Emilia Nora Elina

Mar 2112 min

ZATMENIE MESIACA V SPLNE VO VÁHACH MAREC 2024: OČAKÁVAJTE NEOČAKÁVANÉ

Aktualizované: Apr 1

Sezóna zatmení 2024 sa začína čiastočným Zatmením Mesiaca v Splne v znamení Váh 25. marca. Zatmenia Mesiaca štandardne zosilňujú energiu Splnu, takže si ich môžete predstaviť ako energiu Splnu krát desať! Z tohto dôvodu sú neuveriteľne silné a verí sa, že otvárajú portály do vyšších stavov vedomia. Portál, ktorý sa otvára pri tomto Zatmení Mesiaca v znamení Váh, je portálom ukončenia. Zdá sa, že sme vedení k tomu, aby sme niečo ukončili. Možno je to spôsoby myslenia, staré presvedčenia a podvedomé vzorce, alebo je to niečo hmatateľnejšie, napríklad ukončenie práce, vzťahu alebo kapitoly nášho života. Zatmenia nás všetkých ovplyvňujú na rôznych úrovniach a v rôznej miere, ale vždy zanechávajú svoju stopu a vždy nás posúvajú tam, kde potrebujeme v danom momente byť. Verí sa, že Zatmenia odomykajú naše osudové zmluvy duše. Zatmenie Mesiaca v Splne v znamení Váh si pravdepodobne posvieti na naše vzťahy, ako sa prejavujeme v partnerských vzťahoch s inými ľuďmi a čo dávame a prijímame. Sme voči sebe pravdiví a autentickí? Páči sa nám, kým sa stávame, keď sme v určitých vzťahoch? Váhy v znamení Váh predstavujú rovnováhu medzi dávaním a prijímaním v našom živote. Kde dávame príliš veľa? Kde dávame málo? Tieto otázky budú počas tohto zatmenia vystavené drobnohľadu a najväčším spúšťačom situácií a výziev, ktoré sa môžu v tomto období vyskytnúť. Je taktiež dôležité spomenúť, že toto Zatmenie Mesiaca v znamení Váh je súčasťou väčšieho cyklu zatmení, ktorý sa začal v apríli 2023 a bude pokračovať do konca tohto roka. Najbližšie sa k tomu istému cyklu zatmení vrátime v októbri, takže je pravdepodobné, že čokoľvek sa objaví v marci, bude len časťou príbehu. Na úplný obraz si možno budeme musieť počkať do októbra 2024 alebo dokonca do marca 2025, keď zažijeme posledné zatmenie v tejto sérii. Chcete sa dozvediež viac o astrológii a spirituálnom význame tohto prvého zatmenia Mesiaca v roku 2024, a ako tento mocný čas využiť vo svoj najvyšší prospech a duchovný rast? Pokračujte ďalej v čítaní a dozviete sa všetko potrebné, čo potrebujete vedieť...

Photo Collage by Emilia Nora Elina

Koniec marca nám prináša dlho očakávaný tranzit, ktorý kombinuje silu Splnu Mesiaca vo Váhach v kombinácii so Zatmením Mesiaca. Zatmenie Mesiaca, ako už bolo spomenuté v úvode, je v podstate supernabitý Spln, ktorý môže byť vskutku veľmi intenzívny, vybublávať na povrch emócie a spomienky z minulosti, a vyvolávať v nás pocit, že znova zažívame tie isté udalosti, najmä tie z posledných šiestich mesiacov. Keďže sa však Zatmenia Mesiaca vždy zhodujú so Splnmi, ktoré sú časom uzdravenia a odpustenia, môžu priniesť hlbokú transformáciu tým, že vám pomôžu uvoľniť minulosť.

Kedy nastane Zatmenie Mesiaca v Splne vo Váhach 2024?

Spln Mesiaca vo Váhach a Zatmenie Mesiaca sa uskutoční 25. marca 2024. Zatmenie Mesiaca bude viditeľné na väčšine územia Severnej a Južnej Ameriky. Ide o penumbrálne zatmenie, čo znamená, že tieň Zeme bude vrhaný na časť Mesiaca. Výsledkom tohto zatmenia nebude červený Mesiac, ale skôr slabý sivý tieň.

Penumbrálne zatmenie Mesiaca je jemnejšie ako iné zatmenia a môže dokonca zostať nepovšimnuté zrakom, hoci jeho dozvuky bezpochyby pocítite vo svojom citovom živote.

