Emilia Nora Elina

Aug 31, 202212 min

CESTA ZASVÄTENIA VII.: TAROTOVÝ ARCHETYP "VOZ" ~ PREBUDENIE & INVOKÁCIA

Aktualizované: May 2, 2023

Ako pokračujeme svoju púť na Ceste zasvätenia duše, zostupujeme dole Kolesom života a dostávame sa na Cestu čísla VII, ktorú reprezentuje tarotový archetyp Voz. Archetyp Voza prichádza s odkazom toho, že víťazstvo je možné a každý cieľ je dosiahnuteľný so správnym myslením, zameraním a silou vôle. V Bhagavad gite, starobylom hinduistickom texte z 1.-2 st., je citát: „Ja som jazdec na voze tela, ktorého zmysly sú kone a mysľou opraty“. Pre mňa tento citát zhŕňa podstatu tohto tarotového archetypu ako celku. "Buďte pánmi svojej mysle a zmyslov." Pri tejto karte sa stretávame aj so symbolmi, ktoré predstavujú všetky predchádzajúce archetypy na Ceste zasvätenia. Je to, ako keby Voz integroval všetky predchádzajúce lekcie a teraz ich používa na dosiahnutie svojich cieľov. Pohyb Voza v sebe ukrýva symboliku veľkého významu, ktoré sú na tejto tarotovej karte znázornené hlboko mystickým spôsobom, a ktorý podľa mystickej kabbaly symbolizuje samotné zostúpenie Ducha Svätého do zjavného Stvorenia. Či už ste v tarote nováčik alebo skúsený čitateľ, tento príspevok je vytvorený tak, aby vám poskytol hlbší vhľad do spirituálneho významu tohto tarotového archetypu, ktorý vás posunie na ďalšiu úroveň na Ceste zasvätenia duše. V tomto exkluzívnom príspevku preskúmame do detailov jeho symboliku, ako aj to, čo tento archetyp pre nás znamená v našom každodennom živote a ako ho za pomoci mocnej starobylej formuly aktivovať pre dosiahnutie najvyšších cieľov vo svojom živote...

Voz je tromf číslo VII (7) v akomkoľvek tradičnom tarotovom balíčku. 7 je číslo duchovného prebudenia, vnútorného rastu, introspekcie, múdrosti a intuitívnosti. Karta Voz predstavuje vašu schopnosť riadiť svoj vlastný voz. Reprezentuje vás, vaše telo a vašu myseľ.

Kto vás riadi? Vy alebo niečo iné – jedlo, práca, vzťahy, systémy viery alebo vaše emócie?

Keď riadite svoj vlastný voz, rozhodovanie je jednoduchšie a ciele sa dosahujú rýchlejšie.

Voz môže byť vaším mocným a verným priateľom, ktorý vás zavedie na skvelé miesta.

VÝZNAM KĽÚČOVÝCH SLOV TAROTOVEJ KARTY VOZ

Kontrola, sila vôle, úspech, akcia, odhodlanie, dve sily ťahajúce opačným smerom

OBRÁTENÝ VÝZNAM: Opozícia, nedostatok smeru, nestabilita, nerozumná cesta

Názov karty: Voz

Číslo: 7

Ďalšie mená: Víťazstvo, Centurion, Victory, Le Chariot

Element: Voda

Kabbalistické písmeno: Cheth

Význam kabalistického písmena: Plot

Znamenie: Rak

Áno/Nie kľúčové interpretácie: Áno

Zvieratá: Krab, Korytnačka, Sfinga, Veľryba

Kameň: Jantár

Pozrime sa na obrázok tarotovej karty VII nižšie. Obrázok je inšpirovaný originálom z tarotového balíčka Rider-Waite-Smith, ktorý bol prvýkrát publikovaný v roku 1909. Je to skvelý tarotový balíček pre začiatočníkov, pretože každá karta má obrázok popisujúci jej hlboký spirituálny význam. Dnes je väčšina tarotových balíčkov založená práve na balíčku Rider-Waite-Smith. Je to tiež veľmi mystický tarotový set, pretože jeho tvorcovia, členovia Rádu Zlatého úsvitu, do neho vložili viacvrstvové významy. A my si ich teraz postupne krok po kroku postupne rozoberieme...

