Emilia Nora Elina

Mar 31, 202313 min

SPLN MESIACA VO VÁHACH APRÍL 2023: ČAS EXPANZIE, HARMÓNIE & LIEČENIA VO VZŤAHOCH (+ DENNÍKOVÉ VÝZVY)

Aktualizované: Apr 3, 2023

Aprílový Spln Mesiaca nastáva vo štvrtok 6. apríla (06:34 hod.), keď Slnko v Baranovi tvorí opozíciu k Mesiacu Váh. Je to čas vyvrcholenia a prísľub naplnenia niečoho, čo sa začalo pri Novom mesiaci. Témou sú zvýšené emócie, romantika, oplodnenie, vzťahové drámy a zjavenia. Polarita Baran-Libra je osou vzťahu, kde Baran predstavuje „Ja“ a Váhy „ostatní“. Kde je Baran o sebapresadzovaní, Váhy sú o kompromisoch. S Mesiacom v znamení Váh sme si obzvlášť vedomí našej potreby vzťahov a všetkého, čo prichádza s ich udržiavaním – kompromisy, vyjednávanie, láskavosť a balansovanie. Na druhej strane Slnko Barana je sebapresadzujúce, vedúce a osobne odvážne. Tento Spln Mesiaca vo Váhach nás vyzýva, aby sme našli rovnováhu medzi napĺňaním našich osobných potrieb a starostlivosťou o potreby blízkych, a taktiež medzi nezávislosťou (autonómiou) a závislosťou. Je to čas, kedy sme Vesmírom tlačení k tomu, aby sme vytvorili väčšiu rovnováhu v živote a nasledovali poslanie svojej duše tým, že si vyliečime svoje staré rany minulosti. Ako na to? Dozviete sa v tomto príspevku... na konci nájdete k stiahnutiu aj veľmi užitočné denníkové výzvy v podobe pdf dokumentu pre vašu spirituálnu prax, v rámci ktorej môžete pod týmto mocným Splnom v znamení vzdušných Váh efektívnejšie pracovať so svojimi zraneniami z minulých vzťahov a posunúť sa na svoje Ceste ďalej, smerom k väčšiemu naplneniu v živote...

Art by Emilia Nora Elina

Uprostred Sezóny Barana a medzi dva Novy Mesiaca v Baranovi nám Spln Mesiaca vo Váhach prináša príval vzduchu do nášho ohňa. Ohnivé znamenie Barana nás žiada, aby sme boli odvážni a rozhodní a aby sme rýchlo konali len na základe inštinktov. Váhy, ktorým vládne Venuša, planéta lásky a krásy, nám naopak pripomínajú, aby sme sa spojili s tým, čo v živote milujeme. Váhy nám taktiež pomáhajú spojiť sa s našim srdcom a komunikovať s ostatnými práve z tohto miesta harmónie a lásky. Vo svojej najvyššej energii nám Váhy prinášajú do života väčšiu trpezlivosť, súcit a ochotu porozumieť perspektívam iných ľudí.

Počas tohto aprílového Splnu vo Váhach je však dôležité vytvoriť si okolo svojho srdca, mysle a energie určité hranice. Tieto hranice však nie sú určené na to, aby boli pre ostatných nepriechodné. Sú určené na ochranu vášho pokoja.

Aprílový Spln Mesiaca sa označuje aj ako Ružový Mesiac, svoje meno dostal podľa kvetiny pochádzajúcej zo Severnej Ameriky, Wild Ground Phlox, ktorá je známa svojím žiarivým ružovým odtieňom a skorými kvetmi. Tento Mesiac je hlboko spojený so začiatkom jari, sprevádzaný romantickou láskou charakteristickou pre toto ročné obdobie. V rôznych kultúrach je známy aj ako Mesiac lámajúceho sa ľadu, Žabí Mesiac, Mesiac vracajúcich sa kačíc a Mesiac, keď husi znášajú vajcia. Viac o tom sa dozviete na podstránke webu v časti Moonológia, ktorá je celá venovaná mágii Mesiaca.

