top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ASTROLOGICKÁ PREDPOVEĎ PRE APRÍL 2022: ČAS PLANETÁRNEHO POSUNU VEDOMIA & MANIFESTÁCIE

Updated: Apr 28, 2022

Kozmické energie apríla 2022 pripomínajú citát od Rumiho: „Ak ťa irituje každé trenie, ako budeš vyleštený?" Apríl 2022 prináša určité trenie, ale v konečnom dôsledku poskytuje obrovský potenciál, aby sme všetci zažiarili ako diamanty! S jasným a odvážnym Novom Mesiaca v Baranovi 1. apríla 2022 začína mesiac optimisticky a sebavedomo. Všetko v rámci tejto lunácie nesie nápis „nový začiatok“ a planéty sú riadne zoradené tak, aby pomohli s týmto konceptom. Nežná Venuša mieri do duchovných Rýb 5. apríla 2022 a pripomína nám, aby sme boli k sebe i statným láskaví. 11. apríla 2022 sa Merkúr sťahuje do Býka, čo umožňuje praktické, solídne akcie a chytré riešenia tvrdohlavých problémov. Je to však vzácna konjunkcia Jupiter-Neptún 12. apríla, ktorá uzatvára dohodu. Táto výnimočná energia bola naposledy videná v Rybách v roku 1856 a povzbudzuje i urýchľuje kolektívny planetárny posun mysle. Mars vstúpi do Rýb o tri dni neskôr, aby zdôraznil potrebu konať prostredníctvom nášho kolektívneho Vedomia...


V apríli budeme svedkami dvoch veľkých kozmických udalostí mesiaca, a tými sú zosúladenie Jupitera a Neptúna v Rybách a zatmenie Slnka v Býkovi. Aj keď zosúladenie Jupitera a Neptúna vyvrcholí 12. apríla /16:42 hod./, je to intenzívna energia, ktorej postupné narastanie budeme pociťovať počas celého mesiaca. Táto energia má silu naštartovať novú kreatívnu vlnu, ktorá pravdepodobne prinesie inovácie do zábavného, hudobného a umeleckého priemyslu.


Konjunkcie Jupiter-Neptún sa vyskytujú iba raz za 13 rokov a konjunkcie Jupiter-Neptún v mstickom znamení Rýb sa vyskytujú v priemere len každých 200 rokov.


Čo robí túto konjunkciu takou výnimočnou, je to, že Ryby sú pod vládnucim znamením Jupitera (tradičného vládcu) aj Neptúna (moderného vládcu). Takže tu máme oboch vládcov Rýb, ktoré sa stretávajú v magickej astrologickej udalosti, ktorá nastáva raz za život.


A čo robí apríl ešte výnimočnejším, je, že Venuša sa pripája počas posledného aprílového týždňa k tejto nádhernej konjunkcii. Hovorme o mágii...


Majte na pamäti, že konjunkcie (rovnako ako Novy Mesiaca) nie sú nevyhnutne obdobiami, keď sa veci dejú – je to vtedy, keď sa vysádzajú nové semená.


Takže namiesto toho, aby ste čakali, že sa niečo „stane“, venujte pozornosť tomu, čo iniciuje, čo sa posúva, čo vzniká. Venujte pozornosť jemným posunom. Prechody Neptúna nie sú také zrejmé ako napríklad tranzity Saturna, Uránu alebo Pluta, no napriek tomu nás hlboko formujú a menia.


Ak sa chcete dozvedieť viac o tomto vzácnom spojení medzi Jupiterom a Neptúnom, aby ste tieto energie využili na maximum, odporúčam vám prečítať si celú predpoveď v príspevku JUPITER ☌ NEPTÚN ~ VZÁCNA KONJUNKCIA: ČAS EXTRAORDINÁRNEHO DUCHOVNÉHO RASTU.