Čo znamená zatmenie Mesiaca v astrológii?

Zatmenia nám prinášajú významné obdobia zmien a transformácie. Tieto posuny sa neuskutočňujú naraz. Môžu sa začať pri zatmení alebo okolo neho, hoci ich pôsobenie pokračuje počas celého obdobia, keď sa zatmenia vyskytujú v tej istej skupine znamení.

Tento spln Mesiaca vo Váhach a zatmenie Mesiaca sú súčasťou obdobia zatmení, ktoré sa vyskytuje dvakrát do roka. Každé obdobie nám prináša dve alebo niekedy aj tri zatmenia.

Toto zatmenie Mesiaca súvisí s úplným zatmením Slnka v znamení Barana, ktoré nastane 8. apríla 2024. Udalosti, ku ktorým dôjde pri tomto zatmení, môžu byť pokračovaním toho, čo sa začalo pri zatmení Slnka vo Váhach 14. októbra 2023. Energia tohto zatmenia môže tiež pokračovať až do zatmenia Slnka vo Váhach v tomto roku 2. októbra 2024.

Zatmenie Slnka otvára portál pre nové začiatky a zmeny, zatiaľ čo zatmenie Mesiaca odhaľuje energie, ktoré nám pomáhajú dokončiť cestu alebo nejakým spôsobom zmeniť náš smer. Zatmenia Mesiaca sú tiež oveľa viac nabité emóciami ako zatmenia Slnka. Keďže súvisia s Mesiacom, majú viac ženský charakter a vo väčšej miere ovplyvňujú emocionálne telo. Pomáhajú nám precítiť našu intuíciu a ctiť si vedomosti, ktoré máme. Nemusíme sa vždy riadiť týmto poznaním, ale je tu a snaží sa nás viesť.

"Zatmenie Mesiaca je vašou jedinečnou príležitosťou na vytvorenie významnej zmeny vo vašom živote.

Zatmenia Mesiaca, podobne ako splny, sú odhaľujúce. Odhaľujú pravdu často dramatickým spôsobom a umožňujú vám dozvedieť sa veci, ktoré zmenia váš životný smer. Táto zmena môže nastať náhle, pretože zatmenia Mesiaca majú tendenciu prinášať vám informácie z ničoho nič. Možno sa budete cítiť prekvapení alebo zaskočení niektorými vecami, ktoré sa počas zatmenia Mesiaca dozviete o druhých alebo o sebe.

Prijmite, čo sa odhalí pri zatmení Mesiaca. S týmto poznaním nemôžete bojovať, môžete ho len prijať a pýtať sa sami seba, aký najvyšší prejav môžete pomocou tejto energie vytvoriť. Aj keď vám prinesie neželané správy alebo neočakávané udalosti, vedzte, že tieto okľuky budú v konečnom dôsledku najlepším smerom vášho vývoja. Otvorte sa informáciám a dôverujte, že vám pristávajú v živote presne v momente, keď ich potrebujete.

Je tiež dôležité pochopiť, že zatmenie Mesiaca je energetickým impulzom z vesmíru, ktorý vás má vyviesť zo stagnujúcich energií a starých vzorcov. Niekedy môže tento pohyb vpred pôsobiť na váš nervový systém rušivo a spočiatku sa mu môžete brániť.

Pri zatmení Mesiaca sa nedá vrátiť späť. Ak sa pokúsite lipnúť na energiách, ktoré už neslúžia vášmu vývoju, stretnete sa len s frustráciou a nesprávnym nastavením. Ak zatmenie Mesiaca odhalí vo vašom živote niečo, čo je potrebné uvoľniť, nájdite najmenej dramatický spôsob, ako to urobiť, a pokračujte ďalej.

❣️NEPREHLIADNITE ÚPLNE NOVÝ TRANSFORMAČNÝ KURZ: "PRÁCA S TIEŇMI: UVOĽŇOVANIE BLOKOV A TRÁUM MINULOSTI & LIEČENIE VNÚTORNÉHO DIEŤAŤA"❣️ TERAZ S ÚVODNOU ZĽAVOU 70%❣️ Bližšie info >>

Zatmenie Mesiaca a mesiac, ktorý po ňom nasleduje, sú príležitosťou odpútať sa od energií, emócií a dokonca aj od ľudí, ktorí neslúžia vášmu vývoju. Tieto zmeny môžete pociťovať ako nepríjemné a akoby ste prelomili múr postavený medzi vami a vašimi najvyššími víziami. Zatmenia sú časom na prelomenie bariér, v akejkoľvek podobe, ktoré vám bránia v dosiahnutí vášho skutočného potenciálu.