TIP: MESAČNÁ MÁGIA: 9 RITUÁLOV PRE SPLN MESIACA ~ PRAKTICKÉ TIPY & INŠPIRÁCIE PRE VEDOMEJŠÍ ŽIVOT

ČO PRE NÁS PREDSTAVUJE SPLN MESIACA VO VÁHACH

Váhy nám pomáhajú pochopiť vplyv našich vzťahov na poslanie duše. Pomáhajú nám taktiež pochopiť, ako v sebe vytvoriť mier. Keď dovolíme druhým ovplyvňovať našu energiu, naše emócie či myšlienky, strácame kontrolu nad svojím pokojom. Prestávame definovať vibráciu, v ktorej žijeme, a namiesto toho absorbujeme od ostatných vibrácie okolo nás.

Nedostatočne stanovené hranice sa môžu prejaviť ako mnoho vecí. Môže to byť povedať áno, keď naozaj myslíme nie. Môže to tiež vyzerať ako zdieľanie emocionálnych problémov s ľuďmi, ktorí vás nepodporujú, alebo máte pocit, že ste skládkou emócií iných ľudí.

Ďalším vodítkom, že sú potrebné pevnejšie stanovené hranice, je, ak máte tendencie ľahko preberať energie iných ľudí. Môže sa to prejaviť tak, že ste úplne v pohode a máte veľmi dobrú náladu až do momentu, kým sa nestretnee s niekým s nižšími vibráciami, ktorý sa veľa sťažuje, a následne sa aj vy ocitnete na nižšej frekvencii. A práve pevne stanovené hranice nám pomáhajú udržať si svoje vibrácie, namiesto toho, aby sme preberali na seba vibrácie niekoho iného.

Keď prechádzate týmto Splnom Mesiaca, všímajte si, či potrebujete viac hraníc medzi sebou a ostatnými. Vytváranie pevných hraníc je súčasťou zdravých vzťahov. Keď si zachováme svoje hranice, ľahšie sa zladíme s poslaním duše. Môžeme dbať na svoje vlastné potreby a zároveň byť k dipozícii ostatným ľuďom, ktorí to aktuálne potrebujú. Necítime sa vyčerpaní alebo otrávení ostatnými. Namiesto toho dávame, čo môžeme, keď môžeme. Keď to robia obaja vo vzťahu, ich vzťah je sprevádzaný jasnou, vedomou komunikáciou okolo vzájomných očakávaní a nastavení kompromisov.

Keď nemáme vytvorené zdravé hranice, naše okolie má tendenciu z nás ťahať energiu rôznymi smermi. Naše emócie sú nestabilné, naše myšlienky sú rozptýlené a je pre nás náročnejšie sústrediť sa. Keď máme pevné hranice, môžeme sa jasne sústrediť na to, čo je dôležité, a obmedziť naše rozptyľovanie v živote. Toto zameranie nám pomáha objasniť a zostať v súlade s poslaním duše.

Pozn.: Ak nie ste predplatiteľom našich členstiev a radi by ste získali prístup k informáciám o tomto nádhernom magickom Splne Mesiaca vo Váhach 2023, tento produkt za symbolickú ceny kávy je pre vás ako stvorený⤵️... zároveň získate prehľad o tom, ako vyzerajú príspevky vo vnútri NAŠICH ČLENSTIEV.

Hranice si však vyžadujú rovnováhu. Potrebujeme len toľko, aby sme chránili našu energiu, ale nie toľko, aby sme od seba odpudzovali ľudí, ktorí nás obohacujú svojou prítomnosťou v živote. Našou prirodzenou ľudskou potrebou je zdieľať svoju existenciu s ostatnými. V optimálnom stave nás napĺňa a vyživuje pocit spojiť sa s inými ľuďmi. Niektoré z najradostnejších chvíľ, ktoré v živote zažívame, sú práve tie, ktoré zdieľame s ostatnými. Prirodzene tiež túžime po tom, aby ľudia s nami zdieľali naše príbehy, smútky i úspechy.

Tiež túžime po láske, byť milovanými. Láska je najvyššia vibrácia zo všetkých. Pomáha nám dotknúť sa našich duší. Áno, môžeme milovať sami seba, ale láska k druhým navyše pomáha rozširovať naše srdcia a zvyšovať naše vibrácie. My prirodzene túžime mať ľudí vo svojom živote a dokonca ich potrebujeme. Potrebujeme však aj hranice, aby nás tieto vzťahy neobmedzovali alebo nevyčerpávali. Potrebujeme rovnováhu a vytvorenie tejto rovnováhy je to, o čom tento aprílový Spln Mesiaca vo Váhach je.