Diplomatický Spln Mesiaca vo Váhach 16. apríla 2022 nám bude pomáhať upokojiť našu rozbúrenú myseľ, ktorá nás vedie do transformačných energií sezóny Zatmenia, a príchod Slnka do znamenia Býka 20. apríla 2022 poskytne potrebný stabilizačný a uzemňujúci vplyv.


Aj keď tento Spln Mesiaca môže priniesť na povrch trochu napätej energie, zatmenie Slnka, ktoré nasleduje, sľubuje povestnú "striebornú hranicu". Zdá sa, že blížiace sa Zatmenie Slnka /30. apríla 2022, 22:41:37/ otvorí dvere niekoľkým jasným príležitostiam, ktoré sme možno ani nevideli prichádzať. Jeho energiu môžete vnímať ako sviečku, ktorá nám posvieti na všetko, čo je tmavé alebo ťažké.


Pluto tiež vstupuje do retrográdneho stavu na konci mesiaca, čím sa končí naša dopredná energia s nulovými planétami v retrográdnosti. Aj keď ide o jemnú energiu, určite využite tvorivú hybnosť vpred, ktorú ponúka prvá časť mesiaca, tým, že si odškrtnete veci zo zoznamu úloh a budete proaktívni, pokiaľ ide o uvedenie svojich snov do života.


Pozrime sa teraz hlbšie na kľúčové astrologické tranzity pre mesiac APRÍL 2022...


ASTROLÓGIA PRE APRÍL 2022


Tento Nov Mesiaca v Baranovi ponúka mocnú liečivú energiu vďaka silnej prítomnosti Cheirónu. Asteroid Cheirón, známy ako ranený liečiteľ, má dar pomáhať zobrať naše rany a premeniť ich na zdroje sily, múdrosti a uzdravenia. Počas tohto Novu Mesiaca sa môžeme ocitnúť pri liečení starých rán alebo hľadaní novej sily z niektorých ťažkostí, ktorými sme sa museli preniesť v minulosti. Viac o výnimočnách energiách aprílového Novu Mesiaca a jeho spirituálnom odkaze sa dozviete v príspevku NOV MESIACA V BARANOVI /1.4.2022, 08:24/: KRÍZA UZDRAVENIA & ČAS NOVÝCH ZAČIATKOV.


3. apríl 2022 ~ Cheirón v konjunkcii so Slnkom v Baranovi

Každoročné stretnutie Slnka a Cheirónu je dňom, kedy môžeme posunúť našu cestu uzdravovania na ďalšiu úroveň. Ak ste uprostred liečivej cesty, táto energia vám môže výrazne pomôcť uľahčiť tento proces a priniesť zjemnenie i hlbšie uvedomenie. Energia Cheirónu nás tiež podporuje pri využívaní našich rán ako portálov múdrosti, takže sú to príležitosti na získanie novej múdrosti a náhľadov z našich rán, aby sme ich mohli použiť na transcendenciu a pomoc druhým.


Apríl je skutočne čarovný mesiac, no 5. apríla to tak nemusí byť. 5. apríla je Mars v konjunkcii so Saturnom v znamení Vodnára. Saturn je veľmi vážna planéta a vždy, keď je Saturn spojený s osobnou planétou, pripomíname si naše povinnosti.


Mars chce konať HNEĎ, ale Saturn chce robiť veci NESKÔR – nie preto, že by bol lenivý (naopak), ale preto, že si chce veci dobre premyslieť a zabezpečiť, aby sa vybudovalo niečo, čo má trvalú hodnotu. Spojenie Mars-Saturn sa môže zdať veľmi frustrujúce – ale tiež nám dodá ďalší impulz a odhodlanie dotiahnuť veci do konca tým, že nájdeme dobrý kompromis medzi impulzom poháňaným konaním a praktickosťou.