OBRAZNOSŤ & MYSTICKÁ SYMBOLIKA TAROTOVEJ KARTY VOZ

Mladý muž, pravdepodobne princ, stojí na svojom voze. V rukách drží prútik / magickú paličku, ktorá poukazuje na silu jeho vôle a autoritu. No prútik je modrej farby, takže predstavuje aj jeho emocionálnu stránku. Má na sebe brnenie, ktoré značí ochranu. Jeho voz poháňajú dve sfingy, jedna je čierna a druhá biela. Tieto sfingy predstavujú polaritu alebo protichodné sily, môžu predstavovať mužské a ženské aspekty vlastnej povahy alebo vplyv dobra a zla. Princ má na sebe korunu s vavrínovým vencom a osemcípou hviezdou, ktorá predstavuje nádej a víťazstvo. Osemcípa hviezda má hlboký význam v mnohých náboženstvách. Nad hlavou je baldachýn s hviezdami, čo predstavuje nebeský vplyv. Na jeho voze je vyrobené okrídlené Slnko, ktoré ukazuje jeho inšpirácie. Štvorec na hrudi naznačuje, že je stabilný a uzemnený. V pozadí sú hradby, pravdepodobne jeho palác a tiež rieka tečúca za ním, tie ukazujú, že je natoľko sústredený na svoje ciele a odhodlaný dosiahnuť víťazstvo, že neváha opustiť luxus či pohodlie domova a nebojí sa prekonať akúkoľvek prekážku.

Zhrnutie symbolov tarotovej karty Voz, ktoré sa objavili ako symboly v predošlých tarotových archetypoch:

Blázon 0 – schopnosť napredovať

Mág I. – prútik

Veľkňažná II. – voda, sfingy a závoj

Cisárovná III. – zelená farba reprezentujúca plodnosť a hojnosť

Cisár IV. – kamenný voz a mesto

Veľkňaz V. – ramenné pláty

Milenci VI. – lingham a yoni

PODROBNÝ VÝZNAM JEDNOTLIVÝCH SYMBOLOV TAROTOVEJ KARTY VII. VOZ

MUŽ VO VOZE

Vo voze stojí muž. Vyzerá prísne a v tvári má akési ľahké napätie. Nie je super uvoľnený, v skutočnosti je sústredený a vieme si predstaviť, že sa potrebuje niekam dostať. Je odhodlaný uspieť vo všetkom, čo robí, a má k tomu aj potrebné sebavedomie.

DRŽANIE TELA

Muž stojí vzpriamene, chrbát je rovný. Vyzerá ako svalnatý bojovník, pripravený ísť do boja a dosiahnuť svoje ciele. Je mocný a vie to.

VÝRAZ TVÁRE

Výraz muža je prísny a napätý. Toto nie je uvoľnený muž. Má ciele/destinácie, ktoré potrebuje dosiahnuť. Nie je to typ človeka, ktorému by sme sa chceli postaviť do cesty. Toto je niekto s vyrovnaným egom. Vie, kto je, kam ide a ako sa tam dostať.

OBLEČENIE /VÝSTROJ MUŽA

Na tomto oblečení muža je pomerne veľa symboliky. Poďme sa na to pozrieť bližšie.

Jeho sukňa má na sebe symboly obradnej mágie. Jeho opasok má 8 častí so znakmi obradnej mágie v každej z nich. Každý Mág disponuje silnou vôľou a odhodlaním a tu vidíme spojenie medzi týmito dvoma postavami. Ako povedal mág Eliphas Levi: „Všetka mágia je vo vašej vôli“. Na jeho hrudnom štíte je štvorec predstavujúci kabbalistické poňatie štyroch svetov.

RAMENNÉ PLÁTY

Tieto ramenné pláty predstavujú Urin a Thummin – ramenné pláty Veľkňaza Jeruzalema.