Žiť s ostatnými nie je vždy jednoduché, ale keď to robíme cez optiku lásky, stáva sa to menej náročné. Zostať vo vyššej vibrácii lásky nie je vždy možné; sme ovplyvnení mnohými vecami v nás a okolo nás, vrátane ľudí, s ktorými sa každý deň stretávame. Či už si to uvedomujeme alebo nie, my prirodzene absorbujeme energiu iných ľudí, najmä keď s nimi máme intímny vzťah. Preberáme energiu, emócie a dokonca myšlienky iných ľudí. Stávame sa podobnými ľuďom, okolo ktorých sme, pretože energia je "nákazlivá".

Tento Spln Mesiaca vo Váhach je príležitosťou zhodnotiť všetky naše vzťahy a hranice v nich. Keď prechádzate týmto Splnom, skúste zostať sústredení v sebe. Vedzte, že ste celiství sami so sebou. Potom sa začnite pozerať na súvislosti vo svojom živote. Ktoré vás vyživujú? Ktoré vás vyčerpávajú? Kde potrebujete väčšiu rovnováhu? Kde potrebujete viac hraníc? Aj vzťahy sa časom menia. To, čo kedysi fungovalo pre vás oboch, možno teraz už potrebuje úpravu.

Pozrite sa, ako vaše vzťahy podporujú vaše životné poslanie. Všímajte si miesta, kde môžete urobiť kompromisy v tom, čo potrebujete pre šťastie iných ľudí. Pozrite sa tiež ako vy sami podporujete životné poslanie toho druhého. V ideálnom prípade sú dvaja ľudia vo vzťahoch schopní koexistovať a zdieľať spoločný život, pričom zostávajú v súlade so svojimi individuálnymi životnými cestami. Toto spolužitie môže byť občas náročné zladiť , pretože obe strany majú svoje vlastné potreby a priority. Ale ide to... verte mi.

Rozhodnite sa, o čom absolútne nemôžete vyjednávať, inak budete mať pocit, že sa zrádzate. Potom sa rozhodnite, kde môžete urobiť kompromis a uvoľniť niektoré hranice. Potom sa pozrite na vzťahy, ktoré môžu podporiť tieto caše rozhodnutia, a na vzťahy, ktoré nie. Ak sa niektorý vzťah zdá byť počas tohto Splnu Mesiaca vo Váhach kontrastný alebo nepodporujúci, teraz je čas ho upraviť alebo uvoľniť.

SPLN MESIACA VO VÁHACH SO SLNKOM V BARANOVI

Každé obdobie postavenia Slnka v rámci znamenia zverokruhu má svoj Spln Mesiaca, ktorý stoji v znamení oproti tomu slnečnému na kolese zverokruhu. Pre Barana, znamenie seba samého, je to Spln Mesiaca vo Váhach. Sezóna Barana nás inšpiruje k tomu, aby sme sa zosúladili s naším zámerom a aby jeho nasledovanie bolo našou najvyššou prioritou. Baran nám pripomína, že máme silu prekonať akúkoľvek prekážku alebo výzvu na našej Ceste. Sme naším najväčším aktívom a preto sa nemusíme spoliehať na nikoho a nič iné, pretože my sme už všetko, čo kedy budeme potrebovať.

Na druhej strane nás Váhy učia, že hoci je naše životné poslanie veľmi dôležité, ďalšou najvyššou prioritou je náš vnútorný pokoj. Nič nie je také dôležité ako udržanie vnútornej harmónie. Navyše, keď sme energeticky vyrovnaní, vidíme jasne. Naša Cesta je rozjasnená pred nami a my poznáme ďalšie kroky, ktorými sa máme vydať. Váhy tiež vedia, čo robiť zoči-voči nepriazni osudu. Skutočný bojovník je ten. ktorí je najpokojnejší uprostred bitky. Váhy nám pomáhajú pestovať vnútorný pokoj a používať ho ako náš najdôležitejší nástroj v čase výziev.