Spojenie Marsu a Saturnu môže tiež vyniesť na povrch "kruté pravdy". Toto je čas, keď nemôžeme ignorovať svoje povinnosti. Ak sme sa za niečo naťahovali, flákali sme sa alebo sme boli nerozhodní, možno v tejto chvíli zistíme, že potrebujeme rýchlo zakročiť. Mars a Saturn môžu tiež vytvoriť nejaké nestále energie, ktoré prinesú intenzívne, nespracované myšlienky do našej mysle, aby sme sa s nimi raz a navždy vysporiadali.


5. apríl 2022 ~ Venuša vstupuje do znamenia Rýb

Venuša mení znamenia a vstupuje do jemných, súcitných Rýb, čo nám pomáha sústrediť sa skôr na láskavosť ako na konflikt. V posledných týždňoch na tom Venuša nebola práve najlepšie. Nie je to tak, že by sa jej nepáčilo byť vo Vodnárovi, ale tentoraz zdieľala znamenie so Saturnom, vládcom karmy, vďaka čomu sa cítila na jej vkus až príliš vážne. Stačilo však už! V Rybách, s podporou Jupitera a Neptúna, si to Venuša teraz poriadne užije... A vy s ňou tiež. Toto je váš čas spojiť sa so svojím srdcom a nechať ho šepkať svoju pravdu.


11. apríl 2022 ~ Merkúr vstupuje do znamenia Býka

Po rýchlej jazde cez divokého ohnivého Barana vstupuje Merkúr do pohodlného znamenia Býka a mení Ferrari za Bentley. Áno, stále vás dostane do cieľa, ale namiesto dopamínových zásahov z rýchlej jazdy si teraz bude môcť užiť koženú pohovku... a bonboniéru v priehradke na rukavice☺️.


Toto je veľká kozmická udalosť mesiaca a roka! Jupiter v konjunkcii s Neptúnom v Rybách má moc uskutočniť naše sny a prebudiť nás k tej najjednoduchšej pravde života: že všade je mágia. Stretnutie Jupitera a Neptúna v Rybách so sebou nesie veľa vrstiev. Na vyšších úrovniach naznačuje duchovné prebudenie, tvorivé inšpirácie a schopnosť zmeniť spôsob, akým vnímame realitu, čo nám umožňuje posunúť sa na vyššie úrovne Vedomia. Jupiter a Neptún môžu spustiť duchovný rast a nové duchovné vízie, ale môžu tiež vytvoriť odpojenie od reality a tendenciu uniknúť pomocou nezdravých mechanizmov kontroly.


Jupiter a Neptún môžu mať tiež vplyv na element vody, takže môžeme byť svedkami problémov so záplavami alebo zásobovaním vodou. Voda tiež reprezentuje naše emócie, takže Jupiter a Neptún majú tiež veľký potenciál vyvolať veľa sĺz. Viac sa o tom dozviete v príspevku JUPITER ☌ NEPTÚN ~ VZÁCNA KONJUNKCIA: ČAS EXTRAORDINÁRNEHO DUCHOVNÉHO RASTU.


14. apríl 2022 ~ Slnko v konjunkcii s Eris v Baranovi

Eris je trpasličia planéta známa ako Bohyňa nezhôd a sváru. Toto je ten jeden z momentov v mesiaci, ktorý nás bezpochyby "leští". Majte to na pamäti, ak vás niečo začne dráždiť alebo ak sa budete cítiť podráždení tým, čo sa deje vo vašom živote. Ak chcete pracovať s touto energiou, zostaňte pri zemi a vedzte, že nemusíte zostať v tom, čo je nepríjemné. Pracujte na vytváraní harmonickej energie vo svojom živote tým, že budete prítomní a zostanete v súlade so svojou dušou, svojim srdcom.