Majú tiež lunárny tvar a pripomínajú nám kartu Veľkňažnej a skutočnosť, že Mesiac vládne astrologickému znameniu Raka. Mesiac tiež predstavuje nevedomie.

Aby sme mohli ovládať svoj každodenný život a zvyky, potrebujeme najprv pochopiť a pracovať s naším podvedomím. Tváre na ramenných doskách sú šťastie a smútok, dve strany našich emócií. Pripomínajú nám, aby sme vždy brali do úvahy, ako sa cítime, keď ideme vpred, aby sme dosiahli svoje ciele.

MAGICKÁ PALIČKA

Muž drží v pravej ruke čarovný prútik. Na rozdiel od karty Mága, ktorý drží prútik nad sebou, aby dostal pomoc zhora, tento muž drží prútik dole. Čo napovedá, že tento muž má pod kontrolou svoj osud a využíva svoju vôľu a odhodlanie, aby dosiahol všetko, čo chce.

KORUNA

Pokrývku hlavy muža tvorí vavrínový veniec predstavujúci víťazstvo. Je tu aj koruna s 8-cípou hviezdou, ktorá predstavuje vzostup do vyšších úrovní.

VOZ

Voz je vyrobený z kameňa a je nehybný. Zdalo by sa, že je ho velmi ťažké niekam ťahať. No na druhej strane sa javí, že muž skutočne splýva s vozom, akoby bol s ním Jedno. Čo nám môže pripomínať to, aby sme sa príliš neuzavreli do našej Persony, čo je termín z jungiánskej psychológie pre masku, ktorú nosíme, aby sme dokázali ukázať svetu. Môžeme sa príliš nechať vtiahnuť do nášho obrazu a do toho, kto si myslíme, že sme, a splynúť s týmto obrazom – ale potrebujeme si uvedomiť, že sme oveľa viac ako len fyzické bytosti z mäsa a kostí.

Na prednej časti voza je červený symbol Lingham / Yoni – staroveké symboly z Indie predstavujúce muža a ženu, Šivu a Paravati. Spolu sa stávajú Jedným. Krídla nad Yoni ukazujú, že spojenie muža a ženy vo vnútri nás privádza bližšie k Bohu / Veľkému Duchu.

BALDACHÝN NAD VOZOM

Nad vozom je baldachýn, ktorý je pokrytý hviezdami. Ukazuje nám, že sme spojení s hviezdami a vyššími božskými energiami. Závoj za postavou muža nám tiež pripomína závoj za Veľkňažnou. Vo voze nie je nič skryté – je tu uvedomie všetkých úrovní Vedomia.

SFINGY

Na tarotovej karte Voza vidíme dve sfingy - čiernu a bielu. Sfingy predstavujú naše zmysly – vedomé a nevedomé. Čierna sfinga je Mesiac, ženská a nevedomá. Biela sfinga je Slnko, mužské a vedomé. Spolu vytvárajú harmóniu a rovnováhu. Pretože ťahajú voz, môžu ho ťahať, ako chcú – ALE – voziar ich ovláda silou vôle a odhodlaním. Jeho sústredenie a schopnosť ovládať svoje emócie a myšlienky znamená, že dosiahne svoj cieľ, keď chce.

HRADBY / MESTO V POZADÍ

Muž naznačuje pohyb voza smerom preč z mesta/hradu. Poukazuje na to, že je civilizovaný a vzdelaný. Jeho rozhodnutia sú vypočítané a nie spontánne. Je natoľko sústredený na svoje ciele a odhodlaný dosiahnuť víťazstvo, že neváha opustiť luxus či pohodlie domova a nebojí sa prekonať akúkoľvek prekážku.

ZELENÁ FARBA V POZADÍ

Možnosti hojnosti uvidíme vtedy, keď ovládame svoj vlastný voz. Môžeme pestovať, čo chceme, keď to chceme. Pripomína nám to aj kartu Cisárovnej a jej hojnosť. Hojnosť a odmeny k nám prichádzajú, keď sa sústredíme na naše ciele.

