top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE JÚN 2022: ČAS VZRUŠENIA, ZÁBAVY & SPOJENIA /+ HOROSKOP PRE KAŽDÉ ZNAMENIE

Updated: Jun 22, 2022

Rozlúčte sa so všetkými aprílovými prehánkami a májovými kvetmi prebúdzajúcej sa jari, pretože prichádzajú horúce, sladké, letné vibrácie – a to myslím doslovne! Tento prvý letný mesiac z hľadiska astrológie prináša koniec retrográdneho Merkúra, sladkú citlivosť sezóny Raka a bohaté vibrácie Letného Slnovratu. S chaotickým retrográdom za nami a slnečnou novou sezónou na obzore prinášajú kozmické udalosti tohto mesiaca rovnakým dielom vzrušenie i lásku. Po všetkej tej ťažkej duševnej práci za posledné dva mesiace sa teraz môžeme sústrediť na nájdenie ľahkosti (a našej základne!), dobrodružstiev a budovanie silnejších spojení s tými, ktorých milujeme. Jún 2022 je poznačený niekoľkými významnými vesmírnymi zarovnaniami, vrátane Super Splnu Mesiaca a Slnovratu. Ale vzhľadom na všetky udalosti, ktoré so sebou jún 2022 prináša, je to pokojnejší mesiac, ktorý by nám mal poskytnúť čas na odpočinok, načerpanie nových síl a zábavu! Budete si chcieť zaznačiť do svojho kalendára všetky dôležité astrologické udalosti júna 2022... poďme teda na to!

SUMMER VIBES, SUMMER SOLSTICE

Art by Emilia Nora Elina


Do začiatku nového mesiaca vchádzame osviežení z májového Novu Mesiaca v Blížencoch a stále v plnom prúde sezóny Blížencov, ktorá prináša naše vnútorné spoločenské motýle a dodáva energiu našim komunikačným a intelektuálnym aktivitám.


Okrem toho, počas prvých júnových dní budeme svedkami ukončenia retrográdneho pohybu Merkúra (hurááá!), i keď krátko nato vstúpia do svojho retrográdu ďalšie dve planéty, ktoré odštartujú svoje každoročné spätné toky do hlbín podvedomia (tadadadaaaa...). A keďže sa retrográdny pohyb Saturnu a Neptúna začína tento mesiac, môžete si byť istí, že retrográdna sezóna oficiálne rozbehla svoj motor. Keď však unikneme z postretrográdneho tieňa Merkúra, stále si budeme môcť užívať naše letné plány bez logistických problémov a komunikačných problémov, s ktorými sme sa potýkali počas väčšiny mája 2022.


Veľa vzdušných vibrácií Blížencov...

Prvých niekoľko júnových týždňov zahŕňa väčšinu sezóny Blížencov 2022, ktorá nám dáva veľa duševnej energie a "núti" nás prechádzať z jednej spoločenskej aktivity k druhej. Počas posledného týždňa sezóny pocítime vibrácie zverokruhu Blížencov ešte silnejšie, pretože logistická planéta Merkúr – vládnuca planéta Blížencov – sa 13. júna pripojí k Slnku v tomto vzdušnom znamení, čo prináša so sebou príval intelektuálnej stimulácie, bystrých nápadov a živého klábosenia. Merkúr v Blížencoch už nebude retrográdny, takže si budeme môcť užiť vylepšenú schopnosť multitaskingu a jednoduchú komunikáciu. A ktovie, možno zrazu zistíme, že teraz sme schopní prehodnotiť niektoré z našich retrográdnych problémov s väčšou jasnosťou.


Zatiaľ čo sezóna Blížencov končí 21. júna, tieto svojrázne a rýchlo uvažujúce vibrácie zrejme nikam nepovedú – pretože romantická planéta lásky, Venuša, vstúpi do Blížencov len o deň neskôr, 23. júna, a pripojí sa k Merkúru na území tohto premenlivého vzdušného znamenia po celý zvyšok mesiaca. S Venušou v Blížencoch očakávajte, že sa budete cítiť mimoriadne koketne, spoločensky a budete mať záujem prejaviť svoju náklonnosť iným aj slovami. Aj keby by v nás tento tranzit mohol vyvolať trochu fóbiu zo záväzkov, je to skvelý čas na prehĺbenie duševného spojenia s partnerom a veľa vtipných rozhovorov s našim najbližšími.


Super Spln Mesiaca 14. júna 2022 bude kľúčovým bodom tohto mesiaca a ponesie sa v divokom ohnivom znamení Strelca. Tento ohnivý júnový Spln v Strelcovi síce rozžiari našu chuť na spontánne dobrodružstvo, ale naša duša bude v tomto období o niečo citlivejšia, keďže sa pripravuje na vstup do emotívnej sezóny Raka. Použite však tento Spln Mesiaca ako pripomienku toho, aby ste našli trochu ľahkosti a oslávili všetko, čím ste prešli.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page