top of page
divine portal of light surrounded by sacred symbols and crystals and pyramids
Symbol Alchýmie
Názov príspevku
RITUÁL PRE SPLN MESIACA V BARANOVI 2024 & VEDENÁ MEDITÁCIA PRE AKTIVÁCIU VNÚTORNÉHO BOJOVNÍKA
© Copyright
Writer's pictureEmilia Nora Elina

ZATMENIE SLNKA / NOV MESIACA V ŠKORPIÓNOVI (25. OKTÓBER 2022): ČAS ODHALENIA SKUTOČNÝCH TÚŽOB SRDCA

Októbrový Nov Mesiaca 25. októbra 2022 nás oficiálne uvádza do nepredvídateľného portálu Sezóny Zatmenia. I keď toto nadchádzajúce Zatmenie Slnka bude len čiastočným Zatmením, nesie v sebe moc otvoriť niektoré z hlbokých a tajomných jaskýň našich sŕdc, ktoré ešte potrebujeme preskúmať. Duchovný význam októbrového Zatmenia Slnka v Nove Mesiaca prináša transformácie zamerané predovšetkým na oblasť srdcových záležitostí, a to platí pre všetky znamenia zverokruhu. Novy Mesiaca sú vo všeobecnosti bodom znovuzrodenia v mesačnom lunárnom cykle, a preto sa astrologicky považujú za vhodný čas na nové začiatky a stanovenie nových zámerov. No októbrový Nov Mesiaca je však zároveň aj Zatmením Slnka, takže je nabitý oveľa chaotickejšou a osudovejšou energiou. Počas Zatmenia Slnka môžu na našej Ceste veľmi rýchlo nastať nepredvídateľné posuny a nové príležitosti sa môžu zhmotniť zdanlivo zo vzduchu. A keďže toto októbrové Zatmenie prebieha v emocionálne intenzívnom a transformačnom znamení Škorpióna, môže nám pomôcť odhaliť Pravdu týkajúcu sa našich najhlbších túžob a zmeniť prístup k našim hodnotám. Venuša, planéta lásky, vášne a hodnôt, je v tomto období taktiež veľmi aktívna. Táto aktivácia posvätnej ženskej energie pod vplyvom Mesiaca v znamení Škorpióna môže aktivovať našu sexuálnu energiu, ako i silu postaviť sa za to, čo skutočne cítime v našich srdciach... akákoľvek posvätná ženská energia, ktorá bola doteraz potlačovaná, teraz stúpa na povrch, túži byť vypočutá, precítená a vyjadrená. Čítajte ďalej a dozviete sa, aký je duchovný význam tohto Zatmenia Slnka v Škorpiónovi a ako pracovať s jeho energiou...

ZATMENIE SLNKA / NOV MESIACA V ŠKORPIÓNOVI OKTÓBER 2022 www.jove.sk

Sezóna Zatmenia je vždy veľmi transformačným obdobím. Môžete si ju predstaviť ako akýsi portál, ktorý nás rýchlo dovedie k ďalšej kapitole vývoja vašej duše. Na tejto zrýchlenej Ceste máme tendencie podstúpiť náhle premeny, ktoré môžu zmeniť život.


Každé Zatmenie na nás môže vplývať inak, niektoré môžeme cítiť vkutku veľmi intenzívne a iné si sotva všimneme. Ale ak je vo vašom živote potrebný veľký upgrade duše, ak sa blížite ku koncu jednej svojej životnej kapitoly alebo hľadáte akýsi odrazový mostík, ktorý by vás priviedol na novú úroveň bytia, Sezóna Zatmenia vám poskytne ten povestný most, na ktorý ste čakali.


Sezóna Zatmenia zvyčajne prináša so sebou dve Zatmenia, ktoré spolupracujú v tandeme. Zatiaľ čo Zatmenia majú svoj dátum vyvrcholenia /počas Novu alebo Splnu Mesiaca/, ich energia je taká silná, že ich máme tendenciu cítiť až niekoľko týždňov predtým a niekoľko týždňov potom.


V tejto Sezóne Zatmení máme dve Zatmenia za sebou, čiastočné Zatmenie Slnka počas Novu Mesiaca 25. októbra a úplné Zatmenie Mesiaca počas Krvavého Splnu Mesiaca 8. novembra 2022. Tieto Zatmenia fungujú v súvislostiach so Zatmeniami, ktoré sme mali začiatkom roka v apríli a máji. To znamená, že sa môžu do nášho života vrátiť témy z tohto obdobia, alebo sa môže rozvinúť niečo viac z ich príbehu.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page