Zatiaľ čo Sezóna Barana nás žiada, aby sme sa zamerali na seba a poslanie našej duše, Váhy nám pripomínajú, že žijeme vo svete, ktorý zdieľame s inými ľuďmi. Spln Mesiaca vo Váhach je časom na prieskum týchto našich vzťahov a rozhodnutie, či nás obmedzujú alebo podporujú. Je to čas precítiť, ako môžeme povzbudiť ostatných, aby našli svoju životnú Cestu a rozhodli sa, ako spoločne kráčať po svojich individuálnych cestách.

Váhy nás tiež učia, že naša Cesta je oveľa príjemnejšia, keď ju zdieľame s inými. Výzvou však zostáva zostať vernými našej vlastnej Ceste. Keď sme v partnerstve akéhokoľvek druhu, je ľahké zísť z našej Cesty na ich a naopak. Vyžaduje si to hlboké povedomie od oboch ľudí, aby nielen zostali verní svojim individuálnym zámerom, ale aby sa navzájom pestovali a podporovali vo svojom životnom poslaní.

Ako vo všetkom v živote, aj tu existujú kompromisy. Na to, aby partnerstvo prekvitalo, sú často potrebné kompromisy, aby sme boli v plne oddanom vzťahu. Našou úlohou je vedieť, o čom sa v našom svete dá vyjednávať a čo je "mimo stola". Potrebujeme sa naučiť správne si vybrať svoje "boje", vedieť múdro rozlíšiť, kedy "bojovať" a kedy radšej plávať s prúdom. Keď kopeme svoje zákopy v príprave na "boj", musí to byť z miesta harmónie a vďačnosti jeden za druhého, nie z emocionálnej reakcie.

Aby sme skutočne zvládli umenie vzťahov, potrebujeme pochopiť nízke vibrácie Barana aj Váh. Keď si tieto frekvencie v sebe uvedomíme, môžeme ich posunúť ďalej a uvoľniť. Keď sa oslobodíme od týchto tieňov, môžeme plne integrovať najvyššie vibrácie Váh a Barana, aby sme vytvorili vzťahy, ktoré sa navzájom podporujú v krásnom spoločnom vytváraní životného účelu. Učíme sa rozvíjať zdravé vzťahy, v ktorých si každý človek zachováva svoj vlastný zmysel pre identitu.

Okrem toho môžeme sa naučiť rešpektovať hranice toho druhého a obdivovať ich pre ich dary, čím každý deň pozdvihneme ich vibráciu z miesta úplnosti v nás samých. Aby sme dosiahli vysokovibračný vzťah, mali by sme začať hľadaním a posúvaním nižších vibrácií, ktoré podkopávajú naše energetické spojenia.

Váhy majú dve hlavné tieňové stránky: nerozhodnosť a pasívnu agresivitu. Váhy vnímajú svet ako časti toho istého celku, všetky sú si rovné. Tento pohľad, aj keď je krásny, môže viesť k nerozhodnosti, pretože všetky možnosti sú rovnaké. Nerozhodnosť môže viesť k úzkosti, pretože zo svojej podstaty vieme, že čas je obmedzený, a keď sa nedokážeme rozhodnúť, odďaľujeme svoj život a jeho Cestu. Táto úzkosť nahlodáva náš vnútorný pokoj, narúša našu pohodu a narúša akýkoľvek vzťah, až kým sa nerozhodneme začať a opäť sa pohnúť vpred.

V najnižšom bode môže nerozhodnosť spôsobiť, že sa budeme riadiť voľbou niekoho iného, len aby sme neskôr zistili, že sme nešťastní a potrebujeme sa prispôsobiť našej vlastnej Ceste. Niektoré vzťahy toto preladenie prežijú, iné sa pod tlakom a presmerovaním energie zlomia.

Druhá slabá stránka pasívnej agresivity Váh spôsobuje, že sa stávame manipulátormi, keď sa snažíme kontrolovať situáciu bez toho, aby sme jasne vyjadrili svoje potreby. Keď sa zladíme s touto stranou Váh, môžeme sa stať tvrdohlavými, prokrastinovať alebo sa ľuďom dokonca vyhýbať. Hráme hry a spôsobujeme drámu tam, kde to nie je potrebné, jednoducho preto, že sa bojíme prejaviť svoje skutočné pocity.