Urobte si priestor a doprajte si čas na spracovanie informácií, ktoré vám zatmenie odhalí. Neponáhľajte sa so žiadnymi rozhodnutiami, ale radšej nechajte energiu usadiť sa a potom urobte všetky kroky, ktoré sú potrebné na to, aby vás posunuli vpred.

Čo pre nás znamená Spln Mesiaca vo Váhach a Zatmenie Mesiaca

Toto zatmenie Mesiaca sa nesie v znamení vibrácií Váh. Váhy, ktorým vládne Venuša, planéta lásky a krásy, nám pripomínajú, aby sme sa v živote spojili s tým, čo máme radi. Váhy nám pomáhajú spojiť sa so svojím srdcom a komunikovať s ostatnými z tohto miesta. Vo svojej najvyššej energii nám Váhy dávajú trpezlivosť, súcit a ochotu pochopiť perspektívy iných ľudí.

Zotrvať vo vyšších vibráciách lásky však nie je vždy možné; ovplyvňuje nás mnoho vecí v nás a okolo nás, vrátane ľudí, s ktorými denne prichádzame do styku. Prirodzene absorbujeme energiu iných ľudí, najmä v intímnych vzťahoch. Preberáme ich energiu, emócie a dokonca aj myšlienky, stávame sa podobnými ľuďom, ktorými sa obklopujeme, pretože energia je "nákazlivá." Môžete mať napríklad dobrú náladu, ale po stretnutí s niekým, kto má nižšie vibrácie a veľa sa sťažuje, sa ocitnete tiež v nižšej frekvencii. Hranice nám pomáhajú udržať si vibrácie, ktoré chceme prežívať, namiesto toho, aby sme absorbovali vibrácie niekoho iného.

Vytvorenie pevných hraníc je nevyhnutné. Keď nám chýbajú zdravé hranice, svet ťahá našu energiu z rôznych strán, čo spôsobuje emocionálnu nestabilitu, rozptýlené myšlienky a ťažkosti so sústredením. So zavedenými hranicami sa môžeme jasne sústrediť na to, čo je dôležité, a obmedziť rozptyľovanie v živote. Hranice si však vyžadujú rovnováhu. Potrebujeme ich práve toľko, aby chránili našu energiu, ale nie toľko, aby sme sa izolovali od ľudí, ktorí majú pre náš život pridanú hodnotu.

Toto zatmenie je príležitosťou zhodnotiť všetky svoje vzťahy a hranice v nich. Keď budete prechádzať týmto zatmením, sústreďte sa a uvedomte si svoju celistvosť bez kohokoľvek iného. Potom preskúmajte spojenia vo svojom živote: ktoré vás vyživujú a ktoré vyčerpávajú? Kde potrebujete viac rovnováhy a kde potrebujete viac hraníc? Vzťahy sa časom vyvíjajú, takže to, čo kedysi dobre fungovalo, môže potrebovať opravu.

Pri hodnotení svojich vzťahov sa nalaďte na energiu Slnka v Baranovi, aby ste precítili pravdu svojej duše a zvážili, čo potrebuje od druhých. Zhodnoťte, ako vaše vzťahy podporujú váš život a kde môžete ustúpiť zo svojich potrieb pre šťastie iných. V ideálnom prípade môžu obe strany vo vzťahu koexistovať a zdieľať spoločný život, pričom zostávajú v súlade so svojimi individuálnymi cestami.

Toto spolužitie môže byť náročné, pretože obe strany majú svoje potreby a priority. Rozhodnite sa, o čom nemôžete vo vzťahu vyjednávať bez toho, aby ste nezradili samých seba, a kde môžete robiť kompromisy a uvoľniť hranice. Potom zhodnoťte, ktoré vzťahy môžu tieto rozhodnutia podporiť a ktoré nie. Ak sa vám počas tohto splnu Mesiaca vo Váhach zdá, že niektorý vzťah vás nepodporuje alebo si protirečí, teraz je čas ho upraviť alebo uvoľniť.