Vstupom Marsu do vodného znamenia Rýb, od 15. apríla 2022 do 25. mája 2022, táto horúca, dynamická energia sa stretáva so samotnými vodnými hlbinami Ducha. V láske môžeme preto očakávať všetku tú paru, ktorá sa vytvorí, keď sa stretne oheň a voda – a táto divoká vášeň môže byť vskutku dobrá vec pre naše vzťahy. Na druhej strane, táto mocná energia môže tiež veľmi rýchlo prejsť do záchvatov hnevu, odporu a kypiaceho hnevu, takže pre milencov je to niečo ako tranzit zmiešaného požehnania.


Pokiaľ ide o to, kam Mars nasmeruje svoju energiu a ambície počas tohto prechodu, môžeme vidieť, že ciele Rýb sú úzko spojené s duchovným rastom. Keď je Mars v Rybách, zameriavame sa na to, aby sme duchovne napredovali, pokúšame sa napraviť krivdy a snažíme sa urobiť svet súcitnejším miestom. Samotný akt prílišného úsilia so všetkými týmito vecami však môže byť aj pomerne dosť kontraproduktívny, takže Mars v Rybách je tranzit, kde sa nedosiahne taký pokrok, ako by sme možno očakávali.


16. apríl 2022 ~ Spln Mesiaca vo Váhach

Energie aprílového Splnu Mesiaca v znamení Váh môžu vyvolávať určité napätie, ale vedzte, že Vesmír k nám vysiela vlny podpory, ktoré nám umožňujú pustiť sa, uvoľniť kontrolu a zbaviť sa vecí, ktoré už nechceme so sebou niesť. Ak vo vašom živote niečo prebubláva na povrch, dovoľte osvetľujúcim energiám tohto Splnu Mesiaca, aby vykonali svoju prácu. V najbližších dňoch, keď sa napätie ustáli a budete veci vidieť s väčšou jasnosťou, budete vedieť, ako postupovať ďalej. Aby ste sa prepracovali cez všetku túto energiu, zostaňte pri zemi a pokúste sa použiť energie Váh na vytvorenie rovnováhy medzi reakciou / prejavením sa a stanovením hraníc / ochranou vašej energie. Viac o tomto Splne Mesiaca si napíšeme neskôr.


18. apríl 2022 ~ Merkúr v konjunkcii s Uránom

Merkúr s v tento deň spojí s Uránom na 13° Býka a naše antény sú hore! Aspekty Merkúr-Urán sú tie „žiarovkové ahá momenty“. Niečo sa stáva jasným – krištáľovo čistým. Na Býkovi nie je nič nejednoznačné. To, čo vidíte, je to, čo dostanete.


20. apríl 2022 ~ Začiatok Sezóny Býka

Prechádzame z ohnivej sezóny Barana do zemitej sezóny Býka. S prechodom zo znamenia Barana do Býka prijímame všetky semená inšpirácie, ktoré sme zasiali pod Slnkom Barana, a teraz sa o ne začíname starať, "vychovávať ich" a pomáhať im rásť. Sezóna Býka nám pomáha vytvárať si rutinu, byť metodickými a vytrvalými v našej práci a veľa sa starať o samého seba. Sezóna Býka nám taktiež pripomína, aby sme si našli vo svojom živote viac času na potešenie.


27. apríl 2022 ~ Venuša v konjunkcii s Neptúnom v Rybách

Venuša, Bohyňa lásky, krásy a hojnosti, sa spája s Neptúnom v mystických Rybách. Zvyčajne sa to deje raz za rok a je to krásna energia pre romantiku, kreativitu a duchovný rast. Využite túto nádherne podporujúcu energiu na starostlivosť o samého seba, na trávenie času s milovanou osobou a na dobitie energie /napríklad pri vode/.