V niektorých prípadoch nám však vzťah jednoducho nedáva priestor na zdieľanie emócií. Tieto typy vzťahov je potrebné upraviť tak, aby sme sa pri vyjadrovaní cítili bezpečne, alebo ich treba zo svojho života uvoľniť. V iných prípadoch sme sa možno nikdy nenaučili, ako jasne vyjadriť svoje potreby, a cítili sme, že našou jedinou možnosťou je manipulácia, aby sme získali energiu, ktorú potrebujeme, aby sme sa cítili podporovaní.

Pod týmto Splnom Mesiaca v znamení Váh sa potrebujeme úprimne pozrieť na to, či svojimi pasívne agresívnymi sklonmi sa nesnažíme získavať podporu alebo energiu od ostatných. Aby sme zmenili toto správanie, potrebujeme sa úprimne opýtať sami seba na to, čo skutočne potrebujeme. Komunikácia je kľúčová v každom vzťahu. Čím viac dokážeme povedať svoju pravdu pevne, ale bez agresie, tým lepšie a žiarivejšie bude naše partnerstvo.

Možno sa to nestane zo dňa na deň, ale každý z nás sa môže naučiť vyjadrovať svoje potreby nepasívnym prístupom a prijímať od druhého energiu, ktorú si zaslúžime. Podobne sa môžeme naučiť, ako dodať energiu vzťahu, aby ten druhý cítil, že jeho potreby sú naplnené a jeho sny sú podporované.

Je však dôležité pochopiť, že náš hlavný zdroj energie pochádza z nás samých a zo spojenia, ktoré máme s Vesmírom. Energia, ktorú získame od druhého, nás nikdy nemá udržiavať, vyčerpať alebo naopak. V skutočne vysokovibračnom vzťahu je každý človek sám zdrojom svojej vlastnej energie, slobodne dáva a zároveň prijíma frekvencie od druhého. Je to krásny cyklus reciprocity, v ktorom sú obaja ľudia spojení so sebou samými, so svojím účelom a navzájom sa podporujú.

Počas tohto Splnu vo Váhach sa potrebujeme pozrieť aj na nízke stránky znamenia Barana, a to sebectvo a agresivitu. Nižšie vibrácie Barana spôsobujú, že konáme bez premýšľania, spoliehajúc sa iba na čistý inštinkt, aj keď to znamená nezahŕňať ostatných do našich rozhodnutí.

Najnižšou stránkou Barana je čisté sebectvo. Keď sa pripojíme k tejto strane, zabudneme, že žijeme vo svete plnom iných ľudí. Svoje potreby kladieme na prvé miesto na úkor iných a zabúdame na dôležitosť empatie. Vidíme svet iba našimi očami a bránime sa tomu, aby sme ho pochopili z perspektívy niekoho iného. Narážame na našich partnerov, nepočúvame, čo chcú povedať, a nechávame ich, aby sa cítili nevypočutí a nerešpektovaní. Stávame sa ako slon v obchode s porcelánom, ktorý spôsobuje emocionálny chaos všade, kde sa objaví.

Ďalšou nízkou vibráciou Barana je agresivita s kontrolným správaním. Keď sa zladíme s touto stranou, stávame sa prehnane náročnými, panovačnými a príliš asertívnymi. Ostatných zastrašujeme kričaním alebo dominantným presadzovaním svojej moci. Táto nízka stránka Barana pochádza z nášho vlastného vnútorného konfliktu. Keď sa zladíme s týmito vibráciami, sme vo vojne sami so sebou. Premietame túto agresiu na ostatných a začíname s nimi zbytočné boje. Snažíme sa zvíťaziť, aby sme sa cítili lepšie, ale to, čo skutočne potrebujeme, je vyriešiť naše vnútorné problémy resp. ich spúšťače. Potrebujeme si položiť otázku, na čo je tento hnev skutočne reakciou. Aká je jeho primárna emócia? A čo je potrebné v nás vyliečiť?

Ak sa pozrieme na spektrum energie zahrnuté v tomto Splne Mesiaca vo Váhach, na jednom konci, máme agresiu a kontrolu. Na druhej strane máme pasivitu a nerozhodnosť. Žiadne z nich nie sú prospešné v oblasti vzťahov. Zamyslite sa nad svojimi činmi v partnerstve. Spoznávate v sebe niektorý z týchto vzorcov?