Uvedomte si, kde je vo vašich vzťahoch potrebné odpustenie. Všimnite si, kde môžete prechovávať nevraživosť z minulých záležitostí a kde je potrebné uzdravenie. Vzťahy si občas vyžadujú údržbu a nápravu a toto zatmenie ponúka príležitosť na odpustenie a uzdravenie.

Existuje niekto, komu potrebujete odpustiť, alebo minulá udalosť, s ktorou sa potrebujete zmieriť, aby sa vzťah mohol rozvíjať? Možno potrebujete odpustiť sami sebe.

Keď budete sedieť so svetlom Mesiaca v Splne vo Váhach, rozhodnite sa aj o tom, ktoré vzťahy sú pripravené na uvoľnenie a čo potrebujete, aby ste ich pustili. Pri uvoľňovaní vzťahov si uctite to, čo vás naučili, ako aj vaše spoločné zážitky.

Čo znamená os Baran-Váhy počas tohto Splnu a zatmenia Mesiaca

Pri tomto zatmení pracujeme s energiou Barana aj Váh, ktoré tvoria energetickú os. Mesiac a Južný uzol sú vo Váhach, zatiaľ čo Slnko a Severný uzol sú v Baranovi. Príležitosť spočíva v uvoľnení nižších vibrácií spojených s každým znamením a v integrácii vyšších vibrácií. Stelesnením vyšších vibrácií protiľahlých znamení dosiahneme zvýšenú vibráciu, ktorá prevyšuje ich individuálne kvality.

Baran nás nabáda, aby sme si osvojili odvahu a rozhodnosť, dôverovali svojim inštinktom a rýchlo konali. Pripomína nám našu prirodzenú silu prekonať všetky prekážky a výzvy, ktoré sa nám postavia do cesty. Baran zdôrazňuje sebaistotu a zdôrazňuje, že všetko, čo potrebujeme, máme v sebe.

Na druhej strane nás Váhy učia, že hoci má naše životné poslanie hlboký význam, uprednostňovanie vnútorného pokoja a harmónie prevyšuje všetko ostatné. Keď sme energeticky vyrovnaní, naša vízia sa stáva jasnejšou a dokážeme rozoznať ďalšie kroky na našej ceste. Dokonca aj tvárou v tvár nepriazni osudu máme vedomosti o tom, ako ňou preplávať. Skutočný bojovník zostáva pokojný uprostred chaosu boja.

Váhy nás tiež učia, že naša cesta je sladšia, keď ju zdieľame s druhým. Výzva spočíva v tom, aby sme zostali verní svojej vlastnej ceste a zároveň podporili jedinečnú cestu nášho partnera. V akomkoľvek partnerskom vzťahu je ľahké odbočiť z našej vlastnej cesty na jeho a naopak. Obaja jednotlivci však potrebujú mať vedomie o tom, aby zostali verní nielen svojim individuálnym cieľom, ale aby aj navzájom podporovali svoje životné poslanie. Na udržanie plne oddaného vzťahu sú však často potrebné kompromisy. Je veľmi dôležité rozlíšiť, o ktorých aspektoch sa dá vyjednávať a o ktorých nie.

Pri tomto zatmení venujte pozornosť všetkým nižším vibráciám Barana alebo Váh, ktoré sa môžu prejaviť. Keď sa oslobodíme od týchto tieňov, môžeme plne integrovať najvyššie vibrácie Váh a Barana.

Váhy majú dve hlavné tienisté stránky: nerozhodnosť a pasívnu agresivitu. Váhy vnímajú svet ako súbor vzájomne prepojených častí, z ktorých všetky sú považované za rovnocenné.

Hoci je tento pohľad esteticky príjemný, môže viesť k nerozhodnosti, pretože všetky možnosti sa zdajú byť rovnako platné. Nerozhodnosť zasa môže vyvolávať úzkosť, pretože si uvedomujeme, že čas je obmedzený, a nerozhodnosť môže brániť nášmu osobnému rastu a životnej ceste. Táto úzkosť narúša náš vnútorný pokoj, narúša našu pohodu a komplikuje naše vzťahy, až kým neprevezmeme iniciatívu, aby sme sa opäť rozhodli a pohli sa vpred.

V najnižšom bode môže nerozhodnosť spôsobiť, že budeme nasledovať rozhodnutia niekoho iného, aby sme si až neskôr uvedomili, že sme nešťastní a potrebujeme sa zladiť s vlastnou cestou. Niektoré vzťahy dokážu toto preladenie vydržať, zatiaľ čo iné sa môžu pod náporom a presmerovaním energie zlomiť.

