top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright

ASTROLÓGIA PRE ČÍNSKY ROK VODNÉHO ZAJACA 2023: ROK KREATIVITY, PRIATEĽSTVA & LÁSKY

Januárový Nov Mesiaca v znamení Vodnára 21. januára 2023 je zároveň obdobím, kedy sa presúvame z roku Vodného jangového tigra do roku Vodného jinového zajaca. V čínskej astrológii Zajac prináša nádej, mier a harmóniu. Je to oveľa jemnejší energický výraz v porovnaní s Tigrom, čo znamená, že rok 2023 je dobrým rokom na spomalenie, sústredenie sa na to, čo je naozaj dôležité, a hlavne oddych a dobíjanie energie. Rok Zajaca nesie so sebou vlastnosti jinu a vody, čo sú pokojné a zároveň jemné energetické prejavy. Aj keď sme povzbudzovaní k tomu, aby sme prirodzene plynuli s rytmom Vesmíru, dôverovali svojej intuícii a hľadali radosť, môže byť pre nás v tomto období náročnejšie robiť pevné rozhodnutia, stanovovať hranice a vytvárať povestné "skoky vo viere", pokiaľ ide o naše ciele. Namiesto toho, aby sme presadzovali to, čo si myslíme, že vieme, že je pravda, energia Yin nás žiada, aby sme si udržiavali otvorenú myseľ, zostali otvorení novým možnostiam a rozšírili myšlienky okolo toho, čo sme považovali za možné...

ASTROLÓGIA PRE ČÍNSKY ROK VODNÉHO ZAJACA 2023: ROK KREATIVITY, PRIATEĽSTVA & LÁSKY

Sme povzbudzovaní k tomu, aby sme si zachovali otvorenú myseľ a neobmedzovali sa obmedzujúcim dogmatickým myslením, postojmi, presvedčeniami alebo dokonca cieľmi či snami. Ak zostaneme otvorení, môžeme sami seba prekvapiť, akým smerom sa náš život uberá.


Prvok vody tiež predstavuje plávať s prúdom a byť vnímavejší k našim vyššiemu zmyslu života. Minulý rok sme zažili živel Jangovej vody, ktorý je spojený s rýchlo tečúcou, dynamickou vodou a veľkými vodnými plochami ako je oceán. Jinová voda je však mäkšia a je spojená s pomaly bublajúcimi potokmi, jazerami a dažďom.


Aj keď sa tento rok môžeme cítiť uvoľnenejšie a pokojnejšie, je tu väčšia tendencia k stagnácii či k uviaznutiu na jednom mieste. Môže byť pre nás ťažšie pohnúť sa vpred alebo možno zistíme, že sa pohybujeme rýchlo dopredu a potom zrazu máme dlhú pauzu.


Táto tendencia je podporovaná aj západnou astrológiou, pretože v máji sa Jupiter, planéta expanzie a hojnosti, presúva do pomaly sa pohybujúceho a potešením naplneného Býka, čo nás môže povzbudiť k rozvoju postoja „zastav sa a privoňaj k ružiam“.


Aj keď si všetci po rokoch potrebujeme oddýchnuť a načerpať nové sily, v tomto roku budeme zrejme potrebovať zapracovať trochu viac na tom, aby sme sa udržali zacielení, aby sme sa vyhli pocitom stagnácie.


PRÁCA S YINOVOU ENERGIOU VODNÉHO ZAJACA

Keďže Zajac je synonymom stvorenia, plodnosti a znovuzrodenia, môžeme zistiť, že "rodíme" niečo nové alebo uvoľňujeme priestor pre príchod toho nového.


S vysokou tvorivou energiou môžeme objavovať nové spôsoby nášho bytia, začať premýšľať o veciach inak alebo prísť s niektorými vysoko inšpirovanými nápadmi.


Tento impulz tvorivej energie sa odráža aj v západnej astrológii s presunom Saturnu do Rýb. Saturn v Rybách nielenže podporuje našu kreativitu, ale podporuje aj prijímanie akýchkoľvek kreatívnych nápadov a ich premenu na niečo hmatateľné.


