšlienkách a smerovaní, vyvorte plán a pripravte sa. Toto je len začiatok... Pripravení dozvedieť sa viac? Pokračujte ďalej v čítaní...

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MAREC 2023: VEĽKÁ HRA MENÍ SVOJE PRAVIDLÁ www.jove.sk

Art by Emilia Nora Elina


Marec je mesiac, na ktorý sme všetci čakali! Pripravte sa na monumentálne kozmické zmeny. Po prvé, Merkúrov prechod do intuitívnych Rýb 2. marca prehĺbi vašu citlivosť a vyplaví na povrch podvedomé myšlienky. 7. marca môžete počas analytického Splnu Mesiaca v Panne odhaliť predtým skryté alebo neznáme informácie. Lekcie o hraniciach a sebadisciplíne vás postrčia k väčšej emocionálnej zrelosti, keď Saturn 7. marca vstúpi do Rýb. Tranzit Venuše cez láskavého Býka od 16. marca však uľahčí náladu a povzbudí vás k objavovaniu zmyselnosti a romantiky.


Rozhovory by sa mohli zintenzívniť od 19. marca, keď bude Merkúr cestovať cez odvážneho a drsného Barana. Sledujte svoj tón, keď vyjadrujete svoju vášeň a nadšenie. Po prechode Merkúra do Barana tu máme aj Slnko, ktoré tento mesiac taktiež putuje do tohto ohnivého znamenia zverokruhu a prináša so sebou začiatok odvážnej novej sezóny, ktorá nás vyzve, aby sme sa postavili na prvé miesto. Nov Mesiaca v Baranovi 21. marca prinesie so sebou zrejme doteraz najdramatickejší kozmický reset plný ambicióznych nových začiatkov a príležitostí stretnúť sa s osobou svojich snov.


Pomaly sa pohybujúce Pluto začne svoj intenzívny prechod do progresívneho Vodnára 23. marca, čo sa môže prejaviť tak, že budete ešte viac túžiť po spojeniach s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi a vaše ocenenie komunitných priestorov a sociálnej spravodlivosti sa posilní. Očakávajte, že 25. marca, keď zúrivý Mars vstúpi do súcitných vôd znamenia Rýb, budete zrejme nad svojimi blízkymi cítiť "neľútostnú" lojálnosť a ochranu. No môžete mať taktiež problém udržať si motiváciu a vysporiadať sa s pasívne agresívnymi ľuďmi.


A aby sme nezabudli, pripravte sa na Sezónu Barana, ktorá prichádza presne na Jarnú rovnodennosť - pretože tento rok, rovnako ako kvety, začnete kvitnúť aj vy!


Pozrime sa teraz podrobnejšie na jednotlivé najsignifikantnejšie astrologické tranzity mesiaca MAREC 2023, ich spirituálny význam a ako ich využiť vo svoj najvyšší prospech...



ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE MAREC 2023


3. marca - 12. marca: Venuša a Jupiter v konjunkcii s Cheirónom v Baranovi

Je čas uzdraviť svoje rany okolo tém lásky, potešenia a vzťahov - aj keď je to bude možno bolestivé. Tým, že si umožníte naplno precítiť všetky tie pocity, ktoré vás v tejto oblasti sprevádzajú, zvedomiť ich tým, že im necháte voľný priechod, môžete prekonať lipnutie k ranám minulosti, ktoré vám bránia vytvárať a udržiavať nové spojenia, ktoré si tak veľmi želáte zažiť... a verte mi, zaslúžite si ich.


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page