Druhá nízka stránka Váh, charakterizovaná pasívnou agresivitou, môže viesť k manipulatívnemu správaniu, keď sa snažíme kontrolovať situácie bez toho, aby sme jasne vyjadrili svoje potreby. Keď sa zosúladíme s týmto aspektom Váh, môže sa u nás prejaviť tvrdohlavosť, prokrastinácia alebo vyhýbanie sa ľuďom. Môžeme sa zapájať do zbytočných hier a drám, pretože sa bojíme vyjadriť svoje skutočné pocity.

V niektorých prípadoch nám naše vzťahy nemusia poskytovať bezpečný priestor na zdieľanie emócií, čo si vyžaduje úpravy alebo uvoľnenie. Prípadne sme sa nikdy nenaučili efektívne komunikovať svoje potreby a uchýlili sme sa k manipulácii ako jedinému prostriedku na získanie podpory a energie, ktorú potrebujeme.

Potrebujeme úprimne a súcitne preskúmať, ako sa spoliehame na pasívne tendencie, aby sme získali podporu alebo energiu od druhých. Zmena takéhoto správania si vyžaduje, aby sme si pohodlne vypýtali to, čo potrebujeme. Čím pevnejšie, ale neagresívne dokážeme presadzovať svoju pravdu, tým silnejšie budú naše partnerské vzťahy.

Môže to trvať určitý čas, ale všetci sa môžeme naučiť asertívne vyjadrovať svoje potreby a dostávať od druhých to, čo si zaslúžime. Podobne sa môžeme naučiť prispievať energiou do našich vzťahov a zabezpečiť, aby druhá osoba cítila, že jej potreby sú naplnené a jej sny sú rozvíjané. Je však veľmi dôležité uvedomiť si, že náš hlavný zdroj energie pochádza z nášho vnútra a z nášho spojenia s vesmírom. Nemali by sme sa spoliehať na to, že energia, ktorú dostávame od druhých, nás bude živiť alebo vyčerpávať, a naopak.

V skutočne vysoko vibračnom vzťahu obaja jedinci oplývajú energiou a navzájom si voľne odovzdávajú a prijímajú frekvencie. Vzniká tak nádherný cyklus vzájomnosti, v ktorom sú obaja ľudia spojení sami so sebou, so svojím cieľom a so sebou navzájom.

Počas tohto zatmenia je dôležité preskúmať aj nižšie aspekty Barana, ako je sebectvo a agresivita. Nižšie vibrácie Barana nás môžu viesť k tomu, že budeme konať impulzívne, spoliehať sa výlučne na inštinkt bez toho, aby sme pri svojich rozhodnutiach brali do úvahy ostatných. Najnižšiu stránku Barana charakterizuje čisté sebectvo, keď uprednostňujeme vlastné potreby na úkor druhých a zanedbávame dôležitosť empatie. Na svet sa pozeráme výlučne z vlastnej perspektívy a bránime sa pochopiť ho z pohľadu niekoho iného.

Takéto správanie môže buldočím spôsobom potláčať našich partnerov, nebrať do úvahy ich potreby a názory a zanechať v nich pocit, že nie sú vypočutí a rešpektovaní. Pripomína to slona v obchode s porcelánom, ktorý spôsobuje emocionálny zmätok všade, kam sa pohneme.

Ďalšou nízkou vibráciou Barana je agresivita s kontrolným správaním. Keď sa prispôsobíme tejto stránke, stávame sa náročnými, panovačnými a príliš asertívnymi. Zastrašujeme druhých tým, že kričíme alebo si dominantným spôsobom presadzujeme svoju moc. Táto nízka stránka Barana pramení z nášho vlastného vnútorného konfliktu. Keď sme vo vojne sami so sebou, premietame túto agresiu na druhých a začíname zbytočné bitky. Snažíme sa zvíťaziť, aby sme sa cítili lepšie, ale v skutočnosti potrebujeme vyriešiť svoje vnútorné problémy, spúšťače a bolesti skôr, ako sa pustíme do konfliktu s druhým.

Potrebujeme si položiť otázku, na čo je hnev reakciou. Čo je základnou emóciou? A čo je potrebné vyliečiť?