VODA V POZADÍ

Voda v pozadí nám pripomína, že môžeme byť emocionálni a intuitívni, keď ťaháme svoj voz, no tieto emócie by nás nemali ovládať. Pripomína nám to aj kartu Veľkňažnej, kde v pozadí za jej závojom bola voda reprezentujúci nekonečný tok plynúceho Vedomia. Na dosiahnutie svojich cieľov by sme mali zostať pri zemi a praktickí. Opakovanie a rutina je často najlepší spôsob, ako dosiahnuť svoje ciele. Napriek tomu by sme nemali zabúdať na to, aby sme neboli tak strnulí a koncentrovaní na cieľ, že začneme ignorovať svoje emócie a intuíciu.

BOHOVIA / BOHYNE

Karte Vozu vládnu všetci Bohovia a Bohyne minulosti a súčasnosti, ktorí boli strategickí, inteligentní a silní. Archetyp Voza tiež predstavuje víťazstvo, takže tu môžu byť zastúpené všetký božstvá súvisiace s vojnou.

Ženské božstvá: Astarte, Tanit, Inanna, Ishtar, Anat, trojitá Bohyňa Morrigan (Nemain, Badb a Macha), Freyja, Bast, Pakhet, Athena, Nike, Victoria, Durga, Kathyayini

Mužské božstvá: Kokou, Maher, Huitzilopochtli, Belus, Teutates, Woden, Odin, Thor, Horus, Sobek, Baran, Mars, Hanuman, Murugan

TAROTOVÁ KARTA VII. VOZ & NUMEROLÓGIA

Tarotová karta Voz je označená číslom 7.

V mnohých tradíciách je 7 veľmi zvláštne číslo. V Biblii / Tóre Boh odpočíval na 7. deň, ktorý sa stal známym ako Šabat. Číslo 7 je taktiež dôležitou súčasťou Mesačného cyklu.

4 x 7 je 28 dní, čo je počet dní Mesačného cyklu – čo dáva perfektý zmsel, keďže tejto karte vládne Mesiac, ktorý riadi astrologické znamenie Raka.

TAROTOVÁ KARTA VOZ & ASTROLÓGIA

Karta Voza zodpovedá znameniu zverokruhu Raka. Rakovi vládne Mesiac, ktorý je planétou intuície, reflexie a inšpirácie. Raci sú vo všeobecnosti extrémne sebaochranné. Rovnako ako krab s tvrdou škrupinou na povrchu reprezentujúci astrologické znamenie Raka, ale s mäkkým zovňajškom, aj archetyp Voza môže byť tvrdý navonok, ale láskavý vo vnútri. Táto črta tohto vodného emocionálneho znamenia je tiež viditeľná v brnení a baldachýne jazdca na voze. Raci sú známi tým, že sú veľmi citlivej povahy; sú súcitné, mystické a skutočné. Sú emocionálne inteligentní, vedia, ako využiť svoje emócie ako silu a nie ako slabosť. Rovnako tiež vytrvalosť je veľmi silnou črtou ich osobnosti.

TAROTOVÝ ARCHETYP VOZ & KABBALAH

Ako už bolo vyššie spomenuté, tvorcovia tohto najznámejšieho tarotového balíčka Rider-Waite-Smith boli členmi Rádu Zlatého úsvitu /Golden Dawn/, skupiny, ktorá mala mnohé učenia založené na mystickej kabbale. Keď poviem kabbalah, na chvíľu zabudnite na monoteizmus, judaizmus, Boha a náboženstvo. Kabalisti sú v najhlbšom slova zmysle skutoční mystici. Veria, že Boh nie je ani muž, ani žena a v skutočnosti má mnoho aspektov. Ich systémy sú o učení sa, prečo sme tu, o záhadách Vesmíru a aký je Veľký plán.