Vedzte, že je to v poriadku, ak to tak je. Majte súcit najskôr sami so sebou a vedzte, že úlohou tohto Splnu Mesiaca vo Váhach je vyniesť tieto tiene na svetlo. Najnáročnejším krokom každej zmeny je uvedomenie. Zosúlaďte sa s Mesiacom, aby ste sa plne videli a vedeli, že ste schopní posunúť v sebe akúkoľvek energiu. Nájdite koreň tohto správania a posuňte ho do vyšších vibrácií, ktoré nám každé znamenie prináša. Keď začnete vibrovať vyššie, vytvoríte a pritiahnete do svojho života vzťahy s vyššou frekvenciou, ktoré následne pozdvihnú aj Cestu vašej duše.

TIP: MESAČNÁ VODA: AKO VYTVORIŤ MESAČNOU MÁGIOU NABITÚ VODU PRE OČISTU, MANIFESTÁCIU & POSILNENIE ZÁMEROV

ĎALŠIE ASTROLOGICKÉ ASPEKTY SPLNU MESIACA VO VÁHACH 2023

Na Aprílový Spln Mesiaca vo Váhach 2023 bude vplývať aj niekoľko ďalších aspektov, než je opozícia medzi Slnkom a Mesiacom.

Slnko je v konjunkcii s Cheirónom a Jupiterom, zatiaľ čo Mesiac stojí oproti týmto kozmickým telesám. Cheirón je klasifikovaný ako kométa, ktorá obieha okolo Slnka medzi Saturnom a Uránom.

V astrológii je Cheirón známy ako "zranený liečiteľ". Táto energia v ňom predstavuje symbolickú premenu bolestivých skúseností na životnú múdrosť. Cheirón nás učí, ako sa postaviť zoči-voči svojmu osudu prijatím svojej minulosti. Prostredníctvom tohto prijatia môžeme zmeniť našu bolesť minulosti na našu osobnú silu. I keď možno nedokážeme úplne vyliečiť svoje staré rany, môžeme z nich získať múdrosť, aby sme následne pomohli iným s ich vlastnými ranami.

Energia Cheiróna počas tohto Splnu Mesiaca nám pomáha lepšie pochopiť, ako naša minulosť ovplyvňuje našu prítomnosť. Týka sa to najmä našich vzťahov. Počas tohto Splnu vnímajte, ako môžu vaše minulé skúsenosti v partnerstve ovplyvniť tie vaše súčasné. Keď prežívame bolestivé alebo traumatické zážitky, môže byť náročné nechať ich v minulosti. Môžeme dokonca cítiť, akoby stále prebiehali v prítomnom okamihu, pretože naša myseľ nedokáže oddeliť včerajšok od dneška. Môžeme sa dokonca ocitnúť v tom, že premietame svoju minulú bolesť na druhých alebo dokonca predpokladáme (či očakávame), že sa znova vyskytne traumatická skúsenosť.

Pri prehodnocovaní svojich vzťahov hľadajte vzory, ktoré môžu odhaliť nesprávne zacielenú energiu. Priťahujete napríklad stále rovnaký typ vzťahu? Alebo kladiete rovnaké očakávania na súčasné vzťahy založené na tých minulých? Je dôležité pozerať sa na hranice v kontexte svojej minulosti. Traumatické udalosti, najmä v detstve, môžu ovplyvniť našu schopnosť vytvárať zdravé hranice v súčasných vzťahoch. Všímajte si, či podvedome vždy pritakávate ľudom, alebo poviete vždy "áno", aj keď v skutočnosti myslíte "nie", pretože sa bojíte, že sa bolesť z minulosti znovu objaví.

Možno sa bojíte, že ak si vytvoríte hranice, súčasný partner sa k vám bude správať ako niekto z minulosti, ktorý vám ublížil. Kedykoľvek sa obávate, že vytvorenie hranice spôsobí, že stratíte lásku alebo prijatie, je to náznak toho, že koreňom vášho strachu môže byť staré zranenie.

Keď pracujete s Cheirónom počas tohto Splnu Mesiaca vo Váhach, pamätajte na to, že už zrejme nebudete schopní zmeniť svoju minulosť, ale môžete sa uistiť, že to neovplyvní spôsob, akým sa prejavujete smerom k sebe alebo ostatným.