Yinová energia Vodného zajaca môže byť pasívnou energiou, takže dúfajme, že energia Saturnu v Rybách nás povzbudí k tomu, aby sme urobili ďalší krok k prejaveniu svojich vízii smerom von do sveta.


Môže byť tiež užitočné pripomenúť si slávny príbeh o Zajacovi a korytnačke, kde Zajac, tak istý a presvedčený o tom, že vyhrá preteky, sa o to nikdy ani nepokúsi a nakoniec prehrá.


Toto môže byť pre nás v Roku Zajaca trochu varovný príbeh. Nestrácajte zo zreteľa svoj konečný cieľ, nenechajte sa rozptyľovať od toho, čo je skutočne dôležité, ani nepremeškajte príležitosť len preto, ste pri nej driemali! A nedovoľte, aby vás zavádzalo vaše ego .


V tomto roku príde veľmi vhod udržavanie si otvorenej a flexibilnej mysle. Vyzvite sa k tomu, aby ste sa neustále učili a rástli a dovoľte Vesmíru, aby vás prekvapil!


Ak chcete dosiahnuť pokrok a dosiahnuť najlepší úspech v roku Zajaca, podniknite kroky počas obdobia jari alebo obdobia dažďov v závislosti od toho, kde žijete. Vtedy budú energie Matky Zeme najviac podporované yinovými energiami vodného Zajaca.


Rok Vodného zajaca bude fantastický pre odvetvie pohostinstva a wellness, najmä pre tie, ktoré sa starajú o pôžitok a relax. Kreatívny priemysel tiež získa podporu vďaka intuitívnej a expresívnej povahe yinového vodného Zajaca.



So silnou úrodnou energiou okolo nás by to mohlo byť veľmi prospešné podnikateľské obdobie, ktoré prinesie rast malých podnikov. Viac ľudí sa môže v tomto rozhodnúť založiť alebo rozšíriť svoje rodiny.


Keďže yinová voda je tekutá energia, nemusí to byť najlepšie obdobie, pokiaľ ide o financie. Peniaze možno budú musieť najprv vytiecť von predtým, ako budú môcť vtekať dovnútra. Môžete to vyvážiť prijatím niektorých princípov feng shui na vytváranie hojnosti.


Zajac je tiež úzko spojený s láskou a priateľstvom, takže je to fantastický rok, keď sa môžete sústrediť na socializáciu, vytváranie sietí a rozširovanie vašej komunity. Ak hľadáte lásku, rok Zajaca vám ponúka silnú podporu.


So silnou energiou yinovej vody by mohlo dôjsť k nárastu prírodných katastrof spojených s vodou. Možno budete tiež chcieť chrániť svoj domov pred nejakým únikom alebo zaplavením.


Yinová energia roku Vodného Zajaca podporuje jemný, harmonizovaný prístup k životu a nasledovanie svojej intuície. Ak sa tento rok ocitnete v ťažkej situácii, vráťte sa k tejto myšlienke a zvážte spôsoby, ako byť k sebe aj k ostatným viac ohľaduplní a láskaví...


Požehnaný rok VODNÉHO ZAJACA vám všetkým prajem!



S Láskou,







P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼.


Prechádzate aktuálne náročným transformačným obdobím a radi by ste získali väčšiu jasnosť v tom, KTO V SKUTOČNOSTI STE, PREČO STE SEM PRIŠLI, ako postupovať ďalej, aby ste sa viac priblížili k POSLANIU SVOJEJ DUŠE a objavili svoj povestný BOD ŠŤASTIA? Objednajte si svoj osobný výklad KARMICKEJ ASTROLÓGIE & CESTY DUŠE, môže to byť váš darček, ktorým potešíte svoju dušu, aby ste maximalizovali svoj vstup do vibrácii NOVÉHO ROKA 2023 tou "správnou nohou >> Bližšie info v časti ONLINE SLUŽBY


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page