Vo vnútri tarotového balíčka Rider-Waite-Smith nájdeme ukryté množstvo kabbalistických významov. Verte mi však, keď hovorím, že by sme sa mohli do konca života učiť o tarote a kabbale a stále by sme sa len poškriabali po povrchu. Tiež používam zámerne slovo kabbalah namiesto kabaly.

Na Strome života vedie Cesta Voza medzi Binah (Porozumenie) a Geburah (Sila alebo Prísnosť). Názov tejto cesty je Cheth, reprezentovaný písmenom ח, čo znamená Plot. Naša myseľ je naša ochrana (plot) pred vonkajším svetom, keď máme silné zdravé ego. Myseľ nás však môže "chrániť" aj pred dosiahnutím veľkých vecí, ak zostaneme úzkoprsí. Voz na Strome života sedí pri 7. sefíre, Necach, čo taktiež znamená Víťazstvo.

Pohyb Voza alebo dráha Voza v sebe skrýva tajomstvo veľkého významu. Je to znázornené aj na karte spôsobom, ktorý symbolizuje zostúpenie Ducha Svätého do zjavného Stvorenia.

Číslo 7 v kabbale znamená víťazstvo. Archetyp Voza nesie v sebe posolstvo schopnosti dosiahnuť víťazstvo.

Reč je hlavným zmyslom spojeným s tarotovým archetypom Voza. Reč nám môže pomôcť rozšíriť a vysvetliť komplikované myšlienky. Reč nás však môže obmedzovať, pretože niektoré zážitky nedokážeme sprostredkovať slovami. Reč nás teda môže na jednej strane oslobodiť, ale na druhej spútať. To isté platí pre kartu Voza – môžeme mať príliš veľa alebo príliš málo kontroly. Trik je nájsť rovnováhu.

Merkabah Mysticism (staršia verzia židovskej mystiky) učí, že cieľom je dosiahnuť Boží Voz / trón vzostupom cez 7 nebeských siení.

Názov Voz / The Chariot je „Inteligencia Domu vplyvu“. Inteligencia ovplyvňuje náš život rozhodnutiami, ktoré robíme.

KĽÚČOVÉ SLOVÁ / KĽÚČOVÉ FRÁZY

Váš život je vo vašich rukách. To je podstata archetypálnej energie Voza.

Vôľa, vytrvalosť, kontrola, víťazstvo, dosahovanie cieľov, sústredenie a zámer, disciplína. Sebaurčenie, odolnosť a sila.

Schopnosť zostať v kurze a verní svojmu účelu.

Položte si tieto otázky:

Ako riadite svoj Voz? S rozvahou?

Viete, aké sú vaše aktuálne ciele?

Máte pocit, že máte svoj život pod kontrolou?

Aké ciele potrebujete dosiahnuť v nasledujúcich šiestich mesiacoch?

Ako môžete prevziať kontrolu nad svojím životom?

Viete, kam sa chcete v živote dostať?

Cítite istotu pri dosahovaní svojich cieľov – čo potrebujete urobiť, aby ste ich dosiahli?

Ste schopní dosiahnuť svoje ciele ovládaním svojich vášní?

Veríte, že uspejete?

Dovoľte si sústrediť sa na silu, ktorá sedí vo vašej mysli. Myseľ má schopnosť ovládať a niekedy je to presne to, čo potrebujeme, aby sme sa pohli vpred.

OBRÁTENÝ VÝZNAM TAROTOVEJ KARTY VII. VOZ

Keď vidíme obrátenú kartu Voza, jednoducho vidíme, že energia je nejakým spôsobom zablokovaná alebo inhibovaná.

Ako a čím by mohol byť váš voz zabrzdený?

Predstavte si, že sa cítite zaseknutí, nemôžete sa pohnúť vpred a cítite v sebe neschopnosť dosiahnuť svoje ciele. Predstavte si, že znova a znova zlyhávate pri dosahovaní svojich cieľov a cítite absolútnu frustráciu, ktorú to môže priniesť.

Ak vytiahnete obrátenú kartu Voza, či už pre seba alebo niekomu inému, ​​môžete si položiť niekoľko nasledujúcich otázok...

