top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY FOMALHAUT 22. – 23. FEBRUÁRA 2023 + RITUÁL "ODSTRIHÁVANIA"

V našej galaxii je nespočetné množstvo hviezd, no starovekí astrológovia vyčlenili štyri z nich ako najdôležitejšie. Verilo sa, že tieto štyri hviezdy, známe ako Kráľovské hviezdy, sú strážcami oblohy a domovom mocných portálov hviezdnych brán. Jednou z týchto hviezd je Fomalhaut, ktorá sa nachádza na 3º 52′ znamenia Rýb a každý rok okolo 22. - 23. februára sa zosúlaďuje s našim centrálnym Slnko, čím sa aktivuje posvätná energetická brána. Fomalhaut sa niekedy označuje za najosamelejšiu hviezdu našej hviezdnej sústavy. Svieti v kúte nočnej oblohy zdanlivo úplne sama. Vyniká svojou silou, a predsa stojí osamotená. Pri aktivovanej hviezdnej bráne Fomalhaut môžeme pocítiť potrebu stiahnuť sa alebo ísť do seba. Možno si budeme chcieť posedieť v tichu sami so sebou alebo si písať denník, aby sme odhalili svoje najhlbšie myšlienky a pocity. Kto sme, keď sa nikto nepozerá? Kto sme, keď sme sami? Hviezdna brána Fomalhaut po nás žiada, aby sme sa vydali na Cestu hlbšie do svojho vnútra, odlúpli vrstvy a spojili sa s väčšou časťou svojej autenticity...

PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY FOMALHAUT 22. – 23. FEBRUÁRA 2023 + RITUÁL "ODSTRIHÁVANIA"

Art by Emilia Nora Elina


V astrológii je Fomalhaut známa ako jedna zo štyroch "Kráľovských hviezd" a v tradičnej západnej astrológii sa spája s archanjelom Gabrielom. Jej duchovný význam sa často spája s témami vodcovstva, inšpirácie a božskej komunikácie.


Podľa niektorých výkladov môže umiestnenie Fomalhautu v osobnom horoskope naznačovať osobu, ktorá je predurčená k "veľkosti" alebo ktorá má osobitné povolanie byť vodcom alebo vplyvným činiteľom vo svojej komunite. Predpokladá sa tiež, že znamená spojenie s duchovnou sférou a schopnosť prijímať Božské vedenie a inšpiráciu.


Fixná hviezda Fomalhaut je najjasnejšia hviezda v južnom súhvezdí Piscis Austrinus, nazývanom aj ako "Južná ryba", a jedna z najjasnejších hviezd na nočnej oblohe. Nachádza na 3º 52′ Rýb, priamo v "oku" samotnej ryby, ktorá sa nachádza na úpätí Vodnára. Pôvodne bola táto hviezda súčasťou súhvezdia Vodnára, ako uvádza grécky astronóm Aratus v roku 270 pred Kr.: Fomalhaut je "Jeden veľký a jasný bod pri oboch nohách Vodnára".


Keď sa nad tým zamyslíme, dáva zmysel, že Fomalhaut by mohla byť súčasťou Vodnára, pretože potom tvorí súčasť pevného kríža štyroch archanjelov: Michala (Aldebaran), Rafaela (Regulus) a Oriela (Antares). Fomalhaut je Gabriel, človek. Ostatní sú zvieratá...


Hviezda Regulus bola dlho považovaná za najvyššieho zo štyroch strážcov, ale o úlohe Fomalhauta - Gabriela pri narodení Ježiša - sa teraz vášnivo diskutuje, že s novým stupňom ľudského duchovného vývoja spochybňuje alebo vlastne vytláča nadvládu viac "medicínskeho" archanjela leoninskej éry.


Bol to údajne Ptolemaios, známy grécky astrológ, astronóm a matematik, kto zaradil hviezdu Fomalhaut do súhvezdia Rýb. Južná Ryba však nemá nič spoločné s Rybami, hoci sa hovorí, že Fomalhaut má podobný vplyv ako Ryby. Mätúce, však?...


Fomalhaut má veľmi zmiešaný vplyv, pokiaľ ide aj o to, za akú šťastnú hviezdu sa považuje. Skôr ako Neptún môže byť magický a vysoko duchovný alebo len ničnerobiaci, bezohľadný opilec. Všetky Kráľovské hviezdy majú schopnosť slávy, cti, bohatstva a slávy, ale majú aj najväčšiu výšku, z ktorej môžu padnúť. Ich neuveriteľnú moc treba využívať múdro a čestne.