Pluto vstupuje do svojho retrográdu, čím sa končí náš vzácny čas s nulovým počtom veľkých retrográdnych planét. Retrográdne Pluto je síce pomerne jemná energia, ale núti nás popremýšľať o tom, ako sa rozhodujeme dávať alebo držať svoju silu. V rámci tohto retrográdneho Pluta sme pozvaní obzrieť sa späť na obdobie od októbra 2021 až doteraz a na to, ako sme boli povolaní vkročiť do novej sily v našich životoch. Ak sme dostatočne nevykročili, možno budeme nútení urobiť tento skok. Pluto tiež vládne nad cyklami smrti a znovuzrodenia, takže použite túto energiu na zamyslenie sa nad tým, ako ste za tú dobu "vyrástli" a nad všetkými malými "úmrtiami a znovuzrodeniami", ktoré sa odvtedy vo vašom živote odohrali.


30. apríl 2022 ~ Zatmenie Slnka v Nove Mesiaca + Venuša v konjunkcii s Jupiterom v Rybách

Prvé Zatmenie roka 2022 spadá do znamenia Býka. V takmer rovnakom čase ako toto Zatmenie Slnka /22:41/ sa Venuša, vládnuca planéta Býka, zarovná s Jupiterom /23:13/. Toto je pozitívne znamenie a naznačuje jasné a nové príležitosti! Ak bol tento mesiac náročný, energia Zatmenia ponúka "slnečný lúč". Zatmenia možno považovať za portály, ktoré nám pomáhajú urýchliť Cestu do ďalšej kapitoly vývoja našej duše. V rámci tohto Zatmenia Slnka sa môžu otvoriť nové dvere a môžeme zistiť, že sa nám ponúkajú príležitosti, o ktorých sme ani nesnívali, že sú možné. Toto je deň sily pre prácu s manifestáciou, ale aj pre dôveru byť otvorený všetkému, čo má Vesmír pre nás nachystané. Udržujte svoje vibrácie vysoké a dovoľte Vesmíru reagovať rovnako.


30. apríl 2022 ~ Merkúr vstupuje do znamenia Blížencov

V tento mocný deň prechádza planéta Merkúr z pohodlia Býkovho Bentleyho na Blíženecký bicykel. Jeho cieľom je teraz byť čo najviac flexibilný a obratný. Na bicykli môže poraziť premávku a preplížiť sa medzi inými autami a rýchlejšie sa dostať do cieľa. Alebo sa môže zastaviť, pretože videl priateľa, ktorého nevidel veky. Alebo môže úplne zmeniť destináciu, pretože dostal telefonát a objavilo sa niečo dôležitejšie.


Merkúr v Blížencoch je pre nás všetkých skvelým tranzitom – Merkúr je vo svojom domovskom znamení, v Blížencoch. Keď je Merkúr v Blížencoch, môžeme vidieť veci také, aké sú, bez zaujatosti alebo nesprávneho úsudku a lepšie využiť príležitosti. Naša myseľ sa stáva agilnejšou, naša komunikácia plynulejšia a naše rozhovory príjemnejšie.



Ste pravidelným návštevníkom a bavia Vás & inšpirujú moje príspevky na Blogu, ktoré pre vás pripravujem v oblasti astrológie, mystiky, mágie a vedomého života úplne ZDARMA, a chcete prispieť do kolobehu výmeny energie v rámci kolesa Dharmy? Podporte jednoducho moju tvorbu a pozvite ma symbolicky na kávu... Tento dobrovoľný príspevok je vo výške ceny kávy /prípadne aj koláčika/ v bežnej kaviarničke, no poteší moju dušu, a zároveň tým prispejete k spravodlivej výmene energie. A čaká vás aj veľmi milý & užitočný darček. Ďakujem🤗❣️☀️


S Láskou




UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie a verejné šírenie celého obsahu článku, resp. jeho jednotlivých častí bez predošlého súhlasu autora nie je dovolené. Článok je možné zdielať len v celom rozsahu spolu s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem❤️♀🙌🏼!


Zistite, či ste vo VIBRAČNOM SÚLADE S POSLANÍM SVOJEJ DUŠE, a ako čo najlepšie využiť svoje dary & lekcie, s ktorými ste vkročili do tejto pozemskej inkarnácie, a objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page