Ak sa pozrieme na spektrum energií, ktoré sú súčasťou tohto zatmenia, na jednom konci máme agresiu a kontrolu. Na druhej strane máme pasivitu a nerozhodnosť. Ani jedno nie je prospešné v oblasti vzťahov. Zamyslite sa nad svojím konaním v partnerských vzťahoch. Spoznávate v sebe niektorý z týchto vzorcov? Vedzte, že je v poriadku, ak ich poznáte.

Vždy máte možnosť tieto vibrácie zmeniť. Najskôr majte súcit sami so sebou a vedzte, že úlohou Splnu Mesiaca vo Váhach je vyniesť tieto tiene na svetlo. Nájdite korene tohto správania a posuňte ich do vyšších vibrácií, ktoré nám prináša každé znamenie. Najnáročnejším krokom každej zmeny je uvedomenie.

Ďalšie astrologické vplyvy na Spln Mesiaca vo Váhach a zatmenie Mesiaca

Toto zatmenie tiež spolupôsobí s Plutom vo Vodnárovi. Slnko tvorí s Plutom sextilný aspekt, zatiaľ čo Spln Mesiaca vo Váhach je s ním v trigóne. Pluto prináša energie uzdravovania, osobnej sily a opakujúcich sa cyklov nášho života.

Táto planéta pomáha pochopiť našu minulú bolesť a to, ako nás môže zneisťovať. Odhaľuje, ktoré aspekty našej minulosti nás môžu obmedzovať alebo brzdiť, a potom ponúka kroky na znovuzískanie našej sily prostredníctvom uzdravenia.

Pluto vo Vodnárovi tiež zdôrazňuje, že v našej jedinečnosti je naša sila. Všimnite si, či v rámci vzťahu neohrozujete svoju autenticitu alebo či sa zo strachu, že niekoho stratíte, zdržiavate prijatia svojej pravdy. Byť verný sám sebe je najsilnejšia sila, ktorú máte. Zosúlaďte sa počas tohto zatmenia so svojou pravdou a autentickými vibráciami a pevne sa ich držte. Ak nejaký vzťah túto autenticitu podkopáva, starostlivo ho zhodnoťte a zvážte, či sú potrebné úpravy.

Energia Pluta vo Vodnárovi vás nabáda, aby ste hľadali vzťahy, ktoré ctia to, kým ste, bez toho, aby to oslabovali. Pamätajte, že keď sa každý z nás zosúladí so svojím cieľom a jedinečným leskom, profituje z toho celý svet. Vaše vzťahy musia podporovať vašu autenticitu a slúžiť ako podporná nádoba pre váš rast...

Vaša pozvánka...

Vesmírom práve teraz prúdi veľa intenzívnych vibrácií, preto je veľmi dôležité mať vytvorené hranice, ktoré ochránia vašu energiu. Počas tohto zatmenia Mesiaca si precvičte umenie povedať "nie". Všímajte si, kde máte tieto tendencie, a pýtajte sa sami seba, prečo.

Venujte pozornosť aj tomu, kde možno potláčate svoju pravdu, aby ste uprednostnili alebo ochránili niekoho iného. Namiesto toho uprednostnite seba s hranicami, ktoré slúžia vašim zámerom, potrebám a vášniam.

Tieto hranice nemajú byť voči druhým prísne; skôr vám pomôžu spojiť sa s nimi na autentickejšej vibrácii. Bez hraníc sa nám môže stať, že povieme áno, aj keď myslíme nie, alebo uprednostníme potreby druhých pred svojimi vlastnými, čo vedie k nevôli, odpojeniu a dokonca k pasívnej agresivite.

Nedostatok hraníc navyše môže spôsobiť, že sa väčšinu času cítite podráždení a rýchlo sa hneváte, pretože hnev často znamená, že vaše hranice sú narušené. Pri prechode týmto zatmením si uvedomte, či potrebujete viac hraníc medzi sebou a ostatnými.

Zatmenia v znamení Váh - vrátane toho súčasného a budúcoročného na jeseň - ponúkajú príležitosti na uvoľnenie nerozhodnosti a pasívnej agresivity. Je čas pevne stáť za svojou pravdou namiesto toho, aby sme sa jej vyhýbali zo strachu z konfrontácie. Tento Spln Mesiaca vo Váhach vyzýva k rozhodným činom, aj keď to znamená čeliť nesúhlasu druhých.

Požehnané Zatmenie Mesiaca v Splne vo Váhach 2024 nám všetkým prajem!

S Láskou,