S hviezdou Fomalhaut v dobrom svetle má človek získať slávu, ktorá pretrvá až za hrob. Verí sa, že Fomalhaut má vraj aj povahu Merkúra a Venuše, takže umenie a písanie sú v nej veľmi dobre zahviezdené. Zo štyroch archanjelov je Fomalhaut určite ten poetický umelec, mág a pravdepodobne pacifista. Všetci ostatní sú zvierací bojovníci...



DUCHOVNÝ ODKAZ HVIEZDNEJ BRÁNY FOMALHAUT

Cestujte hlboko do svojho vnútra, kde sa ukrýva skutočná Pravda. Hlboko do svojho tela, kde nikto iný nemôže vidieť, čo v ňom žije. Hlboko do svojej podstaty, za surovosť, za hanbu, za miesto, kde vám svet povedal, kým máte byť. Kam pôjdete, keď sa dostanete ku svojmu jadru? Cestujte ďalej...


V správach z rôznych channelingov bolo zdieľané, že za Fomalhautskou hviezdnou bránou sa nachádza iná dimenzia plná červenej, ružovej, magentovej a fialovej, kde je život veľmi odlišný od toho, čo zažívame v tejto realite.


Ako strážca tohto prechodu je Fomalhaut jednou nohou v tomto svete a druhou v inom. Tancuje tiež medzi stavom smrti a stavom znovuzrodenia.


Fomalhaut nám pripomína, že všetky veci musia nakoniec zaniknúť, aby vytvorili priestor tomu novému. Všetko v živote je vydané napospas zmene, evolúcii a znovuzrodeniu.


AKO VYUŽIŤ PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY FOMALHAUT

Keď sa Slnko pretne s dráhou hviezdy Fomalhaut, môžeme vdýchnuť časť tejto energie, aby sme získali jedinečnú perspektívu, posilnili svoj tvorivý potenciál a transformovali oblasti svojho života, ktoré už nefungujú.


Keďže Fomalhaut je úzko spojený s cyklami smrti a znovuzrodenia, môžeme ho využiť na uzavretie alebo podnietenie ukončenia vecí, ktoré nám už viac neslúžia.


Je to veľmi silný čas na symbolické "prestrihnutie šnúr", uviazanie voľných koncov a definitívne rozlúčenie sa s negatívnymi návykmi, ale musíme byť skutočne pripravení. Energia Fomalhautu môže byť veľmi intenzívna, najmä pokiaľ ide o túto oblasť práce, preto nám pomôže, ak sme skutočne odhodlaní uvoľniť sa a nechať veci, ktoré už viac neslúžia nášmu najvyššiemu dobru, odísť z nášho života.


Energia Fomalhautu na nás tiež môže silno zapôsobiť, ak je naše vlastné energetické pole oslabené alebo ak sme prechádzali ťažkým či stresujúcim obdobím. V takom prípade zaujmite jemnejší prístup.


Ak chcete pracovať s energiou brány Fomalhaut, odporúčam nechať si na svojom domácom oltári obetinu z prírody a kontemplovať / meditovať nad kozmickými energiami v rámci týchto dní. Jemne ich vdychujte do seba a sledujte, kam vás zavedú.


Ak by ste chceli urobiť radšej niečo štruktúrovanejšie, vyskúšajte nasledovný rituál "prestrihávania šnúry". Ak ho budete robiť pod Bránou Fomalhaut, zintenzívnite jej energie, takže sa ešte raz uistite, že ste skutočne pripravení uvoľniť tieto energetické putá.


RITUÁL PRESTRIHÁVANIA ŠNÚRY PRE PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY FOMALHAUT


Vytvorte na stole alebo svojom oltári obetinu pre energie Fomalhautu. Môže obsahovať rastliny, sviečky, misku s vodou, krištály, posvätné talizmany, potraviny atď. /viac o tom, ako si vytvoriť domáci oltár sa dozviete v príspevku AKO NA JAR VYČISTIŤ ENERGIU VÁŠHO DOMOVA & NÁVOD NA VYTVORENIE OLTÁRU/.


Posaďte sa blízko oltára a začnite čistením svojej aury a okolia pomocou vybraného nástroja na čistenie aury (vydymovacie zväzky, palo santo, nepálske prírodné vykurovadlá, oleje, magické paličky, tibetské misy atď.)


Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page