top of page
POKLADY VENUŠE Blog
Názov príspevku
SPLN MESIACA V ŠKORPIÓNOVI APRÍL 2024: TRANSFORMÁCIA PODVEDOMÝCH VZORCOV & OSVETLENIE TIEŇOV + DENNÍKOVÉ VÝZVY A KRIŠTÁLOVÝ TIP
© Copyright

PORTÁL HVIEZDNEJ BRÁNY ARCTURUS /17.10.2022/: ČAS HLBOKÉHO EMOCIONÁLNEHO LIEČENIA & TRANSCENDENCIE

Každý rok sa naša Zem a naše Slnko zarovnávajú do jednej línie s hviezdou Arcturus. Toto zosúladenie trvá približne tri dni v apríli (16. - 18.4.) a 3 dni v októbri (16. - 18.10.), hoci účinky tohto mocného zosúladenie možeme začať intenzívne pociťovať už niekoľko dní predtým a potom. Arcturus je jasná, stála hviezda umiestnená na 24°14' Váh a 17. októbra 2022 sa k nej pripojí aj naše Slnko, čím otvorí energetický portál, ktorý nás pozýva ísť dovnútra a vrátiť sa do posvätného priestoru našich sŕdc. Svetelné kódy prichádzajúce z hviezdy Arcturus cez lúče Slnka urýchľujú náš liečebný proces, pomáhajú nám nájsť hlbší zmysel našej Cesty, a povzbudzujú nás k tomu, aby sme vždy pamätali na to, že veci sa dejú pre nás a nie nám. Hviezda Arcturus je vzdialená od Zeme cca 37 svetelných rokov, a je to štvrtá najjasnejšia hviezda na oblohe, a najjasnejšia hviezda v severnej polovici oblohy. V starovekých civilizáciách bola známa ako zdroj bohatstva, cti a spravodlivosti. Chcete sa dozvedieť viac o mytológii, spirituálnom význame tohto hviezdneho portálu, ale aj o tom, ako túto energiu využiť vo svoj najvyšší prospech? Pokračujte ďalej v čítaní...

HVIEZDNA BRÁNA ARCTURUS OKTÓBER 2022

Hviezda Arcturus je s najväčšou pravdepodobnosťou podstatne staršia ako naše centrálne Slnko. Verí sa, že s postupom času sa aj naše Slnko vyvinie do obrovského, žiarivého, červeného telesa, ktoré sa bude podobať hviezde Arcturus.


Priemer hviezdy Arcturus je približne 25-krát väčší ako naše Slnko. Vďaka svojej väčšej veľkosti vyžaruje Arcturus vo viditeľnom svetle viac ako 100-násobok svetla nášho Slnka. Ak vezmeme do úvahy infračervené a iné frekvencie v elektromagnetickom spektre, Arcturus je asi 200-krát silnejší ako naše Slnko. Jeho hmotnosť je o niečo väčšia ako hmotnosť nášho Slnka.


Červenkastá alebo oranžová farba hviezdy Arcturus je spôsobená jej teplotou, ktorá je okolo 4 000 stupňov Celzia, čo znamená, že je o niekoľko tisíc stupňov chladnejšia ako povrch Slnka.


Starovekí astronómovia, najmä tí z Indie a Egypta, si boli dobre vedomí dôležitosti stálych hviezd ako Sírius a Arcturus, a veľmi podrobne študovali ich vplyv. Arcturus je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Bootes a tradične sa považuje za jednu z najšťastnejších stálic na oblohe, ktorá sa spája so šťastím, hojnosťou a zvýšenou motiváciou prekonávať výzvy.


Hviezdna brána Arcturus sa otvára dvakrát do roka, keď sa Slnko, Zem a hviezda Arcturus zarovnáva do perfektnej línie: v apríli sme svedkami opozície medzi Slnkom v Baranovi a jasnou stálicou vo Váhach, zatiaľ čo v októbri zažívame účinky ich konjunkcie, ktorá spája ich energie.

Want to read more?

Subscribe to jove.sk to keep reading this exclusive post.

bottom of page