Nedarí sa mi dosiahnuť svoj cieľ?

Cítim sa zaseknutý? Kde sa cítim zaseknutý?

Je moja energia rozptýlená?

Akých zlozvykov sa potrebujem zbaviť, ktoré ma brzdia?

Cítim sa zmätený a ťahaný mnohými smermi?

Cítim sa nesústredený a "všade okolo" môjho cieľa?

Robím plány a zoznamy, ale nedokážem nič implementovať?

Mám pocit, že moja vôľa a odhodlanie dosiahnuť svoje ciele sú slabé?

Ako môžem dosiahnuť svoje ciele – aké kroky pre pohyb vpred môžem urobiť ešte dnes?

Netlačím na seba príliš tvrdo alebo nepripúšťam do svojho života príliš veľa jemnosti a emócií?

Ak vytiahnete obrátenú kartu Voza, je to pre vás varovný signál, aby ste sa zobudili a videli, ako váš život ovládajú vaše emócie, zvyky a vonkajšie vplyvy.

Aby som to všetko zhrnula na záver…

Tarotový archetyp Voza vás pozýva, aby ste pochopili, že keď nebudete robiť vedomé rozhodnutia, rozhodnutia sa budú robiť za vás. Ak niečo naozaj chcete, choďte za tým! Nečakajte na povolenie alebo iný "vhodnejší" deň. Začnite teraz! Všetko, čo v skutočnosti existuje, je len TERAZ / PRÍTOMNOSŤ.

Túžite po nádhernom vzťahu? Túžite po dieťati? Chcete povýšenie v práci? Chcete schudnúť? Chcete zabehnúť ten maratón alebo získať titul?

Tak začnite s potrebnými krokmi ešte dnes. Urobte dnes, ČO MÔŽETE, aby ste sa priblížili svojim cieľom. Áno, na Ceste môžeme občas potrebovať pomoc zvonku, ale prinajmenšom urobte to rozhodnutie dosiahnuť svoj cieľ, dokonca aj v ťažkých dňoch.

Víťazstvo je možné, keď sústredene používame svoju vôľu, odhodlanie a vášeň.

PREBUDENIE & INVOKÁCIA ARCHETYPU VOZA

Archetyp Voza nás pozýva k tomu, aby sme neustále nachádzali rovnováhu na všetkých úrovniach života, ktorá nás povedie k väčšiemu seba-ovládnutiu a následnému víťazstvu v našom živote.

Nájdite si miesto, kde nebudete nikým rušení. Vyberte si z tarotového balíčka kartu číslo VII., Voz, a položte si ju tak, aby ste ju mali približne vo výške svojich očí. Ak ešte nevlastníte tarotové karty, jednoducho si vytlačte vyššie uvedený obrázok. Je dôležité, aby bol vytlačený vo farbách /nie čierno-bielo/, aby ste vnímali plné spektrum jej hlbokých symbolov.

Niekoľkými hlbokými nádychmi a výdychmi utíšte svoju myseľ. Keď cítite, že sa vám to podarilo, začnite pozorne skúmať všetky drobné detaily tejto karty... umiestnenie, postavu muža, prostredie, v ktorom sa postava nachádza, výraz tváre, sfingy, pozadie karty... venujte tomu dostatok času, optimálne 5-10 min. Následne zavrite oči a premietnite si teraz všetky tieto symboly, ktoré ste pozorne skúmali, vo svojej mysli až do momentu, kedy vytvoríte kompletný obraz karty Voza vo svojej mysli. Dajte si záležať na všetkých drobných detailoch karty, aké sú tam farby, postavy, jednotlivé symboly. Predstavte si rám karty ako vstupné dvere do tajomného sveta, za ktorými vidíte celú tú scenériu karty Voza. Pracujte s tým obrazom ďalších 5-10 minút, až kým si vo svojej mysli nevytvoríte kompletný obraz tejto tarotovej karty. Po 5-10 minútach vizualizácie nechajte vo svojej mysli ožiť tieto postavy, predstavte ako cez vstupnú bránu vstupujete do scenérie tejto karty, pozorujte všetky symboly, muža riadiaceho voz, sfingy. Všímajte si čo robia, ako sa správajú, či pre vás prinášajú nejaké správy, a hlavne precíťte energiu ich spôsobu Bytia. Sústreďte sa osobitne na postavu muža a sfíng, ktoré ležia pred vozom, a pozorujte "dynamiku" ich vzájomného vzťahu.