Zapojenie Jupitera do tohto Splnu vo Váhach nás vyzýva, aby sme prekonali naše obavy a vstúpili do našich najvyšších verzií nás samých. Jupiter je planéta expanzie a inšpiruje nás snívať vo veľkom a predpokladať, že sa stane to najlepšie. Jupiter je úplne iná energia v porovnaní s Cheirónom, vďaka čomu sa budeme tento Spln preciťovať naplno a dynamicky. Jupiter v Baranovi nás povzbudzuje, aby sme našli svoj potenciál a nikdy sa lacno nepredávali. Táto energia po nás žiada, aby sme precítili veľkoleposť duše a zladili sa s ňou. Chce, aby sme verili v seba a svoj najvyšší cieľ. Chce od nás, aby sme urobili veľké kroky smerom k absolútnej dôvere v život, ktorý nám bol daný.

Keďže táto energia je oproti Splnu Mesiaca vo Váhach, sme taktiež nútení pozrieť sa na to, ako môžu naše vzťahy obmedzovať našu expanziu. Vzťahy, ako všetky ostatné v živote, sa môžu pre nás stať akousi komfortnou zónou. Môžete zostať pripútaní k určitým ľuďom, miestam alebo veciam, pretože sa v nich cítime pohodlne. To však nie vždy znamená, že sú dobré a prospešneé pre náš ďalší vývoj alebo našu dušu.

Počas tohto Splnu Mesiaca si všimnite, či sa nedržíte nejakého vzťahu z pohodlnosti alebo zo strachu z neznámeho. To môže zahŕňať vzťahy s ľuďmi, projektmi, miestami alebo dokonca znalosťami. Môžete povedať, že vzťah je nepohodlný, pretože v ňom prestanete rásť. Máte pocit, že jednoducho prechádzate svojimi dňami bez zmeny. Môže sa to prejaviť ako vzťahy, ktoré vás držia malými alebo odvádzajú vašu pozornosť od vášho skutočného potenciálu. Môže to tiež vyzerať ako nepodporujúce vzťahy, ktoré vám nedávajú priestor na zmenu. Môže sa to prejaviť aj ako vzťahy, ktoré cyklicky prechádzajú rovnakým súborom drám znova a znova bez vízie akéhokoľvek riešenia alebo poučenia.

Keď sa pozriete na svoje vzťahy počas tohto Splnu vo Váhach, majte tiež na pamäti energiu Jupitera. Sú vaše vzťahy expanzívne? Cítite sa vďaka nim obohatení v láske, zdieľanom čase a podpore? Alebo vás tieto vzťahy skôr vyčerpávajú alebo odvádzajú vašu pozornosť? Vzťahy, ktoré nezodpovedajú vášmu potenciálu, možno bude potrebné počas tohto Splnu Mesiaca vo Váhach upraviť alebo uvoľniť.

Ak vo vás niekto neverí, možno sa nehodí do vášho života. Jupiter nás učí sústrediť sa na partnerov, ktorí môžu podporiť náš potenciál a dokonca nám pomôcť kráčať po Ceste jeho nájdenia. Zaviažte sa vytvoriť si takéto vzťahy počas tohto Splnu Mesiaca, počnúc vzťahom so sebou samým. Pripomeňte si, že ste hodní svojho potenciálu a verte v nesmiernosť svojej duše. Prišli ste sem na Zem učiť sa, radovať a zažívať veľké veci, tak to nezahoďte len zo strachu vystúpiť na chvíľu zo svojej komfortnej zóny a urobiť požadovanú zmenu...

Rituál pre aprílový Spln nájdete v príspevku RITUÁL PRE SPLN MESIACA VO VÁHACH 2023 (+ eBOOK VO VNÚTRI).

Stiahnite si DENNÍKOVÉ VÝZVY PRE SPIRITUÁLNU PRÁCU SO SPLNOM VO VÁHACH⤵️

Požehnaný Spln Mesiaca a nádherne naplňujúce vzťahy nám všetkým prajem...

S Láskou,

P.S.: Ak sa vám tento príspevok páčil a túžite ho zdieľať, urobte tak prosím, v jeho kompletnom znení aj s uvedením zdroja / linku. Kopírovanie článku, ako aj jeho jednotlivých častí je dovolené iba so súhlasom autora. Ďakujem❤️♀🙌🏼