Akonáhle sa cítite byť energeticky spojení s kartou Voza, v nasledujúcom momente zlúčite svoju energiu s archetypálnou energiou Voza, stanete sa ním. Majte oči otvorené a zaujmite pozíciu postavy muža na karte Voza s rukami v geste ako ukazuje karta, v pravej ruke magická palica, s pohľadom upreným priamo pred seba. Precíťte jeho odhodlanie, silu a odvahu vzdať sa komfortu a pohodlia, ktoré necháva za sebou, aby dosiahol svoje najvyššie ciele a túžby. Predstavujte si, ako stojíte vzpriamene vo voze, so sfingami pod vami, ktoré ovládate silou svoje vôle. Ste silní, vyrovaní, pripravení vydať sa a úspešne zvládnuť nové dobrodružstvo pred vami. Precíťte, ako vo vás táto postava muža riadiaceho voz ožíva, a dovoľte tejto energii, aby sa vo vás integrovala. V tejto pozícii vyslovte pevne a nahlas:

"SOM DIEŤA MOCNÝCH SÍL VODY A PÁNOM TRIUMFU SVETLA. MOJA DUŠA JE VOZOM PRE UNIVERZÁLNU VÔĽU."

Ak chcete, môžete to pre väčšiu silu vyjadriť v anglickom jazyku.
 

"I AM THE CHILD OF THE POWERS OF THE WATERS, AND THE LORD OF THE TRIUMPH OF LIGHT. MY SOUL IS A CHARIOT FOR UNIVERSAL WILL. "

Nechajte tieto mocné slová prejsť celou vašou bytosťou, aby sa táto vibrácia mohla ukotviť vo vašom vnútri.

V najbližších dňoch pozorujte, ako sa budú meniť okolnosti vášho života. Sledujte všetky znamenia, signály a odkazy, ktoré vám začne váš vnútorný odkaz tarotového archetypu Voza posielať, pretože sú to vaše vodítka k výraznému posunu na vašej spirituálnej ceste.

S Láskou,

UPOZORNENIE: Tento článok podlieha autorských právam, preto kopírovanie celého obsahu článku, resp. jeho častí, bez predošlého súhlasu nie je dovolené. Článok je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí len v celom rozsahu aj s uvedeným linkom tejto webstránky. Ďakujem♥

Predošlé tarotové archetypy nájdete v nasledovných príspevkoch /exkluzívne k dispozícii len pre ZLATÉ ČLENSTVO/:

ÚVOD DO TAROTU: CESTA ZASVÄTENIA DUŠE ~ ARCHETYP "BLÁZON"

CESTA ZASVÄTENIA I ~ PREBUDENIE & INVOKÁCIA ARCHETYPU "MÁG"

CESTA ZASVÄTENIA II ~ PREBUDENIE & INVOKÁCIA ARCHETYPU "VEĽKŇAŽNÁ"

CESTA ZASVÄTENIA III.: PREBÚDZANIE POSVÄTNÉHO ŽENSTVA SKRZ AKTIVÁCIU ARCHETYPU CISÁROVNEJ

CESTA ZASVÄTENIA IV.: TAROTOVÝ ARCHETYP "CISÁR" ~ PREBUDENIE & AKTIVÁCIA

CESTA ZASVÄTENIA DUŠE V.: PREBUDENIE & INVOKÁCIA ARCHETYPU VEĽKŇAZA

CESTA ZASVÄTENIA VI.: TAROTOVÝ ARCHETYP "MILENCI" ~ PREBUDENIE & INVOKÁCIA